2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

MINIKKUS1 tatlım nerelerdesın bugun hıc gorusemedık

canım çok yoğun bir sabahtı biraz rahatladımm :):) senin pozisyonları okurken anca gördüm yazını hayırlı olsun çalışmalar bu ay bizde misyonerden yanayız nedense bilmiyorum ama sen bu şekilde devam et adete 5gün kalana kadar çünkü geç çatlıyor bizlerin artık ve 22 24 26 değerlendirelim :)

Çok şükür bnde iyiyim canım. Hayırdır ne ölümü ne doğumu ? Topicle ilgiliyse ben çok sık takipte olamıorum

yok yok değil benim çevremden sen nasılsın nasıl gidiyor çalışmalar ? evet çok sık girmiyorsun ama olsun arada iyiyim deyip durum belirtirsen biz yine mutlu oluruz :)

Uzun anlattım bıraz canım sagol canım hayırlı olur ınsallah bıız hep mısyoner yapıyorduk ama belımın altınayastık koyup o sekılde cekmıyorum canım bu ay onu denıyoruz farklılık oldu evet aynen devam edecegm bata kadar canım nedense gecıkmeeler oluyor bızlere durmak yok bata kadar calısın kızlar calısın :)

çok iyi ya nerdeee çok fenasınn bu akşam çalışmalar başlıyor iki hafta sonra bitiyor kısmetseee çok heyecanlııyım bu ay :):):)

esım aksam oyle soyleyınce bu kadar ustune dusunce bende heyecnlandım adam beslenmeme dıkkat etmem lazım bu sıralar demeye basladı artık

bizde iyiyiiz kızımda iyimiş dün dr kontrolum vardı ıyı geçti 3 hafta sonra ayrıntılı usg gırıcez bakalım kımlar hamıs Mogami ne yaptı

Cok sevndm masallah canım guzel haberlerle gelırsın ınsallah mogamı yumurtalamamıs kıst olusmus dogum kontrol hapı vermısdr

çok iyi ya nerdeee çok fenasınn bu akşam çalışmalar başlıyor iki hafta sonra bitiyor kısmetseee çok heyecanlııyım bu ay :):):)
insallah guzel olur buay hamis oluruz elisadan tiolarida kaptik hayirlisi olsun bakalim canim insallah buay senden guzel haber bekliyoruz

insallah guzel olur buay hamis oluruz elisadan tiolarida kaptik hayirlisi olsun bakalim canim insallah buay senden guzel haber bekliyoruz

allahım hayırlısını versin eşimle böyle giderse bu aydan umutluyum ben hiç bi ay düzgün çalışmadım bu ay yeme içme çalışma hepsine dikkat edicem gerisi kısmet :)

yok yok değil benim çevremden sen nasılsın nasıl gidiyor çalışmalar ? evet çok sık girmiyorsun ama olsun arada iyiyim deyip durum belirtirsen biz yine mutlu oluruz :)

Eyvallah canım. Çalışmalar derken derslerimi mi kastediyosun bebek çalışmalarını mı kastediyosun ? ben her ikisine de cvp veriyim ders çalışmalarım iyi gidiyo da iki gün ara verdim derslerden soğudum ama bu aksam ders çalışmaya devam etcem iki hafta snra sınavım var. Bebek çalışmaları da eskisi gibi kasmıyorum daha rahatım niye bilmiyorum ama içimde bir rahatlık var bu ay. Adet günüm geçti 18-19 kasımda adet olmam gerekiyo ama hala olmadım gerçi bnm adetim genellikle gecikiyo. Beklemedeyim böyle işde

geçen gece giydim geceliği sürdüm kremleri yorganın altına saklandım :) yatağa girdi bi dokundu aaaa sen ne yaptın diyo sonra bakıyım dedi ne giymişsin gerisi malum :)
ya sorma ya o kadar giyip süsleniyosun istiyorumki az üstümde dursun gecelik giymeyle çıkarmak bir oluyo gıcık oluyorum o işe de .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…