- 30 Eylül 2014
- 1.036
- 1.136
- 158
- 37
Temmuzdan beri deniyoruz. 5. ayım.
Kiz anam acili eksili sarma yapmis onlari yedim cigkofteyi unuttum nasil bir hamisim ya 1 dk m diger dk yi tutmuyorElüfüm hamilerde mideyi çok bulandırıyor ofiste iki arkadaşımda yedi ikiside kustu. Midelerini berbat etti battalbeyden yemişlerdi hemde.
Gittim herşeyin çok güzel umut vaadediyosun dedi. Gebeliği hızlandırmak için klomen kullandirdi. O bitti şimdi de tutarsa tutunsun die progestana başlatti ama ilaç çok fena etkiliyo beni. Şarhos gibi oluyorum resmen. Doktora söyledim yan etkisinin çok olduğunu ilaca devan etmemi söyledi. Devam ediyorum ama 1 tane olsa neyse Günde 3 tane içiyorum...
elisa__ .!.:evet öyleymıs hayırlısı bakalım kısmet vardır dogru zamanı beklıyoruzbızde
çok teşekkür ediyorum Allahım isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin :) biz eşimle 6 yıldır beraberiz üniversiteden beri ve çocuklar çok seviyoruz özelliklede eşimbizde korunmayı bıraktık ama 1 yıla kadar olur olmaz stres yapmıcaz akışna bıraktık :) (geçen ay kırmızılar gelince ne yalan söyleyeyim sevindim )
Çünkü eşimde varikosel çıktı. Sperm sayısı 30 milyon olduğu için 3 ay deneyelim bu şekilde olmazsa eşin operasyon geçirecek dedi.iyiyse her şey neden hemen klomen e geçti ve tutunması için pregostanı oluşmamış bebek için verdi anlamadım hemde sana zararı olduğu halde bilemiyorum doktoruna güveniyorsan devam et ama bi kaç doktora danışmanda fayda var bence . en kısa zamanda bebişin gelir inşallah :)
kızlarr merhaba secido dan haberi olan var mı..
Çünkü eşimde varikosel çıktı. Sperm sayısı 30 milyon olduğu için 3 ay deneyelim bu şekilde olmazsa eşin operasyon geçirecek dedi.
5. Ayımda hiç olmaz die düşünmüyodum ama aylar geçtikçe insan tedirgin olmaya başlıyo
Haklisin canim hersey Rabbimin takdiri
OLdu işte bi kere hayırlısı bakalım inşallah 3 ay içinde Rabbim nasip ederde dediğin gibi operasyona falan gerek kalmaz. Biz bayanlar bu konularda daha fedakar ve daha dirençliyiz. Rabbim zaten o mucizeyi erkeklere dwğil bize nasip etmiş. İnşallah yaşarız hepimiz. Sağol canım yorumların için bi arada...anladım geçmiş olsun rabbim onlara gerek bıraktırmadan versin bebeğini ama o zaman eşine takviye gıdalar ver sana bu kadar yüklenmesi yine mantıklı değil neyse bakalım hayırlısı :)
Bende samsunluyum ve samsunda oturuyorum. :)
Ne zamandır bebek düşünüyosunuz kızlar? Benim 10 ay oldu. Sabırla bekliyorum
sağol canım tühh ya hayırlısı demekten başka çaremiz yokk..bede anlayamadıımm..yrın dr kontrolüm var benimde klomen kullanmıştım bakalım ne diyecek..evet adeti gördü ama bugün 3. günü kırmızıları nerdeyse bitme noktasına gelmiş anlayamadı neden böyle olduğunu bende bilemedim
Doktorumu çok seviyorum çok iyi gerçekten güveniyorum ona... Bi bildiği vardır die düşünüyorumAynen benım gıttgım dr da bana tedavım gormek ıstıyorsun dedı tamam desem ılaca baslayacak ama ben hayrı dedım suan ıcın cok erken sadece oluruna bıraktık dedım bence senın baska dr gorunmende fayda var malesef her dr ıyı olmuyor
Samsun merkezdeyim ben. Bende 2 yıllık evliyim canım. Yaşım 27. Başlarda keşke hiç korunmasaydım diyorum bazen ama onda da vardır bir hayır... Sen nerde oturuyosun?öyle mi samsunun neresindesin
bence boyuna göre gayet iyisin.. sakın moralini bozma..biraz dikkat etsen muhtemelen toparlarsın170 cm canım evlenirken 57 kiloydum ah ah 36 beden dim şimdi 38 bile zor giriyorum
Geçmiş olsun canım.. Önce sağlık sonra da gelsin bebik :)Canım benim sağolasın, oldum şükür iyiyim. Amiiinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?