argan yağı tavsiye ederim,oldukça iyi geliyor,aktarlarda var,şampuan içinde olanlar kimyasal içeriyor sen aktarda olandan al,fayda göreceğini sanıyorum.
olduk valla ben keçi boynuzu kürüne başladım eşime 3 ay yapacaz sonuç alamazsak kontrole gidecez güncel kararımız bumasallah hepmız regl olmusuz
olduk valla ben keçi boynuzu kürüne başladım eşime 3 ay yapacaz sonuç alamazsak kontrole gidecez güncel kararımız busenden naber?
benim bi karışımım var ama sende nasıl durur bilmiyorumGunaydın canım benım cok sukur saglıklıyız ama ben bugun mutsuzumsaclarımı begenmıyorum nasıl toparlayacagım bılmıyorum
kış aylarında saçların bir miktar sönükleşmesi doğal galiba...valla o zaman şu kuaförlerde keratin bakım yapıyorlar ya,arkadaşım yaptırmıştı 1 kere bile yapılsa o kadar parlamıştık,2-3 ayda bir yapılsa olurmuş :)Kullanıyorum canım argan yagı banyodan sonra ıslak sacıma suruyorum tarıyorum sonra kurumaya bırakıyorum ama yıne tane tane durmuyor ya bendekı ıyııs degıl bılmıyorum
benim bi karışımım var ama sende nasıl durur bilmiyorumbende azcık işe yaradı gibi ama düzenli devam etmedim ben
şifa olsun inşallah, dr.a gitmeden gelsin sizinki :) hakkınızda hayırlısı tatlım,kafaya takmadan devam :)olduk valla ben keçi boynuzu kürüne başladım eşime 3 ay yapacaz sonuç alamazsak kontrole gidecez güncel kararımız busenden naber?
elis bende sana yazıyordum aynıı anda canımmtatlım nasılsıın
kış aylarında saçların bir miktar sönükleşmesi doğal galiba...valla o zaman şu kuaförlerde keratin bakım yapıyorlar ya,arkadaşım yaptırmıştı 1 kere bile yapılsa o kadar parlamıştık,2-3 ayda bir yapılsa olurmuş :)
elis bende sana yazıyordum aynıı anda canımmben hormon testi yaptıracaktım eşimi 6 da uyandırdım gitmedi 7 de sıra almaya gitti sıra bitmişti.. geçe ay da alamadık sıraa regl 3. günüm
ben saf zeytinyağı, yılan yağı (saç uzatıyor), ısırgan,sarımsak içine arganı da ekleyeblirsin bunu ayda bir yapıyorum.. denemiştim.. banyodan sonra elsewe agginine durulanan krem yapıyorum :) sonra argan sürüyorum.(her duşta)bende unıvde yapmıstım bır karısım onun faydasını gormustum yıne ondanmı yapsam dıyorum senın karsımın neydı canım
aynen pancarım inş öyle olur benim eşimin varikosel geçmişi var.. akşam dayanamadım söyedim acaba mı diye.. adam soluğu doktorda alacaktı, stres yapma hemen dedim ameliyatı olmuşsun sonuçta, bende de sıkıntı olabilir, ihtimal bunlar diye.. keçi boynuzuna devam edecez bakkalım :) sen nasılsın bakimşifa olsun inşallah, dr.a gitmeden gelsin sizinki :) hakkınızda hayırlısı tatlım,kafaya takmadan devam :)
ben saf zeytinyağı, yılan yağı (saç uzatıyor), ısırgan,sarımsak içine arganı da ekleyeblirsin bunu ayda bir yapıyorum.. denemiştim.. banyodan sonra elsewe agginine durulanan krem yapıyorum :) sonra argan sürüyorum.(her duşta)
tatlım tatlı badem yağı da vardı karışımda :)bende unıvde yapmıstım bır karısım onun faydasını gormustum yıne ondanmı yapsam dıyorum senın karsımın neydı canım
tatlım tatlı badem yağı da vardı karışımda :)
aslında ben hiç taramıyorum nerdeyse, tarak saç derime yaramıyor ve elektriklendiriyor saçıHım anladım benım karısımımdada zeytınyagı susam yagı fındık yagı cam terebentın yagı ( sacı uzatıyor ) vardı bende bıtene kadar kullanmıstım cok guzel olmustu bıraz arastırma yaptım hınıdstan cevızı yagı cok ıyı gelıyormus yıne bır sıse karıısm yapayım dıyorum bende banyodan cıkar cıkmaz argan yagını surup tarıyorum :)
Benim bat 2 aralikta canim yum gunleri degerlendirdik gun asiri calisiyoruz canim hayirlisi
İyiyim canim yemek yapiyoruz cenazeye sagolGunaydın canım ıyyız sen nasılsın basınız sagolsun canım Allah gerıde kalanlara sabır versın
Bilmiyorum kuzum 31 gune cikti adetim dr biseyin yok iyi dediaa nie ki ben de en son beraber olduk ya yani yakın günlerde ondan ddm
sagol sekerpancarim evet calisiyoruz hayirlisi olsun bu ay sakinim olmazsada diger aya olana kadar calisacagiz bakalim senin tedavin nasil gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?