- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
canıımmmm inşallah ilkinde olmazsada pes etmiek yok,devam :) imkanım oldukçaCanımmmmm hadi hayırlısı olsun şekerpancarım inşallah ilk denemede alacaksın güzel haberi ben inanıyorum.
hahah..Canim kullanmadigim sampuan kalmadi bioksin bioblas sarmisakli bir sampuan vardi z harfiyla basliyordu hicbiri bi ise yaramadi plasenta diye bir sampuan baya parlatti oda kucuk bir sise bide fiyatida yuksek biraktm doktor bana mentollu head and shoulders tavsiye etti o da kafami buz etti baskada bisey yapmadi en iyisi yesil sabun
O zmn ben oleyim canim ben evlendigimde 59 evlendikten 1 sene sonra kilo almaya basladim2 sene icinde 15 kilo aldm ve 75 kiloyla hamile kaldim ilk 3 ay icinde 4 kilo verdim 2 hafta once tartoldgmda 73 tum simdi kac oldum bilmiyorum ama kilo almadm eminim:)170 cm canım evlenirken 57 kiloydum ah ah 36 beden dim şimdi 38 bile zor giriyorum
aynen benimde yok şimdi o hormon iğneleri kilo yapar sanırım biraz,sorun değil kilo alınıp verilir,sağlıklı beslenelim,yap canın çektiyse sıcak sıcak tüket bir tane sanmıyorum o kadarda değil bişi olmaz :)ay ne güzel cnm ya bnm kilo problemm yok aslında ama sebzelerden meyvelerden bol bol c-d vitamini alıp içimiz temizleniyomş onun için sanırım eşime de protein ağırlıklı da şimdi poğaca yapasım var yiyebilir miyim bilmiyorm onunla ilgili bişi yazmıyo : )
Ya sac kurutmasi kullanmiyorum sesinden nefret ediyorum havluyla kurutuyorum benimyuzum genistr acaba nasil bir model kestrsem:)
Kiz yeminle annem ortaokula kadar yesil sabunla yikadi saclarimi rapunzel gibi saclarim vardi toka tutmazdi o kdr kalindi ne zamanki sampuana gectk mahfettik saclarihahah..gülüyorum ama eskiden hatırlıyorum annem hacışakir sabunla yıkıyordu saçlarımı.. belki de bir bildiği vardı kadının öyle ya
sus bakim sen iki canlısın :) hımmm tabi kilo alacan sonra el alem güler sana parmak kadar çocuk doğurdu diye ....doğumdan sonra cok ararsın o kiloları yemek yemeye bile fırsatın olmayacakO zmn ben oleyim canim ben evlendigimde 59 evlendikten 1 sene sonra kilo almaya basladim2 sene icinde 15 kilo aldm ve 75 kiloyla hamile kaldim ilk 3 ay icinde 4 kilo verdim 2 hafta once tartoldgmda 73 tum simdi kac oldum bilmiyorum ama kilo almadm eminim:)
Evet canim dogru denedik bir bebiste hakkaten sakinlesti karnimizdaki sesler oyleymis icimizde sac kurutmasi tasiyoruzBenim yüzümde geniş çok açıkta bırakmayan modeller daha iyi oluyor yani salık bırakınca biraz kapatacak nanakları :) o kurutma makinesinin sesi bebeğin uyumasına yarıyormuş diye duymuştum ne kadar doğru bilinmez :)
tospaaaa tam şu an ameliyatta olmalısın allah yardımcın olsun hayırlısıyla güzelce alınıp gitsin polipler bir dahada hayat boyu polip kelimesi duymayasınnn :)
Canlarım ameliyatımı oldum geldim eve şükür, hepinize çok teşekkür ederim. Polipsiz bi kadınım artıkHepinizi seviyorum
şimdi avrupa ve amerikada yeni akım hiç sabun ve şampuna kullanmdan kimyasal almadan yıkıyorlarmış saçları ilk 2-3 hafta yağlı gibi görünsede sonradan acayip canlanıyormuş bakımlı oluyormuş :)Kiz yeminle annem ortaokula kadar yesil sabunla yikadi saclarimi rapunzel gibi saclarim vardi toka tutmazdi o kdr kalindi ne zamanki sampuana gectk mahfettik saclari
Canlarım ameliyatımı oldum geldim eve şükür, hepinize çok teşekkür ederim. Polipsiz bi kadınım artıkHepinizi seviyorum
Tospaaa nasılsın nasıl geçti ?
Kiz gecen komsu bana sen yemek yemiyor musun dedi yiyorum nolduki dedim nerdeyse 5.ayina girecen nerde bu karin diyor annemde arkadan kizimin gobeginden sizene diye soyleniyorsus bakim sen iki canlısın :) hımmm tabi kilo alacan sonra el alem güler sana parmak kadar çocuk doğurdu diye ....doğumdan sonra cok ararsın o kiloları yemek yemeye bile fırsatın olmayacak
hadi geçmiş olsun gözünaydııııı :):):):) artık gelsin bebişler :)
Evet canim dogru denedik bir bebiste hakkaten sakinlesti karnimizdaki sesler oyleymis icimizde sac kurutmasi tasiyoruz
owwwwww bebeğim süpersin,geçmiş gitmiş olsun inşallah,bizde seviyozzz seniii :)Canlarım ameliyatımı oldum geldim eve şükür, hepinize çok teşekkür ederim. Polipsiz bi kadınım artıkHepinizi seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?