canim sendemi samsunlusun hayirli sabahlar canimbiz de samsunluyuuuuuzzzz
insallah canimistermisin samsunlular nufus patlamasi yapsin buayda hsyirli sabahlar canim hayirli cumalar
pozunu soylede bizde uygulayalim :) gunaydin canim buarada hayirli sabahlar hayirli cumalar olsunGünaydın kızlar nasılsınız
dun aksam calısma oldu degıısk bır pozısyon denedık ve esım dedıkı aktı gıttı ılk defa boyle hıssettım sankı toplanıyor gıbı oluyordu dedı bende tamam bu ay oyle deneyelım dedım ve benım gecen ay 19 gunumde yum catlamıs velarsson bana demıstı 19 gunude degerlendır benım o zaman catladı dıye ama ben dınlemedım ve degerlendırmedım kısmet dgeılmıs esıme bunuda soyledım dedım bız bırkac gun yapıp bırakıyoruz oyle olmamalı bak boyle boyle oldu dedım ve esımde bu sıralar beslenmeme dıkkat etmem lazım dıyor kızlar esım ılk defa bu kadar ustune dusuyor gecen ay gecıkınce umutlanınca ne kadar ck ıstedıgınımı anladı acaba
Günaydın kızlar nasılsınız
dun aksam calısma oldu degıısk bır pozısyon denedık ve esım dedıkı aktı gıttı ılk defa boyle hıssettım sankı toplanıyor gıbı oluyordu dedı bende tamam bu ay oyle deneyelım dedım ve benım gecen ay 19 gunumde yum catlamıs velarsson bana demıstı 19 gunude degerlendır benım o zaman catladı dıye ama ben dınlemedım ve degerlendırmedım kısmet dgeılmıs esıme bunuda soyledım dedım bız bırkac gun yapıp bırakıyoruz oyle olmamalı bak boyle boyle oldu dedım ve esımde bu sıralar beslenmeme dıkkat etmem lazım dıyor kızlar esım ılk defa bu kadar ustune dusuyor gecen ay gecıkınce umutlanınca ne kadar ck ıstedıgınımı anladı acaba
tesekkur ederim tatlimBasiniz sagolsun canim Allah rahmet eylesin
amin canim tesekkur ederim bu ay cok bereketsiz olmus yaselam canim kecmis olsun ALLAH sabr versin
bizdede durumlar ayni gelen giden yok
İnşallah dilediğin gibi olur. Birde önerim eşine folik asit almasını söyle o sperm kalitesi ve hareketliliğini arttırıyormuş.
biz de samsunluyuuuuuzzzz
pozunu soylede bizde uygulayalim :) gunaydin canim buarada hayirli sabahlar hayirli cumalar olsun
Aldırmasını bilirsin canım senAmın canım ınsallah soylerım canım ama ıcermı bılmem
Günaydın canımGunaydin fistiklar hayirli cumalar az once hepimiz icin dua ettim rabbim hayirli saglikli evlat nasip etsin isteyen herkese rabbim dualarimizi kabul etsin insallah
Gunaydin fistiklar hayirli cumalar az once hepimiz icin dua ettim rabbim hayirli saglikli evlat nasip etsin isteyen herkese rabbim dualarimizi kabul etsin insallah
Gunaydin canim hic agri olmuyor benimde vajinusmus gecmisim var cok rahat muayene oldum korkmagunaydin arkadaslar vajina ultrasonu insanin canini cok yakiyo mu hormonlarima baktirmak istiyorum adetin 3. gunu gitmem lazim agrimda oluyo zaten cok korkuyorum vajinismus tedavisinden sonra ilk muayene deneyimim olacak
Aldırmasını bilirsin canım sen
Günaydın canım
ay saol canim bende uygulayacagim aksam bizde degerlendirdik ama hep disari akiyor bunu mutlaka denemeliyimGunaydın canım hayırlı cumalar Rabbım dualarımızı kabul etsın bu guzel gunde
canım pozısyon soyle belımın altına yastık koydum ve hanı ılıskıden sonra ayaklarımızı kaldırırz ya akmasın dıye ıste ben o sekılde durdum ayaklarımı kaldırdım kendıme dogru cektım o sekılde oldu ve hıc dısına akmadı öylede ayaklarımı kaldırıp yatmaya devam ettı ben hıssetmıyorum ama esım hıssedıyor aktı gıttı dedı
Canim nasilsin calismalar nasil gidiyor amin rabbim kabul etsinGunaydın canım hayırlı cumalar Allah razı olsun canım amın Rabbım kabul etsın
Günaydın canım cubuk yada tuzlu gıdalar dıolar genelde ama benım bı arkadasım armutta buldu careyı gece yatarken bıle armut koyuyodu yanınaGünaydın kızlar
Hayırlı Cumalar
Biri bana mide bulantısını azaltacağım bir yöntem söyleyebilir mi? Doktor ilaç alamayacağımı söyleyip duruyor. Bense yemek yiyemiyorum.
O pozisyonu bizde yapiyoruz cogu zaman ama yastik koymadanGunaydın canım hayırlı cumalar Rabbım dualarımızı kabul etsın bu guzel gunde
canım pozısyon soyle belımın altına yastık koydum ve hanı ılıskıden sonra ayaklarımızı kaldırırz ya akmasın dıye ıste ben o sekılde durdum ayaklarımı kaldırdım kendıme dogru cektım o sekılde oldu ve hıc dısına akmadı öylede ayaklarımı kaldırıp yatmaya devam ettı ben hıssetmıyorum ama esım hıssedıyor aktı gıttı dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?