2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

insallah canim sen ne durumdasin kirmizilsr gelmez insallah uzak olsun senden

valla arada üşümenin dısında ağrılarım kesildi şimdilik diyebilirim. Henüz kırmızılar gelmedi bakalım beklemedeyim 18 i yada 19 unda olurum diye bekliyodum ama olmadım gerçi bnm 4 güne kadar bile geciktiği oluyo.

Canım üzme kendini bendede her ay sonuç hüsran bu ay 5. denememiz bizimde.
Canım benim elimde değil kendimi üzmemek .18 -i günü sabah-sabah ilişkide olduk o sırada benden 2-3 damla kan geldi sandım ki adetim olucak o yüzden gelmiş kan .bekledin ama olmadı adetimde 24 Kasım'da hiç böyle olmazdı kan gelmezdi hiç bi zaman açıkcası sevindim yerleşme kanaması ola bilir diye umutlandım ama niye umudum boşa çıkdı.İnşallah Rabbim sana da bebiş nasip eder bana da isteyen herkese .Amin Âmin Amin

yaptım gitti vallahi cnm yrn bi gideyim de tek tek sorucam bişi diil haftasonu anneme gitcm şimdi yiyemeyeceğim bişi yaparsa ne dicem bilmem
hımmm bir düşünelim midem fena bu aralar mevsim geçişi falan dersin, daha önce yoksada şimdi oldu dersin, ohhh ye afiyet olsun misssssss :)

doktora gittin mi? benimde 2 olucak düşükten sonra
Gittim herşeyin çok güzel umut vaadediyosun dedi. Gebeliği hızlandırmak için klomen kullandirdi. O bitti şimdi de tutarsa tutunsun die progestana başlatti ama ilaç çok fena etkiliyo beni. Şarhos gibi oluyorum resmen. Doktora söyledim yan etkisinin çok olduğunu ilaca devan etmemi söyledi. Devam ediyorum ama 1 tane olsa neyse Günde 3 tane içiyorum...

çok teşekkür ediyorum Allahım isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin :) biz eşimle 6 yıldır beraberiz üniversiteden beri ve çocuklar çok seviyoruz özelliklede eşimbizde korunmayı bıraktık ama 1 yıla kadar olur olmaz stres yapmıcaz akışna bıraktık :) (geçen ay kırmızılar gelince ne yalan söyleyeyim sevindim)

hayır ben tek gıttım ben bebek ıcınddil bacak agrılarımvardı kasıklarım agrıyordu acaba enfeksıyon var onun agrısımı vuruyor dıye gıtmıstım

Hımm böylece durumunu da öğrenmiş oldun. 1 sene olmaması çok normal diyo doktorlar. İnşallah eşinde de bişey yoktur da olur hemen

Hımm böylece durumunu da öğrenmiş oldun. 1 sene olmaması çok normal diyo doktorlar. İnşallah eşinde de bişey yoktur da olur hemen

evet öyleymıs hayırlısı bakalım kısmet vardır dogru zamanı beklıyoruzbızde

Hayirlisiyla gelir minnakin insaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…