- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
mogiş onu çok araştırdım hemde devlet artık ücretsiz yapacakmış bu dondurma işini,hatta bekarlarda kasıktan alınıp dondurulubiliniyormuş, ancak teknolojik olarak mesela çözünürken bozulma söz konusu olabilirmiş..iyice araştırılmalı bu durum.öyle düşünme balım üstelik biliyorsun yumurtaların donduruluyor ve 5 yıl içinde tekrar kullanabiliyorsun sende öyle yaparsın
Hiç sorma ben bayan jinekolog tercih ediyorum ama onlardan bile çekiniyorum.Bugün benimde ilk randevum vardı kd uzmanında.simir testi yapıldı temiz çıktı.herşey çok güzel dedi.ama yine enfeksiyon çıktı daha öncede çıktıgnı ve kullandgm ilacı gösterdim devam eden enfeksiyon kocanızdan enfeksiyon bulaştıgnı düşündürüyor dedi.Eşiniz ürolojiye gitsin hemde sperm test yaptırsın dedi.Yani yine aynı yerde tıkandım ben bunu eşime nadıl uygun bir dille anlatıcam bilmiyorum
varmış gördüm:)rahis de var canm ama cinsiyetini hatırlamıyorum..
Mecbur öğrenecek teyzesi...babası bulgar türklerinden...Babaannesi evde pomakca konuşuyor bulgarcanin lehcesiieşimin bütün akrabalari bulgaristanda yaşıyor...kacari yok öğrenecek Haha :):)
varmış gördüm:)
Sağol cnm deniycem adama siperm testi demek erkekliğine laf etmek gibi birşey galiba zoruna gidiyo.Ama benim sağlığımı önemser o.Doktor randevularımı bile kendisi alır . ben en iyisi o yoldan gireyim konuyagecmıs olsun bu durumu esıne su sekılde anlatabılırsın ben ne kadar dıkkat etsemde sen dıkkat etmezsen gecmez sen ban sureklı bulasır ve bu enfeksıyon ılerledıgıınde kanalları tıkar ve kısırlık olusur de bu skeılde dıle getır hem gozu korkar benım saglıgımıda dusun falan dersın canım
Sağol cnm deniycem adama siperm testi demek erkekliğine laf etmek gibi birşey galiba zoruna gidiyo.Ama benim sağlığımı önemser o.Doktor randevularımı bile kendisi alır . ben en iyisi o yoldan gireyim konuya
Sende almanca ogretirsin tam internasyonal bebis olur.benimde cocugum olursa almanca turkce lazca isi cok yaniMecbur öğrenecek teyzesi...babası bulgar türklerinden...Babaannesi evde pomakca konuşuyor bulgarcanin lehcesiieşimin bütün akrabalari bulgaristanda yaşıyor...kacari yok öğrenecek Haha :):)
Oyle olacak tatlim...anneannesi de almanca konuşuyor... Tam international olacakSende almanca ogretirsin tam internasyonal bebis olur.benimde cocugum olursa almanca turkce lazca isi cok yani
Bu konuda tek sorun yasamayan bebdim esim kendi istegiyle yaptirdi.hatta ben istersen biraz daha bekleyelim demistim.ama yok istiyorum merak ediyorum dedi.test normal cikti doktor sperm kalitesini yükselten vitamin ilaci onerdi simdi onu kullaniyor.ise yararsa adini yazarim biraz pahali.yanliz onu kullanmaya basladigindan beri cok fenaSağol cnm deniycem adama siperm testi demek erkekliğine laf etmek gibi birşey galiba zoruna gidiyo.Ama benim sağlığımı önemser o.Doktor randevularımı bile kendisi alır . ben en iyisi o yoldan gireyim konuya
Kizzzz bana neden cevap vermiyonn küstüm hihhBu ara yoğunum tatlim :) kayinvalidemden döndük kurslarimiz başladı.. bir yandan da izin günu girdi araya... İyiyiz elisamm...sen nasılsın kuşum...:)
Öyle deme lütfen sen şimdi dr.un dediğini yap, dinlen bolca birde hiç iş yapma Allah var umutta var hem, bolcada dua et,yavrunda sende ilk önce Allah a emanetsiniz,karamsarlık olmaz olmamalı,hormonlar çok etkileniyor stresten,o daha hücre hem,bırakta tutunsun rahatça.kızlar beta hcg saglık ocagında yaptırmıstım 29.8 cıkmıstı sımdı bugun kan testı yaptırdım ozel hastanede 27 cıktı morelım cok bozuk doktor progeston yazdı cuma gunu kan ver dedı benım umudum yok ucup gıttı hıssedıyorum
Bu ara yoğunum tatlim :) kayinvalidemden döndük kurslarimiz başladı.. bir yandan da izin günu girdi araya... İyiyiz elisamm...sen nasılsın kuşum...:)
Canim umarim bebisin tutunur ama bu degerlede aklima kimyasal gebelik geliyor hakkinnda hayirlisikızlar beta hcg saglık ocagında yaptırmıstım 29.8 cıkmıstı sımdı bugun kan testı yaptırdım ozel hastanede 27 cıktı morelım cok bozuk doktor progeston yazdı cuma gunu kan ver dedı benım umudum yok ucup gıttı hıssedıyorum
Mecbur öğrenecek teyzesi...babası bulgar türklerinden...Babaannesi evde pomakca konuşuyor bulgarcanin lehcesiieşimin bütün akrabalari bulgaristanda yaşıyor...kacari yok öğrenecek Haha :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?