2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

canım benımde cıldım aynı ben loreal allık ve pudrasını max factoründe honey diye bi fondetenı var krem gıbı onu kullanıyorum tek alerjı yapmayanlar tavsıye edebılırım
Canim masaAllah baya buyumus senin tulumba az kalmos kavusmana bizim daha cok varrr:)

Kafam çok karıştı ben tekrar kan testi yaptırıcam içim rahat etsin çok sağolasın canımcığım

Kizcelerim özledim sizi ama bu ara yoğundumm... Bulgarca kursuna başladım, ve dikiş nakis, çok iyi oldu... Ama sandalye tepesinde oturmak baya değişik hamileyken popom ve belim agirdi yaw...

OHH AKTİVİTE EN GÜZELİİİ :) BEBİŞ DÜNYAYA GÖZLERİNİ AÇINCA BULGARCA KONUŞUYORMUŞ :):):)

Ayyy cok guzel olmusss sagol mogisim

Kafam çok karıştı ben tekrar kan testi yaptırıcam içim rahat etsin çok sağolasın canımcığım

İnşallah hamilesindir canım ama endişelenme aksi bir durum olsa zaten belli ederdi kendini ayrıca bu kadar gün fitil kullanmışsın adette olman gerekirdi diye düşünüyorum inşallah geç döllenmedir o yüzden kanda bile gözükmemiştir seninde. Hayırlı haberlerini bekliyorum canım.

yesinler ikizlerini ...koca puntolarla senin karşına ikiiiiiiiiz yazacağım günlerde gelsin İNŞALLAAAAAAH
Kız ikizleri bakmaya da yardıma gelecek misin....yok yok sen biran önce atanıp öğretmen ol da sponsorları olursun :) ....çok sağol canım Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

BU SİTENİN REKLAMLARINDA Bİ KADIN VAR BÖYLE SEKSİ GÖRÜNÜMLÜ O NE ÖYLE YA KENDİMİ TUHAF SİTELERE GİRMİŞ GİBİ HİSSEDİYORUM :)

Kız ikizleri bakmaya da yardıma gelecek misin....yok yok sen biran önce atanıp öğretmen ol da sponsorları olursun :) ....çok sağol canım Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
öğretmen olayım söz ciciler göndericem ama sende ikiz doğurucan haaa

Mac sever ve kullanırım. Make up markası da güzeldir. Mac'in kendi satış mağazaları da var bu arada makyaj da yaptırabiliyorsunuz.
Makyaji uni baslarken cok severdim simdi krem surmeye bile mecalim yok bide yuzum eskisinden bile daha fazla hassaslasti soguk suyla yikiyorum tamamdir benim makyaj bu

Topiğimizdeki hatunlara ÖZELDİR....

CİNSİYET TABLOMUZ

Uzum34 -----------> Erkek
Asim ---------------> Kız
Sweetamber ------> Kız
Elf21 ---------------> Erkek
Loafer -------------> Erkek ?
Larsson -----------> Kız ?
Rahis --------------> Kız
Sırrıeyvan -------->
Cimcimesevilay -->
Sebebiumut ------>
Tubaomur -------->
Meemure --------->
Meleğim ---------->
Hilal --------------->
Eseslamazi ------->

bal tarçın çörek otu karıştımı aynı macun kıvamında oluyor,ama sen bildiğin gibi devam et, şifa olsun yarasın inşallah,stres midenin en büyük düşmanı, ne yersek yiyelim ne içersek içelim o gün stresliysek o mide asitleri resmen can yakıyor,dikkat et kendine..

evet haklısn mümkün olduğunca stres yok pancarım gerçekten yok yapmıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…