benim dr hiç öle bişey demeden hemen yaptıAdetin 3. Gunu yapiliyor genelde 2. Gunden 5. Gune kadar yapiliyor tatlim
yok canım ayın sonnu beklioruzSagol tatlim iyiyim bende ne yaptin tasindiniz mi bende seni merak ediyordum
Gunaydin kizlar nasilsiniz 4-5 gunden beri giremedim esimin amcasinin babasi vefat etti amcasini babannesi kendi amcasina evlatlik vermis o yuzden amcasinin babasi oluyor bizde dede diyorduk sizde durumlar nasil hamis varmi?
Oncekine gore iyi sukur kendi isini yapabiliyor yemegide ben yapiyorum rahatladim biraz sagol canim sen nasilsinbaşınız sağ olsun canım allah kalanlarına ömür versin . kalan sağ kayınvalide ve kolu nasıl :))
Oncekine gore iyi sukur kendi isini yapabiliyor yemegide ben yapiyorum rahatladim biraz sagol canim sen nasilsin
Him dr bana 2. Gunu yaptirmisti testi ben 2. Gunden 5. Gune kadar diye biliyorum canimbenim dr hiç öle bişey demeden hemen yaptı
hayirlisi olsun tatlimyok canım ayın sonnu beklioruz
İnsallah canim kaynar sekeride var yavas yavas iyilesiyor iste bunada sukur him hadi bakalim insallah aralikta guzel haberler verirsin isteyen herkes hayirlisiyla hamis olsun insallahçok şükür daha iyi bi süre daha yapta inşallah güzelce kaynar kolu :) bende iyiyim çalışmalara başladık bir umut devam :)
İnsallah canim kaynar sekeride var yavas yavas iyilesiyor iste bunada sukur him hadi bakalim insallah aralikta guzel haberler verirsin isteyen herkes hayirlisiyla hamis olsun insallah
ay zaten demişlerdi bu dr hiç bişeyden anlamıo die neyse artık napalım senin adetine de 1 hafta kaldı dimi kuzumHim dr bana 2. Gunu yaptirmisti testi ben 2. Gunden 5. Gune kadar diye biliyorum canim
hayirlisi olsun tatlim
Benim bat 2 aralikta canim yum gunleri degerlendirdik gun asiri calisiyoruz canim hayirlisiAmin inşallahh :) senin bat ne zaman çalışmalar yolunda mı ?
2 aralikta kuzum normalde 28 gune bir oluyordum 4 aydir 31. Gun adet oluyorumay zaten demişlerdi bu dr hiç bişeyden anlamıo die neyse artık napalım senin adetine de 1 hafta kaldı dimi kuzum
bi iyi bi kötü canm idare ediyorum kasıklarımda ağrım var baya reglden dolayı bugun 3. günüm daha bugun biraz biraz gelmeye basldı pedi dolduracak kadar afedersin... ilk gün zaten çamur gibi ve simsiyahtı..bugun kırmızıya döndü nihayet adetim bitsin doktoruma gidicem kontrole canm onun dışında koşturmaca işte ailelere yemeğe gidip geliyoruz evin işleriyle uğrasıyorum zaman geçsin diye.. sen nasılsın tatlım :)
Gunaydin kizlar nasilsiniz 4-5 gunden beri giremedim esimin amcasinin babasi vefat etti amcasini babannesi kendi amcasina evlatlik vermis o yuzden amcasinin babasi oluyor bizde dede diyorduk sizde durumlar nasil hamis varmi?
GÜNAYDINLARRR BUGÜNDE SAĞLIKLIYIZZZ ÇOK ŞÜKÜR :) GÜLÜMSEDİĞİNDE GÜZELLEŞMEYEN HİÇ BİR YÜZ YOKTUR GÜLÜMSEYİNNN :) BUGÜN ÇOK YOĞUN HEMEN ÇALIŞMAYA YOĞUNLAŞIYORUM
aa nie ki ben de en son beraber olduk ya yani yakın günlerde ondan ddm2 aralikta kuzum normalde 28 gune bir oluyordum 4 aydir 31. Gun adet oluyorum
noldu saçlarına canımmGunaydın canım benım cok sukur saglıklıyız ama ben bugun mutsuzumsaclarımı begenmıyorum nasıl toparlayacagım bılmıyorum
noldu saçlarına canımm
argan yağı tavsiye ederim,oldukça iyi geliyor,aktarlarda var,şampuan içinde olanlar kimyasal içeriyor sen aktarda olandan al,fayda göreceğini sanıyorum.çok kurudu canım canlı durmuyor bu sıralar elektrıklenıyor kabarıyor tane tane durmuyorherkese bakıyorum cok guzel duruyor ama benımkı durmuyor ne kullanıyorlar bılmıyorum yolda durdurum sorasım gelıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?