Ay bu çok iyi olmuş inşallah birgün bizde kendi ismimizi goruruzTopiğimizdeki hatunlara ÖZELDİR....
CİNSİYET TABLOMUZ
Uzum34 -----------> Erkek
Asim ---------------> Kız
Sweetamber ------> Kız
Elf21 ---------------> Erkek
Loafer -------------> Erkek ?
Larsson -----------> Kız ?
Sırrıeyvan -------->
Cimcimesevilay -->
Sebebiumut ------>
Tubaomur -------->
Meemure --------->
elisa__ neden cevrimici olanlari goremiyoruz canim:)
site güncellenmiş sanırım artık göremiyoruz :)elisa__ neden cevrimici olanlari goremiyoruz canim:)
kızlar beta hcg saglık ocagında yaptırmıstım 29.8 cıkmıstı sımdı bugun kan testı yaptırdım ozel hastanede 27 cıktı morelım cok bozuk doktor progeston yazdı cuma gunu kan ver dedı benım umudum yok ucup gıttı hıssedıyorum
Su site birturlu rayina oturamadi :)tatlım valla bılmıyorum bu hafta böyle hıc goremıyoruz :)
hayırlıısı olsun hiç moralini bozma rabbim yeniden sağlıkla uzun ömrüyle bir bebiş göndersin inşallah :)
Su site birturlu rayina oturamadi :)
Pancarim nasilsinsite güncellenmiş sanırım artık göremiyoruz :)
Amin cnm ins. aslinda dr kimyasaldan sinra kolay kalirsin demisti ama olmadi. bakalim bu ay olacakmi supriz :)
Sen anlatırken benim canım çekti be KaygılımŞEY... EVET... BEN.. İTİRAF ...EDİYORUM KOCA BİR ÇİKOLATAYI AĞZIMA SİLAH DAYAMIŞLAR GİBİ MİDEM BAYILSA BULANSADA YEDİM İLK DEFA :) Bİ SENE GİDER BANA BU
eliffff yaaa çok tatlısın var mı evde ye hemen, ayyy adımı değiştiricemmmPancarim nasilsinkiz canim pancar tursusu cekti bak
Salatalik tursusu yedim gecti nerde bulucam guzelim pancarieliffff yaaa çok tatlısın var mı evde ye hemen, ayyy adımı değiştiricemmmiyiyim kuşum sizin iyiliğinizi okuyorum daha iyi oluyorum,Rabbim bütün hamişleri ve bebelerini korusun inşallahhh
Sen anlatırken benim canım çekti be Kaygılım
Sen anlatırken benim canım çekti be Kaygılım
eliffff yaaa çok tatlısın var mı evde ye hemen, ayyy adımı değiştiricemmmiyiyim kuşum sizin iyiliğinizi okuyorum daha iyi oluyorum,Rabbim bütün hamişleri ve bebelerini korusun inşallahhh
doktorum kimyasaldan sonra 1 ay yasakladı biz bir ay korunduk geçen ayda ben enfeksiyon geçirdim eşimlede değerlendrmedik yum günlerini bu ay allah izin verirse elimizden geleni yapmak istiyorum gerisi kısmet nasip :) kimyasaldan sonra deneyeceğimiz ilk ay diyebilirim :) yalnız sat 40.günde oldu bu ay yine bir yum zamanım yok odaklandığım yumda yok
ben yemiom onlardan..ben hiç aramam adetten önce canım tatlı çeker ama çiko çekmez dünden beri aklımdaydı arayıda uzatınca böyle ömrümde yememiş dünyada kalan son çiko gibi bitirdim bi de midemi bayıltması beni rahatsız ediyor ne anladıyssam bu işten :)gel sana da alam tadellalar aşkitela
söylenmek nedirkorkuyorum senden arada kız söylen birilerine bi şeyler de bak hep iyi olunca insan mı bu pancar diyorumm pambukkk şekerimm benim :)
kanama ve lekelenme yok rahım kalınlıgı ıyı dedı ama cuma gunu 29 bugun 27 cıkması ıhtımal sıfır aglıyorum suan hayırlısı bana dua edın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?