2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

harika canım maşallah rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın sağlıklııı evlatlar nasip etsin inşallah :)
inşallah cnm aminn eşimde de bnde de bi mutluluk var inş umutlarımız mutluluğumz boşa çıkmaz önümde 3 haftalık süreçvar nasıl heyecanlım anlatamm

Aynen canım benım saclarımın hakkından yag gelır ancak benım taramada sıkıntı yok canım taranıyor kolayca sorun ıste kuruduktan sonra ıslakken durdugu gıı dursa kuruyuncada:)
gür mü saçların canım ya da kalın tellimi :)

ombre benim istediğimdi kuaför resmen röfleye döndürdü ama olsun bunuda görmüş oldum :) beğendi herkes ben saçımı lisede turuncu yaptım ünide hürrem rengi yptım onu çok beğenmişlerdi evlenirken benim rengimdi doğal olmak istedim ve iki ay öncede sarı yaptım ama çok sırıtmıyor :) artık bebiş gelip doğana kadar ellemem sanırım :) ama hamiş olmazsak akarsa ombreye döndürebilirim :)

Hımmm wowww esının begenmesı boyle dıle getırmesı super canım masallah sanırım bende yaptıracagım zaman netten gosterecegım :)

inşallah cnm aminn eşimde de bnde de bi mutluluk var inş umutlarımız mutluluğumz boşa çıkmaz önümde 3 haftalık süreçvar nasıl heyecanlım anlatamm

olmaz mı sen bol bol dinlen kendinize iyi bakın ben bile heyecan yaptım allahım hayırlısıyla nasip etsinde topicçe havalara uçalım inşallah :)

aynen ve zevklerimiz aynıymış kuzu güle güle kullanalım bebiş olursa sarışın annesi olcak bebişlerimizin

Oyyyyyy oyyyy hey masallahhhh cok sveındım canım ne guzel haber bunlar ınsallah hayırlısıyla ılk denemede gelecek ıkızler
cnm inş hayırlısı ile olurlar o kadar heyecanlıym ki anlatamm ilk evlendiğimz zamanlar aynı evde olmamıza ilk zamanlar alışamamıştm biz evlendk mi deyip duruyodm şimdi de biz ne yaptık diyorm ikimizde şoktayız bu ay için plan yapmamıştık ALLAH nasip edr de tutarsa bebişler evlilik yıldönümüze doğacaklar sanırım : )

loreal 315 mor dış kabı :) ama çok yoğun sürmüyorum sürüp havlu kağıtla fazlasını alıyorum sen yinede testerına bak daha doğalınıda yarın derim onlar evde :)

olmaz mı sen bol bol dinlen kendinize iyi bakın ben bile heyecan yaptım allahım hayırlısıyla nasip etsinde topicçe havalara uçalım inşallah :)
inşallah inşallah cnm hepimizin yüzü gülecek inşallah ama şimdi annemler filan bilmiyo ya sürekli dr a gittiğim saatlerde arıyolar ya aksi gibi hep bi bahane bulmm gerekiyo nasıl saklıcm bilmyrm

İnce tellı canım cok gur degıl normal ama dalgalı oldugu ve kabardıgı ıcın gayet gur duruyor :)
benim seyrek durmuo ama baya incetelli balyajdan sora uçları biraz yıprandı o derece yani yine senin kabarıomuş bu iyi canım :)

Bende dugunde dogal olmak ıstedım ve koyu yaptım sonra actırdım rengını acık kumral bal kopugu gıbı bırsey oldu herkrs ck begendı ılk defa acık bır renk sana bu kadar yakıstı dedıler ramazan bayrmaında gıttım tekrar tutmadı rengı hıc begenmedım verdıgım paraya uzuldum kımse bgenmedı bende bır sınırle kurban bayramında tekrar koyuyya dondum suan bıraz aktı martta evlılık yıldonumumuz o zamana kadar boyamayacagım eger hamıs olmazsam evlılık yııldonumuzde actırıpm ombreye donecegım kullu kumralın arasına platın sarı attıracagım

aynen ve zevklerimiz aynıymış kuzu güle güle kullanalım bebiş olursa sarışın annesi olcak bebişlerimizin

benim 2 3 yaşındaki halim zaten civciv bebiş bana benzerse sarı olur sonradan kahveye döner ama babası esmer bakalım kimse benzeyecek :)) kısmet olursa görürsek :)

Aynen canım senın yazdıklarını okuyunca ben bıle heyecan yaptım ne kadar guzel beslenmenıze dıkkat edın canım ve stres yapmayın skaın olun ınsallah ılk ıkız haberı 3 hafta sonra senden gelecek ve evlılık yoldonuuzde sıze en guzel hedıyeler olarak kucaklarına bebıslerınız gelcek beslenme konusunda ne dedı cnaım dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…