anaaaam keşke pişmeyen et deseydim ....onun adı ciğköfte et yok onda unut unut :)Bi cigkofte olaydi yiyeydik ohhh nerden ne cikardim yarabbim
Kardesime diyimde etsiz olandan getirsinanaaaam keşke pişmeyen et deseydim ....onun adı ciğköfte et yok onda unut unut :)
maşallah de totoyu kaşı aaaaa, elem tere fiş kem gözlere şiş :)Kizlar ben bugun ne kadar mutluyum habire gulesim geliyor hayrolsun
yeme öyle dışardan dışardan biri yapıversin ayyy tam hamişKardesime diyimde etsiz olandan getirsinunutamammm
Kizlar ben bugun ne kadar mutluyum habire gulesim geliyor hayrolsun
al bendende o kadar ....Kızlar ben bu gün çok kötüyüm adet sancılarım var 3-4 gün sonra adet günüm ya ben sanmıştım ki bu ay gebe kalıcam çok umutluydum hatta seviniyordum bile tam ovulasyon gününde ilişkide olmuşduk 9 ovulasyon günümdü 5 Kasım'dan 12 kasımacan ilişkide olduk bu ay olucak dedim ama olmadı .
tekrar gecmis olsun guzel haberlerinide bekliyoruzsaglik en basta sonra gelsinEvet kuzum, çok kolay oldu her şey. Allahıma bin şükür
tekrar gecmis olsun guzel haberlerinide bekliyoruzsaglik en basta sonra gelsin
geçmiş olsun canım polipsiz bebekli bi kadın olursun inşalah :):):):Canlarım ameliyatımı oldum geldim eve şükür, hepinize çok teşekkür ederim. Polipsiz bi kadınım artıkHepinizi seviyorum
geçmiş olsun canım polipsiz bebekli bi kadın olursun inşalah :):):):
Gecmis olsun canim benim..bende de 1 ay once cikmisti agzimi acamiyordum bile umarim hemen gecer:) hem gece isin hemde gunduz normal isin
patolojide temiz çıktımı ondan sonra dr. izin verir vermez başlasın bebiş çalışmaları :) çarçabuk şifa bul inşallah,bu gece kalacakmısın hastanedemisin yani
Kardesime diyimde etsiz olandan getirsinunutamammm
Selam kızlar nabersiniz ? gülücükler havada uçuşuyo bakıyorumda. Allah ım bizleri gülmekten alıkoymasın inşallah.
Kızlar ben bu gün çok kötüyüm adet sancılarım var 3-4 gün sonra adet günüm ya ben sanmıştım ki bu ay gebe kalıcam çok umutluydum hatta seviniyordum bile tam ovulasyon gününde ilişkide olmuşduk 9 ovulasyon günümdü 5 Kasım'dan 12 kasımacan ilişkide olduk bu ay olucak dedim ama olmadı .
insallah canim sen ne durumdasin kirmizilsr gelmez insallahSelam kızlar nabersiniz ? gülücükler havada uçuşuyo bakıyorumda. Allah ım bizleri gülmekten alıkoymasın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?