tamamen bitsin inşallah da hamişliğin keyfini sür tadıını çıkar canm :)Aman iyi ol canim benim...bir an evvel sağlığına Kavus inşaAllah... :)
Bizde iyiyiz büyümeye çalışıyoruz canim...mide bulantılarim hafifledi yavaş yavaş biter artık diye ümit ediyorum...:)
aman canm dikkatli davran sen kırılacağına baskası kırılsın varsın .. evet daha hakkımda neler konusmus da aramız bozulunca söledi arkadaslar nankör bi insana 3 yılımı harcamışım yazık..yuhhhh nasıl bi salak kız o boşver benim arkadaşım önce eşin üniv.tedeyken geleyim dedi yalnız kalmazsın, tabi sonra bak şaka yapıyorum onu da görmek isterim dedieşim gelmesini istemiyor, biz çok mütevazı, kapalı bi toplumdayız kız a açık saçıktır sanırım bu sebepten , gelmesin diyor bi de zaten olayları biliyor onunla görüşme diyor açık açık baa kızıyor ama kaç yıllık arkadaş düğünümde nişanımda herşeyimizde birbirimizin yanındaydık arada kalmış hissediyorum.. bu arada arkadaşında uzak durman hayrınaymış yani kötü niyetli demek ki baya bi umarım bende hayırla çıkarım bu işin içinden
okudum canm tamam:)Cnm daha önce yazmıştım kopyalayamadım sayfa 818 den bakarmısın oraya yazmıştım.
gebelik varmı diye mi baktırcaksın canm.. 5 gün varsa adetine belli olmaz daha testte çıkar belki..herkese günaydınlar bugün ultrasona gircem adetime 5 gün var gebelik belli olur mu acaba kızlar ben biliosunuz bu ay istemiorum ama eşim hevesli sorup duruo fikri olan var mııı
biz de samsunluyuuuuuzzzzistermisin samsunlular nufus patlamasi yapsin buayda hsyirli sabahlar canim hayirli cumalar
yok canım kistten şüphelendi dr hormonlarıma baktı geçen hafta bu hafta için de ultrasona gün verdi ondan gtcemgebelik varmı diye mi baktırcaksın canm.. 5 gün varsa adetine belli olmaz daha testte çıkar belki..
servisle mi tatlım sabahları yol çekmek zor, allah koaylık versin :) ee bat bugün müydüüGunaydin canim ohh ne guzel bne 20 km gidiyorum okulum icin ☺
tatlım bu arkadaşımın evli biriyle ilişkisi olmuştu temel sıkıntı bucanım günaydın :) eşlerin arkadaşı istememesi çok kötü bir durum gerçekten ama arkadaşın çok yakınsa ve hoş giyinmiyorsa oranın küçük bir yer olduğunu dikkat etmesi gerektiğini eğer göze batarsa seninde dikkat çekeceğini eşinin olmadığı zamanlarda sana zarar gelebileceğini anlatabilirsin güzellikle ve çok sık gelmiyorsa bırak gelsin ama eşinle arkadaşın için kötü olma güzellikle eşine de söyle inşallah anlayacaktır
canm sen de kafandan sil gitsin öyle birisi için neden kendini sıkıyorsun ki.. benm de basıma geldi ünvde 3yıl yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen bi arkadasım da 3yıl boyunca bana bu şekilde yalanlar söylemiş ama işte bizim saflığımızdan dolayı, öyle şeyleri kendimiz yapmayacağımızdan dolayı konduramadık canm benm arkadasım olacak yelloz da evli biriyle birlikteymiş bana ayrıldı eşinden demişti yalanmış adamın maillerini karıştırıp gayet doğal olan eşiyle çekilmiş resimlerini bulup krize girmişti anlam verememiştim o kadar kızmasına çünkü bana dediği arkadaşları ortak olduğu için o fotoları çektirmiş adam güya ama o da yalan benm aram bozulduktan sonra öğrendim tüm bunları adamı zorla eşinden ayırmaya kalkışmış salak gerçi adam da adam değilmiş ama neyse işte canm kimseye bu kadar inanıp güvenmicen koşulsuz ben onu anladım artık inanır gibi görünsem de arkasını ararım sölenilen doğru muymuş diye canm boşver öyle bi insanı unut gitsin....
Bilmiyorum canim arada oluyor.sora dalmisim uykuya.herkese gunaydin.hayırdır canm neden kaçtı uyku:)
tuzlu şeylerGünaydın kızlar
Hayırlı Cumalar
Biri bana mide bulantısını azaltacağım bir yöntem söyleyebilir mi? Doktor ilaç alamayacağımı söyleyip duruyor. Bense yemek yiyemiyorum.
bende o sebepten gelmesinden yana değilim arkadaşıma konduramıyorumm ama nolur nolmaz değil mi :) işin kötüsü anlatamıyorum bunu , gelemeyeceğini.. eğer ola ki gelirse eşimi eve sokmam bu sefer deKızlar yanlış düşünüyor olabilirim ama bence bu tür insanları ailemize sokmamamız gerekir. Çünkü zihniyeti bozuk birinin yarın evliliğinizi kıskanıp eşinizi de baştan çıkarabilir.
Sakın eşine söyleme bu defa bana güvenmiyor musun der alınır. En iyisi arkadaşına eşinin ailesi biraz muhafazakar evinde sorun çıkarır. Huzurun bozulur falan de... Eğer gerçekten seni düşünen bir arkadaşsa anlayış gösterebilir.bende o sebepten gelmesinden yana değilim arkadaşıma konduramıyorumm ama nolur nolmaz değil mi :) işin kötüsü anlatamıyorum bunu , gelemeyeceğini.. eğer ola ki gelirse eşimi eve sokmam bu sefer de
Canım doktor gün aşırı yapmanın daha sağlıklı olduğunu söylemişti bana bilgin olsun. Dualarım hep sizlerle hayırlısıyla sizden de mutlu haberler alırız.sebebiumut kraker yiyor ofisteki arkadaşım canım.
Bu arada herkese günaydın ben ovulasyonda hala koyuyu göremedim bugün 20. günüm. Geçen ayda 22. günde çatlamış yumurtam artık bu akşam koyuyu görürüm diye düşünüyorum. 16-18-20 diye gidiyoruz. Bugün koyu görürsem arka arkaya çalışma olsun mu kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?