- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
kk da okudum da onunla hamile kalanda varmis ne oldugunu merak etdim
canım kızçeler :) dün yine dr.daydım.sizide haberdar edeyim. artıkABCDEFCD gibi benimde tedavim başladı.dün ilk iğnemi oldum.salıya kadarda olucam,over rezervi az oluyor ya benim gibi hastalarda benimde tam tersi sağda 3 solda 4 folikül vardı,dr hemen değerlendirelim dedi,ama malum işte kalitesi düşük,neyse salıya kadar puregon vurulucam (ki kendim vuruyorum,bu hayatta ne yapamam dersen o başına geliyor artık inanıyorum) ondan sonra salıda konsey var rapor çıkacak, raporlu olacak çünkü.belirsizlikler kalkınca acayip rahatladım,şimdi haftaya durumumuzu belli olur herhalde.inşallah benim yumoşlar büyür ve gelişirler,tabi kısmette ne varsa o :)
hakkinda hayyirlisi olsun ins ALLAH guzel sonuclar alirsin canimcanım kızçeler :) dün yine dr.daydım.sizide haberdar edeyim. artıkABCDEFCD gibi benimde tedavim başladı.dün ilk iğnemi oldum.salıya kadarda olucam,over rezervi az oluyor ya benim gibi hastalarda benimde tam tersi sağda 3 solda 4 folikül vardı,dr hemen değerlendirelim dedi,ama malum işte kalitesi düşük,neyse salıya kadar puregon vurulucam (ki kendim vuruyorum,bu hayatta ne yapamam dersen o başına geliyor artık inanıyorum) ondan sonra salıda konsey var rapor çıkacak, raporlu olacak çünkü.belirsizlikler kalkınca acayip rahatladım,şimdi haftaya durumumuzu belli olur herhalde.inşallah benim yumoşlar büyür ve gelişirler,tabi kısmette ne varsa o :)
inşallah Rabbim birini versinde 2. tam bir mucize olur benim için,kısmet artık :)Hımm ohh ne guzel canım adımlar atılmıs senın yumuslar guzelce buyusun sende dıkkat et kendıne canım evet buyuk konusmamak lazım canım yapmam dedıgımız herseyı yapıyoruz cunku hayırlıısyla ınsallah bu ay ıkıznıdende ıkız haberı alırız :)
aminnn cümlemizin hakkında hayırlısı inşallahh,umarım güzel olur sonucuhakkinda hayyirlisi olsun ins ALLAH guzel sonuclar alirsin canim
QUOTE="bebek isdeyen biri, post: 37884471, member: 624089"]kk da okudum da onunla hamile kalanda varmis ne oldugunu merak etdim
inşallah Rabbim birini versinde 2. tam bir mucize olur benim için,kısmet artık :)
AMIN INS ALLAHHHaminnn cümlemizin hakkında hayırlısı inşallahh,umarım güzel olur sonucu
cnm hayırlısı olsn sevindm senin adına bnde az snr 2.iğnemi olucm bi kalçadan bi göbektn yapıyolar bn ikisini de yaptırıp geliyorm nasıl olsa aynı anda yapılıyo diye şimdi bnde senin gibi çok rahatladm gerçektn aklıma hep tkılıyomus ister istemzcanım kızçeler :) dün yine dr.daydım.sizide haberdar edeyim. artıkABCDEFCD gibi benimde tedavim başladı.dün ilk iğnemi oldum.salıya kadarda olucam,over rezervi az oluyor ya benim gibi hastalarda benimde tam tersi sağda 3 solda 4 folikül vardı,dr hemen değerlendirelim dedi,ama malum işte kalitesi düşük,neyse salıya kadar puregon vurulucam (ki kendim vuruyorum,bu hayatta ne yapamam dersen o başına geliyor artık inanıyorum) ondan sonra salıda konsey var rapor çıkacak, raporlu olacak çünkü.belirsizlikler kalkınca acayip rahatladım,şimdi haftaya durumumuzu belli olur herhalde.inşallah benim yumoşlar büyür ve gelişirler,tabi kısmette ne varsa o :)
canım çok üzüldüm geçmiş olsun zamanı vardır elbet üzülme hiç..evet ugrayamadım sonrada geldimki herkes dagılmıs topik degiştirmiş allahın izniyle kız olcak bebeğim teyzesiiyi canım ne olsun 3 aylık bi korunma dönemine giriyorum adetle...kistim varmış yumurta çatlamadığı için sonra da zaten formasyon hasebiyle ankaraya gidip gelicem benim bebek olayı hazirana sarktı...sen hamiş kalınca çok uğramaz oldun buralara kızıyorum bak...bu arada minnakının cinsiyetini söyle de ekliyim seni
Sen boyle anlatnca benimde kesesim geldi baya uzadi saclarim ve 3 senedr iki avucumu dolduracak kdr hep dokulur biktim bu sactan Allah'tan dipten hemen geliyorda kel olmuyorum
canım kızçeler :) dün yine dr.daydım.sizide haberdar edeyim. artıkABCDEFCD gibi benimde tedavim başladı.dün ilk iğnemi oldum.salıya kadarda olucam,over rezervi az oluyor ya benim gibi hastalarda benimde tam tersi sağda 3 solda 4 folikül vardı,dr hemen değerlendirelim dedi,ama malum işte kalitesi düşük,neyse salıya kadar puregon vurulucam (ki kendim vuruyorum,bu hayatta ne yapamam dersen o başına geliyor artık inanıyorum) ondan sonra salıda konsey var rapor çıkacak, raporlu olacak çünkü.belirsizlikler kalkınca acayip rahatladım,şimdi haftaya durumumuzu belli olur herhalde.inşallah benim yumoşlar büyür ve gelişirler,tabi kısmette ne varsa o :)
kizlar iyi gunler nasilsini? keyifler nasil?
bide kkizlar "VIKS" nedir? bilen varmi
iyiyiz canım sen nasılsın ve bebısın nasıl???gözkmuyosun uzun zamandan berınasılsınız kızlar bugün?
canı cok sevındım hakkınızda hayırlısı olsun ınsallah :)canım kızçeler :) dün yine dr.daydım.sizide haberdar edeyim. artıkABCDEFCD gibi benimde tedavim başladı.dün ilk iğnemi oldum.salıya kadarda olucam,over rezervi az oluyor ya benim gibi hastalarda benimde tam tersi sağda 3 solda 4 folikül vardı,dr hemen değerlendirelim dedi,ama malum işte kalitesi düşük,neyse salıya kadar puregon vurulucam (ki kendim vuruyorum,bu hayatta ne yapamam dersen o başına geliyor artık inanıyorum) ondan sonra salıda konsey var rapor çıkacak, raporlu olacak çünkü.belirsizlikler kalkınca acayip rahatladım,şimdi haftaya durumumuzu belli olur herhalde.inşallah benim yumoşlar büyür ve gelişirler,tabi kısmette ne varsa o :)
Tresan kullanıyorum uzun bir süredir.. ama artık pek etki etttiğini düşünmüyorum.. bir süre de bioblas kullanayım olmadı..Cmm elidor yada bioblas kullanabilirsin. Ben bioblas kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?