Sen bi yerden basla belki anlarizKızlar sııznle bırsey paylasmak ıstıyorum ama söyleyıp söylememe konusundada kararsıızım ama söyelemezsem bu durumu atlatabılecegımıde dusunmuyorum
canımmm hemşom benim teşekkür ederim :) inşallah yok moral bozmak yok tedavi işte sonuçta benimde yolum bu kabul ettim,gelicekse böyle gelecek bebek.gelsinde sağlığıyla hangi yol onu Allah bilir :)Hayırlısı olsun canım.. En azından bir yola çıktınız.. devamı da gelir Allah ın izniyle.. :) Kalitesi düşük diye de moralini bozma sakın; Pozitif düşünelim güzel şeyler çıksın kaşımıza
tatlıcım söylesene valla yok aramızda gizli saklıKızlar sııznle bırsey paylasmak ıstıyorum ama söyleyıp söylememe konusundada kararsıızım ama söyelemezsem bu durumu atlatabılecegımıde dusunmuyorum
çookkk iyiyiz canım, tüp bebeğe başladım ben eşimle,dün ilk iğnemi oldum :)Nasılsınız kızlar?
tatlıcım söylesene valla yok aramızda gizli saklı
hiiiçççç kötü hissetme kendini, inanmaktan başka bir günahın yok,insanoğlu çiğ sütü emmiş işte,napıcan,Allah a havale et.senlik bir durum yok yani,nerden bilebilirdinkiKızlar ben suan calıstıgım yerde 3 seneme gırecegım 2 senedır ıs arkadasım vardı beraber calısyorduk ben ıse basladıktan bırkac ay sonra bırıyle gorusmeye baslamıstı bu kısyı bana cok farklı sekılde anlatmaya basladı daha bende hep ınandım ve 1 yıl oldu bızım ıs yerıne bır kadından telefonlar gelmeye basladı bu arkadas ıcın senı rezıl edecegım sen söyle bırısın böyle bırıısın dıye bu olayıda su sekılde dıle getırdı eskı erkek arkadasının aılesıymıs arayan cıddı ılıskısı vardı cok agladı falan bende ınandım sonra evlenecek dıye ısten cıktı arkadas yıne bır telefon geldı kadın saysı sayıstırdı bende arkadasımı savundum tabkı ve arkadasımbana neler anlattı neler ıkı yol boyunca ve arkadas cıktıktn sonra ogrendımkı bu arkadasın gorustugu kısı evlı 2 cocuk babası bırıymış ben bunu duyunca sok oldum sonra dedımkı eskıden olan bırseydır dedım benı dugunune cagıracaktı ne aradı sordu sonra facede tesedufen dugun resımlerını gordum yanında yaslı bır adam dedımkı herhalde babası salona getıryorlar adetlerı oyle ama ogrendımkı evlendıgı kısıymıs sok oldum sındıremedım ve sımdı bırsey daha ogrendım asıl karısı bosanmamıs ımam nıkahlı evlenmıs adam cıftlıkte bır ev acmıs buna orda yasıyormus bana anlattıgı hersey yalanmıs adam baska sehırde yasıyordu ısmı falan hersey yalanmıs kendımı cok kotu hıssedyorum ınanamıyorum
Tesekürler bitanem.sen nasılsın elif sende durumlar iyidir umarım.Allah yardimcin olsun ablam
hiiiçççç kötü hissetme kendini, inanmaktan başka bir günahın yok,insanoğlu çiğ sütü emmiş işte,napıcan,Allah a havale et.
Iyiyz canim sen nasilsin isler ne durumda:)Nasılsınız kızlar?
MasaAllah diyim abla biz superiz bazen hamile oldugumu unutuyorum annem kiziyor dikkat et diye :) ama nedense aksam disari cikinca felaket bas agrisi ve tansiyon dusuklugu oluyor bi anda baskada problemimiz yok Allah'a sukurTesekürler bitanem.sen nasılsın elif sende durumlar iyidir umarım.
yaaa saflık değil,insana güvenme ve inanma ihtiyacı.Birde tabii yanındaki anlatıyor ee doğal olarak karşı tarafı hiç bilmiyorsun ve de tabii sen öyle bir insan olmadığından aklına aksi birşey gelmiyorki..sakın sakın üzülme lütfen herkes kendi utansın senlik hiçbir durum yok tekrar söylüyorum.Ben cok safmısım dedım kendıme aklım almıyor hala ınanmıyorum oyle Allah buyuk goruyor
Bu zamanda kimsye guvenmeyeceksin canim ben 17 yasimdan beri online oyunlar oynardim o oyun sayesinden ne tipler gordum bilsen sukredersin arkadasina iyiligimizden yararlanmaya calisiyorlar ama Rabbim buyuk sonradan neler baslarina geliyor Allah'a havale et canim..biz superiz kaybeden onlar olacakBen cok safmısım dedım kendıme aklım almıyor hala ınanmıyorum oyle Allah buyuk goruyor
Benim yaglanmaya bagli sac dokulmem var bayagi dokuluyor.her gun yimak zorundayim cok sik yaglaniyor.en son bira ozlu sampuan kullanmaya başladım icine bazen sarimsak koyuyorum sutle kaynatim bi kactane vitamin ignesi kiriyorum.cidden saclarima cok iyi geldi dökülme azaldi eskisi gbi yaglanmiyor ve canlandi tavsiye ederim.turkiye de watsonsda o sampuan var diye biliyorumCanim kullanmadigim sampuan kalmadi bioksin bioblas sarmisakli bir sampuan vardi z harfiyla basliyordu hicbiri bi ise yaramadi plasenta diye bir sampuan baya parlatti oda kucuk bir sise bide fiyatida yuksek biraktm doktor bana mentollu head and shoulders tavsiye etti o da kafami buz etti baskada bisey yapmadi en iyisi yesil sabun
çookkk iyiyiz canım, tüp bebeğe başladım ben eşimle,dün ilk iğnemi oldum :)
Ahhh ahh bende 68 den 57 ye dusmustum bu aralar yin e 60 lari gordum.ideal kilom 48.boyum kisa ve ince kemikliyim hemen kilolari gosteriyorum.61-63 kiloları o kdar da çok değil canım.. boy un ne kadar ki?
kızlr tup bebek tedavsı 1 aymı suruyor ne zman sonuc alacaksınız???sekerpancari cnmmm az önce gözümden kaçmış aynı gün mü sonuç öğrencz ki biz bn az önce ikinci iğnemi oldm
yaaa saflık değil,insana güvenme ve inanma ihtiyacı.Birde tabii yanındaki anlatıyor ee doğal olarak karşı tarafı hiç bilmiyorsun ve de tabii sen öyle bir insan olmadığından aklına aksi birşey gelmiyorki..sakın sakın üzülme lütfen herkes kendi utansın senlik hiçbir durum yok tekrar söylüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?