2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

hahaha hakikaten komikmiş yani , canım kaygılım yaaa

En yakin arkadaşim gebelik testinin fotosunu gondermis pozitif gunlerimiz ayni ikinci bebegi olacak onun esi sehirdisinfa hep nasil oldu kendi de anlamamis bi iki iliskiyle icim sıkıldi bian

kıyamam ben sana rabbim sana da test resimlerini göndermeyi buralara olumlu sonuçlarını boy boy çekip koymayı nasip etsin :)

ben esıme dedım zaten bız bu ısı beceremıyoruz dıye tum spremcıkler dısarı cıkıyordu esımde ıplerı elıne aldı benı yonlendıryor artık
Benim bugün yarın yumurtlama günüm ama ben degerlendiremiycem çünkü enfeksiyon ilacı kullanmaya başladım dünden beri.ama doktor degerlendir demişti.enfeksiyonu idrarda görmeden önce.sonrasında korunda demedi dün korundum bugünde korunurum galiba çünkü vajinal içi krem kullanıyorum sperm olsada öldürür galiba o kırem yarın da kullanıcam buay boş geçti

Kızlar öglen yemegını yedıkten sonra bana bır uyku cokuyor anlatamam gozlerımı acamıyorum gozumun onunu zor goruyorum neden böyle oluyordur
Yoğurt mu yiyon kısss , yada ayran içiyorsundur
Lisedeyken yemekhanede sınıftaki erkekler dersimize girecek hocaya dayarlardı yoğurdu ayranı uykusu gelsin diye , o geldi aklıma yaaa

EEee kızlar nasılsınız ? yok mu batı yaklasanları görelim ?

Yoğurt mu yiyon kısss , yada ayran içiyorsundur
Lisedeyken yemekhanede sınıftaki erkekler dersimize girecek hocaya dayarlardı yoğurdu ayranı uykusu gelsin diye , o geldi aklıma yaaa

fenaymıs sıızn sınıf o zaman ahh bu ogrencılık ınsanın aklına hersey gelıyor o zamanlar :) yedıgımde oluyor ama yemedıgım zamandada gelıyor canım

Hım anladım canım hayırlısı ama korunman gerekse dr korun derdı sana sen oluruna bırak bence kısmet degılse zaten olmaz tabı yınede sen bılırısn ıcınden nasıl gelıorsa oyleyap

Önce enfeksiyonundan kurtul inşaAllah , fena bir şeydir , bol su içmeyi tavsiye ediyorlar canım...
Rabbim şifanı versin

fenaymıs sıızn sınıf o zaman ahh bu ogrencılık ınsanın aklına hersey gelıyor o zamanlar :) yedıgımde oluyor ama yemedıgım zamandada gelıyor canım
öyle öyle, bide bizim sınıf okulun en çalışkan sınıfıydı düşün artık
Hmm ... çok mu acıkıyorsun acaba..hani çok acıkıp yemek yeyince insan uykusu gelir ya, ondan dedim..

biz ona nasip değil torpil diyoruz nasip le kısmet bizim işimiz :)
evet çok doğru ama sistem de bozuk tar.kredi.koop. iki cesit alım yapıyo biri ortakların cocukları diğeri normal bzim gibilerin alımı yedek listesindeydi gecen haziranda bundan 15 gün önce gel başla dediler apar topar artvin hopaya gitti

Bende badem yiyordum bir ara ama onuda yemiyoruz şimdi.
Ben durduk yere midemin ağzına geldiğini hissedip bir iki defa kusmuğumu yuttum.
Böyle zaman geçmiyorda napcaz hiç bilmiyorum. İbrahim saraçoğlunun söylediği bir yöntem var onu deneyeceğim.
sende normal kanalların fln daha açık öyle şeyler kapmaya daha elverişlisin sen dinlen oda zamanla geçip gidecek inşallahh :) iyi olun canlarım :)
İnşallah öyle umuyoruz.
Teyzesi sende arkadaşını hemen yap bizimki dört gözle arkadaş bekliyor. :)
Canım neredeydin sen belki bir yer önerebilirim?

öyle öyle, bide bizim sınıf okulun en çalışkan sınıfıydı düşün artık
Hmm ... çok mu acıkıyorsun acaba..hani çok acıkıp yemek yeyince insan uykusu gelir ya, ondan dedim..

Bazen evet canm cok acıkıyorum kahvaltı yapmadıgımda ama bu hafta kahvaltı yapmaya basladım :)

Hakkında hayırlısı olsun tatlımm,,, ben pek anlamıyorum kaçla nereye atanılır o yüzden yorum yapmadım :)
sağol canım şöle bi durum var açıktan alım olunca puanın fark etmiyo pek sözü kayda değer bi yakının olsun yeter ama eğer merkezi atamaysa bide işletme mezunuysan 85 puana 4. alımlarda falan anca düşüyo

Edirnedeyim, özelde gidebileceğim iki doktor var , ikisinden birini düşünüyorum nasipse, tabii şu yıl başını atlattığımızda inşaAllah :)

aynen canım öyle yıne ozelden ıyı canım devlettıkı en dusuk maas
tipim mi bozuk bilmem özele bile almıyorlar ya mülakata gittim çağrı merkezi için ilk sınavlı olanı gectim de şu birebir görüşülen kısımı gecemedim galiba hala ses seda yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…