2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Kızlar ben bu gün çok kötüyüm adet sancılarım var 3-4 gün sonra adet günüm ya ben sanmıştım ki bu ay gebe kalıcam çok umutluydum hatta seviniyordum bile tam ovulasyon gününde ilişkide olmuşduk 9 ovulasyon günümdü 5 Kasım'dan 12 kasımacan ilişkide olduk bu ay olucak dedim ama olmadı .

al bendende o kadar ....

Yaa ne güzel arkadaş olup dertleşiyosunuz birlikte mutlu olup birlikte üzülüyosunuz. Sizin yazdıklarınızı okuyunca insanın stresi kalmıyo. Uzun zaman bende çok sıktım canımı. Ama şimdi daha iyiyim. Rabbim ol demeden olmuyor sonuçta. Herşeyin hayırlısı ama ben çoookk istiyorum. Mesleğim gereği de hep çocuklarla birlikteyim. Güçlü olmak çok önemli gerçekten Rabbim yardımcimiz olsun inşallah

Gecmis olsun canim benim..bende de 1 ay once cikmisti agzimi acamiyordum bile umarim hemen gecer:) hem gece isin hemde gunduz normal isin

Dün ovulasyon yaptım hala koyulaşmadı. 34 günde bir adet oluyorum diye girince pazara veriyor çatlamayı herhalde bugün yarın ovulasyonda koyuyu görürüm. Dün gece çalışma oldu bu ay 16-18-20 diye gideceğim. Yarın 20. günüm koyuya göre arka arkaya çalışma yaparım artık.

patolojide temiz çıktımı ondan sonra dr. izin verir vermez başlasın bebiş çalışmaları :) çarçabuk şifa bul inşallah,bu gece kalacakmısın hastanedemisin yani

Yok canım eve geldik, 1 saat yattım. 1 hafta doktor yasağımız var. Denemeler öbür aya devredecek sanırım :)

Canım üzme kendini bendede her ay sonuç hüsran bu ay 5. denememiz bizimde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…