2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Amın ınsallah hayırlısıyla canım eee gereklı tum nazlar ıtınayla yapılır canımmmm
aklıma bişi aldırmak canın cekmesi gibi durumlar geldi de akabinde bişi daha geldi anlatim kendime gülüyorum sürekli dün canım helva cekti marketten helva aldım eve güç düştüm hemen actım bi güzel yedim dolaba kaldırdım kalanı eşim geldi ona anlattım bak helva aldım yarısı yedim neredeyse neyse o hızla bi dilim kesip onun ağzına koydum ağzını şöle bi ezdi kız bu şekersiz .....meğer diyabetik helva almışmışım farkında değilim gerci hala yiyorum ama bana şekersiz veya bi garip gelmiyor...

hadı ya bak ne guzel kalorısız kılo almadın ıstedıgını yıyorsun guzel yanıda bu

Gunaydin kizlar nasilsiniz 4-5 gunden beri giremedim esimin amcasinin babasi vefat etti amcasini babannesi kendi amcasina evlatlik vermis o yuzden amcasinin babasi oluyor bizde dede diyorduk sizde durumlar nasil hamis varmi?
Basiniz sagolsun canim Allah rahmet eylesin

gözüm ne kadar dönmüş ki ...farketmemişim :) off şu kilolar daha cocuk gelmeden kilolar geldi 61 -63 arası gidip geliyorum

canım ben artık yedıgıme dıkkat edıyorum sabahları cok az cavdar ekmegı koy peynıır yıyorum oglene kadar acıkmıyoum oglen ekmeksız yemek yıyorum bır kupa lımonlu sıcak su ıcıyorum bır fıncan zencefıl ıcıyorum lımonlu aksam yıne ekmeksız yıyorum yemegı ve aksamarıda bır kupa elma sırkelı sıcak su ıcıyorum daha yenı basladım bunlara ama artık yedgım rahatsız etmıyor sıskınlıgım gıdecek gıbı

Gunaydin kizlar nasilsiniz 4-5 gunden beri giremedim esimin amcasinin babasi vefat etti amcasini babannesi kendi amcasina evlatlik vermis o yuzden amcasinin babasi oluyor bizde dede diyorduk sizde durumlar nasil hamis varmi?
selam canim kecmis olsun ALLAH sabr versin
bizdede durumlar ayni gelen giden yok

anaaaam o dediklerini yemekden öncemi sonramı yiyorsun :) canım ben öğlen gibi kahvaltı yapıyorum bide eşim gelince saat 9 da akşam yemeği yiyoruz hemde ne yemek tv nin başında bide gec saatte problem ondan oluyo biraz da önceden yesem eşim istemiyo birlikte bi yemek keyfimiz var olsun ye aldım seni bi kere kilo aldın diye bırakamam ya korkma diyo bide yemekten sonra çay yanında birsürü şey peşinden yatak duba gibi olacam yakında .....o senin yazdıklarını içemem ki ben

hem sen fotoğrafta inceciksin yaa

Sen boyle anlatnca benimde kesesim geldi baya uzadi saclarim ve 3 senedr iki avucumu dolduracak kdr hep dokulur biktim bu sactan Allah'tan dipten hemen geliyorda kel olmuyorum

Yemekten once sonra canım ne zaman ısterse canım amamutlaka ıcıyorum gun ıcınde evet dedıgın gıbı 9 da yemek yemen olumsuz etkılıyor ve tv karsıında yemekde olumsuzmus uzmanlr öyle dıyor ne yedıgını doydugunu bılmezmıssınz ama esının yaklasımıda super yanı cayın yanında en azından bırsey tuketmeısnız canım once bende yapıyordum ama baktım kılo alıyoruz yapmayı bıraktım esım bu sıralar mısıra taktı dedım bu bıtsın bı daha mısır almak yok kılo aldın kocaman oldum yemene dıkkat et dedım canım aksam mekık cekmeye basladı hergun cektırmeye calısacım ıcersın canım tatları kotu degıl

ne güzel canm valla benm kuzenler de arkadaslar da hep baska şehirlerde dağıldık biz senede bikaç kez buluşabiliyoruz..

ne güzel canm valla benm kuzenler de arkadaslar da hep baska şehirlerde dağıldık biz senede bikaç kez buluşabiliyoruz..

Hım kotu oluyor canım oyle olunca bız esmn kuzenlerıyle daha samımıyız benımde bır kuzenımle samımıyız guzel oluyor haftada bırınden bırıyle bulusyoruz guluyoruz eglenıyorz moral oluyor

olsun canm belirti arama bazen belirtsiz de gelebiliyor minikler:) olmazsa da hayırlısı canm bu ay olur inşallah:)

iş yoğunluğundan ancak cevap veriyorum, ayyy yarasın kullandıklarınız inşallah.çok şükür ben iyiyim :) doğal yollar benim için keyif malum tedavim başladı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…