Bu zamanda kimsye guvenmeyeceksin canim ben 17 yasimdan beri online oyunlar oynardim o oyun sayesinden ne tipler gordum bilsen sukredersin arkadasina iyiligimizden yararlanmaya calisiyorlar ama Rabbim buyuk sonradan neler baslarina geliyor Allah'a havale et canim..biz superiz kaybeden onlar olacak
tatlım bilemedimki şimdi bende folikül az gelişiyor yaa yani yumoş toplama ne zaman olur transfer ne zaman olur o aşamaya gelebilirmiyim bilmiyorum hiç,ama belkide aynı anda sonuç öğrenicez :) inşallah hayırlısı olur yaaasekerpancari cnmmm az önce gözümden kaçmış aynı gün mü sonuç öğrencz ki biz bn az önce ikinci iğnemi oldm
cnm dr bana 8 iğne verdi ama 8 i kalçadan 8i göbekten tam bilmiyorm çünkü süreç devam ettikçe ilaç kullanımını anlatcz dedi yumurtalar kendiliğindn çatlamasn diye 2 iğne var snr çatlatmak için 2 iğne var muhtemelen adtin 12.günü filan yumlar toplanır yerleştirdikten 12 onra öğrenilir 3 hft filan sanırım süreçkızlr tup bebek tedavsı 1 aymı suruyor ne zman sonuc alacaksınız???
canım öncesinde birtakım vitaminler kullandım,dün adetin 2. günü yumoşları görünce başlayalım dedi,iğneye başladık,artık zaman olarak ne kadar sürer bilemiyorum.yumların durumuna göre.kızlr tup bebek tedavsı 1 aymı suruyor ne zman sonuc alacaksınız???
inş hayırlı sonuçlarımızı gönlümüzden geçen olur inş da burda veririz belki ikiz ikiz dediğin gibi dr bana bi sorun yok dedi ama kısmet tabi bu işlertatlım bilemedimki şimdi bende folikül az gelişiyor yaa yani yumoş toplama ne zaman olur transfer ne zaman olur o aşamaya gelebilirmiyim bilmiyorum hiç,ama belkide aynı anda sonuç öğrenicez :) inşallah hayırlısı olur yaaa
cnm buarada sana da diyet listesi gibi bişi verdi mi drtatlım bilemedimki şimdi bende folikül az gelişiyor yaa yani yumoş toplama ne zaman olur transfer ne zaman olur o aşamaya gelebilirmiyim bilmiyorum hiç,ama belkide aynı anda sonuç öğrenicez :) inşallah hayırlısı olur yaaa
cnm dr bana 8 iğne verdi ama 8 i kalçadan 8i göbekten tam bilmiyorm çünkü süreç devam ettikçe ilaç kullanımını anlatcz dedi yumurtalar kendiliğindn çatlamasn diye 2 iğne var snr çatlatmak için 2 iğne var muhtemelen adtin 12.günü filan yumlar toplanır yerleştirdikten 12 onra öğrenilir 3 hft filan sanırım süreç
1 aylık bi süreç o zman Allahım ikinizde gönlune göre versın 2zleriniz olsun inşallah :)canım öncesinde birtakım vitaminler kullandım,dün adetin 2. günü yumoşları görünce başlayalım dedi,iğneye başladık,artık zaman olarak ne kadar sürer bilemiyorum.yumların durumuna göre.
evet tatlım umarım güzel bi haber verirsin bizeiş yoğunluğundan ancak cevap veriyorum, ayyy yarasın kullandıklarınız inşallah.çok şükür ben iyiyim :) doğal yollar benim için keyif malum tedavim başladı :)
MasaAllah BarekAllah... diyelim o zaman .9 ay boyunca böyle rahat geçer umarım.ani hareketler yapma sakın kuzum...MasaAllah diyim abla biz superiz bazen hamile oldugumu unutuyorum annem kiziyor dikkat et diye :) ama nedense aksam disari cikinca felaket bas agrisi ve tansiyon dusuklugu oluyor bi anda baskada problemimiz yok Allah'a sukur
çookkk iyiyiz canım, tüp bebeğe başladım ben eşimle,dün ilk iğnemi oldum :)
MasaAllah diyim abla biz superiz bazen hamile oldugumu unutuyorum annem kiziyor dikkat et diye :) ama nedense aksam disari cikinca felaket bas agrisi ve tansiyon dusuklugu oluyor bi anda baskada problemimiz yok Allah'a sukur
tatlım bilemedimki şimdi bende folikül az gelişiyor yaa yani yumoş toplama ne zaman olur transfer ne zaman olur o aşamaya gelebilirmiyim bilmiyorum hiç,ama belkide aynı anda sonuç öğrenicez :) inşallah hayırlısı olur yaaa
bende az önce 2. yi yaptım,alıştım galiba :) diyetim yok.zaten 1 aydır falan melatonin, koenzim q10 ve dhea kullanıyordum,diyet listem yok.ayyy şimdi bir sıcak bastı nedense...sadece göbekten benimki kalçadan yok.ben zaten işte az çok bir beslenme prog. uyguluyorum dr. ada sordum sigara asitli içecekler zaten yasak dedi (zaten içmem).aksine protein alabilirmişim malum overler gelişsin diye.hayırlısı tatlıcım yacnm buarada sana da diyet listesi gibi bişi verdi mi dr
aminnn inşallahhh çok isterim çok :)Canım inşaAllah hayırlısıyla tedavini olup güzel sonuçlarını da burda paylaşırsın
Canim cahilligime ver bira ozu icinde var diye acaba haram olurmuBenim yaglanmaya bagli sac dokulmem var bayagi dokuluyor.her gun yimak zorundayim cok sik yaglaniyor.en son bira ozlu sampuan kullanmaya başladım icine bazen sarimsak koyuyorum sutle kaynatim bi kactane vitamin ignesi kiriyorum.cidden saclarima cok iyi geldi dökülme azaldi eskisi gbi yaglanmiyor ve canlandi tavsiye ederim.turkiye de watsonsda o sampuan var diye biliyorum
inşallah tatlıcımmmm nasipse veririm güzel haberler :)evet tatlım umarım güzel bi haber verirsin bize
170 cm canım evlenirken 57 kiloydum ah ah 36 beden dim şimdi 38 bile zor giriyorum61-63 kiloları o kdar da çok değil canım.. boy un ne kadar ki?
Gecmis olsun canim benim..bende de 1 ay once cikmisti agzimi acamiyordum bile umarim hemen gecer:) hem gece isin hemde gunduz normal isinHangi iş?Yoğundum sabah kuzucum anca girebildim. Hastalığı yeni yeni atlatıyorum ateşlendiğim için vücut direncimde düşmüş herhalde 2-3 gündür dudağımda kocaman uçuk gibi bişiy çıktı tam ortasında davul gibi şiş. Konuşamıyorum bile acısından.
ay ne güzel cnm ya bnm kilo problemm yok aslında ama sebzelerden meyvelerden bol bol c-d vitamini alıp içimiz temizleniyomş onun için sanırım eşime de protein ağırlıklı da şimdi poğaca yapasım var yiyebilir miyim bilmiyorm onunla ilgili bişi yazmıyo : )bende az önce 2. yi yaptım,alıştım galiba :) diyetim yok.zaten 1 aydır falan melatonin, koenzim q10 ve dhea kullanıyordum,diyet listem yok.ayyy şimdi bir sıcak bastı nedense...sadece göbekten benimki kalçadan yok.ben zaten işte az çok bir beslenme prog. uyguluyorum dr. ada sordum sigara asitli içecekler zaten yasak dedi (zaten içmem).aksine protein alabilirmişim malum overler gelişsin diye.hayırlısı tatlıcım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?