2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Hamiş kal bebeğim büyük bir zevkle yazacağım...arsinli de beni de yaz ikizim olsun diyor sende ondansın...bende ikiz istiyorum..Allah gönlümüze göre versin
canim bende hayirlisiyla bitaneyi bulsam ilk size haber verecegim ve mutlulugumu sizinle paylasacagim ya bakiyorumda en guzel topik burasi aliskanlik yapiyor

Merhaba herkese ilk burayı gördüm yazıyorum bilgisi varmıdır diye yaşım dolayısıyla son dör tbeş aydır adetlerimin düzeni ve miktarı degişti galiba öyle görünyo emekli olmam beş ay var olursa bebek istiyoduk bitane beş altı aysonra ama benim adet günlerim son ikiayda ikin olup bitiyo ve ben bi önceki adetim ekimin birinde oldum ücünde bitti 27 ekimde yine oldum 29 bitti benkorktum ve ekim ayının beşinde korumasız birliktelik yaşadık eşimle şuana kadar hep meraktayım hamilelik varmıdır diye birliktelikten iki gün geçtikten sonra sag kasıkta regli agrısına benze agrım oldu gün

canim bende hayirlisiyla bitaneyi bulsam ilk size haber verecegim ve mutlulugumu sizinle paylasacagim ya bakiyorumda en guzel topik burasi aliskanlik yapiyor
öyle bir bağımlılık ki hemde bak hala çıkamadım bende topikten Hamiş kal inşallah sonra bizde zıplayalım sevinçten

Teşekkür edep
Teşekkür ederim canım cevabın icin yaşim 43 bugüne kadar kadın hastaliklarıyla ilgili pek sorun yaşamadım benim heyecan yapmam eşim genç 32 yaşında belki öyüzde olmuştur diye düşünüyorum

Cnm ya daha kotu olmus. ben hamileysemde supriz olcak :) kismet bakalim. her an regl.olcak.gibiyim ama bilmiyirum cnm. olacaksam hemen olsam piskolojim bozuluyo bu belirsizlikte

Laboquick kullanıyorum canım ben hem ovulasyonda hem gebelik testlerinde. Bugüne kadar bir kez yanlış test sonucu gösterdi silik verdi ama hamile değilmişim gecesine adet oldum.

Kismet cnm ya bilgin icin tesekkurler olmazsam eger 2 gun bekleyip oyle yapicam kan tahlili

Evet kuzu haklısın çok mantıklı her koşulda bugün görsemde görmesemde yarın görürsem koyuyu çalışma olmaz 2. koyu gördüğümde olur ertesi günde çatlıyor zaten her şekilde ara oluyor.
tatlım 2. koyuda çalış ama benm bildiğim ve de mogaminin de onayladığı kadarıyla ov testi silikleştiğinde hemen çatlamayabiliyo o yüzden silikleşince de bikaç gün arka arkaya çalış derim

rahis de var canm ama cinsiyetini hatırlamıyorum..

Cnm ya daha kotu olmus. ben hamileysemde supriz olcak :) kismet bakalim. her an regl.olcak.gibiyim ama bilmiyirum cnm. olacaksam hemen olsam piskolojim bozuluyo bu belirsizlikte

hayırlıısı olsun hiç moralini bozma rabbim yeniden sağlıkla uzun ömrüyle bir bebiş göndersin inşallah :)

Reactions: GCA
Hiç sorma ben bayan jinekolog tercih ediyorum ama onlardan bile çekiniyorum.Bugün benimde ilk randevum vardı kd uzmanında.simir testi yapıldı temiz çıktı.herşey çok güzel dedi.ama yine enfeksiyon çıktı daha öncede çıktıgnı ve kullandgm ilacı gösterdim devam eden enfeksiyon kocanızdan enfeksiyon bulaştıgnı düşündürüyor dedi.Eşiniz ürolojiye gitsin hemde sperm test yaptırsın dedi.Yani yine aynı yerde tıkandım ben bunu eşime nadıl uygun bir dille anlatıcam bilmiyorum

sen korunsan da eşin dikkat etmezse ondan sana bulaşıyor malesef eşine söyle ilaç alsın ürolojiye gitsin bu kronikleşmeden kontrol ettirmeli şart yani

kısmet işte, daha güzel günleriniz akşamlarınız geceleriniz olur inşallah sağlık olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…