canımmm üzme kendini eğer kimyasalsa en azından sağlıklı bir gebelik olmadığından düşer Rabbim sana sağlıklı bir gebelik nasip etsin.senin için hayırlısı neyse o olsun üzme kendini kuzum...Gozlerim şişti aglamaktan ..seninki nasil oldu ki??
Canlarım selaaammm, nasılsınız??? Ben birkaç gündür psikolojik olarak çok kötüyüm, o yüzden girmedim pek foruma. Malum yarın ameliyat oluyorum, küçücük bi şey olsa da sinirlerim bozuk. Uyku uyuyamıyorum kaç gündür. Yarın sabah 9'da Allah kısmet ederse olup kurtulacağım. Bana dua edin. Sorunsuz ve kolay şekilde bitsin. Sizin güzel enerjilerinize ihtiyacım var. Sabah da girmeden yazarım burdan yine size.
Oyyy yerim alinganliginiiii... Oglus anayi ne hale getirdiIyiyim canim hormonlar baya alingan yapti beni herseye kafayi takiyorum kocacim uzaktan bile benimle gecinmek icin elinden geleni yapiyor ben yinede sinirleniyorumbende seno seviyorum canimin ici senin minnakta masaAllah buyumus 11.haftaya gelmisiniz
Süper fikir mogamimTopiğimizdeki hatunlara ÖZELDİR....
CİNSİYET TABLOMUZ
Uzum34 -----------> Erkek
Asim ---------------> Kız
Sweetamber ------> Kız
Elf21 ---------------> Erkek
Loafer -------------> Erkek ?
Larsson -----------> Kız ?
Sırrıeyvan -------->
Cimcimesevilay -->
Sebebiumut ------>
Tubaomur -------->
Meemure --------->
Oyyy tatlim benimm...dualarimdasin. ne olur bu kafar stres yapma kendine. Psikolojik iyi olmaz. İyu düşün tamam mi...uyuyacaksin zaten Rabbimin izniyle...bir bakmışsın ohh gitmiiisss... Canimsin...dualarimdasin inşaAllah :)Canlarım selaaammm, nasılsınız??? Ben birkaç gündür psikolojik olarak çok kötüyüm, o yüzden girmedim pek foruma. Malum yarın ameliyat oluyorum, küçücük bi şey olsa da sinirlerim bozuk. Uyku uyuyamıyorum kaç gündür. Yarın sabah 9'da Allah kısmet ederse olup kurtulacağım. Bana dua edin. Sorunsuz ve kolay şekilde bitsin. Sizin güzel enerjilerinize ihtiyacım var. Sabah da girmeden yazarım burdan yine size.
Benimki korunurken oldu... 3 kacirmadan biri tutmustu... İğne vurulmuştum tabii, belki oydu etken bilemeyiz, Kanama esnasında ogrendim...kanamam bir tuhaftı.. velhasıl ondan 2 ay sonra hamile kaldı elhamdülillah... Zor tabii hele varlığıyla sevinirken ama inşaAllah sağlıkla hamile.kalacaksın tatlim..Gozlerim şişti aglamaktan ..seninki nasil oldu ki??
Tatlim benim nasılsın , okul nasil gidiyor :) öğrenciler çok yoruyor mu öğretmenim :)Süper fikir mogamimListe başa baş gidiyor kız erkek eşitliği
Benimki korunurken oldu... 3 kacirmadan biri tutmustu... İğne vurulmuştum tabii, belki oydu etken bilemeyiz, Kanama esnasında ogrendim...kanamam bir tuhaftı.. velhasıl ondan 2 ay sonra hamile kaldı elhamdülillah... Zor tabii hele varlığıyla sevinirken ama inşaAllah sağlıkla hamile.kalacaksın tatlim..
Allah ın izniyle çok güzel geçsin operasyonun,bir an önce şifa bulursun umarım, dua edicem bu akşam senin için, su gibi iyileşirsin de sağlığın yerine gelir bebek içinde çalışmalara başlarsın, kurtulacaksın çok az kaldı kafana takılmayacak artık bu sorunCanlarım selaaammm, nasılsınız??? Ben birkaç gündür psikolojik olarak çok kötüyüm, o yüzden girmedim pek foruma. Malum yarın ameliyat oluyorum, küçücük bi şey olsa da sinirlerim bozuk. Uyku uyuyamıyorum kaç gündür. Yarın sabah 9'da Allah kısmet ederse olup kurtulacağım. Bana dua edin. Sorunsuz ve kolay şekilde bitsin. Sizin güzel enerjilerinize ihtiyacım var. Sabah da girmeden yazarım burdan yine size.
Amiiin canim...hep dua ediyorum genel olarak...inşaAllah en kısa zamanda gelir meleğinn... Amiin güzel dualarina :)Benim dr kimyasaldan sonra kolay hamile kalirsin demisti cnm. bu 3. Ayim. ins banada dua et Raabbim hqyirla nasip etsin. sende saglikla bebegini kucagina alirsin ins. Allah tamamina erdirsin
canim benim cok hecmis olsun olda kurtul piskolojiyide biran evvel atarsin ustunden tabikide dua ederiz sen iyiol insallah rabbin enkisa zamanda bebegini versin kucagina hergun dua ediyorum hepinizedeCanlarım selaaammm, nasılsınız??? Ben birkaç gündür psikolojik olarak çok kötüyüm, o yüzden girmedim pek foruma. Malum yarın ameliyat oluyorum, küçücük bi şey olsa da sinirlerim bozuk. Uyku uyuyamıyorum kaç gündür. Yarın sabah 9'da Allah kısmet ederse olup kurtulacağım. Bana dua edin. Sorunsuz ve kolay şekilde bitsin. Sizin güzel enerjilerinize ihtiyacım var. Sabah da girmeden yazarım burdan yine size.
canım üzme kendini allahtan hep hakkına hayırlı olanı iste...bizim her şer gördüğümüzde bir hayır her hayır gördüğümüzde bir şer vardır .kanama ve lekelenme yok rahım kalınlıgı ıyı dedı ama cuma gunu 29 bugun 27 cıkması ıhtımal sıfır aglıyorum suan hayırlısı bana dua edın kızlar
mogami cim benimkide kiz :) eklede başabaşligi bozalim :)Süper fikir mogamimListe başa baş gidiyor kız erkek eşitliği
yok bende normalde olmz ama ne biliyim ben aksam cay var kabizlik icin bitki cayi onu icicem artik oluyorumcanim bendede sorun var hamis olmak icin biseyde icmiyorum siskinlik yapiyo onceden bitki cayi iciyordum iyi geliyordu ilac kullaniyordim simdi korkudan bisey kullanmiyorum doktora sorcam unutuyorum bi hamis olsam
canim kecmis olsunCanlarım selaaammm, nasılsınız??? Ben birkaç gündür psikolojik olarak çok kötüyüm, o yüzden girmedim pek foruma. Malum yarın ameliyat oluyorum, küçücük bi şey olsa da sinirlerim bozuk. Uyku uyuyamıyorum kaç gündür. Yarın sabah 9'da Allah kısmet ederse olup kurtulacağım. Bana dua edin. Sorunsuz ve kolay şekilde bitsin. Sizin güzel enerjilerinize ihtiyacım var. Sabah da girmeden yazarım burdan yine size.
cok kecmis olsun canimDesteginiz icib tesekkurler kizlar hayalkirikligi cok kotu cokkk allahim sabir kuvvet versin ne diyebilirim hayirlisi
Saol bitanem ins hepimiz sagliklli gebelikler yasarizcok kecmis olsun canim
ins ALLAH bir yanilmadir kimyasal deyildir
ama kimyasalsa da uzulme olumlu dusun en azindan hamile kala biliyorsun
hakinda hayirlisi olsun dua edicem senin icin
kuzum sen bi ikizlerini yap yapar yapmaz da git bi daha yumurta ver dondurmak için zaten bana kalırsa peşpeşe yap çocuklarımogiş onu çok araştırdım hemde devlet artık ücretsiz yapacakmış bu dondurma işini,hatta bekarlarda kasıktan alınıp dondurulubiliniyormuş, ancak teknolojik olarak mesela çözünürken bozulma söz konusu olabilirmiş..iyice araştırılmalı bu durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?