Amin canim... Sen samsundamı oturuyosun?
insallah canim sen ne durumdasin kirmizilsr gelmez insallahuzak olsun senden
yaptım gitti vallahi cnm yrn bi gideyim de tek tek sorucam bişi diil haftasonu anneme gitcm şimdi yiyemeyeceğim bişi yaparsa ne dicem bilmemyap tabii canın ne çekiyorsa yarasın şifa olsun dedim ya o kadar da değil aaaaa
Canım benim elimde değil kendimi üzmemek .18 -i günü sabah-sabah ilişkide olduk o sırada benden 2-3 damla kan geldi sandım ki adetim olucak o yüzden gelmiş kan .bekledin ama olmadı adetimde 24 Kasım'da hiç böyle olmazdı kan gelmezdi hiç bi zaman açıkcası sevindim yerleşme kanaması ola bilir diye umutlandım ama niye umudum boşa çıkdı.İnşallah Rabbim sana da bebiş nasip eder bana da isteyen herkese .Amin Âmin AminCanım üzme kendini bendede her ay sonuç hüsran bu ay 5. denememiz bizimde.
Olsun olsun geç olsun güç olmasın hem, geniş geniş önümüzdeki ay denemelere başlarsınız ayy çok heyecanlı :)Yok canım eve geldik, 1 saat yattım. 1 hafta doktor yasağımız var. Denemeler öbür aya devredecek sanırım :)
hımmm bir düşünelim midem fena bu aralar mevsim geçişi falan dersin, daha önce yoksada şimdi oldu dersin, ohhh ye afiyet olsun misssssss :)yaptım gitti vallahi cnm yrn bi gideyim de tek tek sorucam bişi diil haftasonu anneme gitcm şimdi yiyemeyeceğim bişi yaparsa ne dicem bilmem
Ne zamandır bebek düşünüyosunuz kızlar? Benim 10 ay oldu. Sabırla bekliyorum
Benım bu ay 6 ayım
Ben dayanayıp gittim doktora. Bişey varsa da erkenden çıksın ortaya diye...
Gittim herşeyin çok güzel umut vaadediyosun dedi. Gebeliği hızlandırmak için klomen kullandirdi. O bitti şimdi de tutarsa tutunsun die progestana başlatti ama ilaç çok fena etkiliyo beni. Şarhos gibi oluyorum resmen. Doktora söyledim yan etkisinin çok olduğunu ilaca devan etmemi söyledi. Devam ediyorum ama 1 tane olsa neyse Günde 3 tane içiyorum...doktora gittin mi? benimde 2 olucak düşükten sonra
Ben enfeksıyondan suphelendıgım ıcın gıtmıstım karından baktı sneın hıc bırsyeın yok dedı
Eşine baktımı peki?
çok teşekkür ediyorum Allahım isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin :) biz eşimle 6 yıldır beraberiz üniversiteden beri ve çocuklar çok seviyoruz özelliklede eşimhoş geldin hayırlısı olsun :) erkenden başlamışsınız :) benim tavsiyem bir iki ay daha denedikten sonra eğer çocuk düşünüyorsanız doktora gidip pko için danışman ve smear aldırman kontrolde yeni evli bayanlar için fayda var bana kalırsa bi seneden önce gitme ama ciddi ciddi düşünmeye başlayınca stres yapabilirsin . hayırlı zamanda bebişin gelsin :)
hayır ben tek gıttım ben bebek ıcınddil bacak agrılarımvardı kasıklarım agrıyordu acaba enfeksıyon var onun agrısımı vuruyor dıye gıtmıstım
Hımm böylece durumunu da öğrenmiş oldun. 1 sene olmaması çok normal diyo doktorlar. İnşallah eşinde de bişey yoktur da olur hemen
Hayirlisiyla gelir minnakin insaAllahDün ovulasyon yaptım hala koyulaşmadı. 34 günde bir adet oluyorum diye girince pazara veriyor çatlamayı herhalde bugün yarın ovulasyonda koyuyu görürüm. Dün gece çalışma oldu bu ay 16-18-20 diye gideceğim. Yarın 20. günüm koyuya göre arka arkaya çalışma yaparım artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?