2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

o zaman biraz kendi haline bırak madem içinden öyle geliyor....peki tüplerde sorun yok dimi kuzum

tüplere hiç baktırmadım yani alttan muayene olduğumda bir sorun görünmüyodu rahim filmi çektirmedim

Bu arada Mogami bacısı nasılsın nasıl gidiyor geçmiş olsun Rabbim yardımcı olsun kuzum umarım hayatında ki herşeyi yoluna sokar ardından ikizleri kucağına alırsın...

Canım benim neden oluyo biliyorsun "STRESSS " tek sebep bence çok kafaya takınca olmuyo.
öyle gerçekten....umarım streslerini yenerler topiğin fıstıkları da liste şenlenir

Bu arada Mogami bacısı nasılsın nasıl gidiyor geçmiş olsun Rabbim yardımcı olsun kuzum umarım hayatında ki herşeyi yoluna sokar ardından ikizleri kucağına alırsın...
iyiyim kuzum derslerle uğraşıyorum zaman hızla geçiyor...teşekkür ederim geçecek inşallah...sonrası da Rabbim kaç tane verirse artık

kuzum ekledim zaten ayıpsın...son tabloya bakmamışsınız hiçbiriniz...unutur muyum seni ve minnak kızını
Sımdı gordum sagolasın

tüplere hiç baktırmadım yani alttan muayene olduğumda bir sorun görünmüyodu rahim filmi çektirmedim
tek yaptır diyebileceğim rahim filmi...eğer onda da sorun yoksa rahata alabilirsin kuzum...ama baktır derim...eşinde sperm testi yaptırsın

tek yaptır diyebileceğim rahim filmi...eğer onda da sorun yoksa rahata alabilirsin kuzum...ama baktır derim...eşinde sperm testi yaptırsın

eşime sperm testi yaptırdık değerleri güzel.
artık ne zaman sabrım taşarsa o zaman ki ilk işlemlerimden en önemlisi rahim filmi olacak. :)

eşime sperm testi yaptırdık değerleri güzel.
artık ne zaman sabrım taşarsa o zaman ki ilk işlemlerimden en önemlisi rahim filmi olacak. :)
iyi çok sevindim canım hakkında hayırlısı olsun inanıyorum ki çok fazla beklemeyeceksin

iyi çok sevindim canım hakkında hayırlısı olsun inanıyorum ki çok fazla beklemeyeceksin

bnde öyle düşünüyorum fazla beklemicem gibime geliyo nedense bir rahatlık var anlamadım :) Allah ım doğru zamanı biliyo bnde o zamanı bekliyorum senin durumunda nasıl bir hayır varsa benim durumumda da hayırlısı belki budur .

kızlarr nasılsınız uzun zamandır giremiyorum foruma mide bulantısı beni hayattan soğuttu ya. çok fenayım çok çocukların okulu falan filan bayağı arayı açtım ama arada bakıyorum
Allah yardimcin olsun ablam

cnm bn dün adet oldum bana koyabilirsin ama bugün tüp bebek görüşmesine gittik bi an elimizde ilaçlarla tedaviye baslamış bulduk kendimizi

cnm bn dün adet oldum bana koyabilirsin ama bugün tüp bebek görüşmesine gittik bi an elimizde ilaçlarla tedaviye baslamış bulduk kendimizi
Rabbim su mubarek ayda ilk denemenizde size bebis nasip etsin insaAllah hayurli ugurlu olsun canim benim

Kizlar listede hepinizin isminin yaninda gulucuk olacak gunleri sabirsizlikla bekliyorum fakat gecenlerde haberlerde izledim artik bebegi olmayan ciftlerin oraninda artis oluyormus surekli bununda belli basli sebepleri arasinda aklimda kaldigi kadariyla sunlar varmis. Artik gittikce bebek dusunme yasinin 30 ve uzerine ulasmasi bundan dolayi tuplerin kanallarin tembellesmesi, hazir gidalar cipsiler kolalar hormonlu gdo lu yicekler, cok fazla alkol sigara tuketimi sinir stres psikolojik sorunlar ve de teknolojik aletlerin cok fazla kullanilmasindan dolayi spermlerin zarar gormesi... aklimda bunlar kalmis ama hepsinde haklilar sanirim

gülüm eşine durumu anlatsan desen madem çocuk istiyoruz ben bunu tek başıma yapamam bak hrkesin bebeği oluyor bende istiyorum evimizde minik eller ayakların olması bak enfeksiyon oluyorum bunun için bile doktor seni görmek istiyor ne olur üzme beni gidelim filan desen olmaz mı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…