en kısa zamanda oluversin baba da sende 9 ay artı 40 gün naz yap kudursun anlık zevklerinden
aklıma bişi aldırmak canın cekmesi gibi durumlar geldi de akabinde bişi daha geldi anlatim kendime gülüyorum sürekli dün canım helva cekti marketten helva aldım eve güç düştüm hemen actım bi güzel yedim dolaba kaldırdım kalanı eşim geldi ona anlattım bak helva aldım yarısı yedim neredeyse neyse o hızla bi dilim kesip onun ağzına koydum ağzını şöle bi ezdi kız bu şekersiz .....meğer diyabetik helva almışmışım farkında değilim gerci hala yiyorum ama bana şekersiz veya bi garip gelmiyor...Amın ınsallah hayırlısıyla canım eee gereklı tum nazlar ıtınayla yapılır canımmmm
aklıma bişi aldırmak canın cekmesi gibi durumlar geldi de akabinde bişi daha geldi anlatim kendime gülüyorum sürekli dün canım helva cekti marketten helva aldım eve güç düştüm hemen actım bi güzel yedim dolaba kaldırdım kalanı eşim geldi ona anlattım bak helva aldım yarısı yedim neredeyse neyse o hızla bi dilim kesip onun ağzına koydum ağzını şöle bi ezdi kız bu şekersiz .....meğer diyabetik helva almışmışım farkında değilim gerci hala yiyorum ama bana şekersiz veya bi garip gelmiyor...
gözüm ne kadar dönmüş ki ...farketmemişim :) off şu kilolar daha cocuk gelmeden kilolar geldi 61 -63 arası gidip geliyorumhadı ya bak ne guzel kalorısız kılo almadın ıstedıgını yıyorsun guzel yanıda bu
Basiniz sagolsun canim Allah rahmet eylesinGunaydin kizlar nasilsiniz 4-5 gunden beri giremedim esimin amcasinin babasi vefat etti amcasini babannesi kendi amcasina evlatlik vermis o yuzden amcasinin babasi oluyor bizde dede diyorduk sizde durumlar nasil hamis varmi?
gözüm ne kadar dönmüş ki ...farketmemişim :) off şu kilolar daha cocuk gelmeden kilolar geldi 61 -63 arası gidip geliyorum
selam canim kecmis olsun ALLAH sabr versinGunaydin kizlar nasilsiniz 4-5 gunden beri giremedim esimin amcasinin babasi vefat etti amcasini babannesi kendi amcasina evlatlik vermis o yuzden amcasinin babasi oluyor bizde dede diyorduk sizde durumlar nasil hamis varmi?
anaaaam o dediklerini yemekden öncemi sonramı yiyorsun :) canım ben öğlen gibi kahvaltı yapıyorum bide eşim gelince saat 9 da akşam yemeği yiyoruz hemde ne yemek tv nin başında bide gec saatte problem ondan oluyo biraz da önceden yesem eşim istemiyo birlikte bi yemek keyfimiz var olsun ye aldım seni bi kere kilo aldın diye bırakamam ya korkma diyo bide yemekten sonra çay yanında birsürü şey peşinden yatak duba gibi olacam yakında .....o senin yazdıklarını içemem ki bencanım ben artık yedıgıme dıkkat edıyorum sabahları cok az cavdar ekmegı koy peynıır yıyorum oglene kadar acıkmıyoum oglen ekmeksız yemek yıyorum bır kupa lımonlu sıcak su ıcıyorum bır fıncan zencefıl ıcıyorum lımonlu aksam yıne ekmeksız yıyorum yemegı ve aksamarıda bır kupa elma sırkelı sıcak su ıcıyorum daha yenı basladım bunlara ama artık yedgım rahatsız etmıyor sıskınlıgım gıdecek gıbı
bebek isdeyen birist: 37883968 .!.:kizlar iyi gunlBJer nasilsini? keyifler nasil?
bide kkizlar "VIKS" nedir? bilen varmi
hem sen fotoğrafta inceciksin yaacanım ben artık yedıgıme dıkkat edıyorum sabahları cok az cavdar ekmegı koy peynıır yıyorum oglene kadar acıkmıyoum oglen ekmeksız yemek yıyorum bır kupa lımonlu sıcak su ıcıyorum bır fıncan zencefıl ıcıyorum lımonlu aksam yıne ekmeksız yıyorum yemegı ve aksamarıda bır kupa elma sırkelı sıcak su ıcıyorum daha yenı basladım bunlara ama artık yedgım rahatsız etmıyor sıskınlıgım gıdecek gıbı
Sen boyle anlatnca benimde kesesim geldi baya uzadi saclarim ve 3 senedr iki avucumu dolduracak kdr hep dokulur biktim bu sactan Allah'tan dipten hemen geliyorda kel olmuyorumben dün kuaföre gittim saçlarımıda önler uzun arka bombeli küt kestirdimm herkes çok beğendii uzundu baya saçlarım dalgalı kullanınca eşim çok kabarıyor diyordu her zamanda düzleyemiyordum dün eve gittim eşim ne güzel uzun dalgalı saçların vardı dyordedim sizi anlamak imkansız ama herkes çok beğendi eşimde beğendi :)
anaaaam o dediklerini yemekden öncemi sonramı yiyorsun :) canım ben öğlen gibi kahvaltı yapıyorum bide eşim gelince saat 9 da akşam yemeği yiyoruz hemde ne yemek tv nin başında bide gec saatte problem ondan oluyo biraz da önceden yesem eşim istemiyo birlikte bi yemek keyfimiz var olsun ye aldım seni bi kere kilo aldın diye bırakamam ya korkma diyo bide yemekten sonra çay yanında birsürü şey peşinden yatak duba gibi olacam yakında .....o senin yazdıklarını içemem ki ben
ne güzel canm valla benm kuzenler de arkadaslar da hep baska şehirlerde dağıldık biz senede bikaç kez buluşabiliyoruz..Hım ıyı yapıyorsun canım kafan dagılır ınsallah adetınle bırlıkte sokulur gıder kıstın rahatlarsın hayırlı sonuclar olur ınsallah bende ıyıyım canım ck sukur ısten eve evden ıse gııdp gıdıp gelıyorum arada kuzenlerle takılıyoruz öyle gecıyor gunler :)
hem sen fotoğrafta inceciksin yaa
ne güzel canm valla benm kuzenler de arkadaslar da hep baska şehirlerde dağıldık biz senede bikaç kez buluşabiliyoruz..
olsun canm belirti arama bazen belirtsiz de gelebiliyor minikler:) olmazsa da hayırlısı canm bu ay olur inşallah:)Orthomol fertil plus.30 luk ve 90 lik olarak satiliyor.3 ay duzenli kullanilmasi tavsiye ediliyor.biz 30 luk aldik deneme amacli.bu ay olmazsa esime kalmis istiyorsa bi daha alir.sanirim yine olmadi.17 si yumurtlama gunumdu.erken ama hic bse hissetmiyorum.
iş yoğunluğundan ancak cevap veriyorum, ayyy yarasın kullandıklarınız inşallah.çok şükür ben iyiyim :) doğal yollar benim için keyif malum tedavim başladı :)aynen pancarım inş öyle olur benim eşimin varikosel geçmişi var.. akşam dayanamadım söyedim acaba mı diye.. adam soluğu doktorda alacaktı, stres yapma hemen dedim ameliyatı olmuşsun sonuçta, bende de sıkıntı olabilir, ihtimal bunlar diye.. keçi boynuzuna devam edecez bakkalım :) sen nasılsın bakim
Insallah canim kismet artik.alistik negatiflere olmazsa cok etkilenmiyorum.olsun canm belirti arama bazen belirtsiz de gelebiliyor minikler:) olmazsa da hayırlısı canm bu ay olur inşallah:)
kk da okudum da onunla hamile kalanda varmis ne oldugunu merak etdimCanım yeşil renkte aşiri naneli bir krem diye biliyorum. genelde grip olunca kullaniliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?