Bende dugunde dogal olmak ıstedım ve koyu yaptım sonra actırdım rengını acık kumral bal kopugu gıbı bırsey oldu herkrs ck begendı ılk defa acık bır renk sana bu kadar yakıstı dedıler ramazan bayrmaında gıttım tekrar tutmadı rengı hıc begenmedım verdıgım paraya uzuldum kımse bgenmedı bende bır sınırle kurban bayramında tekrar koyuyya dondum suan bıraz aktı martta evlılık yıldonumumuz o zamana kadar boyamayacagım eger hamıs olmazsam evlılık yııldonumuzde actırıpm ombreye donecegım kullu kumralın arasına platın sarı attıracagım
benimde sarıydı küçükken eşim zaten sarı bizimki sapsarı bişey olcakbenim 2 3 yaşındaki halim zaten civciv bebiş bana benzerse sarı olur sonradan kahveye döner ama babası esmer bakalım kimse benzeyecek :)) kısmet olursa görürsek :)
loreal 315 mor dış kabı :) ama çok yoğun sürmüyorum sürüp havlu kağıtla fazlasını alıyorum sen yinede testerına bak daha doğalınıda yarın derim onlar evde :)
benim seyrek durmuo ama baya incetelli balyajdan sora uçları biraz yıprandı o derece yani yine senin kabarıomuş bu iyi canım :)
yolladığım fotodaki kısa saçlı olan canım :)aaaa evet cnım ıyı olur :)
benimde sarıydı küçükken eşim zaten sarı bizimki sapsarı bişey olcak
bize gnderdiğin resimdeki tonda saçların gayet güzeld bence o rengi sürekli kullanabilirsin sanırım bal köpüğü gibi olan hani şu boydan resmindekinde :) ama çok sık boyatma saçlarını kimyasıyla oynama hemde toparlanmasına güçlenmesine izin ver :)
aynen kısa olanı istedim de pek beceremediKısa saclı olan renk guzel uclarını oyle ıstıyorum ama dıplerını bıraz daha acık sıtıyorum ben pınar sabancının sac rengını ck begenıyorum ben
cnm bi liste verdiler bayan için sebze yiyecek süt baklagil et tavuk yasak hfta da bi balık yenebilir peynir yoğurt da yok kahvaltıda ne yicemi sasırdm erkekler için ise süt yoğurt et baklagil yiyecek sebze yasak tavuk yasak ph derecesi 8 ve üstünde su içilecekAynen canım senın yazdıklarını okuyunca ben bıle heyecan yaptım ne kadar guzel beslenmenıze dıkkat edın canım ve stres yapmayın skaın olun ınsallah ılk ıkız haberı 3 hafta sonra senden gelecek ve evlılık yoldonuuzde sıze en guzel hedıyeler olarak kucaklarına bebıslerınız gelcek beslenme konusunda ne dedı cnaım dr
inşallah canım hayırlı zamanlarda gelsinler :)sizinki tam civcük olacak desene yerler hele bi gelsinler :)
yolladığım fotodaki kısa saçlı olan canım :)
aynen kısa olanı istedim de pek beceremedi
cnm bi liste verdiler bayan için sebze yiyecek süt baklagil et tavuk yasak hfta da bi balık yenebilir peynir yoğurt da yok kahvaltıda ne yicemi sasırdm erkekler için ise süt yoğurt et baklagil yiyecek sebze yasak tavuk yasak ph derecesi 8 ve üstünde su içilecek
evet cnm biras zor eşime mercimek bana tarhana corbası ona nohut bana ıspanak kahvaltıda o süt yumurta bn salatalık domates olsun ama inş değecek bu çekilenlere buaarada ilişki de yasak artıkhım anladım canım zorbır lıste olmus sız elınızden geldıgınce dıkkat edın
bu arada herkeslere Günaydın..
başınız sağolsun canım..Gunaydin kizlar nasilsiniz 4-5 gunden beri giremedim esimin amcasinin babasi vefat etti amcasini babannesi kendi amcasina evlatlik vermis o yuzden amcasinin babasi oluyor bizde dede diyorduk sizde durumlar nasil hamis varmi?
Evet tatlım adetliyken yapılıyor. İlk günlerde yapılması(özellikle de 3. günü) daha doğru sonuç vermesi açısından önemli.. ama 5. güne kadar da verilebiliniyor :)günaydın kızlar bu hormon testi adetliyken mi yapılıo ben geçen hafta yaptırdım dr bişey yok çok güzel ddi hormon testime yarında ultrasona gircem ...
Şükür bu günü de gösterene.. Rabbim işlerinde kolaylıklar versin canım..GÜNAYDINLARRR BUGÜNDE SAĞLIKLIYIZZZ ÇOK ŞÜKÜR :) GÜLÜMSEDİĞİNDE GÜZELLEŞMEYEN HİÇ BİR YÜZ YOKTUR GÜLÜMSEYİNNN :) BUGÜN ÇOK YOĞUN HEMEN ÇALIŞMAYA YOĞUNLAŞIYORUM
Günaydın canım.. Yüzünden gülücük eksik olmasın :)Günaydın herkese mutlu bir gün geçirmek dileğiyle :)
huu huuu.. yeni bir çehre yeni bir kaygılı demekben dün kuaföre gittim saçlarımıda önler uzun arka bombeli küt kestirdimm herkes çok beğendii uzundu baya saçlarım dalgalı kullanınca eşim çok kabarıyor diyordu her zamanda düzleyemiyordum dün eve gittim eşim ne güzel uzun dalgalı saçların vardı dyordedim sizi anlamak imkansız ama herkes çok beğendi eşimde beğendi :)
Çok sevindim canım.. Rabbim güzel sonuçlar gördüğünüz, bebişin doğduğu günleri de nasip etsin.. bundan sonra hep pozitif düşünceler sarsın dört bir yanınızı..kızlar dün tüp bebek tedavisinde ilk iğnelerimi oldm dr rahim çok ii yumurtalıkların da cok sağlıklı masallah dedi çok mutlu oldukeşimin de sperm sayısı 5 milyona yükselmiş dr hızda problem var ama bn 2 ay önce tek spermi olan bi kişinn transferini yaptım tuttu sizin sayı çok çok ii onlara göre diye moral de verdi bgnde kan tahlili yaptırdm öğleden snr iğnelerimi olcam ama dr eşime de bana da beslenme listesi verdi bn hep sebze yicem eşim ise et yiyecekmiş
Ya bende 2 sene kadar önce aktardan alınan bir yağ karışımı vardı.. içinde de yok yoktu yanievet lavanta dökülmeye engel oluo bide saç çıkarıo hindistan yağını aktardan mı alıosun canım :)
evet cnm biras zor eşime mercimek bana tarhana corbası ona nohut bana ıspanak kahvaltıda o süt yumurta bn salatalık domates olsun ama inş değecek bu çekilenlere buaarada ilişki de yasak artık
3 hafta dediğin bir çırpıda geçecek tatlım..inşallah cnm aminn eşimde de bnde de bi mutluluk var inş umutlarımız mutluluğumz boşa çıkmaz önümde 3 haftalık süreçvar nasıl heyecanlım anlatamm
yumurtalar hergün büyüdüğü için transfere kdr yasak zaten snr da bebiş yerleştirilck yine yasak olur sanırım snr inş tutar 9 ay yine yasak olur mu bilmyrm ama eşime gün aşırı boşalıcaksn dedi drHım anladım canım bunun mukafatını alacaksınız ınsalah ne zamana kadar yasak canım
yumurtalar hergün büyüdüğü için transfere kdr yasak zaten snr da bebiş yerleştirilck yine yasak olur sanırım snr inş tutar 9 ay yine yasak olur mu bilmyrm ama eşime gün aşırı boşalıcaksn dedi dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?