geçen gece giydim geceliği sürdüm kremleri yorganın altına saklandım :) yatağa girdi bi dokundu aaaa sen ne yaptın diyosonra bakıyım dedi ne giymişsin gerisi malum :)
Hayırlısı olsun canım inşallahallahım hayırlısını versin eşimle böyle giderse bu aydan umutluyum ben hiç bi ay düzgün çalışmadım bu ay yeme içme çalışma hepsine dikkat edicem gerisi kısmet :)
o uzayan akıntıda o günlerde mi oluyo
Cok ıyı aksma ben ne yaptım kıslık mını bır etegım vardı onu gıydım kırmızı transparan ıc camasırlarımı gıydım uzerınede dekoltelı sıyah bır bluz kremlerımı surdm parfumu sıktım battanıyeye dolandım odaya gıttım aaa ne kadar sogukmus dedım esımde oturma odasında sen dedı bırseyler pesındesın dıyor yoo dedım neyın pesınde olacagım dedım parfumde sıkmıssın dıyor battanıyyeı acmaya calısıyor
Eyvallah canım. Çalışmalar derken derslerimi mi kastediyosun bebek çalışmalarını mı kastediyosun ?ben her ikisine de cvp veriyim ders çalışmalarım iyi gidiyo da iki gün ara verdim derslerden soğudum ama bu aksam ders çalışmaya devam etcem iki hafta snra sınavım var. Bebek çalışmaları da eskisi gibi kasmıyorum daha rahatım niye bilmiyorum ama içimde bir rahatlık var bu ay. Adet günüm geçti 18-19 kasımda adet olmam gerekiyo ama hala olmadım gerçi bnm adetim genellikle gecikiyo. Beklemedeyim böyle işde
ya sorma ya o kadar giyip süsleniyosun istiyorumki az üstümde dursun gecelik giymeyle çıkarmak bir oluyo gıcık oluyorum o işe de .....
Hayırlısı olsun canım inşallah:)
hele şu jartiyer midir büstiyer midir varya zaten giymesini beceremiyorum özellikle sırtını takamıyorum iki saat uğraş sonra pırt diye yok olsun gıcık erkekler :)dur bi inceliyim yok hemen fanfinifon olmazki genciz uzatmaları olması lazım ne o öyle hemencik iş :)
Her şey kokuyor su bile bulantı meselesi
Aşırı yaramaz olacak bu çocuk ilaçların öcünü mü alıyor ne
hele şu jartiyer midir büstiyer midir varya zaten giymesini beceremiyorum özellikle sırtını takamıyorum iki saat uğraş sonra pırt diye yok olsun gıcık erkekler :)
kızlar almesiniz haevet şimdi bi 4 gün sonra böyle şeylere başlıcam ki iki günde bir yoksa benimki tam 2 günde bir gitmez böyle böyle götürürüzz
işe odaklanmışlar gerisini teferruat olarak görüyolar demekki :) pijama en ideali çıkarmasıda az zaman alıronlar güzel oluyorda ben giymiyorum evlendiğimde giymiştim bi tek ben hep saten gecelik giyiyorum dokununca yumuşal olması eşim için yeterli sanırm bi de çıkarması rahat ya artık şeyden geçtik hani böyle gelir yavaşça öpme soyunma fln afedersin yani o romantizmler yok çok nadir
ay o konuyu açma basıyorum kahkahayıııı
hayra yor ve akan suya anlat ok :)kızlar bir de rüyamda 5 günde bir nerdeyse fare görüyorum bu 3 ya da 4 olacak dün gördüm ama kötü değil yanımdan geçiyorlardı geçen sefer tek gördüm yorganın altına girip uyuyordu fare yani çocuk olsam çok çizgi filmden diyeceğim ama yorumsuz aniden hastalanmak ve kötü kadın gidi yorumları var umarım ani hastalık değildir
evet şimdi bi 4 gün sonra böyle şeylere başlıcam ki iki günde bir yoksa benimki tam 2 günde bir gitmez böyle böyle götürürüzz
benimki geç yatıığı için transparan giyip odsys uğruyorum arkamdan koşturuyor odaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?