2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

öyle düşünme balım üstelik biliyorsun yumurtaların donduruluyor ve 5 yıl içinde tekrar kullanabiliyorsun sende öyle yaparsın
mogiş onu çok araştırdım hemde devlet artık ücretsiz yapacakmış bu dondurma işini,hatta bekarlarda kasıktan alınıp dondurulubiliniyormuş, ancak teknolojik olarak mesela çözünürken bozulma söz konusu olabilirmiş..iyice araştırılmalı bu durum.

gecmıs olsun bu durumu esıne su sekılde anlatabılırsın ben ne kadar dıkkat etsemde sen dıkkat etmezsen gecmez sen ban sureklı bulasır ve bu enfeksıyon ılerledıgıınde kanalları tıkar ve kısırlık olusur de bu skeılde dıle getır hem gozu korkar benım saglıgımıda dusun falan dersın canım

Mecbur öğrenecek teyzesi...babası bulgar türklerinden...Babaannesi evde pomakca konuşuyor bulgarcanin lehcesii eşimin bütün akrabalari bulgaristanda yaşıyor...kacari yok öğrenecek Haha :):)

KUzucum ne zamndır gorusemıyoruz nasılsınız :)

Sağol cnm deniycem adama siperm testi demek erkekliğine laf etmek gibi birşey galiba zoruna gidiyo.Ama benim sağlığımı önemser o.Doktor randevularımı bile kendisi alır . ben en iyisi o yoldan gireyim konuya

kızlar beta hcg saglık ocagında yaptırmıstım 29.8 cıkmıstı sımdı bugun kan testı yaptırdım ozel hastanede 27 cıktı morelım cok bozuk doktor progeston yazdı cuma gunu kan ver dedı benım umudum yok ucup gıttı hıssedıyorum

Sağol cnm deniycem adama siperm testi demek erkekliğine laf etmek gibi birşey galiba zoruna gidiyo.Ama benim sağlığımı önemser o.Doktor randevularımı bile kendisi alır . ben en iyisi o yoldan gireyim konuya

Kesınlıkle canım bayanlarda nasıl ıltıhap oluyorsa erkeklerdede olaılıyor falan dıye yaklasırsın ınsallah analr senı canım zorlarına gıdecek bırsey yok aslında ama ıste ahh erkekler

Mecbur öğrenecek teyzesi...babası bulgar türklerinden...Babaannesi evde pomakca konuşuyor bulgarcanin lehcesii eşimin bütün akrabalari bulgaristanda yaşıyor...kacari yok öğrenecek Haha :):)
Sende almanca ogretirsin tam internasyonal bebis olur.benimde cocugum olursa almanca turkce lazca isi cok yani

Bu ara yoğunum tatlim :) kayinvalidemden döndük kurslarimiz başladı.. bir yandan da izin günu girdi araya... İyiyiz elisamm...sen nasılsın kuşum...:)

Bu konuda tek sorun yasamayan bebdim esim kendi istegiyle yaptirdi.hatta ben istersen biraz daha bekleyelim demistim.ama yok istiyorum merak ediyorum dedi.test normal cikti doktor sperm kalitesini yükselten vitamin ilaci onerdi simdi onu kullaniyor.ise yararsa adini yazarim biraz pahali.yanliz onu kullanmaya basladigindan beri cok fena

Öyle deme lütfen sen şimdi dr.un dediğini yap, dinlen bolca birde hiç iş yapma Allah var umutta var hem, bolcada dua et,yavrunda sende ilk önce Allah a emanetsiniz,karamsarlık olmaz olmamalı,hormonlar çok etkileniyor stresten,o daha hücre hem,bırakta tutunsun rahatça.

Bu ara yoğunum tatlim :) kayinvalidemden döndük kurslarimiz başladı.. bir yandan da izin günu girdi araya... İyiyiz elisamm...sen nasılsın kuşum...:)

Ohh guzel canım yogunluk ıyıdır bos durunca ınsan sıkılıyor bende ıyıyım canım cok sukur keyfım yerınde :)

Canim umarim bebisin tutunur ama bu degerlede aklima kimyasal gebelik geliyor hakkinnda hayirlisi

ÖĞRENSİN ÖĞRENSİN DİL BİLMEK ÇOK GÜZEL HEMDE ÇİFTE VATANDAŞLIKTAN AVRUPA VATANDAŞI OLUR BELKİ :) OHH NE GÜZEL YALNIZ POMAK HANIMLAR BİRAZ ÇENEBAZ MI DESEM FENA OLURLAR DİYE DUYDUM AMA SİZİNKİ DEĞİL SANIRIM ÇOK ŞÜKÜR :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…