ekledim ki onu zaten kızı olacakrahis de var canm ama cinsiyetini hatırlamıyorum..
iyi canım ne olsun 3 aylık bi korunma dönemine giriyorum adetle...kistim varmış yumurta çatlamadığı için sonra da zaten formasyon hasebiyle ankaraya gidip gelicem benim bebek olayı hazirana sarktı...sen hamiş kalınca çok uğramaz oldun buralara kızıyorum bak...bu arada minnakının cinsiyetini söyle de ekliyim senimogami yeni gördüm seni nasılsın nasıl gidiyor
rica ederim anlıyorum...benim size tavsiyem eğer madden durumunuz iyiyse tüpü düşünmeniz hem tek çocukta kalmamış olursunuz iki embriyo transferi ile ikiz evlat sahibi olursunuz ve çocuk defterini kapatırsınız...Allahım tez vakitte evlat hasretinize son versinTeşekkür edep
Teşekkür ederim canım cevabın icin yaşim 43 bugüne kadar kadın hastaliklarıyla ilgili pek sorun yaşamadım benim heyecan yapmam eşim genç 32 yaşında belki öyüzde olmuştur diye düşünüyorum
kuzum yüksek ihtimal kimyasal...çok üzüldüm ama Allaha şükret hamile kalabiliyorsun ve sağlıksız bi gebeliği vücudun atıyor...Rabbim bir daha yaşatmasınkızlar beta hcg saglık ocagında yaptırmıstım 29.8 cıkmıstı sımdı bugun kan testı yaptırdım ozel hastanede 27 cıktı morelım cok bozuk doktor progeston yazdı cuma gunu kan ver dedı benım umudum yok ucup gıttı hıssedıyorum
iyi canım ne olsun 3 aylık bi korunma dönemine giriyorum adetle...kistim varmış yumurta çatlamadığı için sonra da zaten formasyon hasebiyle ankaraya gidip gelicem benim bebek olayı hazirana sarktı...sen hamiş kalınca çok uğramaz oldun buralara kızıyorum bak...bu arada minnakının cinsiyetini söyle de ekliyim seni
Rabbim şifa versin kuzum şimdiden geçmiş olsun...ameliyat yaşamış biri olarak endişe etme diyorum ucunda sağlığına kavuşmak var...eğlenceli taraflarına bak mesela narkoz olayını çok seveceğini düşünüyorum... Dualarım seninleCanlarım selaaammm, nasılsınız??? Ben birkaç gündür psikolojik olarak çok kötüyüm, o yüzden girmedim pek foruma. Malum yarın ameliyat oluyorum, küçücük bi şey olsa da sinirlerim bozuk. Uyku uyuyamıyorum kaç gündür. Yarın sabah 9'da Allah kısmet ederse olup kurtulacağım. Bana dua edin. Sorunsuz ve kolay şekilde bitsin. Sizin güzel enerjilerinize ihtiyacım var. Sabah da girmeden yazarım burdan yine size.
ESMAM zor gidiyo aile sorunları çocukları o kadar çok etkiliyo kiTatlim benim nasılsın , okul nasil gidiyor :) öğrenciler çok yoruyor mu öğretmenim :)
kuzum ekledim zaten ayıpsın...son tabloya bakmamışsınız hiçbiriniz...unutur muyum seni ve minnak kızınımogami cim benimkide kiz :) eklede başabaşligi bozalim :)
Öyle okudum forumlarda ama eczacı bana farketmez dedi. Düzenli sabah akşam kullan yeter dedi. Burda @zehsel'de bu ay hamile kalamasan bile bırakma dedi. Forumlarda okuduğum kadarıyla problemi olmayanlar en geç 3 ay içinde kalmış. Hatta pkolularda bile ilk aydan sonuç verenler var. Bende denemekten zarar gelmez diyerek yumurtlama döneminde başladım kullanmaya. Kutunun bitmesi adetime denk gelir muhtemelen yeni kutuya da önümüzdeki ay başlarım. İçinde 30 poşet var.
kuşum yumurtam çatlamamış ve kiste dönmüş hala adet olmadım söktürücü kullandım biteli 4 gün oldu bugün yarın gelmesi lazım...adet gelincede doğum kontrol hapına başlayacağım kisti eritmek için ayrıca soğan kürü de yapıcam...3 ay hap kullanıcam aslında iyi de oldu şubatta formasyon için ankaraya gidip gelecektim hazirana kadar ve o yüzden hamile kalmasam iyi olacaktı şükür kist çıktı da hamile kalmam engellendiSelam Mogamicim nasılsın ? sen niye koruncaksın anlamadım bir sorun mu var ?
kuşum yumurtam çatlamamış ve kiste dönmüş hala adet olmadım söktürücü kullandım biteli 4 gün oldu bugün yarın gelmesi lazım...adet gelincede doğum kontrol hapına başlayacağım kisti eritmek için ayrıca soğan kürü de yapıcam...3 ay hap kullanıcam aslında iyi de oldu şubatta formasyon için ankaraya gidip gelecektim hazirana kadar ve o yüzden hamile kalmasam iyi olacaktı şükür kist çıktı da hamile kalmam engellendisen nasılsın bakayım
tamam kuzum listede seni düşünür pozisyona aldımOzaman herseyde bir hayır vardır diyoryz bak olmamsı nelere kadirmişbn çok şükür iyiyimde donuyorum yaa bir türlü ısınamadımm ayaklarım buz gibi. Adet oldum olacam eli kulağında. Sanırım bundan dolayı çok üşümem var. Bu arada litede bana sıra gelmiş son durumu da bildirmiş oldum beklemedeyim
tamam kuzum listede seni düşünür pozisyona aldımİnş adet değil bebiş gelir...
şükret tabi ki kuzum bende bundan 3 ay öncesine kadar niye olmuyor diye üzülüyordum ama olsaymış ben formasyona gidemezmişim üstelik yıllardır kabul edilmeyi bekliyordum...nasıl üzülürdüm...şimdi farkettim olmayış sebebini...Rabbim benim için bunu planlamış o yüzden nasip olmamış...Senin içinde bi palnı vardır...kimbilir belki tedaviye başlaman ve bu sayede ikiz bebeğin olması lazım ve şimdiye kadar bu yüzden hamiş kalamadın belki...Rabbim büyük hepimiz için planları var ona güvenmek ve umutsuz olmamak lazım...sen doktora gideceksin değil mi kuzumbebiş umudum yok be canım. Gecikti ama ben dün dayanamayıp test yaptım negatifi gördüm en azından beklentimi sıfıra indirgedim olmazsa da üzülmücem hem artık bunda da bi hayır olduğunu kabullendim iyiyim yani. bu ay diğer aylara göre çok daha iyiyim dikkatimi baska seylere verdim bu ayla tam 1 yıl doluyo olmayalı.
şükret tabi ki kuzum bende bundan 3 ay öncesine kadar niye olmuyor diye üzülüyordum ama olsaymış ben formasyona gidemezmişim üstelik yıllardır kabul edilmeyi bekliyordum...nasıl üzülürdüm...şimdi farkettim olmayış sebebini...Rabbim benim için bunu planlamış o yüzden nasip olmamış...Senin içinde bi palnı vardır...kimbilir belki tedaviye başlaman ve bu sayede ikiz bebeğin olması lazım ve şimdiye kadar bu yüzden hamiş kalamadın belki...Rabbim büyük hepimiz için planları var ona güvenmek ve umutsuz olmamak lazım...sen doktora gideceksin değil mi kuzum
o zaman biraz kendi haline bırak madem içinden öyle geliyor....peki tüplerde sorun yok dimi kuzumartık doktora gidip gitmemekte de kararsızım öyle aldım ki Allah ımın bir bildiği var deyip akışına bırakmayı bile düşünüyorum çünkü görünürde bir problem yok geçen ay karından muayene oldum hormonlarıma baktırdım yani ne aman yine sabrım tasarsa o zaman gidecem galiba,bilemiyorum. içimde bir his var Allah ım olacağı zamanı bilir bir zaman var ve sanki ne yaparsam yapiyim o zaman gelmeden olmayacak gibi his doğuyo içime. Sanki kendiliğinden yakında olcakmış gibi bir ferahlık rahatlık var bu his bu ay doğdu içime.
Canım benim neden oluyo biliyorsun "STRESSS " tek sebep bence çok kafaya takınca olmuyo.oooooooooooooffffffffffff bu liste niye böyle oldu her geçen ay daha da azalıyor hamiş sayısı oysa mayıs haziranda 9-10-11 hamiş çıkarıyorduk...şimdi ise.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?