2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Ay bu çok iyi olmuş inşallah birgün bizde kendi ismimizi goruruz

kanama ve lekelenme yok rahım kalınlıgı ıyı dedı ama cuma gunu 29 bugun 27 cıkması ıhtımal sıfır aglıyorum suan hayırlısı bana dua edın kızlar

canımmm kimyasal sanırım yani başına gelmiş biri olarak bir şey diyemiyorum allahımm hayırlısını versinn ne ise o olsun tamam mı rabbim hayırlı şekilde nasip etsin inşallah progestan işe yarar

Amin cnm ins. aslinda dr kimyasaldan sinra kolay kalirsin demisti ama olmadi. bakalim bu ay olacakmi supriz :)

doktorum kimyasaldan sonra 1 ay yasakladı biz bir ay korunduk geçen ayda ben enfeksiyon geçirdim eşimlede değerlendrmedik yum günlerini bu ay allah izin verirse elimizden geleni yapmak istiyorum gerisi kısmet nasip :) kimyasaldan sonra deneyeceğimiz ilk ay diyebilirim :) yalnız sat 40.günde oldu bu ay yine bir yum zamanım yok odaklandığım yumda yok

eliffff yaaa çok tatlısın var mı evde ye hemen, ayyy adımı değiştiricemmm iyiyim kuşum sizin iyiliğinizi okuyorum daha iyi oluyorum,Rabbim bütün hamişleri ve bebelerini korusun inşallahhh
Salatalik tursusu yedim gecti nerde bulucam guzelim pancari aminn canim benim cok sagol:)

Sen anlatırken benim canım çekti be Kaygılım

ben hiç aramam adetten önce canım tatlı çeker ama çiko çekmez dünden beri aklımdaydı arayıda uzatınca böyle ömrümde yememiş dünyada kalan son çiko gibi bitirdim bi de midemi bayıltması beni rahatsız ediyor ne anladıyssam bu işten :) gel sana da alam tadellalar aşkitela

eliffff yaaa çok tatlısın var mı evde ye hemen, ayyy adımı değiştiricemmm iyiyim kuşum sizin iyiliğinizi okuyorum daha iyi oluyorum,Rabbim bütün hamişleri ve bebelerini korusun inşallahhh

korkuyorum senden arada kız söylen birilerine bi şeyler de bak hep iyi olunca insan mı bu pancar diyorumm pambukkk şekerimm benim :)

Bislze yasaklamadi cnm. kimyasaldan sonraki ay 7 gun erken geldi ve 15 gun fln surdu keke leke. sonraki ay duzeldi. o ay yumurta gelistirici serephine ve catlatna ignesi oldum olmadi bebis. bu ayda yunrtlama testi aldim ama sinavim vardi bide kum gecirdim testide yapamadm tahmini gunlerde birkiktede olmadik oyle olunca unudum.yoktu ama gecikince acaba diorum.bi garip durumdayim anlayacagin. bugunde her an oldum saniorum karnima agri giriyo. bakiorum yok. gelceksen gel gelmiceksen 9 ay 10 gun gelme diom :)

ben yemiom onlardan.. kilo vercem, çıtır olcam ben
tabi bunu diyen ben de az önce mandalin ve armut u götürdü

korkuyorum senden arada kız söylen birilerine bi şeyler de bak hep iyi olunca insan mı bu pancar diyorumm pambukkk şekerimm benim :)
söylenmek nedir ben onu içimden bile yapamıyorum, insan olmak, inşallah bunu yerine getirebiliyorumdur :) teşekkür ederim başka türlüsü olmak gelmiyor inan elimden :)

kanama ve lekelenme yok rahım kalınlıgı ıyı dedı ama cuma gunu 29 bugun 27 cıkması ıhtımal sıfır aglıyorum suan hayırlısı bana dua edın kızlar

Cnm seni uzmek.istemem.ama kimyasal gibi duruyo bende yasadim. hatta bir hafta normal artti ve sonra dustu. insan uzuluyo ama unutmaki erken dusuklerin sebebi embriyonun sagliksiz olmasi. rabbam hepimize saglikli sihhatli gayirli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…