adet dönemlerimde atamadığım kandan olabilirmiş canım ve benim adetten soraki haftalarda lekelenmelerim oluodu hatta onu yerleşme kanaması oldunu sandığımda oldu o şikayetle gittim bi kaç aydır lekelenmem oluo ddm az az oda kist olabilir demişti işte bunlar çıktı kuzucum
Gecmis olsun canim insallah cabucak atlatirsin.biz o lekenlenmeyle nasil umitlenmistik demekki bundanmis.adet dönemlerimde atamadığım kandan olabilirmiş canım ve benim adetten soraki haftalarda lekelenmelerim oluodu hatta onu yerleşme kanaması oldunu sandığımda oldu o şikayetle gittim bi kaç aydır lekelenmem oluo ddm az az oda kist olabilir demişti işte bunlar çıktı kuzucum
Kizlar bizim 29 kasimda tanisma yildonumumuz evde yemek pasta yapip kutlamak istiyorum hediyeye karar veremedim ne alsam bilemedim
evet biliyorum 3 4 gün genelde gecikiyor diyorsun ama yinede umut var benim içimde hayırlısı olsun bi yerden sonra insan çalışmaya yoruluyor ama dinlenmek güzeldir :) lakin bebek çalışma isteği geri geliyor da ders çalışma isteği hiç mi hiç geri gelmiyo bana
ins allah cabucak atarsinnormal adet dönemlerinde atamadığım kandan olabilirmiş ve belli süre sora orda yer ediceği için kazımaları gerekiomuş canım ondan yani bebiş değil ve çok saol tatlımm
kızlar tekrar meraba ultrasona girdim bugün dr rahmimde kirli kan pıhtısı biriktiğini söledi geç gitseymişim kürtaj olmam gerekcekmiş çok şükür geç olmadan anlaşıldı gebeliğe engel bi durummuş ilaç kullancam şimdi kanama şeklinde atcakmışım 2 ay sora da kntrle gitcem sizle paylaşim ddm
bebek calısması bize daha cazip geliyo doğru diyosunsende ne var ne yok ? Nasıl gidiyo çalışmalar ?
Kiyamam yaa neler cekiyoruz suna bak millet kazayla diyo ya sirk cambazi gibi hissediyorum kendimi ☺☺Geçen gün ben o kadar uzun süre duvara yasladım ki ayağıma kramp girdi çok fena ve ben ağladım acısından. Eşim koştu geldi hemen. Arkadaşımda o şekilde uyuya kalmış gece uyandığında bacaklarını hissetmiyormuş kan gitmemiş uyuşmuş bacakları ama bu ay hamile çıktı işte.
bende bu hafta başlayacağım çalışmalara gerisi kısmet umutluyum aylardır bu ay ilk defa tam çalışmayı düşünüyorum bakalım :) düşük korunma sonra enfeksiyon derken bu ay allah kısmet edderse rahat bir ay olsun :) test yapmayı düşünmüyor musun?
Album super bende yapayim ozamsn guzel yemekler pastalar yaparim kuaforede giderim benimki futbol macini sevmez konserde yakinlarda yok en iyisi albumbenim pahalı yemekler otel hediye gibi şeyler yapınca içime siniyorilk defa bu sene bi kutlamada eşime sadece albüm yaptım ve bir sene içindeki yeme içme gezme eğlenme türlü resimlerimizi koydum aklına gelemeyecek mesela tencere yıkarken mesela çayını içerken sana çay yaptım sende tencerelerimi yıkadın sen çiçek verdin ben seni öptüm gibi şeyler yazarak çok güzel albüm yaptım ve eşimin gözleri doldu hiç beklemezdim :) yani tavsiye edilir :) şu ana kadar saat tişört mont üst parfüm örme atkı vs tarzı tonla şey aldım artık kalmadı :) yemeğini süslemeli yap pastanıda:) aa bi de ben eşimi doğumgünü gününde takımının futbol maçına götürdüm çok zevkliydi ilk defa maça benimle gitti :) sevdiği sanatçı konseri ne iki bilette olabilir :)
Valla eşimi aradım az önce Armut alır mısın akşama dedim. Ne dedi Armut dedim. Armut ben miyim dedi. Güldüm. Erkekler alem yaaaaolabilir eyvahlar olsnnn sen artk az daha yaz sonra yazamazsın bu bebiş seni bi dk rahat bırakmaz :)
Geçmiş olsun. Paylaştıkça daha neler öğreneceğiz.kızlar tekrar meraba ultrasona girdim bugün dr rahmimde kirli kan pıhtısı biriktiğini söledi geç gitseymişim kürtaj olmam gerekcekmiş çok şükür geç olmadan anlaşıldı gebeliğe engel bi durummuş ilaç kullancam şimdi kanama şeklinde atcakmışım 2 ay sora da kntrle gitcem sizle paylaşim ddm
Gecmis olsun tatlim iyiki gec gitmemissin ilacla cabucak iyilesirsin sonra gelsin minnosunkızlar tekrar meraba ultrasona girdim bugün dr rahmimde kirli kan pıhtısı biriktiğini söledi geç gitseymişim kürtaj olmam gerekcekmiş çok şükür geç olmadan anlaşıldı gebeliğe engel bi durummuş ilaç kullancam şimdi kanama şeklinde atcakmışım 2 ay sora da kntrle gitcem sizle paylaşim ddm
çok iyi ya koşturmak güzeldir bende hadi gel uyuyoruz diyorum gelmiyor kızıyor gelip yatağa giriyor bi farkediyor yumuşacık adama dönüyor
evt buyudu yaaa 168 gr 14 cm olmus kuzumçok şükür iyi olmanıza çok sevindim maşallah sizeebüyüdü bu kız cimcime kocaman oldu :)
yaaaaa üzüldüm kuzum adına neyse vardır bundada bır hayırCok sevndm masallah canım guzel haberlerle gelırsın ınsallah mogamı yumurtalamamıs kıst olusmus dogum kontrol hapı vermısdr
Maşallah Asimevt buyudu yaaa 168 gr 14 cm olmus kuzum
Konu neydi kuzucum... bir derdim var da mıydıSlm kızlar bende dalmışım bir topige çok heyecanlı okuyodum bide baktım mune topigi kapattım yazıyo sirrieyvan seninde yorumlarn vardı sonunu merak ettim
eğer espiri tarzı hediye almak istersen şu üzerinde komik komik ayıp ayıp yazılar yazan baxer lardan alabilirsinKizlar bizim 29 kasimda tanisma yildonumumuz evde yemek pasta yapip kutlamak istiyorum hediyeye karar veremedim ne alsam bilemedim
yaaaaa üzüldüm kuzum adına neyse vardır bundada bır hayır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?