- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
Korkma tatlim... Hayırlı zamani bekliyorumbebekler... Amin o güzel duana... Her şeyi en iyu bilen O şüphesiz...valla bende korkmaya başladım hamile kalamamak bi dert kalmak ayrı bir dert....allah hakkımıza hayırlısını nasip etsin
İnşaAllah canim benim insaAllaah... Birbirimize son gaz destekle devam inşaAllah, topicin hepsini anneliğe terfi ettirip başka bir topice geçeceğiz daha nasipse... Rabbim hayırlı zamanını bilen... İnşaAllah güzel haberler gelirBu kara bulutlar tez zamanda kalksın üstümüzden canım....sonbahar birçoğumuza iyi gelmedi benim içimden ilkbaharın çok güzel geçeceğine dair bi his var bakalım yaşayıp göreceğiz inşallah
Aman iyi ol canim benim...bir an evvel sağlığına Kavus inşaAllah... :)onlara dicek lafım çok ama baslarsam susamam canm boşver:) iyiyim kuzum valla reglim devam ediyor 2 gündür de ağrım kesilmedi onun dışında iyiyim çok şükür.. sen nasılsın bebiş nasıl :)
Canim inşaAllah güzel sonuçlar alırsın bu ay, rahim filmi yollari açmıştır umarım..arkadaslar merhaba uzun zamandir girmiyordum ama bende son durumumi paylasmak istedim. adetime 9 gün kaldi gecen ay rahim filmi cektirdim türkiyede adi ke bilmiyorum ama su sekilde oldu göbek deliginden ve kasiktan deldiler göbekten gaz verip sisirmisler organlari daha iyi görmek icin kasiktan da kamera sokmuslar ama hicbirsey cikmadi kötü Allah a sükür. cuma günü doktoruma randevum vardi ona daha sonuclar gitmemis pazartesi bizdekini biraktik iste bu ay bisi cikarmi bilmiyorum insallah olur ama olmazsa diger ay tekrar klomen verecek bir iki ay daha klomen deneyecek. galiba esime demis cok kafasina takiyor diye ikimizdede bi problem cikmadi simdiye kadar neredeyse 2 sene olcak ama hamile kalamadim cook üztünüm
saol canim calisiyorum ama bilmiyorum ne yapmaliyim birde doktor demis senin dedigin gibi bu filmden sonra cok kisi hamile kaldi demis cook ümitliyim insallah daha ileri operasyonlara gerek kalmadan hamile kalabilirim. cok karisik kafam ovu testi yapiyorum mesela ayin 14 ü doktor daydim adetin 15. gününe denk geliYordu ultrasonda bakti ama birsey demedi yumurtan büyümüs catlar falan diye bende görmemistim heralde catladi diye düsündüm 18. gün test pozitif cikti 3 gündürde iki cizgi ayni koyulukta ovu testlerinden de biktim artik yapmak istemiyorumCanim inşaAllah güzel sonuçlar alırsın bu ay, rahim filmi yollari açmıştır umarım..
Ama doktorun söylediği çok doğru..kafaya takmak, stres yapmak en başta gelen faktör maalesef..zor ama elinden geleni yap bu konuda canim..
Geçmişolsun cnm.inşallah güzel sonuçlar alırsın kafaya takma o zamanı geldiğinde kendiliğinden olur.saol canim calisiyorum ama bilmiyorum ne yapmaliyim birde doktor demis senin dedigin gibi bu filmden sonra cok kisi hamile kaldi demis cook ümitliyim insallah daha ileri operasyonlara gerek kalmadan hamile kalabilirim. cok karisik kafam ovu testi yapiyorum mesela ayin 14 ü doktor daydim adetin 15. gününe denk geliYordu ultrasonda bakti ama birsey demedi yumurtan büyümüs catlar falan diye bende görmemistim heralde catladi diye düsündüm 18. gün test pozitif cikti 3 gündürde iki cizgi ayni koyulukta ovu testlerinden de biktim artik yapmak istemiyorum
birde 3 gün boyunca asiri sekilde yumurta aki seklinde akintim oldu neden olmus olabilir acaba? cok geliyodu her lavaboya cikisimdaGeçmişolsun cnm.inşallah güzel sonuçlar alırsın kafaya takma o zamanı geldiğinde kendiliğinden olur.
Şuan ovulasyon testi kullanıyomusun ve 3 gündür koyu dediğin test ovulasyon testinmi.yani koyuluktan kastım pozitif koyulukmubirde 3 gün boyunca asiri sekilde yumurta aki seklinde akintim oldu neden olmus olabilir acaba? cok geliyodu her lavaboya cikisimda
Cnm daha önce yazmıştım kopyalayamadım sayfa 818 den bakarmısın oraya yazmıştım.aslan pencesi ne için canm gecmiş olsun:)
birinci test cizgisi cok fazla koyu ikinci biraz koyu ücüncüde esit koyuluktaydi canim pazartesi carsamba ve persembe testlerimŞuan ovulasyon testi kullanıyomusun ve 3 gündür koyu dediğin test ovulasyon testinmi.yani koyuluktan kastım pozitif koyulukmu
testin koyu ciktigi günlerde adetimin 18 20 ve 21. günleri canimŞuan ovulasyon testi kullanıyomusun ve 3 gündür koyu dediğin test ovulasyon testinmi.yani koyuluktan kastım pozitif koyulukmu
Cnm eşit koyulukta olan testin kaçgün üst üste oldu yada resimleri varsa paylaşırmısınbirinci test cizgisi cok fazla koyu ikinci biraz koyu ücüncüde esit koyuluktaydi canim pazartesi carsamba ve persembe testlerim
iki adetinin arası kaç gün sürüyo pekitestin koyu ciktigi günlerde adetimin 18 20 ve 21. günleri canim
28 gün simdi atiyorum resimleriiki adetinin arası kaç gün sürüyo peki
28 gün süren 21. Gün pozitif çıkmaz zannediyorum çünkü adete 14 gün kala yumurtluyosun.21. Gün den 1 hafta önce yjmurtlamış olman lazım28 gün simdi atiyorum resimleri
en alttaki aksam üzeri yapmistim bisiler yiyip icmistim amaiki adetinin arası kaç gün sürüyo peki
belki gec yumurtlamissam adetim de gecikir 1 hafta28 gün süren 21. Gün pozitif çıkmaz zannediyorum çünkü adete 14 gün kala yumurtluyosun.21. Gün den 1 hafta önce yjmurtlamış olman lazım
3 gün çok koyu çıkmış ve koyulukta devamediyo peki bu günlerde çatlatma iynesi yada hapı yada herhangi ilaç kullandınmıen alttaki aksam üzeri yapmistim bisiler yiyip icmistim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?