2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

evet insan yine de umut ediyor . ben korunduğum ay bir de geciktirici aldım tatile gittiğim için o yüzdende dengeler bozuldu benim sanırım bir süre böyle akışına bıraktım geçen ay ov testi yaptım ama ondan bi şey anlamadım artık bu ay tamamen rahat bıraktım olursa olur kısmet hepimiz için hayırlısı :)

ben yemiom onlardan.. kilo vercem, çıtır olcam ben
tabi bunu diyen ben de az önce mandalin ve armut u götürdü

armut biraz fazla ama o kadar olsun afiyet olsun yarasın bende yememliyim diyetteyim aslındada bu ççikolataya dayanamazdım senin takımda değilim ama bende gizli diyet yapanlardanım :)

kanama ve lekelenme yok rahım kalınlıgı ıyı dedı ama cuma gunu 29 bugun 27 cıkması ıhtımal sıfır aglıyorum suan hayırlısı bana dua edın kızlar

Cnm seni uzmek istemem ama kimyasal gibi duruiyo. bende yasadim hatta once normsl artti sonra dustu. unutmaki erjen dusuklerin sebebi sagliksiz emriyo. rabbim hayirli uzun onurlu saglikli ewlatlar wersin hepimise ins

söylenmek nedir ben onu içimden bile yapamıyorum, insan olmak, inşallah bunu yerine getirebiliyorumdur :) teşekkür ederim başka türlüsü olmak gelmiyor inan elimden :)

çok başkasın çokkk topicin şekeri balı şeker pancarııı :))) allahımm kıranlardan üzenlerden fesatlardan uzak etsinn :)

Onlar bozmustur tabi cnm. bende anlamadim bilen varsa anlatsin ovu testini. bu ay olmazsa zaten yine ilac vercek dr. ins gerek kalmaz hayirlisi ise

kişilik envanteri doldurduktan sonra mülakat için sıra gelmesini bekliyoruz ...bi acıktım bi acıktım sormayın

Kizzzz bana neden cevap vermiyonn küstüm hihh
Kiz sen bana küser misin hiç... Alintilara bakmadım miiii arkadaşım gelmişti o sıra... Yerim seni hormonlari tavan yapmış anneciiiikkk... Çok seviyorum ki senii:):) gorusemedik ne zamandır , nasılsın :)

Olur tatlim...eşim bulgar ben avusturya vatandaşiyim:)
Yok benim eşimin tarafındaki pomaklardan ben hiç oylesini görmedim , yanlış duymuşsun yada onlara öylesi denk gelmiş tatlim:)

kanama ve lekelenme yok rahım kalınlıgı ıyı dedı ama cuma gunu 29 bugun 27 cıkması ıhtımal sıfır aglıyorum suan hayırlısı bana dua edın kızlar
Canim sabret inşaAllah .. kimyasal gebelik büyük ihtimalle, bende geçirdim kuzum....zor ama sabırlı ol... Hem daha kanaman da yok bakalim Rabbimden hayırlısı...

Canlarım selaaammm, nasılsınız??? Ben birkaç gündür psikolojik olarak çok kötüyüm, o yüzden girmedim pek foruma. Malum yarın ameliyat oluyorum, küçücük bi şey olsa da sinirlerim bozuk. Uyku uyuyamıyorum kaç gündür. Yarın sabah 9'da Allah kısmet ederse olup kurtulacağım. Bana dua edin. Sorunsuz ve kolay şekilde bitsin. Sizin güzel enerjilerinize ihtiyacım var. Sabah da girmeden yazarım burdan yine size.

Kiz sen bana küser misin hiç... Alintilara bakmadım miiii arkadaşım gelmişti o sıra... Yerim seni hormonlari tavan yapmış anneciiiikkk... Çok seviyorum ki senii:):) gorusemedik ne zamandır , nasılsın :)
Iyiyim canim hormonlar baya alingan yapti beni herseye kafayi takiyorum kocacim uzaktan bile benimle gecinmek icin elinden geleni yapiyor ben yinede sinirleniyorum bende seno seviyorum canimin ici senin minnakta masaAllah buyumus 11.haftaya gelmisiniz

Rabbim sifani versin tospamm dualarim seninle insaAllah guzelcecik operasyonu olup sonrada minnakini bekleriz

Canim sabret inşaAllah .. kimyasal gebelik büyük ihtimalle, bende geçirdim kuzum....zor ama sabırlı ol... Hem daha kanaman da yok bakalim Rabbimden hayırlısı...
Gozlerim şişti aglamaktan ..seninki nasil oldu ki??

canım inşaAllah ameliyatını olup poliplerden kurtulup en kısa zamanda bebişine kavuşursun...Rabbim yardımcın olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…