2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

yapıyım dimi yaaa açlıktan ölücm yoksaçamasır katlıyorm bitsin de başlıyım bari

Kiz gecen komsu bana sen yemek yemiyor musun dedi yiyorum nolduki dedim nerdeyse 5.ayina girecen nerde bu karin diyor annemde arkadan kizimin gobeginden sizene diye soyleniyor
eee nasrettin hoca ne demiş elin ağzı torba diğilki büzesin ...ye bacım ye anaaam bide zayıf cocuk doğurursan ayvayı yedin....şaka bi yana az ve öz şeyler ye doyururcu ama hafif bide önüne geleni değil canının cektiğini ye benim görümcem cocuk doğurdu kocaman bi çocuktu kendisi top yutmuş gibiydi hamileykende şimdi de incecik ama beslenmesi çok düzenliydi bi gün kırmızı et bigün beyaz et böle sıra yapmıştı kendine

Allah razı olsun Mogİşim, evet narkoz güzel kafa yapıyomuş :)

Evet, rahatladım çok şükür

Canim nerdeyse 2 gunde 1 kirmizi et yemegi var ama pek istahim yok bugunlerde yesil zeytin delisi oldum tabak tabak zeytin yiyiyorum zarari varmidr acep

Oyyy tatlim benimm...dualarimdasin. ne olur bu kafar stres yapma kendine. Psikolojik iyi olmaz. İyu düşün tamam mi...uyuyacaksin zaten Rabbimin izniyle...bir bakmışsın ohh gitmiiisss... Canimsin...dualarimdasin inşaAllah :)

Evet kuzum, çok kolay oldu her şey. Allahıma bin şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…