Allah iyiliğini versin emiöğretmen olayım söz ciciler göndericem ama sende ikiz doğurucan haaa
Topiğimizdeki hatunlara ÖZELDİR....
CİNSİYET TABLOMUZ
Uzum34 -----------> Erkek
Asim ---------------> Kız
Sweetamber ------> Kız
Elf21 ---------------> Erkek
Loafer -------------> Erkek ?
Larsson -----------> Kız ?
Sırrıeyvan -------->
Cimcimesevilay -->
Sebebiumut ------>
Tubaomur -------->
Meemure --------->
Öyle okudum forumlarda ama eczacı bana farketmez dedi. Düzenli sabah akşam kullan yeter dedi. Burda @zehsel'de bu ay hamile kalamasan bile bırakma dedi. Forumlarda okuduğum kadarıyla problemi olmayanlar en geç 3 ay içinde kalmış. Hatta pkolularda bile ilk aydan sonuç verenler var. Bende denemekten zarar gelmez diyerek yumurtlama döneminde başladım kullanmaya. Kutunun bitmesi adetime denk gelir muhtemelen yeni kutuya da önümüzdeki ay başlarım. İçinde 30 poşet var.
o gün ya da ertesinde olacağını düşünmüştür dr. belkide, gitte bir baksınlar kuzum mevsim geçişleri kış ayı falan herhalde regliler gecikiyor.tatlım bat günü ultrasonda bakıldı kist filan yoktu testde yapıldı kanda gebelikte yoktu doktor ilaçta vermedi böyle arada kaldım.
İnşallah canımo gün ya da ertesinde olacağını düşünmüştür dr. belkide, gitte bir baksınlar kuzum mevsim geçişleri kış ayı falan herhalde regliler gecikiyor.
çoook güzel olmuşş, ellerine sağlık topik bildiğin mutluluk topiği :) maşallah her birine,darısıda tüm isteyen kadınlara olsun inşallah..Topiğimizdeki hatunlara ÖZELDİR....
CİNSİYET TABLOMUZ
Uzum34 -----------> Erkek
Asim ---------------> Kız
Sweetamber ------> Kız
Elf21 ---------------> Erkek
Loafer -------------> Erkek ?
Larsson -----------> Kız ?
Rahis --------------> Kız
Sırrıeyvan -------->
Cimcimesevilay -->
Sebebiumut ------>
Tubaomur -------->
Meemure --------->
Meleğim ---------->
Hilal --------------->
Eseslamazi ------->
bebek için değil tüm yaşamın için diyorum,hani kafa takılıyor düşünceler dalıyor gidiyor ya,yoksa evet bu konuda çok rahat görüyorum seni maşallah habersizce çıksın gelsinde sürpriz yapsın senin ki )evet haklısn mümkün olduğunca stres yok pancarım gerçekten yok yapmıyorum :)
Amiiiiiiiiin kuzum sende bi kız bi erkek patlatırsın inşallah oyyy ne güzel olurçoook güzel olmuşş, ellerine sağlık topik bildiğin mutluluk topiği :) maşallah her birine,darısıda tüm isteyen kadınlara olsun inşallah..
Hamiş kal bebeğim büyük bir zevkle yazacağım...arsinli de beni de yaz ikizim olsun diyor sende ondansın...bende ikiz istiyorum..Allah gönlümüze göre versincanımmmmm benımkıne sıdıden kız erkek yaz ıkız ıstıyorum :):)
Hamiş kal bebeğim büyük bir zevkle yazacağım...arsinli de beni de yaz ikizim olsun diyor sende ondansın...bende ikiz istiyorum..Allah gönlümüze göre versin
nasip kısmet çok isterim inşallah :) kulağa o kadar güzel geliyor ki :)Amiiiiiiiiin kuzum sende bi kız bi erkek patlatırsın inşallah oyyy ne güzel olur
yaaa sormayın eltimde ikizi çok çok istiyordu hatta 7 haftalık olana kadar dr. ada gitmedi. işte dr. usg ile bakmış falan,tek bebek var, yaaa dr. bey bir iyice bakın arkasında sağında solunda saklanmış olmasın diyormuş :) Rabbim nasip ederse bende çok isterim ikiz çünkü 2. bir şansım olmayabilir, ama tabii Allah bilir ....Hamiş kal bebeğim büyük bir zevkle yazacağım...arsinli de beni de yaz ikizim olsun diyor sende ondansın...bende ikiz istiyorum..Allah gönlümüze göre versin
bebek için değil tüm yaşamın için diyorum,hani kafa takılıyor düşünceler dalıyor gidiyor ya,yoksa evet bu konuda çok rahat görüyorum seni maşallah habersizce çıksın gelsinde sürpriz yapsın senin ki )
merhaba...yaşınızı bilmediğim için şunu diyebilirim eğer hamilelik için yaş korkunuz varsa doktorunuza bunu anlatıp tedaviye başlayın yani hızlandırmak amacıyla...başta yum takibi ve klomen + çatlatma iğnesi ile denersiniz olmazsa aşılama denersiniz...tabi bu söylediklerim yaş dolayısıyla daha çabuk hamile kalmanız içindir...umarım hormonlarınız tüp ve rahminiz ayrıca eşinizin sperm değerleri de iyidir öyle olursa hamile kalmanız çok kolaylaşır...Allah gönlünüze göre versin....yumurtanın çatlamasına bağlı bi kasık ağrısıdır yaşadığınız bana göre ve şüpheli ilişkiden 2 gün sonra gebelik belli olması imkansız...döllenme olduysa şayet daha hala tüplerdedir zigot ve rahme düşmesi 10 günü bulabilir sonrasında hcg yaymaya başlar bu da bi adet zamanınıza denk gelir yani 14 gün sonra net belli olurMerhaba herkese ilk burayı gördüm yazıyorum bilgisi varmıdır diye yaşım dolayısıyla son dör tbeş aydır adetlerimin düzeni ve miktarı degişti galiba öyle görünyo emekli olmam beş ay var olursa bebek istiyoduk bitane beş altı aysonra ama benim adet günlerim son ikiayda ikin olup bitiyo ve ben bi önceki adetim ekimin birinde oldum ücünde bitti 27 ekimde yine oldum 29 bitti benkorktum ve ekim ayının beşinde korumasız birliktelik yaşadık eşimle şuana kadar hep meraktayım hamilelik varmıdır diye birliktelikten iki gün geçtikten sonra sag kasıkta regli agrısına benze agrım oldu gün boyunca şuana kadar başka belirti yok test yapmamak icin zor duruyor cıkarmı teste
öyle düşünme balım üstelik biliyorsun yumurtaların donduruluyor ve 5 yıl içinde tekrar kullanabiliyorsun sende öyle yaparsınyaaa sormayın eltimde ikizi çok çok istiyordu hatta 7 haftalık olana kadar dr. ada gitmedi. işte dr. usg ile bakmış falan,tek bebek var, yaaa dr. bey bir iyice bakın arkasında sağında solunda saklanmış olmasın diyormuş :) Rabbim nasip ederse bende çok isterim ikiz çünkü 2. bir şansım olmayabilir, ama tabii Allah bilir ....
merhaba...yaşınızı bilmediğim için şunu diyebilirim eğer hamilelik için yaş korkunuz varsa doktorunuza bunu anlatıp tedaviye başlayın yani hızlandırmak amacıyla...başta yum takibi ve klomen + çatlatma iğnesi ile denersiniz olmazsa aşılama denersiniz...tabi bu söylediklerim yaş dolayısıyla daha çabuk hamile kalmanız içindir...umarım hormonlarınız tüp ve rahminiz ayrıca eşinizin sperm değerleri de iyidir öyle olursa hamile kalmanız çok kolaylaşır...Allah gönlünüze göre versin....yumurtanın çatlamasına bağlı bi kasık ağrısıdır yaşadığınız bana göre ve şüpheli ilişkiden 2 gün sonra gebelik belli olması imkansız...döllenme olduysa şayet daha hala tüplerdedir zigot ve rahme düşmesi 10 günü bulabilir sonrasında hcg yaymaya başlar bu da bi adet zamanınıza denk gelir yani 14 gün sonra net belli olur
EĞER SEN NORMAL BİR UZMANIN VERECEĞİ CEVABI VERMEDİYSEN HATTA DAHA İYİSİNİ VERMEDİYSEN BENDE KAYGILI DEĞİLİM OLAĞANÜSTÜ YALIN AÇIKLAYICI DETAYLI BİR DİL :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?