hehe kocamın mevlütlerde ettiği duaya benzedi , sende de mi hocalık var hatuuun
Tamam kuzucumm dikkat ediyorum
Pfff ben çok atardım göbüş , acayip özledim.. evde müziği açarrrr göbüş ata ata temizlik yapardım...şimdi müziği açıyorum tam atacağım ki göbüşüüüü gözlerim göbüşüme takılıyor , duur esma diyorum
Ayyy deli kaygılım yaa , hayal ettim de seni:) yokta rahmetli dedemin sofra duasında var böyle dualar bir de mevlütlere gide gele öğrendim artık ezberliyor insan bi süre sonra :):) bende öyle toptan söylerim ölmüşlerimi tek tek sayarım hastalarımı aklımdan geçiririm öyle uzundur dualarım bitene kadar çok esnerim kocamda artık uyu der
Hmm güzel fikir yawEvet canım cok guzel olur evet canım rahat rahat balayılarını yapsınlar sonra hem hayırlı olsuna gıdersın hem ısını halledersın bır tasla ıkı kussagol canım benım verırısn bılırım:)
heheatarsın kuzum yıne atarsın bencede dur esmam sen bebısın gelsın dunyaya karsılıklı atarsınız artık
kızlar lisans işletme 71 puanım var tercih yapim mi olacağından değil de artaksiyon olsun işte :)
Hmm güzel fikir yaw
Sağ ol kuşuuumm....
Amiinn allah yardımEvet çok sinir olmuştum bende , ama hesaplamalarıma göre sevgilisindendi bebek... yumurtlama günü 9. gün çok çok çok nadir durumlarda olur... o yüzden canım... ama çok çirkin bir durum..Rabbim düşürmesin kimseyi..
Evet çok sinir olmuştum bende , ama hesaplamalarıma göre sevgilisindendi bebek... yumurtlama günü 9. gün çok çok çok nadir durumlarda olur... o yüzden canım... ama çok çirkin bir durum..Rabbim düşürmesin kimseyi..[/QUOTE
Ayyy deli kaygılım yaa , hayal ettim de seni
Allahım kabul etsin dualarını
En yakin arkadaşim gebelik testinin fotosunu gondermis pozitif gunlerimiz ayni ikinci bebegi olacak onun esi sehirdisinfa hep nasil oldu kendi de anlamamis bi iki iliskiyle icim sıkıldi bian
rahat olman harika böyle devam et :) umut vermek istemiyorum ama umarım sürpriz yaparsın bize :)):)
o heyecana kalbim dayanmazYap yap heyecan yarat kendıne kusum :)
Diyorum ben sizee bizde var bir uyuzluk :)) En basiti benim yengem korunuyolardı hamile kaldı bir defa boşalmaylaValla canım onları bende anlamıyorum benımde arkadasım tek korunmasız ılıskıyle hamıle kaldı hemde kendısnın ustte oldugu pozısyon hepsı dısına cıkmıstı dıyor , bızım kuzen teldekı hesaplayıcılardan yum hesaplaması yapıyor ona gore ılıskıye gırıyor tutuyor ben anlamadım canım bu ıslerı kısmet artık canım ya demekkı zamanı var olacagı varsa oluyor
o heyecana kalbim dayanmazgerçi nasip işi 69 bi arkadaşım tarım koop. atandı
Oh valla ya ne güzel dünya. Hatunlar doğurgan maaşalah tek vuruşla hemen hamile kalıyolar arkadaş. Bi bizde tık yok herhalde...En yakin arkadaşim gebelik testinin fotosunu gondBimis pozitif gunlerimiz ayni ikinci bebegi olacak onun esi sehirdisinfa hep nasil oldu kendi de anlamamis bi iki iliskiyle icim sıkıldi bian
Diyorum ben sizee bizde var bir uyuzluk :)) En basiti benim yengem korunuyolardı hamile kaldı bir defa boşalmayla
Tatlım benim... anlıyorum hissettiğini...En yakin arkadaşim gebelik testinin fotosunu gondermis pozitif gunlerimiz ayni ikinci bebegi olacak onun esi sehirdisinfa hep nasil oldu kendi de anlamamis bi iki iliskiyle icim sıkıldi bian
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?