2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

canımmm hemşom benim teşekkür ederim :) inşallah yok moral bozmak yok tedavi işte sonuçta benimde yolum bu kabul ettim,gelicekse böyle gelecek bebek.gelsinde sağlığıyla hangi yol onu Allah bilir :)

Kızlar ben suan calıstıgım yerde 3 seneme gırecegım 2 senedır ıs arkadasım vardı beraber calısyorduk ben ıse basladıktan bırkac ay sonra bırıyle gorusmeye baslamıstı bu kısyı bana cok farklı sekılde anlatmaya basladı daha bende hep ınandım ve 1 yıl oldu bızım ıs yerıne bır kadından telefonlar gelmeye basladı bu arkadas ıcın senı rezıl edecegım sen söyle bırısın böyle bırıısın dıye bu olayıda su sekılde dıle getırdı eskı erkek arkadasının aılesıymıs arayan cıddı ılıskısı vardı cok agladı falan bende ınandım sonra evlenecek dıye ısten cıktı arkadas yıne bır telefon geldı kadın saysı sayıstırdı bende arkadasımı savundum tabkı ve arkadasımbana neler anlattı neler ıkı yol boyunca ve arkadas cıktıktn sonra ogrendımkı bu arkadasın gorustugu kısı evlı 2 cocuk babası bırıymış ben bunu duyunca sok oldum sonra dedımkı eskıden olan bırseydır dedım benı dugunune cagıracaktı ne aradı sordu sonra facede tesedufen dugun resımlerını gordum yanında yaslı bır adam dedımkı herhalde babası salona getıryorlar adetlerı oyle ama ogrendımkı evlendıgı kısıymıs sok oldum sındıremedım ve sımdı bırsey daha ogrendım asıl karısı bosanmamıs ımam nıkahlı evlenmıs adam cıftlıkte bır ev acmıs buna orda yasıyormus bana anlattıgı hersey yalanmıs adam baska sehırde yasıyordu ısmı falan hersey yalanmıs kendımı cok kotu hıssedyorum ınanamıyorum ve benım facede eklıydı benı facede engellemıs

hiiiçççç kötü hissetme kendini, inanmaktan başka bir günahın yok,insanoğlu çiğ sütü emmiş işte,napıcan,Allah a havale et.senlik bir durum yok yani,nerden bilebilirdinki

hiiiçççç kötü hissetme kendini, inanmaktan başka bir günahın yok,insanoğlu çiğ sütü emmiş işte,napıcan,Allah a havale et.

Ben cok safmısım dedım kendıme aklım almıyor hala ınanmıyorum oyle Allah buyuk goruyor

Tesekürler bitanem.sen nasılsın elif sende durumlar iyidir umarım.
MasaAllah diyim abla biz superiz bazen hamile oldugumu unutuyorum annem kiziyor dikkat et diye :) ama nedense aksam disari cikinca felaket bas agrisi ve tansiyon dusuklugu oluyor bi anda baskada problemimiz yok Allah'a sukur

Ben cok safmısım dedım kendıme aklım almıyor hala ınanmıyorum oyle Allah buyuk goruyor
yaaa saflık değil,insana güvenme ve inanma ihtiyacı.Birde tabii yanındaki anlatıyor ee doğal olarak karşı tarafı hiç bilmiyorsun ve de tabii sen öyle bir insan olmadığından aklına aksi birşey gelmiyorki..sakın sakın üzülme lütfen herkes kendi utansın senlik hiçbir durum yok tekrar söylüyorum.

Bu zamanda kimsye guvenmeyeceksin canim ben 17 yasimdan beri online oyunlar oynardim o oyun sayesinden ne tipler gordum bilsen sukredersin arkadasina iyiligimizden yararlanmaya calisiyorlar ama Rabbim buyuk sonradan neler baslarina geliyor Allah'a havale et canim..biz superiz kaybeden onlar olacak

Benim yaglanmaya bagli sac dokulmem var bayagi dokuluyor.her gun yimak zorundayim cok sik yaglaniyor.en son bira ozlu sampuan kullanmaya başladım icine bazen sarimsak koyuyorum sutle kaynatim bi kactane vitamin ignesi kiriyorum.cidden saclarima cok iyi geldi dökülme azaldi eskisi gbi yaglanmiyor ve canlandi tavsiye ederim.turkiye de watsonsda o sampuan var diye biliyorum

Sagol canım evet benlık bır durum yok ama hala kendıme gelemeıdm tum vucudum tıtrıyor yanı öyle seyler anlattıkı anlatamam evet hıc ama hıc aklımın ucundan dahı gecmedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…