- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
bence de o heyecan yeter ona, çok istiyor demek ki ne güzel.. bizde öyleyiz ikimiz ..ben ovulasyonla eşimi kandırdım 2-3 saniyeliğine , o nasıl bi göz parlaması heyecandı.. yıllardır bu anı beklermiş gibiGünaydın kızlar nasılsınız
dun aksam calısma oldu degıısk bır pozısyon denedık ve esım dedıkı aktı gıttı ılk defa boyle hıssettım sankı toplanıyor gıbı oluyordu dedı bende tamam bu ay oyle deneyelım dedım ve benım gecen ay 19 gunumde yum catlamıs ve @larsson bana demıstı 19 gunude degerlendır benım o zaman catladı dıye ama ben dınlemedım ve degerlendırmedım kısmet dgeılmıs esıme bunuda soyledım dedım bız bırkac gun yapıp bırakıyoruz oyle olmamalı bak boyle boyle oldu dedım ve esımde bu sıralar beslenmeme dıkkat etmem lazım dıyor kızlar esım ılk defa bu kadar ustune dusuyor gecen ay gecıkınce umutlanınca ne kadar ck ıstedıgınımı anladı acaba
Yok gulüm arabamla gidiyorum.. valla bekliyorum erken olur diyodum bu ay ilac kullandim ama yok anacim ilac da sokmedi bana ☺ bekleniyor bigbang ☺☺servisle mi tatlım sabahları yol çekmek zor, allah koaylık versin :) ee bat bugün müydüühadi artık şu liste şenlensin yaaa
inş ikizleriniz olsu namiiiinn cnm hayırlısıysa inş olur bgn ilk yum kontrolüm var öğleden snr çok heyecanlıym yumlar oluşmaya basladı mı merak ediyorm gerçi vajinal ultrasondan korkuyorm ama çekicem artık
tatlım test yapmış mıydın ilaç da kullanmışınYok gulüm arabamla gidiyorum.. valla bekliyorum erken olur diyodum bu ay ilac kullandim ama yok anacim ilac da sokmedi bana ☺ bekleniyor bigbang ☺☺
bence de o heyecan yeter ona, çok istiyor demek ki ne güzel.. bizde öyleyiz ikimiz ..ben ovulasyonla eşimi kandırdım 2-3 saniyeliğine , o nasıl bi göz parlaması heyecandı.. yıllardır bu anı beklermiş gibikürü mesela aksatmıyor içiyor beni yormadan inş bebişler onları çok istediğimizi hissedip gelirler anne babaları böyle olmadan önce
Biz cok fenayiz ben de gebelik testine kirmizinoje ile cizgi yaptim nasil heyecanlandi bi de dun amerika dannaldigim bebis kiyafetlerini çıkardım gosterince heyecanlandim diyo ben de ilk defa bu kadar iatedigimizi farkettim ☺☺ elisa bacim nasil bi pozisyonmus obence de o heyecan yeter ona, çok istiyor demek ki ne güzel.. bizde öyleyiz ikimiz ..ben ovulasyonla eşimi kandırdım 2-3 saniyeliğine , o nasıl bi göz parlaması heyecandı.. yıllardır bu anı beklermiş gibikürü mesela aksatmıyor içiyor beni yormadan inş bebişler onları çok istediğimizi hissedip gelirler anne babaları böyle olmadan önce
ohh süper demişsin valla zaten çevre baskısı insanı daha beter stres yapıyor, özel bi karar bu yani karı koca dışında kime ne bundanKizlar dun aksam cenazeden gelirken kv ile komsusu beni eve biraktilar yakin evim yuruyerek 2 dk da gidiyorum kadim bana sen tembel ciktin bizim gelinle ikiniz dedi bende ne tembeli ne diyorsun dedim cocuk doguramadiniz dedi bende ne alaka tembellikle dedim gelinleri daha 18 yasinda birakinda biz karar verelim cocuk yapip yapmamaya dedim hem sizin gelin cok kucuk biraz evliligini sursun ne acele ediyorsunuz dedim biraz bozuldu bozulursa bozulsun elaleme ne benim cocugum oluyormu olmuyormu
Gunaydın canım hayırlı cumalar Rabbım dualarımızı kabul etsın bu guzel gunde
canım pozısyon soyle belımın altına yastık koydum ve hanı ılıskıden sonra ayaklarımızı kaldırırz ya akmasın dıye ıste ben o sekılde durdum ayaklarımı kaldırdım kendıme dogru cektım o sekılde oldu ve hıc dısına akmadı öylede ayaklarımı kaldırıp yatmaya devam ettı ben hıssetmıyorum ama esım hıssedıyor aktı gıttı dedı
Kizlar dun aksam cenazeden gelirken kv ile komsusu beni eve biraktilar yakin evim yuruyerek 2 dk da gidiyorum kadim bana sen tembel ciktin bizim gelinle ikiniz dedi bende ne tembeli ne diyorsun dedim cocuk doguramadiniz dedi bende ne alaka tembellikle dedim gelinleri daha 18 yasinda birakinda biz karar verelim cocuk yapip yapmamaya dedim hem sizin gelin cok kucuk biraz evliligini sursun ne acele ediyorsunuz dedim biraz bozuldu bozulursa bozulsun elaleme ne benim cocugum oluyormu olmuyormu
inş bebiş gelir de doldurur o elbiseleri, ohh istesinler ki doğduğunda ilgilensinler anne kadar değil miBiz cok fenayiz ben de gebelik testine kirmizinoje ile cizgi yaptim nasil heyecanlandi bi de dun amerika dannaldigim bebis kiyafetlerini çıkardım gosterince heyecanlandim diyo ben de ilk defa bu kadar iatedigimizi farkettim ☺☺ elisa bacim nasil bi pozisyonmus oelisa__
Biz cok fenayiz ben de gebelik testine kirmizinoje ile cizgi yaptim nasil heyecanlandi bi de dun amerika dannaldigim bebis kiyafetlerini çıkardım gosterince heyecanlandim diyo ben de ilk defa bu kadar iatedigimizi farkettim ☺☺ elisa bacim nasil bi pozisyonmus oelisa__
Bizde her ay bu şekilde deniyoruz. Hatta ben bir saatte yakın ayaklarım havada yatıyorum.
Baslamistir tatlim korma vajinal ultrason acitmiyor dr iyi olunca seni motive ederek bakar hic anlamazsin bile insallah guzel haberlerini alirizamiiiinn cnm hayırlısıysa inş olur bgn ilk yum kontrolüm var öğleden snr çok heyecanlıym yumlar oluşmaya basladı mı merak ediyorm gerçi vajinal ultrasondan korkuyorm ama çekicem artık
hayırlısı inş bi an önce gelir bari de başlar çalışmalar yılbaşı içinEn son dun sabah yaptim prpredictor early ama negatif. Klomen kullandim canim igne olmadim ama catladi kendiliginden
Hıc akmyor dımı canım bende 1 saate yakın yattım canım sonra kalktım banyomu yaptım yattm
sol kasığım ağrıyo zaten cnm da 2 gün önce muayene oldm ama kendimi kasıyorum biras ilk gittiğim dr un yüzünden onun için cnm acıyo biras hatta o gün iki kez muayene etti de adetliyken muayene daha kolay oluyo bugün 4.günüm bakalmBaslamistir tatlim korma vajinal ultrason acitmiyor dr iyi olunca seni motive ederek bakar hic anlamazsin bile insallah guzel haberlerini aliriz
Hıc akmyor dımı canım bende 1 saate yakın yattım canım sonra kalktım banyomu yaptım yattm
Canım gerckten cok fenayıztatlım belımın altına yastık koydum ayakalrmı kendıme dogru cekıp belım havaya kalkar gıbı oluyor cekeıldıgım kadar ayaklarımı kendıme ckıyrum o sırada oluyor ve hıc akmadı sonra hmen ayakarımı duvara yasladım duara donuktum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?