Canim masaAllah baya buyumus senin tulumba az kalmos kavusmana bizim daha cok varrr:)canım benımde cıldım aynı ben loreal allık ve pudrasını max factoründe honey diye bi fondetenı var krem gıbı onu kullanıyorum tek alerjı yapmayanlar tavsıye edebılırım
Kafam çok karıştı ben tekrar kan testi yaptırıcam içim rahat etsin çok sağolasın canımcığımHayır olmamış canım ama bu ay kalan arkadaşımda bir tarafında şişlik vardı ve kissten şüpheleniyordu bende dedim kist öyle dışardan farkedilecek bir şişlik yapmazmış o da kan verdi bu pazartesi ve 2242 çıktı sonucu.
Kizcelerim özledim sizi ama bu ara yoğundumm... Bulgarca kursuna başladım, ve dikiş nakis, çok iyi oldu... Ama sandalye tepesinde oturmak baya değişik hamileyken popom ve belim agirdi yaw...
Ayyy cok guzel olmusss sagol mogisimTopiğimizdeki hatunlara ÖZELDİR....
CİNSİYET TABLOMUZ
Uzum34 -----------> Erkek
Asim ---------------> Kız
Sweetamber ------> Kız
Elf21 ---------------> Erkek
Loafer -------------> Erkek ?
Larsson -----------> Kız ?
Sırrıeyvan -------->
Cimcimesevilay -->
Sebebiumut ------>
Tubaomur -------->
Meemure --------->
Meleğim ---------->
Hilal --------------->
Eseslamazi ------->
yesinler ikizlerini ...koca puntolarla senin karşına ikiiiiiiiiz yazacağım günlerde gelsin İNŞALLAAAAAAHBen varım mogami ikizlerimin biri kız biri oğlan hehehe. :) :) :) hayali yavrularım Giresun -Trabzon ortak yapımı
Rica ederim balım sizlerin minnakları bütün forumu mutlu ediyor vallaAyyy cok guzel olmusss sagol mogisim
Kafam çok karıştı ben tekrar kan testi yaptırıcam içim rahat etsin çok sağolasın canımcığım
Kız ben de zeka ne gezer...bakalım kıymetli komisyon karar verecek zekii miyim değil miyim....Allah ım ne günlere kaldık
Kız ikizleri bakmaya da yardıma gelecek misin....yok yok sen biran önce atanıp öğretmen ol da sponsorları olursun :) ....çok sağol canım Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsinyesinler ikizlerini ...koca puntolarla senin karşına ikiiiiiiiiz yazacağım günlerde gelsin İNŞALLAAAAAAH
Allah razı olsun canım sağolsenin zekana birileri karar veremez esprii zeka işidir sendede güzel mizah yeteneği var boşver komisyonu :) hayırlısı olsun :)
öğretmen olayım söz ciciler göndericem ama sende ikiz doğurucan haaaKız ikizleri bakmaya da yardıma gelecek misin....yok yok sen biran önce atanıp öğretmen ol da sponsorları olursun :) ....çok sağol canım Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
Kizzz ndrelerdesin :)Benimkii eğer gösterirse 2 hafta sonra belli olur insaAlah mogamimm
Makyaji uni baslarken cok severdim simdi krem surmeye bile mecalim yok bide yuzum eskisinden bile daha fazla hassaslasti soguk suyla yikiyorum tamamdir benim makyaj buMac sever ve kullanırım. Make up markası da güzeldir. Mac'in kendi satış mağazaları da var bu arada makyaj da yaptırabiliyorsunuz.
Ve ne zmn annem yada kardeslerim telefona baksa o kadin bi anda cikiveriyor bizimkiler yanlis anlamasa bariBU SİTENİN REKLAMLARINDA Bİ KADIN VAR BÖYLE SEKSİ GÖRÜNÜMLÜ O NE ÖYLE YA KENDİMİ TUHAF SİTELERE GİRMİŞ GİBİ HİSSEDİYORUM :)
bal tarçın çörek otu karıştımı aynı macun kıvamında oluyor,ama sen bildiğin gibi devam et, şifa olsun yarasın inşallah,stres midenin en büyük düşmanı, ne yersek yiyelim ne içersek içelim o gün stresliysek o mide asitleri resmen can yakıyor,dikkat et kendine..macun nasıl oluyor ben çekilmiş aldım sabah içtim ama aşırı midem bulandı o yüzden doğalını tüketeceğim ekmeğin üstüne bala serper yerimm :) dün mide ve başka şeyler için aldım açıkçası o yüzden bugün araştırdım bakalım bir şeylere şifa olur inşallah :)
Ve ne zmn annem yada kardeslerim telefona baksa o kadin bi anda cikiveriyor bizimkiler yanlis anlamasa bari
bal tarçın çörek otu karıştımı aynı macun kıvamında oluyor,ama sen bildiğin gibi devam et, şifa olsun yarasın inşallah,stres midenin en büyük düşmanı, ne yersek yiyelim ne içersek içelim o gün stresliysek o mide asitleri resmen can yakıyor,dikkat et kendine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?