2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

jasmine53 alıntı yapmadım aynı yazılar çok uzun diye benimde annem kısa kestirirdi ve ben ağlardım ilk yıkamadan sonra şekle girmiyorlar diye :):) ama ne zaman belime kadar uzatmaya niyet etsem işte tam bu göğüslerdeki seviyede bi bıkkınlık geliyor ve kestiriyorum ama memnunum bundan sürekli düz bakımlı duruyor iki fön tamamdır :)

tatlım derse girmiştim yine gidecem hiç dolaşmıyor dalgaları da güzel duruyor fıstık

tatlım işte sıra kalmıyor 1 ay önceden bitiriyorlar sırayı bakalım yarın sabah 6 da ben gider alırım sırayı olmadı eşim yok iş başa düştü

Bu vücudum benimle dalga geçiyor anladım...gun aşırı ilişki ile 2.denemiz bu ay malum umudumuz yüksek oluyor ilkinde bat gelmeden önce adet oldum. Bu ay da bat a 4 gün var normalde göğüslerim şişeer falan bu ay tık yok hamilelik için goğus şişmesi falan şart mı...

tatlım işte sıra kalmıyor 1 ay önceden bitiriyorlar sırayı bakalım yarın sabah 6 da ben gider alırım sırayı olmadı eşim yok iş başa düştü

Hım anladım canım ınsallah sıra bulursun kuzum hayırlısı stres yapma ama kendıne

olduk valla ben keçi boynuzu kürüne başladım eşime 3 ay yapacaz sonuç alamazsak kontrole gidecez güncel kararımız bu senden naber?

ben yıne doktora gıdıcem 3 ay aynı tedavıye devam edeceğiz dedi. Infolıc denen ılacı sorucam bırde senın gıbı dusundum gece yatarken bende esımde bırer kasık kecıboynuzu pekmezı yıyeceğiz . İncir falanda alıcam zeytınyagında bekletıp esıme yedıreceğim

benm adetim bitmişti öle baktı anlamadım bende ve saçların yağlıysa bu çok büyük bi avantaj hiçbişey yapma sağlıklı olur hatta evdeysen yağlandır sık sık besler canım ben yağlı saç severim sağlıklı olur

DÜN İLİŞKİ OLDU BUGÜN SOLDA AĞRIM VAR AMA DAHA 9.GÜNÜM YANİ YUM A 14 GÜN VAR

Kız senın 9. gun oldumu buarada zaman nasıl gecmıs sen 9 gundeysen ben kacıncı gundeyım senden onceydım benım yumgeldı kapıya dayandı o zaman

HAYIR HERKESTE FARKLI OLUYOR AMA UCU BERİ AĞRIYOR ÇOĞUNLUĞUN BEKLEYELİM GÜNÜNDEN ÖNCE AĞRIMASI ŞART DEĞİLKİ :)

:) benim saçlarımın bir tarafı anyaya diğer tarafı da konya ya baktığı için akşam hallettğim saçla sabah uyandığım saç arasında dağlar kadar fark oluyor uzun saç için de elimde sürekli maşa vs olmalı sürekli sürekli de sıkılıom ben yaa
Allah tan boyamaım saçımı, adım direkt pasaklıya çıkardı alimAllah

Kız senın 9. gun oldumu buarada zaman nasıl gecmıs sen 9 gundeysen ben kacıncı gundeyım senden onceydım benım yumgeldı kapıya dayandı o zaman

yok üşütmüyoruz gece gayet sıcaktı ama geçen ay sol kasıkta benim ağrım oldu bu ayda olursa doktorda alıcam soluğu sanırım senin kaçıncı gün acaba belkide bugün yum günün???

Merhaba hanımlar sanırım bende topiğimi buldum :) bende 3,5 aylık evliyim.ilk ay korunmadan sonra bıraktık.bu ay ciddi ciddi deniyoruz bakalım hayırlısı olsun inşş.birde bende pko var adetlerim ortalama 37,38. günlerde oluyor (33-34 te olduğu oluyor ama ) ben sallamıyorum ama ilaç bile kullanmıyorum

yok üşütmüyoruz gece gayet sıcaktı ama geçen ay sol kasıkta benim ağrım oldu bu ayda olursa doktorda alıcam soluğu sanırım senin kaçıncı gün acaba belkide bugün yum günün???

o ann usutmuyoruz gayet sıcak oluyorda fıstıgım sonrası dıkkat etmek lazım hım olursa gıdersın canımne dıyecek bakalım ınsallah olmaz ama hımm hesaplayım bakalım cnım hesapladım bugun 12. gunummus canım

HAYIR HERKESTE FARKLI OLUYOR AMA UCU BERİ AĞRIYOR ÇOĞUNLUĞUN BEKLEYELİM GÜNÜNDEN ÖNCE AĞRIMASI ŞART DEĞİLKİ :)
Ne zormuş çocuk yapmak ya ....nasip değil ya ne yaparsan yap çatlamış yumurtayı kaliteli spermler içine yatırsan yok olmayınca olmuyor

Cmm elidor yada bioblas kullanabilirsin. Ben bioblas kullanıyorum

hoş geldin hayırlısı olsun :) erkenden başlamışsınız :) benim tavsiyem bir iki ay daha denedikten sonra eğer çocuk düşünüyorsanız doktora gidip pko için danışman ve smear aldırman kontrolde yeni evli bayanlar için fayda var bana kalırsa bi seneden önce gitme ama ciddi ciddi düşünmeye başlayınca stres yapabilirsin . hayırlı zamanda bebişin gelsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…