2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

bize gnderdiğin resimdeki tonda saçların gayet güzeld bence o rengi sürekli kullanabilirsin sanırım bal köpüğü gibi olan hani şu boydan resmindekinde :) ama çok sık boyatma saçlarını kimyasıyla oynama hemde toparlanmasına güçlenmesine izin ver :)

loreal 315 mor dış kabı :) ama çok yoğun sürmüyorum sürüp havlu kağıtla fazlasını alıyorum sen yinede testerına bak daha doğalınıda yarın derim onlar evde :)

Tamma canım denerım sen tecrube ettıgın en dogalını soyle kuzum benımkı o konuda ınanılmaz takıntı gecen eve dondugumde ruj vardı ve mersınden donmustum opmedı benı rujlu rujlu opmem dedı :)

Kısa saclı olan renk guzel uclarını oyle ıstıyorum ama dıplerını bıraz daha acık sıtıyorum ben pınar sabancının sac rengını ck begenıyorum ben

evet canım o rengı ıste herkes cok begendı bende cok begenmıstım ama ıkıncı boyamada öyle olmadı bendehemen koyuya dondum ama ombreyı yaptırırsam eger bır daha koyuya donmeyecgeım uclarını boyamayada gerek yok sadece dıp boyası yaaprım bu sırada saclarımda dınlenmıs olur :)

cnm bi liste verdiler bayan için sebze yiyecek süt baklagil et tavuk yasak hfta da bi balık yenebilir peynir yoğurt da yok kahvaltıda ne yicemi sasırdm erkekler için ise süt yoğurt et baklagil yiyecek sebze yasak tavuk yasak ph derecesi 8 ve üstünde su içilecek

hım anladım canım zorbır lıste olmus sız elınızden geldıgınce dıkkat edın

hım anladım canım zorbır lıste olmus sız elınızden geldıgınce dıkkat edın
evet cnm biras zor eşime mercimek bana tarhana corbası ona nohut bana ıspanak kahvaltıda o süt yumurta bn salatalık domates olsun ama inş değecek bu çekilenlere buaarada ilişki de yasak artık

Günaydııınnlar olsun hatunlar :)
bu arada herkeslere Günaydın..
Gunaydin kizlar nasilsiniz 4-5 gunden beri giremedim esimin amcasinin babasi vefat etti amcasini babannesi kendi amcasina evlatlik vermis o yuzden amcasinin babasi oluyor bizde dede diyorduk sizde durumlar nasil hamis varmi?
başınız sağolsun canım..

günaydın kızlar bu hormon testi adetliyken mi yapılıo ben geçen hafta yaptırdım dr bişey yok çok güzel ddi hormon testime yarında ultrasona gircem ...
Evet tatlım adetliyken yapılıyor. İlk günlerde yapılması(özellikle de 3. günü) daha doğru sonuç vermesi açısından önemli.. ama 5. güne kadar da verilebiliniyor :)

GÜNAYDINLARRR BUGÜNDE SAĞLIKLIYIZZZ ÇOK ŞÜKÜR :) GÜLÜMSEDİĞİNDE GÜZELLEŞMEYEN HİÇ BİR YÜZ YOKTUR GÜLÜMSEYİNNN :) BUGÜN ÇOK YOĞUN HEMEN ÇALIŞMAYA YOĞUNLAŞIYORUM
Şükür bu günü de gösterene.. Rabbim işlerinde kolaylıklar versin canım..
Günaydın herkese mutlu bir gün geçirmek dileğiyle :)
Günaydın canım.. Yüzünden gülücük eksik olmasın :)

huu huuu.. yeni bir çehre yeni bir kaygılı demek Uzun saçlara kıymak zordur, ilk zamanlar insan bir tuhaf oluyor ama sonrasında ohh be diyorsun.. arkası küt modeli, annem ilk okuldayken kestirtirdi bana.. İlk okul zamanımda çok nadir hatırlarım uzun saçı Hep içimdedir.. Nasipse, kızım olursa saçını kestirmicem derim hep..

Çok sevindim canım.. Rabbim güzel sonuçlar gördüğünüz, bebişin doğduğu günleri de nasip etsin.. bundan sonra hep pozitif düşünceler sarsın dört bir yanınızı..

evet lavanta dökülmeye engel oluo bide saç çıkarıo hindistan yağını aktardan mı alıosun canım :)
Ya bende 2 sene kadar önce aktardan alınan bir yağ karışımı vardı.. içinde de yok yoktu yani onu saç diplerime uygulayıp, yarım saat bekliyordum.. sonrasında normal yıkıyordum saçımı ve 2 gün hiç dökülme olmuyordu... 2.günün sonunda tek tük dökülme vardı.. bunu yaklaşık 6 ay falan kullanmıştım.. Şimdi eskiye göre şükür Rabbime bayağı azaldı dökülme ama yine kullanmayı düşünüyorum.. Da benim saçtipim değişti, yağlı oldu.. nasıl bir şampuan vs kullanayım sizce?

evet cnm biras zor eşime mercimek bana tarhana corbası ona nohut bana ıspanak kahvaltıda o süt yumurta bn salatalık domates olsun ama inş değecek bu çekilenlere buaarada ilişki de yasak artık

Hım anladım canım bunun mukafatını alacaksınız ınsalah ne zamana kadar yasak canım

inşallah cnm aminn eşimde de bnde de bi mutluluk var inş umutlarımız mutluluğumz boşa çıkmaz önümde 3 haftalık süreçvar nasıl heyecanlım anlatamm
3 hafta dediğin bir çırpıda geçecek tatlım.. Kafana takmamaya çalış.. Rabbim güzel haberler gönderecektir sana

Hım anladım canım bunun mukafatını alacaksınız ınsalah ne zamana kadar yasak canım
yumurtalar hergün büyüdüğü için transfere kdr yasak zaten snr da bebiş yerleştirilck yine yasak olur sanırım snr inş tutar 9 ay yine yasak olur mu bilmyrm ama eşime gün aşırı boşalıcaksn dedi dr

Hım anladım canım hadı bakalım hayırlısı canım bebıs gelsınde mecbur katlanılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…