Hep boyle kal canim cok hossun gerçekten degerli bi insansın..söylenmek nedirben onu içimden bile yapamıyorum, insan olmak, inşallah bunu yerine getirebiliyorumdur :) teşekkür ederim başka türlüsü olmak gelmiyor inan elimden :)
Bislze yasaklamadi cnm. kimyasaldan sonraki ay 7 gun erken geldi ve 15 gun fln surdu keke leke. sonraki ay duzeldi. o ay yumurta gelistirici serephine ve catlatna ignesi oldum olmadi bebis. bu ayda yunrtlama testi aldim ama sinavim vardi bide kum gecirdim testide yapamadm tahmini gunlerde birkiktede olmadik oyle olunca unudum.yoktu ama gecikince acaba diorum.bi garip durumdayim anlayacagin. bugunde her an oldum saniorum karnima agri giriyo. bakiorum yok. gelceksen gel gelmiceksen 9 ay 10 gun gelme diom :)
ben yemiom onlardan..kilo vercem, çıtır olcam ben
tabi bunu diyen ben de az önce mandalin ve armut u götürdü
kanama ve lekelenme yok rahım kalınlıgı ıyı dedı ama cuma gunu 29 bugun 27 cıkması ıhtımal sıfır aglıyorum suan hayırlısı bana dua edın kızlar
söylenmek nedirben onu içimden bile yapamıyorum, insan olmak, inşallah bunu yerine getirebiliyorumdur :) teşekkür ederim başka türlüsü olmak gelmiyor inan elimden :)
evet insan yine de umut ediyor . ben korunduğum ay bir de geciktirici aldım tatile gittiğim için o yüzdende dengeler bozuldu benim sanırım bir süre böyle akışına bıraktım geçen ay ov testi yaptım ama ondan bi şey anlamadım artık bu ay tamamen rahat bıraktım olursa olur kısmet hepimiz için hayırlısı :)
estağfurullah canım benim o sizin kendi güzel görüşünüz ne yaptım ben :) çok teşekkür ederim,sizin iyiliğinizden kaynaklı tamamen :)Hep boyle kal canim cok hossun gerçekten degerli bi insansın..
cümlemizi kötü niyetli insanlardan korusun Allah ım...çok başkasın çokkk topicin şekeri balı şeker pancarııı :))) allahımm kıranlardan üzenlerden fesatlardan uzak etsinn :)
canim bendede sorun var hamis olmak icin biseyde icmiyorum siskinlik yapiyo onceden bitki cayi iciyordum iyi geliyordu ilac kullaniyordim simdi korkudan bisey kullanmiyorum doktora sorcam unutuyorum bi hamis olsamBEN COK KOTUYUM KABIZLIKLA URASIYORUM
Kiz sen bana küser misin hiç... Alintilara bakmadım miiii arkadaşım gelmişti o sıra... Yerim seni hormonlari tavan yapmış anneciiiikkk... Çok seviyorum ki senii:):) gorusemedik ne zamandır , nasılsın :)Kizzzz bana neden cevap vermiyonn küstüm hihh
Olur tatlim...eşim bulgar ben avusturya vatandaşiyim:)ÖĞRENSİN ÖĞRENSİN DİL BİLMEK ÇOK GÜZEL HEMDE ÇİFTE VATANDAŞLIKTAN AVRUPA VATANDAŞI OLUR BELKİ :) OHH NE GÜZEL YALNIZ POMAK HANIMLAR BİRAZ ÇENEBAZ MI DESEM FENA OLURLAR DİYE DUYDUM AMA SİZİNKİ DEĞİL SANIRIM ÇOK ŞÜKÜR :)
Canim sabret inşaAllah .. kimyasal gebelik büyük ihtimalle, bende geçirdim kuzum....zor ama sabırlı ol... Hem daha kanaman da yok bakalim Rabbimden hayırlısı...kanama ve lekelenme yok rahım kalınlıgı ıyı dedı ama cuma gunu 29 bugun 27 cıkması ıhtımal sıfır aglıyorum suan hayırlısı bana dua edın kızlar
Iyiyim canim hormonlar baya alingan yapti beni herseye kafayi takiyorum kocacim uzaktan bile benimle gecinmek icin elinden geleni yapiyor ben yinede sinirleniyorumKiz sen bana küser misin hiç... Alintilara bakmadım miiii arkadaşım gelmişti o sıra... Yerim seni hormonlari tavan yapmış anneciiiikkk... Çok seviyorum ki senii:):) gorusemedik ne zamandır , nasılsın :)
Rabbim sifani versin tospamm dualarim seninle insaAllah guzelcecik operasyonu olup sonrada minnakini beklerizCanlarım selaaammm, nasılsınız??? Ben birkaç gündür psikolojik olarak çok kötüyüm, o yüzden girmedim pek foruma. Malum yarın ameliyat oluyorum, küçücük bi şey olsa da sinirlerim bozuk. Uyku uyuyamıyorum kaç gündür. Yarın sabah 9'da Allah kısmet ederse olup kurtulacağım. Bana dua edin. Sorunsuz ve kolay şekilde bitsin. Sizin güzel enerjilerinize ihtiyacım var. Sabah da girmeden yazarım burdan yine size.
Rabbim sifani versin tospamm dualarim seninle insaAllah guzelcecik operasyonu olup sonrada minnakini bekleriz
Gozlerim şişti aglamaktan ..seninki nasil oldu ki??Canim sabret inşaAllah .. kimyasal gebelik büyük ihtimalle, bende geçirdim kuzum....zor ama sabırlı ol... Hem daha kanaman da yok bakalim Rabbimden hayırlısı...
Canlarım selaaammm, nasılsınız??? Ben birkaç gündür psikolojik olarak çok kötüyüm, o yüzden girmedim pek foruma. Malum yarın ameliyat oluyorum, küçücük bi şey olsa da sinirlerim bozuk. Uyku uyuyamıyorum kaç gündür. Yarın sabah 9'da Allah kısmet ederse olup kurtulacağım. Bana dua edin. Sorunsuz ve kolay şekilde bitsin. Sizin güzel enerjilerinize ihtiyacım var. Sabah da girmeden yazarım burdan yine size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?