2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

canım kızçeler :) dün yine dr.daydım.sizide haberdar edeyim. artık ABCDEFCD gibi benimde tedavim başladı.dün ilk iğnemi oldum.salıya kadarda olucam,over rezervi az oluyor ya benim gibi hastalarda benimde tam tersi sağda 3 solda 4 folikül vardı,dr hemen değerlendirelim dedi,ama malum işte kalitesi düşük,neyse salıya kadar puregon vurulucam (ki kendim vuruyorum,bu hayatta ne yapamam dersen o başına geliyor artık inanıyorum) ondan sonra salıda konsey var rapor çıkacak, raporlu olacak çünkü.belirsizlikler kalkınca acayip rahatladım,şimdi haftaya durumumuzu belli olur herhalde.inşallah benim yumoşlar büyür ve gelişirler,tabi kısmette ne varsa o :)

Hımm ohh ne guzel canım adımlar atılmıs senın yumuslar guzelce buyusun sende dıkkat et kendıne canım evet buyuk konusmamak lazım canım yapmam dedıgımız herseyı yapıyoruz cunku hayırlıısyla ınsallah bu ay ıkıznıdende ıkız haberı alırız :)

hakkinda hayyirlisi olsun ins ALLAH guzel sonuclar alirsin canim

inşallah Rabbim birini versinde 2. tam bir mucize olur benim için,kısmet artık :)

QUOTE="bebek isdeyen biri, post: 37884471, member: 624089"]kk da okudum da onunla hamile kalanda varmis ne oldugunu merak etdim

Aaa çok ilginç. Belki de başka bişeydir senin dediğin. Bende merak ettim şimdi[/QUOTE]
canim ben ismini dogru yazdim
kremmis vajinanin icine bele bide topuklara suruluyomus adet bitdikden sonra taki yum a yakin birakiliyo
o sirada akinti basliyomus ve cok kisi hamis kalmis bende azeri oldugum icin ne oldugunu merak etdim oyuzden sorudumm
aydinlatdigin icin tesekkurler canim

cnm hayırlısı olsn sevindm senin adına bnde az snr 2.iğnemi olucm bi kalçadan bi göbektn yapıyolar bn ikisini de yaptırıp geliyorm nasıl olsa aynı anda yapılıyo diye şimdi bnde senin gibi çok rahatladm gerçektn aklıma hep tkılıyomus ister istemz

vıksı adetın bıttıkten sonra kasıgına belıne ayak topuguna ve vajen ıcıne suruyosun adetten sonra 6 gun boyunca ıcerdekı kanalları acıyo akıntı başlıyo ben onu nette okudum vıksle hamıle kalanlar dıye denedım oldu

canım çok üzüldüm geçmiş olsun zamanı vardır elbet üzülme hiç..evet ugrayamadım sonrada geldimki herkes dagılmıs topik degiştirmiş allahın izniyle kız olcak bebeğim teyzesi

Sen boyle anlatnca benimde kesesim geldi baya uzadi saclarim ve 3 senedr iki avucumu dolduracak kdr hep dokulur biktim bu sactan Allah'tan dipten hemen geliyorda kel olmuyorum

:):):) bende kestim pişman değilim çünkü kış şimdi kıvırcık yapsam bi jöle vs kullansam her gün yıkayamam düz yapsam yağmur rüzgar gördü mü coşuyorlar toplayıncada başım ağrıyo artık bende huzura kavuştum :):) istiyorsan sende kestir bebiş daha az saç kurutma makinesi radyasyonuna maruz kalır :)

canımmm yaşasınn elma şekerleriii geliyorrr :):):) hadi hayırlısı olsun rabbim hayırlısıyla bebeğini tutundursun sağlığıyla uzun ömrüyle annesine :)

canı cok sevındım hakkınızda hayırlısı olsun ınsallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…