2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Ya sac kurutmasi kullanmiyorum sesinden nefret ediyorum havluyla kurutuyorum benimyuzum genistr acaba nasil bir model kestrsem:)

Tresan kullanıyorum uzun bir süredir.. ama artık pek etki etttiğini düşünmüyorum.. bir süre de bioblas kullanayım olmadı..
Teşekkürler :)
Canim kullanmadigim sampuan kalmadi bioksin bioblas sarmisakli bir sampuan vardi z harfiyla basliyordu hicbiri bi ise yaramadi plasenta diye bir sampuan baya parlatti oda kucuk bir sise bide fiyatida yuksek biraktm doktor bana mentollu head and shoulders tavsiye etti o da kafami buz etti baskada bisey yapmadi en iyisi yesil sabun

ben ıcıne suremem ama dıgerlerı olabılır:)

Ya sac kurutmasi kullanmiyorum sesinden nefret ediyorum havluyla kurutuyorum benimyuzum genistr acaba nasil bir model kestrsem:)
Hayirli olsun hamileliginiz yorumlari okuyunca aklima gecmisten bu gune kadar uzayan bir inanc geldi hamileyken sac kestirilmez bebegin omru kisalir derler bunu bi arastir ona gore kestir bence koca kari masali olabilir ama atalarimiz hic biseyi bosa soylemez

Bi kac kisiden daha duydum ama dogruluk payi nedr bilemem olmadi bizde kestrmeyiz napalim :)

Olur olur canım Allah'ın ıznıyle Allah buyuk 1 de olur 2 de olur 3 te olur yeterkı Rabbım ol desın bır baakrsın senden ıkız beklerken 3 uz gelır :)
canımmmm çok tatlısın yaaa,dedim ya kısmet Bismillah dedik bakalım ne var kaderimizde :)

hadi hayırlı uğurlu olsun tedavin iğnelerde şifa olsun inşallah,Allah gönlünüze göre versin,ikizse ikiz dimi :)

canımmmm çok tatlısın yaaa,dedim ya kısmet Bismillah dedik bakalım ne var kaderimizde :)

Tesekkur ederım bırtanem o senın tatlıgının oyle tabıkı sekerpancarım Rabbım ne nasıp ettıyse onu yasarız umarım hayırlı guzel kaderler yazmıstır Rabbım hepımıze cocuklarımızla musmtlu yılllarımız olur ben su sozu cok severım RABBIM HAKKIMIZDA HAYIRLI OLANI GONLUMUZDE RAZI KILSIN , GONLUMUZDE OLANIDA HAKKIMIZDA HAYIRLI KILSIN....

Hayırlısı olsun canım.. En azından bir yola çıktınız.. devamı da gelir Allah ın izniyle.. :) Kalitesi düşük diye de moralini bozma sakın; Pozitif düşünelim güzel şeyler çıksın kaşımıza

öyle tabii aminnnnn, ben durumumu kabul ettim elimden geleni yapıcam ne gelirse artık,gerisinide Allah a sığındım artık bekliycem,Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

öyle tabii aminnnnn, ben durumumu kabul ettim elimden geleni yapıcam ne gelirse artık,gerisinide Allah a sığındım artık bekliycem,Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Aynenn canım Allah'ım buyuk bızımde kucaklarımıız dolduracaktır hayırlıısyla

Kızlar sııznle bırsey paylasmak ıstıyorum ama söyleyıp söylememe konusundada kararsıızım ama söyelemezsem bu durumu atlatabılecegımıde dusunmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…