2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

3 gün çok koyu çıkmış ve koyulukta devamediyo peki bu günlerde çatlatma iynesi yada hapı yada herhangi ilaç kullandınmı
hayir canim dedigim gibi ameliyattan sonraki ilk adetim bu hicbisi kullanmadim doktor klomen vericek ama bu ay adet olursam 3. gün basliycam o kadar

Sen yarın sabah bir test daha yap koyuluk devamediyosa yumurtlama degil gebelik belki

hayir canim dedigim gibi ameliyattan sonraki ilk adetim bu hicbisi kullanmadim doktor klomen vericek ama bu ay adet olursam 3. gün basliycam o kadar
Neyse sabah ola hayrola inşaallah hamilesin cnm. Neyse iyigeceler sana benim kociş işten geldi şimdi byy

yuhhhh nasıl bi salak kız o boşver benim arkadaşım önce eşin üniv.tedeyken geleyim dedi yalnız kalmazsın, tabi sonra bak şaka yapıyorum onu da görmek isterim dedi eşim gelmesini istemiyor, biz çok mütevazı, kapalı bi toplumdayız kız a açık saçıktır sanırım bu sebepten , gelmesin diyor bi de zaten olayları biliyor onunla görüşme diyor açık açık baa kızıyor ama kaç yıllık arkadaş düğünümde nişanımda herşeyimizde birbirimizin yanındaydık arada kalmış hissediyorum.. bu arada arkadaşında uzak durman hayrınaymış yani kötü niyetli demek ki baya bi umarım bende hayırla çıkarım bu işin içinden

İnşallah tatlm benimde mide bulantıları geçmek bilmiyor ve kan verdim sonucu bugün çıkabilir çok heyecanlıym
aaaaahadi inş hanfendim yaaa çok çkok sevinirim bu ara güzel haber alamadık zaten ne zamandır bulanıyo bat ne zmandı benimde adet kesildi 3. gün ama normalde de böyle inş hamiş olursun darısı da bizlere sonucu söylerken beni alıntıla bak

canım günaydın :) eşlerin arkadaşı istememesi çok kötü bir durum gerçekten ama arkadaşın çok yakınsa ve hoş giyinmiyorsa oranın küçük bir yer olduğunu dikkat etmesi gerektiğini eğer göze batarsa seninde dikkat çekeceğini eşinin olmadığı zamanlarda sana zarar gelebileceğini anlatabilirsin güzellikle ve çok sık gelmiyorsa bırak gelsin ama eşinle arkadaşın için kötü olma güzellikle eşine de söyle inşallah anlayacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…