ben ona diyorum kızım akşamdan işini hallet töbe töbe gündüz vakti :) hiç ablasına çekmemiş
kızlar nasılsınız bayadır giremıyordum yeni hamıs kımler bakalım
hadi insallah guzel haber alirizkızlar benim sat 25 ekim ve bugün yarın olmam lazım sağ taraf belim ve bacaklarım felaket ağrıyor hani umudum yok fazla ama acaba diyorm
MINIKKUS1 tatlım nerelerdesın bugun hıc gorusemedık
Çok şükür bnde iyiyim canım. Hayırdır ne ölümü ne doğumu ? Topicle ilgiliyse ben çok sık takipte olamıorum
canım çok yoğun bir sabahtı biraz rahatladımm :):) senin pozisyonları okurken anca gördüm yazınıhayırlı olsun çalışmalar bu ay bizde misyonerden yanayız nedense bilmiyorum ama sen bu şekilde devam et adete 5gün kalana kadar çünkü geç çatlıyor bizlerin artık ve 22 24 26 değerlendirelim :)
çok iyi ya nerdeee çok fenasınn bu akşam çalışmalar başlıyor iki hafta sonra bitiyor kısmetseee çok heyecanlııyım bu ay :):):)
bizde iyiyiiz kızımda iyimiş dün dr kontrolum vardı ıyı geçti 3 hafta sonra ayrıntılı usg gırıcez bakalım kımlar hamısiyiyiz canım sen nasılsın bebıs nasıl
esım aksam oyle soyleyınce bu kadar ustune dusunce bende heyecnlandım adam beslenmeme dıkkat etmem lazım bu sıralar demeye basladı artık
huuuuuwwwwww sıcak rüzgarlar esiyor........çıkolata muz bal kaymak ......kırmızı kırmızıçok iyi ya nerdeee çok fenasınn bu akşam çalışmalar başlıyor iki hafta sonra bitiyor kısmetseee çok heyecanlııyım bu ay :):):)
bizde iyiyiiz kızımda iyimiş dün dr kontrolum vardı ıyı geçti 3 hafta sonra ayrıntılı usg gırıcez bakalım kımlar hamısMogami ne yaptı
o uzayan akıntıda o günlerde mi oluyobende şuna inandımki benimki 23.gün civarı çatlıyor lovely o yüzden sanırm seninde o civar sen 20 22 24 mutlaka çalış derim :)
bizde iyiyiiz kızımda iyimiş dün dr kontrolum vardı ıyı geçti 3 hafta sonra ayrıntılı usg gırıcez bakalım kımlar hamısMogami ne yaptı
insallah guzel olur buay hamis oluruz elisadan tiolarida kaptik hayirlisi olsun bakalim canim insallah buay senden guzel haber bekliyoruzçok iyi ya nerdeee çok fenasınn bu akşam çalışmalar başlıyor iki hafta sonra bitiyor kısmetseee çok heyecanlııyım bu ay :):):)
huuuuuwwwwww sıcak rüzgarlar esiyor........çıkolata muz bal kaymak ......kırmızı kırmızı
eşime hurma yedirdim bide hoşuna gitti ohhh çok mutluyummuz hurma hep yediriyorum bu ara :)
insallah guzel olur buay hamis oluruz elisadan tiolarida kaptik hayirlisi olsun bakalim canim insallah buay senden guzel haber bekliyoruz
yok yok değil benim çevremden sen nasılsın nasıl gidiyor çalışmalar ? evet çok sık girmiyorsun ama olsun arada iyiyim deyip durum belirtirsen biz yine mutlu oluruz :)
ya sorma ya o kadar giyip süsleniyosun istiyorumki az üstümde dursun gecelik giymeyle çıkarmak bir oluyo gıcık oluyorum o işe de .....geçen gece giydim geceliği sürdüm kremleri yorganın altına saklandım :) yatağa girdi bi dokundu aaaa sen ne yaptın diyosonra bakıyım dedi ne giymişsin gerisi malum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?