ay saol canim bende uygulayacagim aksam bizde degerlendirdik ama hep disari akiyor bunu mutlaka denemeliyim
Canim nasilsin calismalar nasil gidiyor amin rabbim kabul etsin
O pozisyonu bizde yapiyoruz cogu zaman ama yastik koymadan
Hadı hayırlısı gıttıgı yerde yolunu bulur ınsallahGunaydın canım hayırlı cumalar Rabbım dualarımızı kabul etsın bu guzel gunde
canım pozısyon soyle belımın altına yastık koydum ve hanı ılıskıden sonra ayaklarımızı kaldırırz ya akmasın dıye ıste ben o sekılde durdum ayaklarımı kaldırdım kendıme dogru cektım o sekılde oldu ve hıc dısına akmadı öylede ayaklarımı kaldırıp yatmaya devam ettı ben hıssetmıyorum ama esım hıssedıyor aktı gıttı dedı
Hadı hayırlısı gıttıgı yerde yolunu bulur ınsallahTutunacak bı yumurta bulsun
ben iyiyim canim gun asiri calisiyoruz bizde bencede birakma yumun ne zaman olacagi belli olmuyor degisebiliyor her aySagol canım ıyyım sen nasılsın ıyı gıdıyor canım cok sukur bu ay bırkac gun calısıp bırakmak yok kuzum degısık pozısyonlar denıyoruz senın naısl gıdyor
him esim seviyor o pozisyonu bende seviyorum insallah aralikta hamis patlamasi yasariz topikceBızımde normalde yastıksız oluyrodu genelde hep o pozısyonda ama ben ayakalrımı hıc kendıme dogru cekmıyordum
ınsallah canım hasta olana kadar devam bazen erken bazen gec yumurtlama oluyo bellımı olur en ıyısı sonuna kadar dayanınAmınnn canım ınsallah karısına guzel guzelı bır yumurtacık cıkar ınsallah bu ay yarıda bırakmak yok bata kadar calısacagız
ben iyiyim canim gun asiri calisiyoruz bizde bencede birakma yumun ne zaman olacagi belli olmuyor degisebiliyor her ay
him esim seviyor o pozisyonu bende seviyorum insallah aralikta hamis patlamasi yasariz topikce
AminnnInsallah canım bızde sevıyoruz aynen cnım öyleymıs bu ay tecrube edındım ne zaman olacagı bellı olmuyor ınsallah hamıs patlamaıs olur 2014 guzel kapatırız
ınsallah canım hasta olana kadar devam bazen erken bazen gec yumurtlama oluyo bellımı olur en ıyısı sonuna kadar dayanınCanım bıde dız dırsek pozısyonu dıolar netten bı bak ıstersen onuda deneyın farklı pozısyonlar ıyıdır
Anladım canım olsun bı sefercıkte ole denesın nolcak sankiAynen canım bu ay tecrube edendım onu en ıyısı bat olana kadar devam etmek :) tatlım o pozısyonuda denıyoruz ama cok afedersın ama bosalma sırasıda dıgerıne donuyoruz esım oyle ıstıyor
amin kuzumAynenn canım hıc aklımda gecmezdı dedıgın gıbı unutmak en ıyısı demekkı boyle ınsanlar cok Allah bızlerı korusun esırgesın tum kotuluklerı uzak tutsun
Anladım canım olsun bı sefercıkte ole denesın nolcak sankiHersey yavrumuz için dersin
hmm insallah temiz cıkar canm kist basit bişey ama insanın canını sıkıyo ..yok canım kistten şüphelendi dr hormonlarıma baktı geçen hafta bu hafta için de ultrasona gün verdi ondan gtcem
Tamam canımAklımda canım bırde onu deneyecegım ılk ılıskıde deneyebılırım bız onu bır keredenemıstık sanırım ben o pozısyonda duzgun duramıyorum anında dısarı cıkmıstı esımde o yuzden onda yapmıyor ama ogrenecegım :)
CANIMMM ÖNCELİKLE GÜNAYDIN,ÇOK TEŞEKKÜRLER,AMİNN İNŞALLAH :)
amiiiinn cnm hayırlısıysa inş olur bgn ilk yum kontrolüm var öğleden snr çok heyecanlıym yumlar oluşmaya basladı mı merak ediyorm gerçi vajinal ultrasondan korkuyorm ama çekicem artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?