2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Hım anladım canım dıkkat et kendne pıs kan gıtsın yerıne beıs gelsın

Gecmis olsun canim insallah cabucak atlatirsin.biz o lekenlenmeyle nasil umitlenmistik demekki bundanmis.

Kizlar bizim 29 kasimda tanisma yildonumumuz evde yemek pasta yapip kutlamak istiyorum hediyeye karar veremedim ne alsam bilemedim

benim pahalı yemekler otel hediye gibi şeyler yapınca içime siniyor ilk defa bu sene bi kutlamada eşime sadece albüm yaptım ve bir sene içindeki yeme içme gezme eğlenme türlü resimlerimizi koydum aklına gelemeyecek mesela tencere yıkarken mesela çayını içerken sana çay yaptım sende tencerelerimi yıkadın sen çiçek verdin ben seni öptüm gibi şeyler yazarak çok güzel albüm yaptım ve eşimin gözleri doldu hiç beklemezdim :) yani tavsiye edilir :) şu ana kadar saat tişört mont üst parfüm örme atkı vs tarzı tonla şey aldım artık kalmadı :) yemeğini süslemeli yap pastanıda:) aa bi de ben eşimi doğumgünü gününde takımının futbol maçına götürdüm çok zevkliydi ilk defa maça benimle gitti :) sevdiği sanatçı konseri ne iki bilette olabilir :)

bebek calısması bize daha cazip geliyo doğru diyosun sende ne var ne yok ? Nasıl gidiyo çalışmalar ?

iyiki gitmişsin çok şükür çok sevindim kürtaj olmamana allahtan zamanında müdahale olacak ilacını kullan atta temizle ohh bu arada iltihap giderici takviye besinlerde al :)

bebek calısması bize daha cazip geliyo doğru diyosun sende ne var ne yok ? Nasıl gidiyo çalışmalar ?

bende bu hafta başlayacağım çalışmalara gerisi kısmet umutluyum aylardır bu ay ilk defa tam çalışmayı düşünüyorum bakalım :) düşük korunma sonra enfeksiyon derken bu ay allah kısmet edderse rahat bir ay olsun :) test yapmayı düşünmüyor musun?

Kiyamam yaa neler cekiyoruz suna bak millet kazayla diyo ya sirk cambazi gibi hissediyorum kendimi ☺☺

Kızlar bişi diycem siyah__papatya nın dün geceki mesajlarını okurmusunuz durumu şüpeli geldi bana.Kıza yardımcı olamadım eşim gece işinden geldi o anda.siz bir yorumlayın kızın durumunu sanki hamile

inşallah bu ay bebişin gelir ben adet günümde test yaptım negatif çıktı canım. O yüzden artık bugün yarın adet olcam diye beklemedeyim kabullendim olmadığını. O yüzden rahatım bide bu ay bnde müthiş bir rahatlık var adet olsam da üzülmücem sanırım.

Album super bende yapayim ozamsn guzel yemekler pastalar yaparim kuaforede giderim benimki futbol macini sevmez konserde yakinlarda yok en iyisi album

olabilir eyvahlar olsnnn sen artk az daha yaz sonra yazamazsın bu bebiş seni bi dk rahat bırakmaz :)
Valla eşimi aradım az önce Armut alır mısın akşama dedim. Ne dedi Armut dedim. Armut ben miyim dedi. Güldüm. Erkekler alem yaaaa
Geçmiş olsun. Paylaştıkça daha neler öğreneceğiz.

Gecmis olsun tatlim iyiki gec gitmemissin ilacla cabucak iyilesirsin sonra gelsin minnosun

Kizlar bizim 29 kasimda tanisma yildonumumuz evde yemek pasta yapip kutlamak istiyorum hediyeye karar veremedim ne alsam bilemedim
eğer espiri tarzı hediye almak istersen şu üzerinde komik komik ayıp ayıp yazılar yazan baxer lardan alabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…