Tospaaam geçmiş olsun geçti bitti şükür.
Gecmıs olsun canım gectı cok sukur kendıne dıkkat edersın bogazında hemencecık gecer
Sağol canım, zaten alt taraf için antibiyotik verdi doktor. Enfeksiyon kapmamam için. O antibiyotik üst yolları enfeksiyonuna da iyi geliyomuş. Sanırım iyİleşirim ilaç bitince :)
Canım maşallah sen benden önce başladın bende dojtordayim şimdi ilaclarimi verdi pazar günü lucrin ile başlıyorum uzun protokol eşim test verecek inşallah güzel çıkaramiiiinn cnm hayırlısıysa inş olur bgn ilk yum kontrolüm var öğleden snr çok heyecanlıym yumlar oluşmaya basladı mı merak ediyorm gerçi vajinal ultrasondan korkuyorm ama çekicem artık
iyiyim canım nasıl olsun hastalıklar ölümler doğumlar hayatın akışında gidiyor çok şükür :) sen nasılsın? 5te işten çıktığım için görmemişim
ben ona diyorum kızım akşamdan işini hallet töbe töbe gündüz vakti :) hiç ablasına çekmemişkız sen varyaa
evet canim az hamis cikti hic diyilse sonu guzel olsun kasimintesekkur ederim tatlim
amin canim tesekkur ederim bu ay cok bereketsiz olmus ya
Canim onun kesin bir cozumu yok ne yazik ki. Mideni ne daha cok rahatlatiyorsa onlara yonel. Benim meyve iyi galiyordu ara ogunlerde hepmeyve yiyorum. Cok ogun az porsiyon ye. Mideni fazla doldurmamaya bak.Günaydın kızlar
Hayırlı Cumalar
Biri bana mide bulantısını azaltacağım bir yöntem söyleyebilir mi? Doktor ilaç alamayacağımı söyleyip duruyor. Bense yemek yiyemiyorum.
haklısın canımeşin haklı ama eşinin değil senin kaygı duyman gerek başkasının evli olduğunu bilerek beraber olan biri senin içinde tehlike yani öyle düşünmemek lazım biliyorum da eşinde haklı
benim oyle sansim yok erkenden de cekilemem odama malum kayin validem ve cocuklardan biz gece degerlendiriyoruz yatak odasinin kapisinida mutlaka kitliyoruz canim 19. gunu demissinya bugun yada yarin benim 19 .gun olacak mutlaka uygulamak istiyorum insallah bizimde tutarValla benımde hep akıyorum canım cok afedersın ama esım cıkarken bırlıkte cıkıyordu dedık boyle denıyelım ama bır yerden destek almalısın canım bız erken saatte yaptıgımız ıcın oturma odasındaydık ayaklarımı duvara dogru donmustum
Hadi gecmis olsun canim :)Tünaydın kızlar, günler sonra sonunda dün gece sağlam bi uyku çekip kendime geldim ama hastanede üşütmüşüm sanırım. Boğazım berbat, her yerim çürük gibi acıyo bi de. Buna da şükür ama
@sebebiumut kraker yiyor ofisteki arkadaşım canım.
Bu arada herkese günaydın ben ovulasyonda hala koyuyu göremedim bugün 20. günüm. Geçen ayda 22. günde çatlamış yumurtam artık bu akşam koyuyu görürüm diye düşünüyorum. 16-18-20 diye gidiyoruz. Bugün koyu görürsem bugünden sonraki günlerde arka arkaya çalışma olsun mu kızlar?
benim oyle sansim yok erkenden de cekilemem odama malum kayin validem ve cocuklardan biz gece degerlendiriyoruz yatak odasinin kapisinida mutlaka kitliyoruz canim 19. gunu demissinya bugun yada yarin benim 19 .gun olacak mutlaka uygulamak istiyorum insallah bizimde tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?