2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Gunaydin kizlar nasilsiniz 4-5 gunden beri giremedim esimin amcasinin babasi vefat etti amcasini babannesi kendi amcasina evlatlik vermis o yuzden amcasinin babasi oluyor bizde dede diyorduk sizde durumlar nasil hamis varmi?

başınız sağ olsun canım allah kalanlarına ömür versin . kalan sağ kayınvalide ve kolu nasıl :))

Oncekine gore iyi sukur kendi isini yapabiliyor yemegide ben yapiyorum rahatladim biraz sagol canim sen nasilsin

çok şükür daha iyi bi süre daha yapta inşallah güzelce kaynar kolu :) bende iyiyim çalışmalara başladık bir umut devam :)

çok şükür daha iyi bi süre daha yapta inşallah güzelce kaynar kolu :) bende iyiyim çalışmalara başladık bir umut devam :)
İnsallah canim kaynar sekeride var yavas yavas iyilesiyor iste bunada sukur him hadi bakalim insallah aralikta guzel haberler verirsin isteyen herkes hayirlisiyla hamis olsun insallah

İnsallah canim kaynar sekeride var yavas yavas iyilesiyor iste bunada sukur him hadi bakalim insallah aralikta guzel haberler verirsin isteyen herkes hayirlisiyla hamis olsun insallah

Amin inşallahh :) senin bat ne zaman çalışmalar yolunda mı ?

Him dr bana 2. Gunu yaptirmisti testi ben 2. Gunden 5. Gune kadar diye biliyorum canim

hayirlisi olsun tatlim
ay zaten demişlerdi bu dr hiç bişeyden anlamıo die neyse artık napalım senin adetine de 1 hafta kaldı dimi kuzum

Hım ıyı yapıyorsun canım kafan dagılır ınsallah adetınle bırlıkte sokulur gıder kıstın rahatlarsın hayırlı sonuclar olur ınsallah bende ıyıyım canım ck sukur ısten eve evden ıse gııdp gıdıp gelıyorum arada kuzenlerle takılıyoruz öyle gecıyor gunler :)

Gunaydin kizlar nasilsiniz 4-5 gunden beri giremedim esimin amcasinin babasi vefat etti amcasini babannesi kendi amcasina evlatlik vermis o yuzden amcasinin babasi oluyor bizde dede diyorduk sizde durumlar nasil hamis varmi?

Gunaydın canım ıyyız sen nasılsın basınız sagolsun canım Allah gerıde kalanlara sabır versın

GÜNAYDINLARRR BUGÜNDE SAĞLIKLIYIZZZ ÇOK ŞÜKÜR :) GÜLÜMSEDİĞİNDE GÜZELLEŞMEYEN HİÇ BİR YÜZ YOKTUR GÜLÜMSEYİNNN :) BUGÜN ÇOK YOĞUN HEMEN ÇALIŞMAYA YOĞUNLAŞIYORUM

Gunaydın canım benım cok sukur saglıklıyız ama ben bugun mutsuzum saclarımı begenmıyorum nasıl toparlayacagım bılmıyorum

noldu saçlarına canımm

çok kurudu canım canlı durmuyor bu sıralar elektrıklenıyor kabarıyor tane tane durmuyor herkese bakıyorum cok guzel duruyor ama benımkı durmuyor ne kullanıyorlar bılmıyorum yolda durdurum sorasım gelıyor

W wuslt ımm başınız sağolsun,Allah geride kalanlara sevdiklerine uzun sağlıklı ömürler versin inşallah,çalışmalar çok güzel devam ediyor Rabbim hayırlısıyla yüzünüzü güldürsün inşallah..

çok kurudu canım canlı durmuyor bu sıralar elektrıklenıyor kabarıyor tane tane durmuyor herkese bakıyorum cok guzel duruyor ama benımkı durmuyor ne kullanıyorlar bılmıyorum yolda durdurum sorasım gelıyor
argan yağı tavsiye ederim,oldukça iyi geliyor,aktarlarda var,şampuan içinde olanlar kimyasal içeriyor sen aktarda olandan al,fayda göreceğini sanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…