2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

aslında ben hiç taramıyorum nerdeyse, tarak saç derime yaramıyor ve elektriklendiriyor saçı

hımm dolasmıyormu pekı canım dalgaları ayırıyor cunku ondan elektrıklenıyr olsa gerek tabı bırde kuru bırsey olsada elektrıklensendıye bahane arıyor zaten olmadı bır dahakı banyoda bende taramıyım bırde oyle deneyım

Gunaydın canım benım cok sukur saglıklıyız ama ben bugun mutsuzum saclarımı begenmıyorum nasıl toparlayacagım bılmıyorum

ben dün kuaföre gittim saçlarımıda önler uzun arka bombeli küt kestirdimm herkes çok beğendii uzundu baya saçlarım dalgalı kullanınca eşim çok kabarıyor diyordu her zamanda düzleyemiyordum dün eve gittim eşim ne güzel uzun dalgalı saçların vardı dyor dedim sizi anlamak imkansız ama herkes çok beğendi eşimde beğendi :)

Cnm bende zeytinyağı hindistan yağı cam terebentin yağı lavanta yağını karıştırp sürüyorum 2 haftadır saçlarım daha parlak lavanta da kullan

çok kurudu canım canlı durmuyor bu sıralar elektrıklenıyor kabarıyor tane tane durmuyor herkese bakıyorum cok guzel duruyor ama benımkı durmuyor ne kullanıyorlar bılmıyorum yolda durdurum sorasım gelıyor
canım saç kremi ya da argan yağı kullanıomusun benim de öle oluodu ince telli zaten kötü duruodu argan yağı ii geldi bana saç kremi de kullanıorum elektriklenmio

Sıhatler olsun canım emınım cok yakısmıstr benım esım uzun sevıyor canım bende dugunden sonra omuzlarımda kestırmıstım bayagı uzadı ama senınde sacların dalgalıydı o modelı rahat kullanabılcekmıısn gercı bende bır ara kullanmıstım gercı erkeklerı gercekten anlamak zor canım ya ama benımkı bu konuda kesın uzun sac sevıyor ruj sevmıyor aksam dızı ızlıyoruz bak bunlar gıbı surebılırsın dıyor ten rengı gıbı bırsy surmusler bende onu sevmıyorum :)

canım saç kremi ya da argan yağı kullanıomusun benim de öle oluodu ince telli zaten kötü duruodu argan yağı ii geldi bana saç kremi de kullanıorum elektriklenmio

Tatlım sac kremlerı 7/24 ler benım sacımı dokuyor kullanamıyorum benım sacım dıs etkenlerı pek sevmıyor canım

bi ay önce ben de tam anlattığın gibi kestirdim 2 hafta önce de sarıya boyattım :) eşim sarı sarı diodu şimdi balyajlı yaptırdım saçlarım ince yıpranmasın bi anda die şimdi de dioki nie hepsi sarı değil ddm kel kalayımda gör balyaj bile yıprattı bide hep sarı yapsam yandım

kızlar dün tüp bebek tedavisinde ilk iğnelerimi oldm dr rahim çok ii yumurtalıkların da cok sağlıklı masallah dedi çok mutlu olduk eşimin de sperm sayısı 5 milyona yükselmiş dr hızda problem var ama bn 2 ay önce tek spermi olan bi kişinn transferini yaptım tuttu sizin sayı çok çok ii onlara göre diye moral de verdi bgnde kan tahlili yaptırdm öğleden snr iğnelerimi olcam ama dr eşime de bana da beslenme listesi verdi bn hep sebze yicem eşim ise et yiyecekmiş

Tatlım sac kremlerı 7/24 ler benım sacımı dokuyor kullanamıyorum benım sacım dıs etkenlerı pek sevmıyor canım
ben kullanmayınca tarayamıorum bile zaten taramasam hepsi birbirine girio bende sadce uçlarına sürüorum ozman sen yağ kullan onlar besler kuzucum :)

benim ruj tonlarım hep pembedir dudak renginde dudağa sadece canlılık katacak :) saçlarım çok kolay şekle giriyor çok kolyada çıkıyor o yüzden kullanabilirim daha öncede kestirmiştimsaçlarım röfleli gibiydi bu modeli istiyordum bu renkte böyle kullanıyım değişiklik iyidir :)

ayyy cok merak ettım sacının rengını bende sarı yaptırmak ıstıyorum ama kuaforlere tarıf edemıyorum ombre ıstıyorum acık kullu kumral arasına platın benım esımde sarı sevıyor bende koyulastırmıstım sacımı kurban bayramından 1 hafta once hala boyamadım dıpler geldı evlılık yoldonumumze kadar boyamayacagım evlılık yıldonumuzde boyatayım dıyrum :)

harika canım maşallah rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın sağlıklııı evlatlar nasip etsin inşallah :)

Cnm bende zeytinyağı hindistan yağı cam terebentin yağı lavanta yağını karıştırp sürüyorum 2 haftadır saçlarım daha parlak lavanta da kullan
evet lavanta dökülmeye engel oluo bide saç çıkarıo hindistan yağını aktardan mı alıosun canım :)

Oyyyyyy oyyyy hey masallahhhh cok sveındım canım ne guzel haber bunlar ınsallah hayırlısıyla ılk denemede gelecek ıkızler

ben kullanmayınca tarayamıorum bile zaten taramasam hepsi birbirine girio bende sadce uçlarına sürüorum ozman sen yağ kullan onlar besler kuzucum :)

Aynen canım benım saclarımın hakkından yag gelır ancak benım taramada sıkıntı yok canım taranıyor kolayca sorun ıste kuruduktan sonra ıslakken durdugu gıı dursa kuruyuncada:)

benimde röfle gibi oldu aslında ben uçlar yoğun üstler daha kahveli istiyordum ama eşim bu halimi beğendi açık tenliyim çok ben burdayım demiyor doğal duruyor :) hazır boyalı dedim bide böyle kestiriyim desene aynı olduk :):) güle güle kullanalım bebiş gelirse hem saçlar uza hem boya akar istediğim kıvama gelir :)

Hım sanırım benım esımın ıstedıgı gıbı rujun canım markaısnı ve numarasını alabılırmıyım :) hımmm sacların ıstedıgın seklı alıyorsa sorun yok evet canım degısıklık ıyıdır her zaman :)

ben netten buldum gösterdim ama alakasız bişey yaptı güzel durmasa kavga ederdim de çok şükür kötü olmadı hatta eşim çok sexy oldun dio saçın böle olunca sanki daha bi şehvetli oldun dio sölemesi ayıptır :) bana kalırsa benim eşim izlediğimiz bi dizi var game of thrones die orda khalesi var ondan etkilenip istedi gerçi ben de o kadına bayılıorum ondan bişey demedm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…