2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

rahat olman harika böyle devam et :) umut vermek istemiyorum ama umarım sürpriz yaparsın bize :)):)

Valla eşimi aradım az önce Armut alır mısın akşama dedim. Ne dedi Armut dedim. Armut ben miyim dedi. Güldüm. Erkekler alem yaaaa

Geçmiş olsun. Paylaştıkça daha neler öğreneceğiz.

sana demedim arrrmut deseydin gerçekten alemler koyun can derdinde misali

Günaydın kızlar
Hayırlı Cumalar

Biri bana mide bulantısını azaltacağım bir yöntem söyleyebilir mi? Doktor ilaç alamayacağımı söyleyip duruyor. Bense yemek yiyemiyorum.
Benim yaptığım şeyleri yazıyorum sana , geçiçi ama en azından ayakta durabiliyorsun...
Günde 5 - 6 öğün ekmek peynir veya poğaça attım ağzıma.. makarna yedim..çünkü yemeklerin hiç birini almıyordu içim..
Limonun yarısını yerdim , yoğurt , iki damla süt içerdim... çok çok bulandığı zamansa buzlu koladan iki yudum almıştım çünkü bulamıyordum başka bir çare.. gerçekten iyi gelmişti.. soda içtiğimde de rahatladım bir iki sefer..
Ayva yemek iyi gelirmiş ben sevmediğim için yiyemiyorum..
Ağzımdaki kötü tat içinse bol naneli sakız çiğniyorum...

Bunlardı denediklerim.. işe yaradılar ama maalsef kalıcı değiller kuzum ... Rabbim sabır versin

İnşaAllah güzel haberler alırız bunun sonucunda tatlım beniimmm :)

İnşaAllah güzel haberler alırız bunun sonucunda tatlım beniimmm :)

bebişin göz kapakları iki gün kapalı olacak birleştiği için diyo sen normal duruyorsun ama içinde bir canlı varoluyor hay yarabbim ne ilginç ya maşallahh allahım her saniyesinde sağlık versinn :) sen onunla bol bol konuş annesii gözleri kapalı canı sıkılmasın :)

sana demedim arrrmut deseydin gerçekten alemler koyun can derdinde misali
Aynen öyle neyse tahlillerimi doktora göstermiş. Enfeksiyon var, iltihap var ama yapacak bir şey yok. Çok su içsin demiş. Balık yağı hapı alabilir mi diye sordum evet demiş. İşte böyle
Bende soğuk süt içiyorum bazen ayva yemeye çalışıyorum. Bazen su ve devamlı çubuk kraker var yanımda araba yolculuğu berbat ama

BEN YİNE ARKADAŞTAN KEK RİCA ETTİM TATLI KRİZİM GELDİ NE YAPICAM BEN BÖYLE CANIM TATLIYA SARIYOR HİÇ ADETİM DEĞİL OBEZ OLUCAM DİKKAT EDİYORUM YEMEME AMA TATLILAR

Geçmiş olsun canım , bir an önce akıp gitsin o pis kan inşaAllah

o enfeksiyon sanırım bendede başlayacak bi acı hissediyorum sanki ne yapıcaz biz ne oluyorda mikrop alıyoruz beni geçtimde sen iyi ol bebişimiz mikroba dirençli doğacak yavrum :) allah başka dert vermesin bol bol su diyeceğim ama çok içemiyorsun biliyorum

Oyy kuzum evet öyle , hayretler içinde kalıyorum , bizim aklımızı aşıyor bu durum :)
Konuşuyorum , seviyorum... çok da merak ediyorum... 2 aralıkta randevumuz.. ah ah daha çok var sankiiii

Daha iyiyiz canım... birde kafamı dağıtacak bir sürü şey bulunca onlara yoğunlaşıyorum.. :)
yemek yapmaya başladım ama sıfır soğanla

Sevındım canım ne guzel canım bırseylerle ugrasınca zaman cabuk gecer bır bakmıssın bebısın kollarında :) yemek yapmaya baslamanda guzel canım olsun sen yapta varsın sogansız olsun :)

Dediklerimi dene istersen canım...
Su benim midemi daha çok bulandırırdı.. akan su bile elimi yıkarken.. bulaşık yıkayamıyordum.. Umarım çabuk atlatırsın canım...
Krakeri sabah yataktan kalkmadan at ağzına..birde ben sabah namazına kalktığımda leblebi atıyordum 5 6 tane ağzıma.. kalkana kadar rahattım o sayede..

Oyy kuzum evet öyle , hayretler içinde kalıyorum , bizim aklımızı aşıyor bu durum :)
Konuşuyorum , seviyorum... çok da merak ediyorum... 2 aralıkta randevumuz.. ah ah daha çok var sankiiii

:):) sanki gurbettesinizde 2 aralıkta kavuşacaksınız daha ne kadar yakın olsun annesi içinde uslu uslu büyüyor :) bir küçücük pıhtıdan el yüz gözü olan tam bir canlı varlık rabbimin mucizesi hiç düşünemiyorum bile oluşunu aklım almıyor birde nasıl mis kokuyorlarr ayyy gelsindeee annesi tükürüklü bezlerini bize yollasın koklayalım :):)

Sıpa baya dirençli veya çok hassas olacak bekleyip göreceğiz artık.
Neden olduğu bende anlamış değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…