2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

canim insallah olmazsin guzel haber bekliyordum senden insallahda gelir iyi aksamlar bu arada :)

Çocuk için fazla telaş ettiğimi düşünüyo.bebek için erken daha olur diyo sen neden sitres yapıyosun diyo

canim insallah olmazsin guzel haber bekliyordum senden insallahda gelir iyi aksamlar bu arada :)

iyi aksamlar canım
bn hamile olduğumu sanmıorum dün adet günümdü test yaptım negatif çıktı üstelik adet belirtilerim var hem benim reglim 3-4 güne kadar geciktiği oluyo. Hayırlısı yaa artık akışına bıraktım adet olsam da üzülmücem Allah ın doğru bildiği bir zaman var bnde o doğru hayırlı zamanı bekliyorum

iyi aksamlar canim doktor banada verdi ac karnina iciliyor duzenli icmek gerekiyor sey ben buaksam unutmusum

şu inofoliği bnde çok duymaya basladım bnmde kafama yatmaya basladı artık doktorlar bu ilacı çok sık verir oldu bu ay da hamile kalmazsam bnde mi denesem acaba ? bu hem folik asit hemde yumurtlamayı düzenliyo dimi ?

Afrodıtım nasılsın canım
bi iyi bi kötü canm idare ediyorum kasıklarımda ağrım var baya reglden dolayı bugun 3. günüm daha bugun biraz biraz gelmeye basldı pedi dolduracak kadar afedersin... ilk gün zaten çamur gibi ve simsiyahtı..bugun kırmızıya döndü nihayet adetim bitsin doktoruma gidicem kontrole canm onun dışında koşturmaca işte ailelere yemeğe gidip geliyoruz evin işleriyle uğrasıyorum zaman geçsin diye.. sen nasılsın tatlım :)

neymiş canm o ilaç merak ettim:)

iyi aksamlar canim doktor banada verdi ac karnina iciliyor duzenli icmek gerekiyor sey ben buaksam unutmusum
Selam kislaaar ilac yerine saracoglunu n sogan kuru ve sonrasinda incir&havuc kurunu uygulayan oldu mu aranizda? Hem yumurtayi gelustiriyor hem de kolay catlamasini saglayarak kolay hamile kalmada cok faydaliymis.. Ben cok tanidiktan olumlu geri donusler aldim. Bu ay basliyorum ben..

neymiş canm o ilaç merak ettim:)
Orthomol fertil plus.30 luk ve 90 lik olarak satiliyor.3 ay duzenli kullanilmasi tavsiye ediliyor.biz 30 luk aldik deneme amacli.bu ay olmazsa esime kalmis istiyorsa bi daha alir.sanirim yine olmadi.17 si yumurtlama gunumdu.erken ama hic bse hissetmiyorum.

Mogamicim selamm beni revize edermisin canim yeni bat 21 aralik

şu inofoliği bnde çok duymaya basladım bnmde kafama yatmaya basladı artık doktorlar bu ilacı çok sık verir oldu bu ay da hamile kalmazsam bnde mi denesem acaba ? bu hem folik asit hemde yumurtlamayı düzenliyo dimi ?
evet canim hamis olsan bile ic faydaliymis dedigin gibi yumurtalarida gelistiriyor bekliyorum bende tabii rabbim yeterki ol desin

Gunaydin kizlar nasilsiniz 4-5 gunden beri giremedim esimin amcasinin babasi vefat etti amcasini babannesi kendi amcasina evlatlik vermis o yuzden amcasinin babasi oluyor bizde dede diyorduk sizde durumlar nasil hamis varmi?

Gunaydin kizlar nasilsiniz 4-5 gunden beri giremedim esimin amcasinin babasi vefat etti amcasini babannesi kendi amcasina evlatlik vermis o yuzden amcasinin babasi oluyor bizde dede diyorduk sizde durumlar nasil hamis varmi?
başınızsağolsun canım ALLAH rahmet eylesin ben iyiyim sen nasılsın ne var ne yok bakim

günaydın kızlar bu hormon testi adetliyken mi yapılıo ben geçen hafta yaptırdım dr bişey yok çok güzel ddi hormon testime yarında ultrasona gircem ...

günaydın kızlar bu hormon testi adetliyken mi yapılıo ben geçen hafta yaptırdım dr bişey yok çok güzel ddi hormon testime yarında ultrasona gircem ...
Adetin 3. Gunu yapiliyor genelde 2. Gunden 5. Gune kadar yapiliyor tatlim

tospaaaa tam şu an ameliyatta olmalısın allah yardımcın olsun hayırlısıyla güzelce alınıp gitsin polipler bir dahada hayat boyu polip kelimesi duymayasınnn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…