2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

iyiyse her şey neden hemen klomen e geçti ve tutunması için pregostanı oluşmamış bebek için verdi anlamadım hemde sana zararı olduğu halde bilemiyorum doktoruna güveniyorsan devam et ama bi kaç doktora danışmanda fayda var bence . en kısa zamanda bebişin gelir inşallah :)

kızlarr merhaba secido dan haberi olan var mı..

oda güzel bizde eşimle 2009 dan beri tanışıyoruz ama evlilik farklı bir şey yani evi paylaşmanın çok farklı yanları var biz 1 senelik evliyiz bi kimyasal gebelik geçirdim şimdide akışında devam ediyor bencede iyi yapmışsınız akışına bırakmakla erken değil diyorsan varsın olsun :)

Çünkü eşimde varikosel çıktı. Sperm sayısı 30 milyon olduğu için 3 ay deneyelim bu şekilde olmazsa eşin operasyon geçirecek dedi.

Varikosel olup ta eşi hamile kalan çok oluyor dedi. Hem eşinin spernide çok az değil dedi. Umut var en azından dedi. O yüzden katlanıyorum bu ilaçlara

Çünkü eşimde varikosel çıktı. Sperm sayısı 30 milyon olduğu için 3 ay deneyelim bu şekilde olmazsa eşin operasyon geçirecek dedi.

anladım geçmiş olsun rabbim onlara gerek bıraktırmadan versin bebeğini ama o zaman eşine takviye gıdalar ver sana bu kadar yüklenmesi yine mantıklı değil neyse bakalım hayırlısı :)

5. Ayımda hiç olmaz die düşünmüyodum ama aylar geçtikçe insan tedirgin olmaya başlıyo

Ben mayısın son günü doktora gitmiştim canım bir problem gözükmüyordu ama sorun olmamasına rağmen yıllarca olmayanları bildiğim için korkmuyor değilim. Bir de ben 9 sene sonra olmuşum genetik olmasından korkuyorum ama şuan olmucak gibi bir düşüncem yok doğum kontrol hapının etkileri gibi de geliyor.

Haklisin canim hersey Rabbimin takdiri

Aynen benım gıttgım dr da bana tedavım gormek ıstıyorsun dedı tamam desem ılaca baslayacak ama ben hayrı dedım suan ıcın cok erken sadece oluruna bıraktık dedım bence senın baska dr gorunmende fayda var malesef her dr ıyı olmuyor

anladım geçmiş olsun rabbim onlara gerek bıraktırmadan versin bebeğini ama o zaman eşine takviye gıdalar ver sana bu kadar yüklenmesi yine mantıklı değil neyse bakalım hayırlısı :)
OLdu işte bi kere hayırlısı bakalım inşallah 3 ay içinde Rabbim nasip ederde dediğin gibi operasyona falan gerek kalmaz. Biz bayanlar bu konularda daha fedakar ve daha dirençliyiz. Rabbim zaten o mucizeyi erkeklere dwğil bize nasip etmiş. İnşallah yaşarız hepimiz. Sağol canım yorumların için bi arada...

evet adeti gördü ama bugün 3. günü kırmızıları nerdeyse bitme noktasına gelmiş anlayamadı neden böyle olduğunu bende bilemedim
sağol canım tühh ya hayırlısı demekten başka çaremiz yokk..bede anlayamadıımm..yrın dr kontrolüm var benimde klomen kullanmıştım bakalım ne diyecek..

Doktorumu çok seviyorum çok iyi gerçekten güveniyorum ona... Bi bildiği vardır die düşünüyorum

170 cm canım evlenirken 57 kiloydum ah ah 36 beden dim şimdi 38 bile zor giriyorum
bence boyuna göre gayet iyisin.. sakın moralini bozma..biraz dikkat etsen muhtemelen toparlarsın ben de evlendikten sonra bayağı kilo aldım, şimdi uğşaıyorum ama anca gram gram gidiyor terbiyesizler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…