- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
Öyle tatlım öyle.. Bu akşam bir düğün var.. gitsem mi gitmesem mi kararsızım.. merkezde oluyor düğün.. merkezden buraya en son araba 8 buçukta.. yani merkezde kalmam gerekiyor , eşim gelemiyor o yüzden sabah namazında görev başında olduğu için.. bilemedim ne yapsam :)Sevındım canım ne guzel canım bırseylerle ugrasınca zaman cabuk gecer bır bakmıssın bebısın kollarında :) yemek yapmaya baslamanda guzel canım olsun sen yapta varsın sogansız olsun :)
Sıpa baya dirençli veya çok hassas olacak bekleyip göreceğiz artık.
Neden olduğu bende anlamış değilim.
Öyle tatlım öyle.. Bu akşam bir düğün var.. gitsem mi gitmesem mi kararsızım.. merkezde oluyor düğün.. merkezden buraya en son araba 8 buçukta.. yani merkezde kalmam gerekiyor , eşim gelemiyor o yüzden sabah namazında görev başında olduğu için.. bilemedim ne yapsam :)
Oyy kurban oluruz sanaaa :):):) sanki gurbettesinizde 2 aralıkta kavuşacaksınız daha ne kadar yakın olsun annesi içinde uslu uslu büyüyor :) bir küçücük pıhtıdan el yüz gözü olan tam bir canlı varlık rabbimin mucizesi hiç düşünemiyorum bile oluşunu aklım almıyor birde nasıl mis kokuyorlarr ayyy gelsindeee annesi tükürüklü bezlerini bize yollasın koklayalım :):)
Oyy kurban oluruz sanaaa :)
Kaygılım haklısın içimde büyüyor ama 3 haftadır görmüyorum, devlet hastanesinde doktorum şartların en iyisi olsa da ultrsason resmi vermiyorlar , 5 hafta sonra çağırdı beni.. insan merak ediyor.. yılbaşından sonra özele başlayacağım Allahım nasip ederse.. eşya borcumuz sonunda bitiyor da
Öyle deyince haklısın tatlım..benim de tek korkum hasta olacak olmam.. ama kızcağız da her şeyime gelmişti , dün konuştuk , zorlama şartlarını dedi , ama kafam karışık , akşama kadar karar vermem gerekiyorHavalar kotu canım esınde gelemıyorsa gıtme sebebın var bebsını dusun hasta falan olursun Allah koruusn hem esınden ayrıda kalmamıs olursun :)
üzgün surat ifadesi vardı başlık olarakKonu neydi kuzucum... bir derdim var da mıydı[/QUOT
Öyle deyince haklısın tatlım..benim de tek korkum hasta olacak olmam.. ama kızcağız da her şeyime gelmişti , dün konuştuk , zorlama şartlarını dedi , ama kafam karışık , akşama kadar karar vermem gerekiyor
Hadi gecmis olsun canim :)
Kızlar ben saclarımı ıste resımde soldan altakı gıbı ıstıyorum dıplerı yumusak kullu kumral ucları sarı sızce nasıl
Ahh su esya borcları yokmu cok sukur bızımkıde bu ay bıtıyor yenı yıla borcsuz gırecegız dıyorum canımozele gıdınce daha rahat edersın canım
Ayy hatırladım konuyu , mune kapatır konuları , hakaret , tartışma vs başladığında canım.. Konu oralara sürüklendiyse ondan kapatmıştır.. Kadın baya kafası karışık bir hatundu..Üzgün surat ifadesi vardı
üzgün surat ifadesi vardı başlık olarakbuna benzer bişeydi.Kadının 1 çocugu varmış 2. Ye hamileymiş ama kocasındanmı sevgilisindenmi kararsız hangisinden olduğuna
Oyy kurban oluruz sanaaa :)
Kaygılım haklısın içimde büyüyor ama 3 haftadır görmüyorum, devlet hastanesinde doktorum şartların en iyisi olsa da ultrsason resmi vermiyorlar , 5 hafta sonra çağırdı beni.. insan merak ediyor.. yılbaşından sonra özele başlayacağım Allahım nasip ederse.. eşya borcumuz sonunda bitiyor da
Biliyoor , kendisi diyetisyen , beni gelinlikle ilgil fikir almak için aramıştı , bende ona sana geleceğim yakınlarda demiştim , sen zayıfsıın ne gerek var yoksa hamile misin dedi , evet dedim , yani kendisi diyetisyenim olur heheDurumunu bılıyor canım anlayıslı bırı sanırım sende baska zaman bırseyı oldugunda yanında olursun oyle duusn tatlm
Kızlar ben saclarımı ıste resımde soldan altakı gıbı ıstıyorum dıplerı yumusak kullu kumral ucları sarı sızce nasıl
Çok beğenirim bende taylor swiftin saçlarını :)
Sorma... sorma evlendik evleneli borç ödüyoruz , Rabbim kolaylığını veriyor çok şükür.. ama en azından eşya borcu bitiyor , rahatlayacağız Allahımın izniyle ... Ayda bin lira gidiyordu :)
Hım guzel canım hemencecık ıyılesırsın o zaman ama dıkkat et kendıne sıcak tut corabsız falan gezme sakın
Biliyoor , kendisi diyetisyen , beni gelinlikle ilgil fikir almak için aramıştı , bende ona sana geleceğim yakınlarda demiştim , sen zayıfsıın ne gerek var yoksa hamile misin dedi , evet dedim , yani kendisi diyetisyenim olur hehe
çok güzel ama dipleri bi ton koyu olabilir çünkü uçların sarısı diplere çok yakın burada :)
Benim de kalıyor aklım kaygılım hehezaman çabuk geçiyor olsun onu görmeyi beklemenin heyecanıda güzel her an güzel sağlıklı olduğumuz çok şükrü borçlarda bitiyor ohhh sonra daha rahat eder için her şey rayına oturuyor :) bencede düğüne gitme hava soğuk eşinle beraber otur ben olsam bırakmazdım aklım kalır hemen özlerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?