2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

kızlarr nasılsınız uzun zamandır giremiyorum foruma mide bulantısı beni hayattan soğuttu ya. çok fenayım çok çocukların okulu falan filan bayağı arayı açtım ama arada bakıyorum

Gozlerim şişti aglamaktan ..seninki nasil oldu ki??
canımmm üzme kendini eğer kimyasalsa en azından sağlıklı bir gebelik olmadığından düşer Rabbim sana sağlıklı bir gebelik nasip etsin.senin için hayırlısı neyse o olsun üzme kendini kuzum...

Tospaaaamm seni sormuştum bende. Şimdiden geçmiş olsun canım stres sıkıntı yapma herşey çok güzel olacak.

Oyyy yerim alinganliginiiii... Oglus anayi ne hale getirdi
Kocis de gelsin he şu arayı fazla uzatmayin...biz dayanmadik 2 dir yakıniz hehe
Buyuyoruz teyzesi... Rabbime şükür gobus bile. Çıktı, oturunca daha çok belli olan :)

Süper fikir mogamim Liste başa baş gidiyor kız erkek eşitliği

Oyyy tatlim benimm...dualarimdasin. ne olur bu kafar stres yapma kendine. Psikolojik iyi olmaz. İyu düşün tamam mi...uyuyacaksin zaten Rabbimin izniyle...bir bakmışsın ohh gitmiiisss... Canimsin...dualarimdasin inşaAllah :)

Gozlerim şişti aglamaktan ..seninki nasil oldu ki??
Benimki korunurken oldu... 3 kacirmadan biri tutmustu... İğne vurulmuştum tabii, belki oydu etken bilemeyiz, Kanama esnasında ogrendim...kanamam bir tuhaftı.. velhasıl ondan 2 ay sonra hamile kaldı elhamdülillah... Zor tabii hele varlığıyla sevinirken ama inşaAllah sağlıkla hamile.kalacaksın tatlim..

Benim dr kimyasaldan sonra kolay hamile kalirsin demisti cnm. bu 3. Ayim. ins banada dua et Raabbim hqyirla nasip etsin. sende saglikla bebegini kucagina alirsin ins. Allah tamamina erdirsin

Allah ın izniyle çok güzel geçsin operasyonun,bir an önce şifa bulursun umarım, dua edicem bu akşam senin için, su gibi iyileşirsin de sağlığın yerine gelir bebek içinde çalışmalara başlarsın, kurtulacaksın çok az kaldı kafana takılmayacak artık bu sorun

Benim dr kimyasaldan sonra kolay hamile kalirsin demisti cnm. bu 3. Ayim. ins banada dua et Raabbim hqyirla nasip etsin. sende saglikla bebegini kucagina alirsin ins. Allah tamamina erdirsin
Amiiin canim...hep dua ediyorum genel olarak...inşaAllah en kısa zamanda gelir meleğinn... Amiin güzel dualarina :)

Reactions: GCA
canim benim cok hecmis olsun olda kurtul piskolojiyide biran evvel atarsin ustunden tabikide dua ederiz sen iyiol insallah rabbin enkisa zamanda bebegini versin kucagina hergun dua ediyorum hepinizede

kanama ve lekelenme yok rahım kalınlıgı ıyı dedı ama cuma gunu 29 bugun 27 cıkması ıhtımal sıfır aglıyorum suan hayırlısı bana dua edın kızlar
canım üzme kendini allahtan hep hakkına hayırlı olanı iste...bizim her şer gördüğümüzde bir hayır her hayır gördüğümüzde bir şer vardır .

canim bendede sorun var hamis olmak icin biseyde icmiyorum siskinlik yapiyo onceden bitki cayi iciyordum iyi geliyordu ilac kullaniyordim simdi korkudan bisey kullanmiyorum doktora sorcam unutuyorum bi hamis olsam
yok bende normalde olmz ama ne biliyim ben aksam cay var kabizlik icin bitki cayi onu icicem artik oluyorum
sanki tas var asaqiya dogru sallaniyor bebek varsada rabbim korusun

canim kecmis olsun
amelyatin cabucak kecer ins ALLAH kurtulursun poliplerinden hic korkma uyuyup uyanacaksin zaten hic bisey hiss etmessinde
sonrada gelsin bebislerr

Desteginiz icib tesekkurler kizlar hayalkirikligi cok kotu cokkk allahim sabir kuvvet versin ne diyebilirim hayirlisi

Desteginiz icib tesekkurler kizlar hayalkirikligi cok kotu cokkk allahim sabir kuvvet versin ne diyebilirim hayirlisi
cok kecmis olsun canim
ins ALLAH bir yanilmadir kimyasal deyildir
ama kimyasalsa da uzulme olumlu dusun en azindan hamile kala biliyorsun
hakinda hayirlisi olsun dua edicem senin icin

kuzum sen bi ikizlerini yap yapar yapmaz da git bi daha yumurta ver dondurmak için zaten bana kalırsa peşpeşe yap çocukları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…