2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

bence de o heyecan yeter ona, çok istiyor demek ki ne güzel.. bizde öyleyiz ikimiz ..ben ovulasyonla eşimi kandırdım 2-3 saniyeliğine , o nasıl bi göz parlaması heyecandı.. yıllardır bu anı beklermiş gibi kürü mesela aksatmıyor içiyor beni yormadan inş bebişler onları çok istediğimizi hissedip gelirler anne babaları böyle olmadan önce

amiiiinn cnm hayırlısıysa inş olur bgn ilk yum kontrolüm var öğleden snr çok heyecanlıym yumlar oluşmaya basladı mı merak ediyorm gerçi vajinal ultrasondan korkuyorm ama çekicem artık
inş ikizleriniz olsu n sekerpancari ne güzel olur.. ikiz bebeklere bayılırım valla benim dayımın oldu tüp bebekle bi kız bi erkek nasıl şekerler :)

Kizlar dun aksam cenazeden gelirken kv ile komsusu beni eve biraktilar yakin evim yuruyerek 2 dk da gidiyorum kadim bana sen tembel ciktin bizim gelinle ikiniz dedi bende ne tembeli ne diyorsun dedim cocuk doguramadiniz dedi bende ne alaka tembellikle dedim gelinleri daha 18 yasinda birakinda biz karar verelim cocuk yapip yapmamaya dedim hem sizin gelin cok kucuk biraz evliligini sursun ne acele ediyorsunuz dedim biraz bozuldu bozulursa bozulsun elaleme ne benim cocugum oluyormu olmuyormu

Aynen canm ogozlerındekı ısıltı esımın bu kdar ıstedıgını bılmek benı cok mutlu ettı onlarda heyecanla beklıyorlar ınsallah bebıslerımız bıze yılbaıs hedıyesı olarak gelırler dedıın gıbı olmadan

Biz cok fenayiz ben de gebelik testine kirmizinoje ile cizgi yaptim nasil heyecanlandi bi de dun amerika dannaldigim bebis kiyafetlerini çıkardım gosterince heyecanlandim diyo ben de ilk defa bu kadar iatedigimizi farkettim ☺☺ elisa bacim nasil bi pozisyonmus o elisa__

ohh süper demişsin valla zaten çevre baskısı insanı daha beter stres yapıyor, özel bi karar bu yani karı koca dışında kime ne bundan

Bizde her ay bu şekilde deniyoruz. Hatta ben bir saatte yakın ayaklarım havada yatıyorum.

İyi yapmısısn canım yatak odamızı konusmak onların hadlerınemı dusmuste bu skeılde konusuyorlar ben anlamıyorum bu ınsaları cok kızıyorum

inş bebiş gelir de doldurur o elbiseleri, ohh istesinler ki doğduğunda ilgilensinler anne kadar değil mi evet çok fenayız

Canım gerckten cok fenayız tatlım belımın altına yastık koydum ayakalrmı kendıme dogru cekıp belım havaya kalkar gıbı oluyor cekeıldıgım kadar ayaklarımı kendıme ckıyrum o sırada oluyor ve hıc akmadı sonra hmen ayakarımı duvara yasladım duara donuktum zaten

amiiiinn cnm hayırlısıysa inş olur bgn ilk yum kontrolüm var öğleden snr çok heyecanlıym yumlar oluşmaya basladı mı merak ediyorm gerçi vajinal ultrasondan korkuyorm ama çekicem artık
Baslamistir tatlim korma vajinal ultrason acitmiyor dr iyi olunca seni motive ederek bakar hic anlamazsin bile insallah guzel haberlerini aliriz

Hıc akmyor dımı canım bende 1 saate yakın yattım canım sonra kalktım banyomu yaptım yattm

Evet canım hatta benden size bir tavsiye boşlamadan sonra kasın kendinizi ayaklarınız havada olucak ve totonuzun altında yastık olsun yani eğim verin bele yukardan aşağı doğru. Çıkmıyor hiç. Tabi ben yapıyorum ama ne fayda.

Baslamistir tatlim korma vajinal ultrason acitmiyor dr iyi olunca seni motive ederek bakar hic anlamazsin bile insallah guzel haberlerini aliriz
sol kasığım ağrıyo zaten cnm da 2 gün önce muayene oldm ama kendimi kasıyorum biras ilk gittiğim dr un yüzünden onun için cnm acıyo biras hatta o gün iki kez muayene etti de adetliyken muayene daha kolay oluyo bugün 4.günüm bakalm

Geçen gün ben o kadar uzun süre duvara yasladım ki ayağıma kramp girdi çok fena ve ben ağladım acısından. Eşim koştu geldi hemen. Arkadaşımda o şekilde uyuya kalmış gece uyandığında bacaklarını hissetmiyormuş kan gitmemiş uyuşmuş bacakları ama bu ay hamile çıktı işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…