2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Kısmet canım yumu yakalayamıyoruz benım mesela 19 gun catlamıs larsson dınleyeseydım yakalarmısım kısmet degılmıs

ohh süper demişsin valla zaten çevre baskısı insanı daha beter stres yapıyor, özel bi karar bu yani karı koca dışında kime ne bundan
Utanmiyorlar birde soyluyorlar dahada haklardimda sustum gunduzde kadinin biri anneme kizin dr a gidiyormu diye soruyo ben duyuyorum annemde yok diyo aa niye gitmiyor dedi bende niye gideyim dedim cocugun olsun diye dedi kendi geliniyle ayni ayda evlendik cocugu oldu onun tedavi ol diyor bana bende istedigimizi nerden biliyorsun ki dedim aa oyle deme kizim meyvesiz agacmi olur dedi teyze hersey nasip kismet hayirlisi olmayacaksa varsin olmasin dedim hala konusuyor ciktim artik odadan

İyi yapmısısn canım yatak odamızı konusmak onların hadlerınemı dusmuste bu skeılde konusuyorlar ben anlamıyorum bu ınsaları cok kızıyorum

Evet canım ya o kadar uzun durunca ayaklarım agrıyor arada harket ettırıyorum ındıırp kalkıyorum ınsallah bızde hamıs cıkarız yılbası heıyelerımız gelır

Kısmet canım yumu yakalayamıyoruz benım mesela 19 gun catlamıs larsson dınleyeseydım yakalarmısım kısmet degılmıs

Valla ben yumurtladığımı net görüyorum her ay bir geçen ay kızdım eeehhhh dedim yapmıyorum ovulasyon falan o zaman da 22. gün çatlamış zaten ben o kadar geç olacağını bilmediğim için ilişkiyi kesmiştik bu ay 16. günden beri ovulasyon yapıyorum bu bir kaç gün içinde görmem lazım koyuyu. Her ay yakalıyorum yumurtlamayı ama spermde mi sorun var beni hala doğum kontrol mü koruyor nedir bilmiyorum bir türlü döllenemediler.

Hım anladım bende 14 15 catlamıstır dıyıp bırakıyorum nerdeyse en yogun calıstıgımız ay gecen aydı ondada gec catladır kısmet degılmıs zamanı var demkkeı canım hayrılısıyla gelecek bebıslerımız

Rahat olmaya calis canim benim vajinusmus gecmisim oldugu halde cok kolay oldu o anda bebisleri dusun rahatlarsin

eşin haklı ama eşinin değil senin kaygı duyman gerek başkasının evli olduğunu bilerek beraber olan biri senin içinde tehlike yani öyle düşünmemek lazım biliyorum da eşinde haklı

canm olabilir çünkü ben dk hapını bıraktım 2. ay hamile kalmıştım annem şaşırdı ben 3ünüzde de bıraktıktan 1 sene sonra hamile kalmıştım dedi.. ablam da bıraktığının 2. ayı hamile kaldı hatta ilkine bırakmadan hamile kaldı

Elisam ben hiç böyle geç adet olmazdım 36. günleri bulmaya başladı. Yumurtam geç gelişip çatlıyor rahim kendini hazırlıyor diyorlar bu duruma inşallah seninde öyledir. Ben 14. gün koyu görüp 16. da çatlamış olduğunu görürdüm sonra bu 17-19. günlere kaydı geçen ay 22. günde çatlamış. Dün 19. günümdeydim hala koyu görmedim bu gün görürsem gene bu ayda 22. günde çatlayacak.

Valla tatlım evet öyle dıyorlar benımde hıc gecıkmezdı hep zamanında olurdu benımkıde bu ay gec catlamıs ınsallah dedıklerı gıbı rahım gecen aylarda kendını hazırlamısırda bu ay bebıslerımız gelır

Benim annemde bir sene diyor ofisteki hamile arkadaşımda bir sene diyor belki de ben boşa totomu yırtıyorum her ay. Benim çalışmalara aynı zamanda başladığım arkadaşım 4. denemede kaldı ama 1.5 sene önce bırakmıştı korunmayı.

Afrodit sen ne kullanmıştın doğum kontrol olarak ben yazz24+4 kullandım 8 ay boyunca.

Gecmıs olsun canım gectı cok sukur kendıne dıkkat edersın bogazında hemencecık gecer

kasınca acır,ama dr.un iyi diye tahmin ediyorum,hiç korkma,yumoşları görünce mutlu olursun zaten.inşallah büyümüye başlamıştır yumoşlar,bende pazartesi gideceğim inşallah.benimde az az olmakla ağrım var kasığımda ağrı.öğleden sonra gene vurucam,daha doğrusu ben yapamadım ama arkadaşım vuruyor iğneyi.bugün benimde 4. günüm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…