Gecmıs olsun canım hemencecık toparlarsın ınsallah cok sukur hemende yerını bebısler alır ınsallah
yapıyım dimi yaaaaynen benimde yok şimdi o hormon iğneleri kilo yapar sanırım biraz,sorun değil kilo alınıp verilir,sağlıklı beslenelim,yap canın çektiyse sıcak sıcak tüket bir tane sanmıyorum o kadarda değil bişi olmaz :)
owwwwww bebeğim süpersin,geçmiş gitmiş olsun inşallah,bizde seviyozzz seniii :)
MasaAllah tospisime insaAllah o da temiz cikacak ve bebisin gelecekİyi geçti kuzum, sadece uykum var narkozdan dolayı. Patolojiye gitti polibim. O da temiz çıkarsa benden alası yok :)
eee nasrettin hoca ne demiş elin ağzı torba diğilki büzesin ...ye bacım ye anaaam bide zayıf cocuk doğurursan ayvayı yedin....şaka bi yana az ve öz şeyler ye doyururcu ama hafif bide önüne geleni değil canının cektiğini ye benim görümcem cocuk doğurdu kocaman bi çocuktu kendisi top yutmuş gibiydi hamileykende şimdi de incecik ama beslenmesi çok düzenliydi bi gün kırmızı et bigün beyaz et böle sıra yapmıştı kendineKiz gecen komsu bana sen yemek yemiyor musun dedi yiyorum nolduki dedim nerdeyse 5.ayina girecen nerde bu karin diyor annemde arkadan kizimin gobeginden sizene diye soyleniyor
Rabbim şifa versin kuzum şimdiden geçmiş olsun...ameliyat yaşamış biri olarak endişe etme diyorum ucunda sağlığına kavuşmak var...eğlenceli taraflarına bak mesela narkoz olayını çok seveceğini düşünüyorum... Dualarım seninle
MasaAllah tospisime insaAllah o da temiz cikacak ve bebisin gelecek
Canim rahatimda bas agrisi var bugunlerde bide tansiyonum cok dusuyor bunada sukureee bu minnoşların bide sesleri var tabii bebişinin başı artık dik duruyormuş artk daha rahat edecekmişsin :)
canim kecmis olsun
amelyatin cabucak kecer ins ALLAH kurtulursun poliplerinden hic korkma uyuyup uyanacaksin zaten hic bisey hiss etmessinde
sonrada gelsin bebislerr
canim benim cok hecmis olsun olda kurtul piskolojiyide biran evvel atarsin ustunden tabikide dua ederiz sen iyiol insallah rabbin enkisa zamanda bebegini versin kucagina hergun dua ediyorum hepinizede
yap tabii canın ne çekiyorsa yarasın şifa olsun dedim ya o kadar da değil aaaaayapıyım dimi yaaaaçlıktan ölücm yoksa çamasır katlıyorm bitsin de başlıyım bari
Allah ın izniyle çok güzel geçsin operasyonun,bir an önce şifa bulursun umarım, dua edicem bu akşam senin için, su gibi iyileşirsin de sağlığın yerine gelir bebek içinde çalışmalara başlarsın, kurtulacaksın çok az kaldı kafana takılmayacak artık bu sorun
geçmiş olsun canım bidaha da gelmesinler emiAmin canım benim. Allah razı olsun.
İyi geçti kuzum, sadece uykum var narkozdan dolayı. Patolojiye gitti polibim. O da temiz çıkarsa benden alası yok :)
Canim nerdeyse 2 gunde 1 kirmizi et yemegi var ama pek istahim yok bugunlerde yesil zeytin delisi oldum tabak tabak zeytin yiyiyorum zarari varmidr acepeee nasrettin hoca ne demiş elin ağzı torba diğilki büzesin ...ye bacım ye anaaam bide zayıf cocuk doğurursan ayvayı yedin....şaka bi yana az ve öz şeyler ye doyururcu ama hafif bide önüne geleni değil canının cektiğini ye benim görümcem cocuk doğurdu kocaman bi çocuktu kendisi top yutmuş gibiydi hamileykende şimdi de incecik ama beslenmesi çok düzenliydi bi gün kırmızı et bigün beyaz et böle sıra yapmıştı kendine
Oyyy tatlim benimm...dualarimdasin. ne olur bu kafar stres yapma kendine. Psikolojik iyi olmaz. İyu düşün tamam mi...uyuyacaksin zaten Rabbimin izniyle...bir bakmışsın ohh gitmiiisss... Canimsin...dualarimdasin inşaAllah :)
doktora sorduk da biz çiğ et hariç herşeyi yiyebilirsiniz dediCanim nerdeyse 2 gunde 1 kirmizi et yemegi var ama pek istahim yok bugunlerde yesil zeytin delisi oldum tabak tabak zeytin yiyiyorum zarari varmidr acep
Canim rahatimda bas agrisi var bugunlerde bide tansiyonum cok dusuyor bunada sukur
patolojide temiz çıktımı ondan sonra dr. izin verir vermez başlasın bebiş çalışmaları :) çarçabuk şifa bul inşallah,bu gece kalacakmısın hastanedemisin yaniEvet, rahatladım çok şükür
Bi cigkofte olaydi yiyeydik ohhh nerden ne cikardim yarabbimdoktora sorduk da biz çiğ et hariç herşeyi yiyebilirsiniz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?