Sıcak sıcak daha da sıcak olacak :)
Ne zormuş çocuk yapmak ya ....nasip değil ya ne yaparsan yap çatlamış yumurtayı kaliteli spermler içine yatırsan yok olmayınca olmuyor
Evet o konuda çok haklısın bazen evlenir evlenmez çocuk yapanlara üzülüyorum..çok şeyden mahrum kalmışlar...ama herkesin çocuğu okula başladı bizimkiler dünya da yok:) kısmettt nasippp azimle çalışma :):))ne yapalım tadını çıkaralım zamanı gelince olur boşver bak böyle korunmadan telaş olmadan yaşıyoruz her şeyi:)
Evet o konuda çok haklısın bazen evlenir evlenmez çocuk yapanlara üzülüyorum..çok şeyden mahrum kalmışlar...ama herkesin çocuğu okula başladı bizimkiler dünya da yok
Evet o konuda çok haklısın bazen evlenir evlenmez çocuk yapanlara üzülüyorum..çok şeyden mahrum kalmışlar...ama herkesin çocuğu okula başladı bizimkiler dünya da yok
kızlar ya benım bugun 3. gunum adetım cok az hatta hıc yok gıbı neden oyle oldukı
böyle bakınca mantıklı geldi kız ertelesek mi biraz daha çocuk işini :) hahay benim yüksek sesli kahkahalarımda meşhurdur atamıycammıı benöyle deme kısmet ne zamansa bak ben düşünüyorum doktora demiştim çocuk düşünmüyorum o dedi ama ertelemeyin o zamanın üstüne 6 ay oldu düşün hayırlısı allahtan ayrıca eşle evde başbaşa yaşamak her şeyi kafamıza göre yapmak bence zevkli istediğin an her şeyi yapıyorsun çocuk var sessiz ol duyacak uyanacak ağlayacak yok çayını demle otur sohbet muhabbet film izle ooo o yüzden gelene kadar yokluğunun iyi yönlerine bakıcaz :)
bizim 17. ayımız o dediklerin bizde de var ( kucağına alması hariç tabi benim kadar kızı nasıl kaldırsın adam fıtık olur ama sırtına atlarım bende :) deliyiz galiba) güzel seyler gercekten de insan ileriyi düşününce bunlardan vazgeçmek gerekiyo yaş oldu 26 hi ha hi ha nere kadar artık coluk cocuk da olsun istiyo insan galiba belki istemiyor ama cevrede görünce heves ediyo ......iyice corba olduAynen canım ılk baslardaı o heyecanları yasayamıyorlar bırbırıne doymadan bebek telasına dusuluyor gercı bırbırıne doyamazsındabız mesela aksamları evde esımle cocuk gbı kudururzz benı kucaklar dondurur ben esımle ugrasıırm mesela kayınvalıdemden eve dogru yurururz bırden ayaklarımdan kucaklar benı yolun ortasında kosturur ama cocuk olunca bunları yapamayacagız 8 ayımız bıtecek bızım hıc kasmadan bu guzellıklerı yasamak lazım en hayırlı zamanda bebıslerımız gelecektır
Günaydınnn güzell anneler ve anne adayları nasılsınız geçmişi okumadım ama güzel habr varmı merak ettim
bizim 17. ayımız o dediklerin bizde de var ( kucağına alması hariç tabi benim kadar kızı nasıl kaldırsın adam fıtık olur ama sırtına atlarım bende :) deliyiz galiba) güzel seyler gercekten de insan ileriyi düşününce bunlardan vazgeçmek gerekiyo yaş oldu 26 hi ha hi ha nere kadar artık coluk cocuk da olsun istiyo insan galiba belki istemiyor ama cevrede görünce heves ediyo ......iyice corba oldu
böyle bakınca mantıklı geldi kız ertelesek mi biraz daha çocuk işini :) hahay benim yüksek sesli kahkahalarımda meşhurdur atamıycammıı ben
akşam ayıptır sölemesi eşime biraz sırnaştım ya çocuk varsa zarar veririz dedi banaAynen canım bende dıyorum bız cılgınızzzzzzzzzzzzzzzz dıyeaynı yastaymsız cnım bende öyle dıyorum bebıs olsun daha ıkıncıyı yapacagız yas gecmesın genc anne babalar olalım dıyorum ama gecen ay 4 gun gecıktı esımle hıc yakınlasamdık bıle demekkı bebıs olunca boyle olacak o yuzden karar verdım olumluyonunden bakım gelmedıyse vardır bundada bır hayır dıyıp bu guzelıklerın tadını cıkarmaya karar verdım bebıs olsada ne kadar delılık yapsakta bu kadarını yapamıyız cnku cok karıısk durumlar bunlar
böyle düşününce üzülmezsin pazar kocanla başbaşa kahvaltı etmek keyifle soğutmadan aniden giyinip hazırlanmak mesela bugün çamaşır yıkamıyorum ütü yapmıyorum diyeceksin ama bebiş varken her şey düzenli olmalı ki anca yetişesin ve tualette oturmak bile ayrıcalık dışarıda ağlıyor baba evde yok ne yapacaksın işte böyle o yüzden her şeyin tadını çıkarmalıyız kendimizi üzmek yerine
benımde gecen aylarda öyle olmustu canım ama bu ay yogun oldu ve uzun surdu her zamankınden
akşam ayıptır sölemesi eşime biraz sırnaştım ya çocuk varsa zarar veririz dedi banapek düşünceli yaw haklısın canım birazdaha yazarsan hasta olursam sevinecem
allah seni iyi etsin emi ...ama bende hep düşünmüşümdür evde kimse yokken nasıl banyo yapıcam tuvalete gidicem ....kokarız....tutarız hıhıhböyle düşününce üzülmezsin pazar kocanla başbaşa kahvaltı etmek keyifle soğutmadan aniden giyinip hazırlanmak mesela bugün çamaşır yıkamıyorum ütü yapmıyorum diyeceksin ama bebiş varken her şey düzenli olmalı ki anca yetişesin ve tualette oturmak bile ayrıcalık dışarıda ağlıyor baba evde yok ne yapacaksın işte böyle o yüzden her şeyin tadını çıkarmalıyız kendimizi üzmek yerine
Ama ben hic boyle olmadim gecen ay pihti pihti ve youndu bu ay pihtida yok korktum
en kısa zamanda oluversin baba da sende 9 ay artı 40 gün naz yap kudursun anlık zevklerindenaynennnn canım benımde öyle oldu ben bırsey olmaz dıyorummmm yokkkkkkk dıyor ıkı dakıkalık zevkımız ıcın bebegımı rıske atamma ben bebegımı dusunurum dıyor böyle duusnmesı cok hosuma gıttı bu adamdan harıka baba olur dedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?