2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

hehe kocamın mevlütlerde ettiği duaya benzedi , sende de mi hocalık var hatuuun
Tamam kuzucumm dikkat ediyorum

:) yokta rahmetli dedemin sofra duasında var böyle dualar bir de mevlütlere gide gele öğrendim artık ezberliyor insan bi süre sonra :):) bende öyle toptan söylerim ölmüşlerimi tek tek sayarım hastalarımı aklımdan geçiririm öyle uzundur dualarım bitene kadar çok esnerim kocamda artık uyu der

atarsın kuzum yıne atarsın bencede dur esmam sen bebısın gelsın dunyaya karsılıklı atarsınız artık

Ayyy deli kaygılım yaa , hayal ettim de seni
Allahım kabul etsin dualarını

Hmm güzel fikir yaw
Sağ ol kuşuuumm....

Amiinn allah yardım

Ayyy deli kaygılım yaa , hayal ettim de seni
Allahım kabul etsin dualarını

amin canım sağ ol ünide ev arkadaşım geldi odaya bende ayetel kürsiyi okuyorum makineli tüfek gibi hızlı hızlı kısık sesle gözlüklerini takmamış beni zor nefes alıyor sanmış koşa koşa geldi yüzüme eğildi ne yapıyorum diye bi güldüm duanın ortasında dedim ölmüyorum dua okuyorum arada aklıma geliyor çok gülüyorum o şaşkın haline

En yakin arkadaşim gebelik testinin fotosunu gondermis pozitif gunlerimiz ayni ikinci bebegi olacak onun esi sehirdisinfa hep nasil oldu kendi de anlamamis bi iki iliskiyle icim sıkıldi bian

Valla canım onları bende anlamıyorum benımde arkadasım tek korunmasız ılıskıyle hamıle kaldı hemde kendısnın ustte oldugu pozısyon hepsı dısına cıkmıstı dıyor , bızım kuzen teldekı hesaplayıcılardan yum hesaplaması yapıyor ona gore ılıskıye gırıyor tutuyor ben anlamadım canım bu ıslerı kısmet artık canım ya demekkı zamanı var olacagı varsa oluyor

Kızlar öglen yemegını yedıkten sonra bana bır uyku cokuyor anlatamam gozlerımı acamıyorum gozumun onunu zor goruyorum neden böyle oluyordur

Diyorum ben sizee bizde var bir uyuzluk :)) En basiti benim yengem korunuyolardı hamile kaldı bir defa boşalmayla

En yakin arkadaşim gebelik testinin fotosunu gondBimis pozitif gunlerimiz ayni ikinci bebegi olacak onun esi sehirdisinfa hep nasil oldu kendi de anlamamis bi iki iliskiyle icim sıkıldi bian
Oh valla ya ne güzel dünya. Hatunlar doğurgan maaşalah tek vuruşla hemen hamile kalıyolar arkadaş. Bi bizde tık yok herhalde...

Diyorum ben sizee bizde var bir uyuzluk :)) En basiti benim yengem korunuyolardı hamile kaldı bir defa boşalmayla

ben esıme dedım zaten bız bu ısı beceremıyoruz dıye tum spremcıkler dısarı cıkıyordu esımde ıplerı elıne aldı benı yonlendıryor artık

En yakin arkadaşim gebelik testinin fotosunu gondermis pozitif gunlerimiz ayni ikinci bebegi olacak onun esi sehirdisinfa hep nasil oldu kendi de anlamamis bi iki iliskiyle icim sıkıldi bian
Tatlım benim... anlıyorum hissettiğini...
Kimyasal geçirdiğim ay en yakın arkadaşım yeni evlenmiş istemeden hamile kalmıştı.. o hissi bilirim..
Bizimki de korunurken oldu belki ama ben istiyordum ... Nasipte ne zaman olacağını bilmiyor insan... En yakın zamanda senin meleğin de inşaAllah gelip konsu göbüşüne canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…