Ya sac kurutmasi kullanmiyorum sesinden nefret ediyorum havluyla kurutuyorum benimyuzum genistr acaba nasil bir model kestrsem:):):):) bende kestim pişman değilim çünkü kış şimdi kıvırcık yapsam bi jöle vs kullansam her gün yıkayamam düz yapsam yağmur rüzgar gördü mü coşuyorlar toplayıncada başım ağrıyo artık bende huzura kavuştum :):) istiyorsan sende kestir bebiş daha az saç kurutma makinesi radyasyonuna maruz kalır :)
Canim kullanmadigim sampuan kalmadi bioksin bioblas sarmisakli bir sampuan vardi z harfiyla basliyordu hicbiri bi ise yaramadi plasenta diye bir sampuan baya parlatti oda kucuk bir sise bide fiyatida yuksek biraktm doktor bana mentollu head and shoulders tavsiye etti o da kafami buz etti baskada bisey yapmadi en iyisi yesil sabunTresan kullanıyorum uzun bir süredir.. ama artık pek etki etttiğini düşünmüyorum.. bir süre de bioblas kullanayım olmadı..
Teşekkürler :)
Iyiyiz biz siz nasilsiniz prensesin geliyor masaAllahnasılsınız kızlar bugün?
ben ıcıne suremem ama dıgerlerı olabılır:)vıksı adetın bıttıkten sonra kasıgına belıne ayak topuguna ve vajen ıcıne suruyosun adetten sonra 6 gun boyunca ıcerdekı kanalları acıyo akıntı başlıyo ben onu nette okudum vıksle hamıle kalanlar dıye denedım oldu
61-63 kiloları o kdar da çok değil canım.. boy un ne kadar ki?gözüm ne kadar dönmüş ki ...farketmemişim :) off şu kilolar daha cocuk gelmeden kilolar geldi 61 -63 arası gidip geliyorum
Hayirli olsun hamileliginiz yorumlari okuyunca aklima gecmisten bu gune kadar uzayan bir inanc geldi hamileyken sac kestirilmez bebegin omru kisalir derler bunu bi arastir ona gore kestir bence koca kari masali olabilir ama atalarimiz hic biseyi bosa soylemezYa sac kurutmasi kullanmiyorum sesinden nefret ediyorum havluyla kurutuyorum benimyuzum genistr acaba nasil bir model kestrsem:)
Bi kac kisiden daha duydum ama dogruluk payi nedr bilemem olmadi bizde kestrmeyiz napalim :)Hayirli olsun hamileliginiz yorumlari okuyunca aklima gecmisten bu gune kadar uzayan bir inanc geldi hamileyken sac kestirilmez bebegin omru kisalir derler bunu bi arastir ona gore kestir bence koca kari masali olabilir ama atalarimiz hic biseyi bosa soylemez
canımmmm çok tatlısın yaaa,dedim ya kısmet Bismillah dedik bakalım ne var kaderimizde :)Olur olur canım Allah'ın ıznıyle Allah buyuk 1 de olur 2 de olur 3 te olur yeterkı Rabbım ol desın bır baakrsın senden ıkız beklerken 3 uz gelır :)
hadi hayırlı uğurlu olsun tedavin iğnelerde şifa olsun inşallah,Allah gönlünüze göre versin,ikizse ikiz dimi :)cnm hayırlısı olsn sevindm senin adına bnde az snr 2.iğnemi olucm bi kalçadan bi göbektn yapıyolar bn ikisini de yaptırıp geliyorm nasıl olsa aynı anda yapılıyo diye şimdi bnde senin gibi çok rahatladm gerçektn aklıma hep tkılıyomus ister istemz
canımmmm çok tatlısın yaaa,dedim ya kısmet Bismillah dedik bakalım ne var kaderimizde :)
aynen aynen cnm hayırlısı belki öyledirhadi hayırlı uğurlu olsun tedavin iğnelerde şifa olsun inşallah,Allah gönlünüze göre versin,ikizse ikiz dimi :)
kaygılımmmm benim inşallah yaa inşallah bakalım Biz istedik çabalıyoruz,takdir Allah ın :) aminnnnnncanımmm yaşasınn elma şekerleriii geliyorrr :):):) hadi hayırlısı olsun rabbim hayırlısıyla bebeğini tutundursun sağlığıyla uzun ömrüyle annesine :)
Hayırlısı olsun canım.. En azından bir yola çıktınız.. devamı da gelir Allah ın izniyle.. :) Kalitesi düşük diye de moralini bozma sakın; Pozitif düşünelim güzel şeyler çıksın kaşımızacanım kızçeler :) dün yine dr.daydım.sizide haberdar edeyim. artıkABCDEFCD gibi benimde tedavim başladı.dün ilk iğnemi oldum.salıya kadarda olucam,over rezervi az oluyor ya benim gibi hastalarda benimde tam tersi sağda 3 solda 4 folikül vardı,dr hemen değerlendirelim dedi,ama malum işte kalitesi düşük,neyse salıya kadar puregon vurulucam (ki kendim vuruyorum,bu hayatta ne yapamam dersen o başına geliyor artık inanıyorum) ondan sonra salıda konsey var rapor çıkacak, raporlu olacak çünkü.belirsizlikler kalkınca acayip rahatladım,şimdi haftaya durumumuzu belli olur herhalde.inşallah benim yumoşlar büyür ve gelişirler,tabi kısmette ne varsa o :)
Bencede canim biraz sabret dogumdan sonra kestirirsinBi kac kisiden daha duydum ama dogruluk payi nedr bilemem olmadi bizde kestrmeyiz napalim :)
elifim çok sağol aminn inşallah,inşallah ilk seferde olur,olmazsa da pes etmek yok.Allah ımdan istemeye devam edicem :)Hayurli olsun canim insaAllah senindeABCDEFCD ninde diger tup bebek islemi yapanlarinda hemen tutar ve bebisleri hemen gelir aminnnn
Umudumuzu hicbir zaman kaybetmiycezelifim çok sağol aminn inşallah,inşallah ilk seferde olur,olmazsa da pes etmek yok.Allah ımdan istemeye devam edicem :)
öyle tabii aminnnnn, ben durumumu kabul ettim elimden geleni yapıcam ne gelirse artık,gerisinide Allah a sığındım artık bekliycem,Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahTesekkur ederım bırtanem o senın tatlıgının oyle tabıkı sekerpancarım Rabbım ne nasıp ettıyse onu yasarız umarım hayırlı guzel kaderler yazmıstır Rabbım hepımıze cocuklarımızla musmtlu yılllarımız olur ben su sozu cok severım RABBIM HAKKIMIZDA HAYIRLI OLANI GONLUMUZDE RAZI KILSIN , GONLUMUZDE OLANIDA HAKKIMIZDA HAYIRLI KILSIN....
öyle tabii aminnnnn, ben durumumu kabul ettim elimden geleni yapıcam ne gelirse artık,gerisinide Allah a sığındım artık bekliycem,Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?