kızlar bir de rüyamda 5 günde bir nerdeyse fare görüyorum bu 3 ya da 4 olacak dün gördüm ama kötü değil yanımdan geçiyorlardı geçen sefer tek gördüm yorganın altına girip uyuyordu fare yani çocuk olsam çok çizgi filmden diyeceğim ama yorumsuz aniden hastalanmak ve kötü kadın gidi yorumları var umarım ani hastalık değildir
Hayirdir insallah canim hayra yor hayir olsunkızlar bir de rüyamda 5 günde bir nerdeyse fare görüyorum bu 3 ya da 4 olacak dün gördüm ama kötü değil yanımdan geçiyorlardı geçen sefer tek gördüm yorganın altına girip uyuyordu fare yani çocuk olsam çok çizgi filmden diyeceğim ama yorumsuz aniden hastalanmak ve kötü kadın gidi yorumları var umarım ani hastalık değildir
evet canım eşim samsunlu bende ondan samsunluyum hayırlı günler sana da canımcanim sendemi samsunlusun hayirli sabahlar canim
aynen canım benımkı ne yapar bılmıyorum bazen 2 gun ust uste oluyor ama ben seın taktıgı uygulayacagım bakalım ıkı gungecıyor hemen ıplerı elıme alacagımcanım 2 gunde bır derken sımdı mesela benım dun oldu bugun olmayacak yarın aksam olacak oyle dmı
Hayır hiç acıtmıyo zaten jel sürüp içeri giriyo sen ekrana odaklanırsan işle in farkında bile olmazsın cnm 2 gün önce ben gittim çünkü temiz çıktı.gunaydin arkadaslar vajina ultrasonu insanin canini cok yakiyo mu hormonlarima baktirmak istiyorum adetin 3. gunu gitmem lazim agrimda oluyo zaten cok korkuyorum vajinismus tedavisinden sonra ilk muayene deneyimim olacak
evet benim iki günde birim öyle :) bugün oluyorsa yarın yok öbürgün var :)
gecmis olsun canim acaba kirli kan pitisi neden olmus soyledimi?kızlar tekrar meraba ultrasona girdim bugün dr rahmimde kirli kan pıhtısı biriktiğini söledi geç gitseymişim kürtaj olmam gerekcekmiş çok şükür geç olmadan anlaşıldı gebeliğe engel bi durummuş ilaç kullancam şimdi kanama şeklinde atcakmışım 2 ay sora da kntrle gitcem sizle paylaşim ddm
kızlar tekrar meraba ultrasona girdim bugün dr rahmimde kirli kan pıhtısı biriktiğini söledi geç gitseymişim kürtaj olmam gerekcekmiş çok şükür geç olmadan anlaşıldı gebeliğe engel bi durummuş ilaç kullancam şimdi kanama şeklinde atcakmışım 2 ay sora da kntrle gitcem sizle paylaşim ddm
normal adet dönemlerinde atamadığım kandan olabilirmiş ve belli süre sora orda yer ediceği için kazımaları gerekiomuş canım ondan yani bebiş değil ve çok saol tatlımmgecmis olsun canim acaba kirli kan pitisi neden olmus soyledimi?
onun icin neden kurtaj olasin bebekmiymis?
ne zamandir artik gostermiyo yani bi tek sende deyilKızlar ben neden aşagıda online olan arkadaşların ismini göremiyorum bu gün her gün görünüyodu bugün yazmıyo
Ben bugün farkettim birkaçgündür kısa süreli girip çıkıyorum ondan galibane zamandir artik gostermiyo yani bi tek sende deyil
adet dönemlerimde atamadığım kandan olabilirmiş canım ve benim adetten soraki haftalarda lekelenmelerim oluodu hatta onu yerleşme kanaması oldunu sandığımda oldu o şikayetle gittim bi kaç aydır lekelenmem oluo ddm az az oda kist olabilir demişti işte bunlar çıktı kuzucumCanım gecmıs olsun hemencecık atarsın ınsallah neden olmus canım ve belırtısı neymıs
Geçmiş olsn cnmadet dönemlerimde atamadığım kandan olabilirmiş canım ve benim adetten soraki haftalarda lekelenmelerim oluodu hatta onu yerleşme kanaması oldunu sandığımda oldu o şikayetle gittim bi kaç aydır lekelenmem oluo ddm az az oda kist olabilir demişti işte bunlar çıktı kuzucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?