2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Aman iyi ol canim benim...bir an evvel sağlığına Kavus inşaAllah... :)
Bizde iyiyiz büyümeye çalışıyoruz canim...mide bulantılarim hafifledi yavaş yavaş biter artık diye ümit ediyorum...:)
tamamen bitsin inşallah da hamişliğin keyfini sür tadıını çıkar canm :)

aman canm dikkatli davran sen kırılacağına baskası kırılsın varsın .. evet daha hakkımda neler konusmus da aramız bozulunca söledi arkadaslar nankör bi insana 3 yılımı harcamışım yazık..

herkese günaydınlar bugün ultrasona gircem adetime 5 gün var gebelik belli olur mu acaba kızlar ben biliosunuz bu ay istemiorum ama eşim hevesli sorup duruo fikri olan var mııı
gebelik varmı diye mi baktırcaksın canm.. 5 gün varsa adetine belli olmaz daha testte çıkar belki..

gebelik varmı diye mi baktırcaksın canm.. 5 gün varsa adetine belli olmaz daha testte çıkar belki..
yok canım kistten şüphelendi dr hormonlarıma baktı geçen hafta bu hafta için de ultrasona gün verdi ondan gtcem

tatlım bu arkadaşımın evli biriyle ilişkisi olmuştu temel sıkıntı bu bende ayrıl dedim onaylamadım ama ileri düzeyde ilişki yşadılar adam hevesini alıp gitmiş, adam daha önce de eşini aldatmış, eşininse herşeyden haberi var

Aynenn canım hıc aklımda gecmezdı dedıgın gıbı unutmak en ıyısı demekkı boyle ınsanlar cok Allah bızlerı korusun esırgesın tum kotuluklerı uzak tutsun

Kızlar yanlış düşünüyor olabilirim ama bence bu tür insanları ailemize sokmamamız gerekir. Çünkü zihniyeti bozuk birinin yarın evliliğinizi kıskanıp eşinizi de baştan çıkarabilir.
bende o sebepten gelmesinden yana değilim arkadaşıma konduramıyorumm ama nolur nolmaz değil mi :) işin kötüsü anlatamıyorum bunu , gelemeyeceğini.. eğer ola ki gelirse eşimi eve sokmam bu sefer de

sebebiumut kraker yiyor ofisteki arkadaşım canım.

Bu arada herkese günaydın ben ovulasyonda hala koyuyu göremedim bugün 20. günüm. Geçen ayda 22. günde çatlamış yumurtam artık bu akşam koyuyu görürüm diye düşünüyorum. 16-18-20 diye gidiyoruz. Bugün koyu görürsem bugünden sonraki günlerde arka arkaya çalışma olsun mu kızlar?

Tuzlu şeyleri de çıkarıyorum. Devamlı çubuk kraker oda bebeğin gelişimi için doğru değil ne yapacağımı şaşırdım.

bende o sebepten gelmesinden yana değilim arkadaşıma konduramıyorumm ama nolur nolmaz değil mi :) işin kötüsü anlatamıyorum bunu , gelemeyeceğini.. eğer ola ki gelirse eşimi eve sokmam bu sefer de
Sakın eşine söyleme bu defa bana güvenmiyor musun der alınır. En iyisi arkadaşına eşinin ailesi biraz muhafazakar evinde sorun çıkarır. Huzurun bozulur falan de... Eğer gerçekten seni düşünen bir arkadaşsa anlayış gösterebilir.
Canım doktor gün aşırı yapmanın daha sağlıklı olduğunu söylemişti bana bilgin olsun. Dualarım hep sizlerle hayırlısıyla sizden de mutlu haberler alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…