2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Sağol canım, zaten alt taraf için antibiyotik verdi doktor. Enfeksiyon kapmamam için. O antibiyotik üst yolları enfeksiyonuna da iyi geliyomuş. Sanırım iyİleşirim ilaç bitince :)

Hım guzel canım hemencecık ıyılesırsın o zaman ama dıkkat et kendıne sıcak tut corabsız falan gezme sakın

amiiiinn cnm hayırlısıysa inş olur bgn ilk yum kontrolüm var öğleden snr çok heyecanlıym yumlar oluşmaya basladı mı merak ediyorm gerçi vajinal ultrasondan korkuyorm ama çekicem artık
Canım maşallah sen benden önce başladın bende dojtordayim şimdi ilaclarimi verdi pazar günü lucrin ile başlıyorum uzun protokol eşim test verecek inşallah güzel çıkar

iyiyim canım nasıl olsun hastalıklar ölümler doğumlar hayatın akışında gidiyor çok şükür :) sen nasılsın? 5te işten çıktığım için görmemişim

Çok şükür bnde iyiyim canım. Hayırdır ne ölümü ne doğumu ? Topicle ilgiliyse ben çok sık takipte olamıorum

Kızlar ya şu progestan ilacı yüzünden kendimdeki değişimleri anlayamıyorum. Sağolsun ilaç baş dönmesi uyku hali mide bulantısı yapıyor. Hamilelik belirtilerini ilaç sayesinde yaşamış oldum fakat gerçekte ne haldeyim onu bilemiyorum işte

Pazar gününden beri hastayım kızlar.nasıl bir illet bu anlamadım.dr ilaçta vermedi.1 haftayı gecerse ancak verebılırım dedı öldüm günlerdir valla.bugüne biraz baş ağrısı ve şiddetli öksürük kaldı.allah gepimize sağlık şifa versin

Günaydın kızlar
Hayırlı Cumalar

Biri bana mide bulantısını azaltacağım bir yöntem söyleyebilir mi? Doktor ilaç alamayacağımı söyleyip duruyor. Bense yemek yiyemiyorum.
Canim onun kesin bir cozumu yok ne yazik ki. Mideni ne daha cok rahatlatiyorsa onlara yonel. Benim meyve iyi galiyordu ara ogunlerde hepmeyve yiyorum. Cok ogun az porsiyon ye. Mideni fazla doldurmamaya bak.

benim oyle sansim yok erkenden de cekilemem odama malum kayin validem ve cocuklardan biz gece degerlendiriyoruz yatak odasinin kapisinida mutlaka kitliyoruz canim 19. gunu demissinya bugun yada yarin benim 19 .gun olacak mutlaka uygulamak istiyorum insallah bizimde tutar

Hadi gecmis olsun canim :)

bende şuna inandımki benimki 23.gün civarı çatlıyor lovely o yüzden sanırm seninde o civar sen 20 22 24 mutlaka çalış derim :)

Hım anladım canım en azından belının altına yatsık koy canım evet canım hıc bellı olmuyor duzenlı calısmak lazım ben onu anladım ınsallah yılbasında gobusumuzde bebıslerımız olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…