2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

arkadaslar merhaba uzun zamandir girmiyordum ama bende son durumumi paylasmak istedim. adetime 9 gün kaldi gecen ay rahim filmi cektirdim türkiyede adi ke bilmiyorum ama su sekilde oldu göbek deliginden ve kasiktan deldiler göbekten gaz verip sisirmisler organlari daha iyi görmek icin kasiktan da kamera sokmuslar ama hicbirsey cikmadi kötü Allah a sükür. cuma günü doktoruma randevum vardi ona daha sonuclar gitmemis pazartesi bizdekini biraktik iste bu ay bisi cikarmi bilmiyorum insallah olur ama olmazsa diger ay tekrar klomen verecek bir iki ay daha klomen deneyecek. galiba esime demis cok kafasina takiyor diye ikimizdede bi problem cikmadi simdiye kadar neredeyse 2 sene olcak ama hamile kalamadim cook üztünüm

Bu kara bulutlar tez zamanda kalksın üstümüzden canım....sonbahar birçoğumuza iyi gelmedi benim içimden ilkbaharın çok güzel geçeceğine dair bi his var bakalım yaşayıp göreceğiz inşallah
İnşaAllah canim benim insaAllaah... Birbirimize son gaz destekle devam inşaAllah, topicin hepsini anneliğe terfi ettirip başka bir topice geçeceğiz daha nasipse... Rabbim hayırlı zamanını bilen... İnşaAllah güzel haberler gelir

onlara dicek lafım çok ama baslarsam susamam canm boşver:) iyiyim kuzum valla reglim devam ediyor 2 gündür de ağrım kesilmedi onun dışında iyiyim çok şükür.. sen nasılsın bebiş nasıl :)
Aman iyi ol canim benim...bir an evvel sağlığına Kavus inşaAllah... :)
Bizde iyiyiz büyümeye çalışıyoruz canim...mide bulantılarim hafifledi yavaş yavaş biter artık diye ümit ediyorum...:)

Canim inşaAllah güzel sonuçlar alırsın bu ay, rahim filmi yollari açmıştır umarım..
Ama doktorun söylediği çok doğru..kafaya takmak, stres yapmak en başta gelen faktör maalesef..zor ama elinden geleni yap bu konuda canim..

saol canim calisiyorum ama bilmiyorum ne yapmaliyim birde doktor demis senin dedigin gibi bu filmden sonra cok kisi hamile kaldi demis cook ümitliyim insallah daha ileri operasyonlara gerek kalmadan hamile kalabilirim. cok karisik kafam ovu testi yapiyorum mesela ayin 14 ü doktor daydim adetin 15. gününe denk geliYordu ultrasonda bakti ama birsey demedi yumurtan büyümüs catlar falan diye bende görmemistim heralde catladi diye düsündüm 18. gün test pozitif cikti 3 gündürde iki cizgi ayni koyulukta ovu testlerinden de biktim artik yapmak istemiyorum

Slm kızlar bende dalmışım bir topige çok heyecanlı okuyodum bide baktım mune topigi kapattım yazıyo sirrieyvan seninde yorumlarn vardı sonunu merak ettim

Geçmişolsun cnm.inşallah güzel sonuçlar alırsın kafaya takma o zamanı geldiğinde kendiliğinden olur.

birde 3 gün boyunca asiri sekilde yumurta aki seklinde akintim oldu neden olmus olabilir acaba? cok geliyodu her lavaboya cikisimda
Şuan ovulasyon testi kullanıyomusun ve 3 gündür koyu dediğin test ovulasyon testinmi.yani koyuluktan kastım pozitif koyulukmu

Şuan ovulasyon testi kullanıyomusun ve 3 gündür koyu dediğin test ovulasyon testinmi.yani koyuluktan kastım pozitif koyulukmu
birinci test cizgisi cok fazla koyu ikinci biraz koyu ücüncüde esit koyuluktaydi canim pazartesi carsamba ve persembe testlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…