2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Hayır olsun canım gonlunu ferah tut bırsey cıkmaz ınsallah

Hayirdir insallah canim hayra yor hayir olsun

evet benim iki günde birim öyle :) bugün oluyorsa yarın yok öbürgün var :)

gunaydin arkadaslar vajina ultrasonu insanin canini cok yakiyo mu hormonlarima baktirmak istiyorum adetin 3. gunu gitmem lazim agrimda oluyo zaten cok korkuyorum vajinismus tedavisinden sonra ilk muayene deneyimim olacak
Hayır hiç acıtmıyo zaten jel sürüp içeri giriyo sen ekrana odaklanırsan işle in farkında bile olmazsın cnm 2 gün önce ben gittim çünkü temiz çıktı.

Offff bu progestan beni mahvetti. Umarım hamiş olduğumda bu kadar kötü geçirmem. Bu nedir arkadaş yaaa

kızlar tekrar meraba ultrasona girdim bugün dr rahmimde kirli kan pıhtısı biriktiğini söledi geç gitseymişim kürtaj olmam gerekcekmiş çok şükür geç olmadan anlaşıldı gebeliğe engel bi durummuş ilaç kullancam şimdi kanama şeklinde atcakmışım 2 ay sora da kntrle gitcem sizle paylaşim ddm

gecmis olsun canim acaba kirli kan pitisi neden olmus soyledimi?
onun icin neden kurtaj olasin bebekmiymis?

Canım gecmıs olsun hemencecık atarsın ınsallah neden olmus canım ve belırtısı neymıs

Kızlar ben neden aşagıda online olan arkadaşların ismini göremiyorum bu gün her gün görünüyodu bugün yazmıyo

gecmis olsun canim acaba kirli kan pitisi neden olmus soyledimi?
onun icin neden kurtaj olasin bebekmiymis?
normal adet dönemlerinde atamadığım kandan olabilirmiş ve belli süre sora orda yer ediceği için kazımaları gerekiomuş canım ondan yani bebiş değil ve çok saol tatlımm

Canım gecmıs olsun hemencecık atarsın ınsallah neden olmus canım ve belırtısı neymıs
adet dönemlerimde atamadığım kandan olabilirmiş canım ve benim adetten soraki haftalarda lekelenmelerim oluodu hatta onu yerleşme kanaması oldunu sandığımda oldu o şikayetle gittim bi kaç aydır lekelenmem oluo ddm az az oda kist olabilir demişti işte bunlar çıktı kuzucum

Geçmiş olsn cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…