inşallah bu ay bebişin gelirben adet günümde test yaptım negatif çıktı canım. O yüzden artık bugün yarın adet olcam diye beklemedeyim kabullendim olmadığını. O yüzden rahatım bide bu ay bnde müthiş bir rahatlık var adet olsam da üzülmücem sanırım.
Valla eşimi aradım az önce Armut alır mısın akşama dedim. Ne dedi Armut dedim. Armut ben miyim dedi. Güldüm. Erkekler alem yaaaa
Geçmiş olsun. Paylaştıkça daha neler öğreneceğiz.
Benim yaptığım şeyleri yazıyorum sana , geçiçi ama en azından ayakta durabiliyorsun...Günaydın kızlar
Hayırlı Cumalar
Biri bana mide bulantısını azaltacağım bir yöntem söyleyebilir mi? Doktor ilaç alamayacağımı söyleyip duruyor. Bense yemek yiyemiyorum.
biz istersek yaptırırız değil mi kaygılım
evt buyudu yaaa 168 gr 14 cm olmus kuzum
İnşaAllah güzel haberler alırız bunun sonucunda tatlım beniimmm :)Günaydın kızlar nasılsınız
dun aksam calısma oldu degıısk bır pozısyon denedık ve esım dedıkı aktı gıttı ılk defa boyle hıssettım sankı toplanıyor gıbı oluyordu dedı bende tamam bu ay oyle deneyelım dedım ve benım gecen ay 19 gunumde yum catlamıs ve @larsson bana demıstı 19 gunude degerlendır benım o zaman catladı dıye ama ben dınlemedım ve degerlendırmedım kısmet dgeılmıs esıme bunuda soyledım dedım bız bırkac gun yapıp bırakıyoruz oyle olmamalı bak boyle boyle oldu dedım ve esımde bu sıralar beslenmeme dıkkat etmem lazım dıyor kızlar esım ılk defa bu kadar ustune dusuyor gecen ay gecıkınce umutlanınca ne kadar ck ıstedıgınımı anladı acaba
İnşaAllah güzel haberler alırız bunun sonucunda tatlım beniimmm :)
Kuşum beniiimm..yeni haberim olmadı , başlamış bismillah demişsiniiizz...CANIMMM ÖNCELİKLE GÜNAYDIN,ÇOK TEŞEKKÜRLER,AMİNN İNŞALLAH :)
İnşaAllah güzel haberler alırız bunun sonucunda tatlım beniimmm :)
oyyy maşalllahh subhanallahh kızımızın boyuna da posunaaa :):)
Aynen öyle neyse tahlillerimi doktora göstermiş. Enfeksiyon var, iltihap var ama yapacak bir şey yok. Çok su içsin demiş. Balık yağı hapı alabilir mi diye sordum evet demiş. İşte böylesana demedim arrrmut deseydin gerçekten alemler koyun can derdinde misali
Bende soğuk süt içiyorum bazen ayva yemeye çalışıyorum. Bazen su ve devamlı çubuk kraker var yanımda araba yolculuğu berbat amaBenim yaptığım şeyleri yazıyorum sana , geçiçi ama en azından ayakta durabiliyorsun...
Günde 5 - 6 öğün ekmek peynir veya poğaça attım ağzıma.. makarna yedim..çünkü yemeklerin hiç birini almıyordu içim..
Limonun yarısını yerdim , yoğurt , iki damla süt içerdim... çok çok bulandığı zamansa buzlu koladan iki yudum almıştım çünkü bulamıyordum başka bir çare.. gerçekten iyi gelmişti.. soda içtiğimde de rahatladım bir iki sefer..
Ayva yemek iyi gelirmiş ben sevmediğim için yiyemiyorum..
Ağzımdaki kötü tat içinse bol naneli sakız çiğniyorum...
Bunlardı denediklerim.. işe yaradılar ama maalsef kalıcı değiller kuzum ... Rabbim sabır versin
Geçmiş olsun canım , bir an önce akıp gitsin o pis kan inşaAllahkızlar tekrar meraba ultrasona girdim bugün dr rahmimde kirli kan pıhtısı biriktiğini söledi geç gitseymişim kürtaj olmam gerekcekmiş çok şükür geç olmadan anlaşıldı gebeliğe engel bi durummuş ilaç kullancam şimdi kanama şeklinde atcakmışım 2 ay sora da kntrle gitcem sizle paylaşim ddm
Aynen öyle neyse tahlillerimi doktora göstermiş. Enfeksiyon var, iltihap var ama yapacak bir şey yok. Çok su içsin demiş. Balık yağı hapı alabilir mi diye sordum evet demiş. İşte böyle
Bende soğuk süt içiyorum bazen ayva yemeye çalışıyorum. Bazen su ve devamlı çubuk kraker var yanımda araba yolculuğu berbat ama
Daha iyiyiz canım... birde kafamı dağıtacak bir sürü şey bulunca onlara yoğunlaşıyorum.. :)İnşallah canım benım sen nasılsın bebıısn nasılkuzum
Oyy kuzum evet öyle , hayretler içinde kalıyorum , bizim aklımızı aşıyor bu durum :)bebişin göz kapakları iki gün kapalı olacak birleştiği için diyo sen normal duruyorsun ama içinde bir canlı varoluyor hay yarabbim ne ilginç ya maşallahh allahım her saniyesinde sağlık versinn :) sen onunla bol bol konuş annesii gözleri kapalı canı sıkılmasın :)
Daha iyiyiz canım... birde kafamı dağıtacak bir sürü şey bulunca onlara yoğunlaşıyorum.. :)
yemek yapmaya başladım ama sıfır soğanla
Dediklerimi dene istersen canım...Aynen öyle neyse tahlillerimi doktora göstermiş. Enfeksiyon var, iltihap var ama yapacak bir şey yok. Çok su içsin demiş. Balık yağı hapı alabilir mi diye sordum evet demiş. İşte böyle
Bende soğuk süt içiyorum bazen ayva yemeye çalışıyorum. Bazen su ve devamlı çubuk kraker var yanımda araba yolculuğu berbat ama
Oyy kuzum evet öyle , hayretler içinde kalıyorum , bizim aklımızı aşıyor bu durum :)
Konuşuyorum , seviyorum... çok da merak ediyorum... 2 aralıkta randevumuz.. ah ah daha çok var sankiiii
Sıpa baya dirençli veya çok hassas olacak bekleyip göreceğiz artık.o enfeksiyon sanırım bendede başlayacak bi acı hissediyorum sanki ne yapıcaz biz ne oluyorda mikrop alıyoruz beni geçtimde sen iyi ol bebişimiz mikroba dirençli doğacak yavrum :) allah başka dert vermesin bol bol su diyeceğim ama çok içemiyorsun biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?