2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Evet
Ayy hatırladım konuyu , mune kapatır konuları , hakaret , tartışma vs başladığında canım.. Konu oralara sürüklendiyse ondan kapatmıştır.. Kadın baya kafası karışık bir hatundu..
Evet sonu ne oldu acaba allah kimseyi şeytana uydurmasın

Benim de kalıyor aklım kaygılım hehe çok özlüyorum koca sıpamı
Gitmicem galiba
Ayy çok şükür , Rabbim borcu olanlara yardım etsin... bir an evvel herkescik kurtulsun borçlardan

aminnn rabbim borcu olanlara yardım etsin hastalara şifa dertlilere deva amin :) sen nasıl istiyorsan öyle yap ama dikkat et :)

Ohhh ikimiz de aynı anda rahatlıyoruz burda kutlayalım

Hım super o zaman canım hıc sıkıntı etme kendıne bu arada dıyetısyene neden gdeceksın kı
Sağlıklı ve dengeli beslenmek için kuşum..yediklerim bebişime yarasın bana değil diye
Arkadaşım da diyetisyen olunca kaçırmayayım dedim

sana çorapsız gezme diyen önce saçlarını kurutsun E elisa dün üşütmüşsündür vücutta açık şu an enfeksiyona kendine çok dikkat et canım tospammm :))

Kaygılım guzel dıyorsunda kurutunca cok kotu oluyor saclarım havluuyla kurutabıldıgım kadar kurutuyorum dıplerını kurutmaya calısyroum

Kaygılım guzel dıyorsunda kurutunca cok kotu oluyor saclarım havluuyla kurutabıldıgım kadar kurutuyorum dıplerını kurutmaya calısyroum

ben anlamam sonra çok ağrır başın allah korusun sinüzit olursun ben diyeyim bebişe bakarken bi de baş ağrısı çok zor olur

aminnn rabbim borcu olanlara yardım etsin hastalara şifa dertlilere deva amin :) sen nasıl istiyorsan öyle yap ama dikkat et :)
hehe kocamın mevlütlerde ettiği duaya benzedi , sende de mi hocalık var hatuuun
Tamam kuzucumm dikkat ediyorum

Sağlıklı ve dengeli beslenmek için kuşum..yediklerim bebişime yarasın bana değil diye
Arkadaşım da diyetisyen olunca kaçırmayayım dedim

Aaaaa cok ıyı canım bızede taktıklerı verırsın artık benım kuzenın sekr yuksek cıkınca dıyetısyene gıtms dr lıste vermıs bu sekılde sen degıl bebegın kılo alacak hatta sen zayıflayacaksın demıs kendısı normalde kılolı bencede ıyı fırat degerlendırmek lazım

Çok güzel oluyor o yüzden diyetisyen eşliğinde hamilelği yurutmek..
Kızcağızın balayından çıkmasını bekleyip gideceğim yanına.. zaten 4.aylara yeni girmiş olacağım , tam vakti... :)
veririm veririm , vermem mi hiiççç :)

En
Amiin , bilmiyorum , ne diyordu en son hatun.. ? Karar vermiş mi dna testini yaptırmaya..
En son bir yorumcuya aptall dedi nenuda kapattı kadın çözüm değil tartışma arıyo sanki çünkü çözüm bulmak için soru soranların sorusunu hiç yanıtlamıyo ama diyerlerininkine laf yetiltiriyodu.galiba fake hesaptı o

Evet canım cok guzel olur evet canım rahat rahat balayılarını yapsınlar sonra hem hayırlı olsuna gıdersın hem ısını halledersın bır tasla ıkı kus sagol canım benım verırısn bılırım:)

Evet çok sinir olmuştum bende , ama hesaplamalarıma göre sevgilisindendi bebek... yumurtlama günü 9. gün çok çok çok nadir durumlarda olur... o yüzden canım... ama çok çirkin bir durum..Rabbim düşürmesin kimseyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…