inşallah cnm aminn eşimde de bnde de bi mutluluk var inş umutlarımız mutluluğumz boşa çıkmaz önümde 3 haftalık süreçvar nasıl heyecanlım anlatammharika canım maşallahrabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın sağlıklııı evlatlar nasip etsin inşallah :)
gür mü saçların canım ya da kalın tellimi :)Aynen canım benım saclarımın hakkından yag gelır ancak benım taramada sıkıntı yok canım taranıyor kolayca sorun ıste kuruduktan sonra ıslakken durdugu gıı dursa kuruyuncada:)
ayyy cok merak ettım sacının rengını bende sarı yaptırmak ıstıyorum ama kuaforlere tarıf edemıyorum ombre ıstıyorum acık kullu kumral arasına platın benım esımde sarı sevıyor bende koyulastırmıstım sacımı kurban bayramından 1 hafta once hala boyamadım dıpler geldı evlılık yoldonumumze kadar boyamayacagım evlılık yıldonumuzde boyatayım dıyrum :)
ben netten buldum gösterdim ama alakasız bişey yaptı güzel durmasa kavga ederdim de çok şükür kötü olmadı hatta eşim çok sexy oldun dio saçın böle olunca sanki daha bi şehvetli oldun dio sölemesi ayıptır :) bana kalırsa benim eşim izlediğimiz bi dizi var game of thrones die orda khalesi var ondan etkilenip istedigerçi ben de o kadına bayılıorum ondan bişey demedm
inşallah cnm aminn eşimde de bnde de bi mutluluk var inş umutlarımız mutluluğumz boşa çıkmaz önümde 3 haftalık süreçvar nasıl heyecanlım anlatamm
Canim onlarin icine bi de vitamin ignelerinden kir.hem beslenmis olur.Tamma canım cok sagol bunlardan bır karıısm yapacagım ben
aynen ve zevklerimiz aynıymış kuzu güle güle kullanalım bebiş olursa sarışın annesi olcak bebişlerimizinbenimde röfle gibi oldu aslında ben uçlar yoğun üstler daha kahveli istiyordum ama eşim bu halimi beğendi açık tenliyim çok ben burdayım demiyor doğal duruyor :) hazır boyalı dedim bide böyle kestiriyim desene aynı olduk :):) güle güle kullanalım bebiş gelirse hem saçlar uza hem boya akar istediğim kıvama gelir :)
gür mü saçların canım ya da kalın tellimi :)
cnm inş hayırlısı ile olurlar o kadar heyecanlıym ki anlatamm ilk evlendiğimz zamanlar aynı evde olmamıza ilk zamanlar alışamamıştm biz evlendk mi deyip duruyodm şimdi de biz ne yaptık diyorm ikimizde şoktayız bu ay için plan yapmamıştık ALLAH nasip edr de tutarsa bebişler evlilik yıldönümüze doğacaklar sanırım : )Oyyyyyy oyyyy hey masallahhhh cok sveındım canım ne guzel haber bunlar ınsallah hayırlısıyla ılk denemede gelecek ıkızler
Yok cnm eşim eczaneden getiriyorevet lavanta dökülmeye engel oluo bide saç çıkarıo hindistan yağını aktardan mı alıosun canım :)
du benim istediğimi bulursam gösterim canım fikir olur :)Hımmm wowww esının begenmesı boyle dıle getırmesı super canım masallah sanırım bende yaptıracagım zaman netten gosterecegım :)
Hım sanırım benım esımın ıstedıgı gıbı rujun canım markaısnı ve numarasını alabılırmıyım :) hımmm sacların ıstedıgın seklı alıyorsa sorun yok evet canım degısıklık ıyıdır her zaman :)
inşallah inşallah cnm hepimizin yüzü gülecek inşallah ama şimdi annemler filan bilmiyo ya sürekli dr a gittiğim saatlerde arıyolar ya aksi gibi hep bi bahane bulmm gerekiyo nasıl saklıcm bilmyrmolmaz mı sen bol bol dinlen kendinize iyi bakın ben bile heyecan yaptım allahım hayırlısıyla nasip etsinde topicçe havalara uçalım inşallah :)
benim seyrek durmuo ama baya incetelli balyajdan sora uçları biraz yıprandı o derece yani yine senin kabarıomuş bu iyi canım :)İnce tellı canım cok gur degıl normal ama dalgalı oldugu ve kabardıgı ıcın gayet gur duruyor :)
ombre benim istediğimdi kuaför resmen röfleye döndürdü ama olsun bunuda görmüş oldum :) beğendi herkes ben saçımı lisede turuncu yaptım ünide hürrem rengi yptım onu çok beğenmişlerdi evlenirken benim rengimdi doğal olmak istedim ve iki ay öncede sarı yaptım ama çok sırıtmıyor :) artık bebiş gelip doğana kadar ellemem sanırım :) ama hamiş olmazsak akarsa ombreye döndürebilirim :)
Canim onlarin icine bi de vitamin ignelerinden kir.hem beslenmis olur.
aynen ve zevklerimiz aynıymış kuzu güle güle kullanalım bebiş olursa sarışın annesi olcak bebişlerimizin
cnm inş hayırlısı ile olurlar o kadar heyecanlıym ki anlatamm ilk evlendiğimz zamanlar aynı evde olmamıza ilk zamanlar alışamamıştm biz evlendk mi deyip duruyodm şimdi de biz ne yaptık diyorm ikimizde şoktayız bu ay için plan yapmamıştık ALLAH nasip edr de tutarsa bebişler evlilik yıldönümüze doğacaklar sanırım : )
İnce tellı canım cok gur degıl normal ama dalgalı oldugu ve kabardıgı ıcın gayet gur duruyor :)
du benim istediğimi bulursam gösterim canım fikir olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?