2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

geçen gece giydim geceliği sürdüm kremleri yorganın altına saklandım :) yatağa girdi bi dokundu aaaa sen ne yaptın diyo sonra bakıyım dedi ne giymişsin gerisi malum :)

Cok ıyı aksma ben ne yaptım kıslık mını bır etegım vardı onu gıydım kırmızı transparan ıc camasırlarımı gıydım uzerınede dekoltelı sıyah bır bluz kremlerımı surdm parfumu sıktım battanıyeye dolandım odaya gıttım aaa ne kadar sogukmus dedım esımde oturma odasında sen dedı bırseyler pesındesın dıyor yoo dedım neyın pesınde olacagım dedım parfumde sıkmıssın dıyor battanıyyeı acmaya calısıyor

o uzayan akıntıda o günlerde mi oluyo

ben akıntımı farketmedim çünkü enfeksiyondan yeni çıkmıştım her akıntıyı ona yoramadım yalnız benim dün çok akıntım vardı günlük pedim ıslak ıslak oldu sebebini bilmiyorum umarım enfeksiyon tekrarlamaz o günlerde çatladığını 23 24 25 boyunca ov testinde koyu çizgi görmemden anladım :)

evet şimdi bi 4 gün sonra böyle şeylere başlıcam ki iki günde bir yoksa benimki tam 2 günde bir gitmez böyle böyle götürürüzz

evet biliyorum 3 4 gün genelde gecikiyor diyorsun ama yinede umut var benim içimde hayırlısı olsun bi yerden sonra insan çalışmaya yoruluyor ama dinlenmek güzeldir :) lakin bebek çalışma isteği geri geliyor da ders çalışma isteği hiç mi hiç geri gelmiyo bana

ya sorma ya o kadar giyip süsleniyosun istiyorumki az üstümde dursun gecelik giymeyle çıkarmak bir oluyo gıcık oluyorum o işe de .....

dur bi inceliyim yok hemen fanfinifon olmazki genciz uzatmaları olması lazım ne o öyle hemencik iş :)

Hayırlısı olsun canım inşallah :)

amin aminde senin bu bulantı işini ne yapıcaz ki ahh yaramaz bebişş ahh canı sağolsun anası çeker bulantısını bencede bak seni bastıracak şeyi bulmaya çalış meyve olur peynir ekmek olur sıcak ekmekli çorba olur artık neyse o :)

Her şey kokuyor su bile bulantı meselesi
Aşırı yaramaz olacak bu çocuk ilaçların öcünü mü alıyor ne

hele şu jartiyer midir büstiyer midir varya zaten giymesini beceremiyorum özellikle sırtını takamıyorum iki saat uğraş sonra pırt diye yok olsun gıcık erkekler :)

onlar güzel oluyorda ben giymiyorum evlendiğimde giymiştim bi tek ben hep saten gecelik giyiyorum dokununca yumuşal olması eşim için yeterli sanırm bi de çıkarması rahat ya artık şeyden geçtik hani böyle gelir yavaşça öpme soyunma fln afedersin yani o romantizmler yok çok nadir

iki gündür vücudumun her yanına ağrılar giriyor böyle olmazdı eskiden hiç sırtlarım göğüslerimde batmalar ayaklarım her yanım korkuyorum böyle olunca bir dahaki ay adet olursam adetten sonra ultrasona gideceğim kontrole

işe odaklanmışlar gerisini teferruat olarak görüyolar demekki :) pijama en ideali çıkarmasıda az zaman alır

kızlar bir de rüyamda 5 günde bir nerdeyse fare görüyorum bu 3 ya da 4 olacak dün gördüm ama kötü değil yanımdan geçiyorlardı geçen sefer tek gördüm yorganın altına girip uyuyordu fare yani çocuk olsam çok çizgi filmden diyeceğim ama yorumsuz aniden hastalanmak ve kötü kadın gidi yorumları var umarım ani hastalık değildir

hayra yor ve akan suya anlat ok :)

evet şimdi bi 4 gün sonra böyle şeylere başlıcam ki iki günde bir yoksa benimki tam 2 günde bir gitmez böyle böyle götürürüzz

aynen canım benımkı ne yapar bılmıyorum bazen 2 gun ust uste oluyor ama ben seın taktıgı uygulayacagım bakalım ıkı gungecıyor hemen ıplerı elıme alacagım canım 2 gunde bır derken sımdı mesela benım dun oldu bugun olmayacak yarın aksam olacak oyle dmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…