- 7 Eylül 2014
- 4.932
- 6.768
- 178
- 47
canim insallah olmazsin guzel haber bekliyordum senden insallahda gelir iyi aksamlar bu arada :)Ozaman herseyde bir hayır vardır diyoryz bak olmamsı nelere kadirmişbn çok şükür iyiyimde donuyorum yaa bir türlü ısınamadımm ayaklarım buz gibi. Adet oldum olacam eli kulağında. Sanırım bundan dolayı çok üşümem var. Bu arada litede bana sıra gelmiş son durumu da bildirmiş oldum beklemedeyim
Çocuk için fazla telaş ettiğimi düşünüyo.bebek için erken daha olur diyo sen neden sitres yapıyosun diyogülüm eşine durumu anlatsan desen madem çocuk istiyoruz ben bunu tek başıma yapamam bak hrkesin bebeği oluyor bende istiyorum evimizde minik eller ayakların olması bak enfeksiyon oluyorum bunun için bile doktor seni görmek istiyor ne olur üzme beni gidelim filan desen olmaz mı :)
canim insallah olmazsin guzel haber bekliyordum senden insallahda gelir iyi aksamlar bu arada :)
iyi aksamlar canim doktor banada verdi ac karnina iciliyor duzenli icmek gerekiyor sey ben buaksam unutmusum
sonradan gördüm tatlım evet :)ekledim ki onu zaten kızı olacak
bi iyi bi kötü canm idare ediyorum kasıklarımda ağrım var baya reglden dolayı bugun 3. günüm daha bugun biraz biraz gelmeye basldı pedi dolduracak kadar afedersin... ilk gün zaten çamur gibi ve simsiyahtı..bugun kırmızıya döndü nihayet adetim bitsin doktoruma gidicem kontrole canm onun dışında koşturmaca işte ailelere yemeğe gidip geliyoruz evin işleriyle uğrasıyorum zaman geçsin diye.. sen nasılsın tatlım :)Afrodıtım nasılsın canım
neymiş canm o ilaç merak ettim:)Bu konuda tek sorun yasamayan bebdim esim kendi istegiyle yaptirdi.hatta ben istersen biraz daha bekleyelim demistim.ama yok istiyorum merak ediyorum dedi.test normal cikti doktor sperm kalitesini yükselten vitamin ilaci onerdi simdi onu kullaniyor.ise yararsa adini yazarim biraz pahali.yanliz onu kullanmaya basladigindan beri cok fena
Selam kislaaar ilac yerine saracoglunu n sogan kuru ve sonrasinda incir&havuc kurunu uygulayan oldu mu aranizda? Hem yumurtayi gelustiriyor hem de kolay catlamasini saglayarak kolay hamile kalmada cok faydaliymis.. Ben cok tanidiktan olumlu geri donusler aldim. Bu ay basliyorum ben..iyi aksamlar canim doktor banada verdi ac karnina iciliyor duzenli icmek gerekiyor sey ben buaksam unutmusum
Orthomol fertil plus.30 luk ve 90 lik olarak satiliyor.3 ay duzenli kullanilmasi tavsiye ediliyor.biz 30 luk aldik deneme amacli.bu ay olmazsa esime kalmis istiyorsa bi daha alir.sanirim yine olmadi.17 si yumurtlama gunumdu.erken ama hic bse hissetmiyorum.neymiş canm o ilaç merak ettim:)
Arkadaşlar listemiz başlığımızda AKTİF olarak sohbet edenlere açıktır...Bekleriz
KASIM BAT
Bebek isdeyen biri ----> 1 Kasım -------> 37. deneme ------->
Adrenalin85 -----------> 1 Kasım -------> 10. deneme ------->
Wuslt -------------------> 1 Kasım -------> 7. deneme --------->
Elifbade06 -------------> 3 Kasım -------> 8. deneme -------->
Batu7884 --------------> 3 Kasım -------> 3. deneme --------->
Sebebiumut -----------> 4 Kasım -------> 2. deneme ---------> HAMİŞ
Ayseygt1453 -----------> 5 Kasım -------> 4. deneme --------->
Elisa --------------------> 6 Kasım -------> 5. deneme --------->
Kaygılı ------------------> 6 Kasım -------> 3. deneme --------->
Golyayla ----------------> 7 Kasım --------> 21. deneme ------->
Blummmm -------------> 7 Kasım -------> 5. deneme --------->
Ecrin87* ----------------> 10 Kasım ------> 37. deneme ------->
Donence5838 ----------> 11 Kasım ------> 5. deneme --------->
Friendly8584 ----------> 11 Kasım ------> 5. deneme --------->
Cemrem15 --------------> 11 Kasım ------> 2. deneme --------->
Tospaa ------------------> 12 Kasım ------> 5. deneme --------->
Nilgunuk ----------------> 12 Kasım ------> 3. deneme --------->
Yfrks --------------------> 13 Kasım ------> 10. deneme -------->
Deminos ----------------> 14 Kasım ------> 8. deneme --------->
Tubaomur01 ------------> 16 Kasım ------> 4. deneme -------->
Pielorr -------------------> 16 Kasım ------> 6. deneme --------->
Mgul ----------------------> 17 Kasım ------> 3. deneme --------->
Hanife55 -----------------> 18 Kasım -----> 11. deneme --------->
Abcdefcd -----------------> 19 Kasım -----> 11. deneme --------->
Secido --------------------> 20 Kasım -----> 15. deneme --------->
Betiboop -----------------> 21 Kasım ------> 6. deneme
Berlinberlin -------------> 23 Kasım ------> 1. deneme
Arsinli --------------------> 24 Kasım -----> 7. deneme
Beztebya -----------------> 24 Kasım ------> 2. deneme
Gulbıke -------------------> 25 Kasım -----> 5. deneme
Bebek isdeyen biri ------> 25 Kasım -----> 38. deneme
Svai5 ----------------------> 26 Kasım -----> 9. deneme
Nenu ----------------------> 26 Kasım -----> 50. deneme
Golyayla ------------------> 28 Kasım -----> 21. deneme
Zzzzynpppp -------------> 30 Kasım ------> 7. deneme
Okosale -------------------> 30 Kasım -----> 8. deneme
ARALIK BAT
Ayseygt1453 ------> 4 Aralık -------> 5. deneme
Cemrem15 --------> 4 Aralık -------> 3. deneme
Hanfendi25 -------> 6 Aralık -------> 5. deneme
Elisa ----------------> 7 Aralık -------> 6. deneme
Blummmm --------> 8 Aralık -------> 6. deneme
Okulum ------------> 9 Aralık -------> 13. deneme
Friendly8584 -----> 12 Aralık ------> 6. deneme
Jasmine53 --------> 14 Aralık ------> 14. deneme
Kaygılı -------------> 16 Aralık ------> 4. deneme
Mgul ----------------> 17 Aralık ------> 4. deneme
Secido --------------> 17 Aralık ------> 16. deneme
Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz alıntı yapabilirsiniz
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
evet canim hamis olsan bile ic faydaliymis dedigin gibi yumurtalarida gelistiriyor bekliyorum bende tabii rabbim yeterki ol desinşu inofoliği bnde çok duymaya basladım bnmde kafama yatmaya basladı artık doktorlar bu ilacı çok sık verir oldu bu ay da hamile kalmazsam bnde mi denesem acaba ? bu hem folik asit hemde yumurtlamayı düzenliyo dimi ?
Bi ben kaldim ☺masallah hepmız regl olmusuz
başınızsağolsun canım ALLAH rahmet eylesin ben iyiyim sen nasılsın ne var ne yok bakimGunaydin kizlar nasilsiniz 4-5 gunden beri giremedim esimin amcasinin babasi vefat etti amcasini babannesi kendi amcasina evlatlik vermis o yuzden amcasinin babasi oluyor bizde dede diyorduk sizde durumlar nasil hamis varmi?
Sagol tatlim iyiyim bende ne yaptin tasindiniz mi bende seni merak ediyordumbaşınızsağolsun canım ALLAH rahmet eylesin ben iyiyim sen nasılsın ne var ne yok bakim
Adetin 3. Gunu yapiliyor genelde 2. Gunden 5. Gune kadar yapiliyor tatlimgünaydın kızlar bu hormon testi adetliyken mi yapılıo ben geçen hafta yaptırdım dr bişey yok çok güzel ddi hormon testime yarında ultrasona gircem ...
Canlarım selaaammm, nasılsınız??? Ben birkaç gündür psikolojik olarak çok kötüyüm, o yüzden girmedim pek foruma. Malum yarın ameliyat oluyorum, küçücük bi şey olsa da sinirlerim bozuk. Uyku uyuyamıyorum kaç gündür. Yarın sabah 9'da Allah kısmet ederse olup kurtulacağım. Bana dua edin. Sorunsuz ve kolay şekilde bitsin. Sizin güzel enerjilerinize ihtiyacım var. Sabah da girmeden yazarım burdan yine size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?