Evet sonu ne oldu acaba allah kimseyi şeytana uydurmasınAyy hatırladım konuyu , mune kapatır konuları , hakaret , tartışma vs başladığında canım.. Konu oralara sürüklendiyse ondan kapatmıştır.. Kadın baya kafası karışık bir hatundu..
Benim de kalıyor aklım kaygılım heheçok özlüyorum koca sıpamı
Gitmicem galiba
Ayy çok şükür , Rabbim borcu olanlara yardım etsin... bir an evvel herkescik kurtulsun borçlardan
Ohhh ikimiz de aynı anda rahatlıyoruz burda kutlayalımbende cok begendım canım aynen canım evlenelı 8 ay bıtıyor aldıgmız maasın hepsı borca gıdıyor amaa evet kesınlıkle Allah yardım edıyor cok sukur evet mobılya bıtınce rahatlayacagız canım benım :)
Sağlıklı ve dengeli beslenmek için kuşum..yediklerim bebişime yarasın bana değil diyeHım super o zaman canım hıc sıkıntı etme kendıne bu arada dıyetısyene neden gdeceksın kı
Amiin , bilmiyorum , ne diyordu en son hatun.. ? Karar vermiş mi dna testini yaptırmaya..Evet
Evet sonu ne oldu acaba allah kimseyi şeytana uydurmasın
Ohhh ikimiz de aynı anda rahatlıyoruz burda kutlayalım
Kaygılım guzel dıyorsunda kurutunca cok kotu oluyor saclarım havluuyla kurutabıldıgım kadar kurutuyorum dıplerını kurutmaya calısyroum
hehe kocamın mevlütlerde ettiği duaya benzedi , sende de mi hocalık var hatuuunaminnn rabbim borcu olanlara yardım etsin hastalara şifa dertlilere deva amin :) sen nasıl istiyorsan öyle yap ama dikkat et :)
Sağlıklı ve dengeli beslenmek için kuşum..yediklerim bebişime yarasın bana değil diye
Arkadaşım da diyetisyen olunca kaçırmayayım dedim
ben anlamam sonra çok ağrır başın allah korusun sinüzit olursun ben diyeyim bebişe bakarken bi de baş ağrısı çok zor olur
Bir iki göbek atardık ama benim göbüş büyüdü heheEvet canım ya aynı anda rahatlıyoruz cok sukur kesınlıkle kutlamak lazım
Bir iki göbek atardık ama benim göbüş büyüdü hehe
Çok güzel oluyor o yüzden diyetisyen eşliğinde hamilelği yurutmek..Aaaaa cok ıyı canım bızede taktıklerı verırsın artıkbenım kuzenın sekr yuksek cıkınca dıyetısyene gıtms dr lıste vermıs bu sekılde sen degıl bebegın kılo alacak hatta sen zayıflayacaksın demıs kendısı normalde kılolı bencede ıyı fırat degerlendırmek lazım
En son bir yorumcuya aptall dedi nenuda kapattı kadın çözüm değil tartışma arıyo sanki çünkü çözüm bulmak için soru soranların sorusunu hiç yanıtlamıyo ama diyerlerininkine laf yetiltiriyodu.galiba fake hesaptı oAmiin , bilmiyorum , ne diyordu en son hatun.. ? Karar vermiş mi dna testini yaptırmaya..
Pfff ben çok atardım göbüş , acayip özledim.. evde müziği açarrrr göbüş ata ata temizlik yapardım...şimdi müziği açıyorum tam atacağım ki göbüşüüüü gözlerim göbüşüme takılıyor , duur esma diyorumaman sen atma ben senın yerınede atarım canım
Çok güzel oluyor o yüzden diyetisyen eşliğinde hamilelği yurutmek..
Kızcağızın balayından çıkmasını bekleyip gideceğim yanına.. zaten 4.aylara yeni girmiş olacağım , tam vakti... :)
veririm veririm , vermem mi hiiççç :)
Evet çok sinir olmuştum bende , ama hesaplamalarıma göre sevgilisindendi bebek... yumurtlama günü 9. gün çok çok çok nadir durumlarda olur... o yüzden canım... ama çok çirkin bir durum..Rabbim düşürmesin kimseyi..En
En son bir yorumcuya aptall dedi nenuda kapattı kadın çözüm değil tartışma arıyo sanki çünkü çözüm bulmak için soru soranların sorusunu hiç yanıtlamıyo ama diyerlerininkine laf yetiltiriyodu.galiba fake hesaptı o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?