- 30 Eylül 2014
- 1.036
- 1.136
- 158
- 37
Çok iyi yaaaaa :)ben esıme dedım zaten bız bu ısı beceremıyoruz dıye tum spremcıkler dısarı cıkıyordu esımde ıplerı elıne aldı benı yonlendıryor artık
o heyecana kalbim dayanmazgerçi nasip işi 69 bi arkadaşım tarım koop. atandı
hahaha hakikaten komikmiş yani , canım kaygılım yaaaamin canım sağ ol ünide ev arkadaşım geldi odaya bende ayetel kürsiyi okuyorum makineli tüfek gibi hızlı hızlı kısık sesle gözlüklerini takmamış beni zor nefes alıyor sanmış koşa koşa geldi yüzüme eğildi ne yapıyorum diye bi güldüm duanın ortasında dedim ölmüyorum dua okuyorum arada aklıma geliyor çok gülüyorum o şaşkın haline
En yakin arkadaşim gebelik testinin fotosunu gondermis pozitif gunlerimiz ayni ikinci bebegi olacak onun esi sehirdisinfa hep nasil oldu kendi de anlamamis bi iki iliskiyle icim sıkıldi bian
Benim bugün yarın yumurtlama günüm ama ben degerlendiremiycem çünkü enfeksiyon ilacı kullanmaya başladım dünden beri.ama doktor degerlendir demişti.enfeksiyonu idrarda görmeden önce.sonrasında korunda demedi dün korundum bugünde korunurum galiba çünkü vajinal içi krem kullanıyorum sperm olsada öldürür galiba o kırem yarın da kullanıcam buay boş geçtiben esıme dedım zaten bız bu ısı beceremıyoruz dıye tum spremcıkler dısarı cıkıyordu esımde ıplerı elıne aldı benı yonlendıryor artık
Yoğurt mu yiyon kısss , yada ayran içiyorsundurKızlar öglen yemegını yedıkten sonra bana bır uyku cokuyor anlatamam gozlerımı acamıyorum gozumun onunu zor goruyorum neden böyle oluyordur
Yoğurt mu yiyon kısss , yada ayran içiyorsundur
Lisedeyken yemekhanede sınıftaki erkekler dersimize girecek hocaya dayarlardı yoğurdu ayranı uykusu gelsin diye , o geldi aklıma yaaa
Benim bugün yarın yumurtlama günüm ama ben degerlendiremiycem çünkü enfeksiyon ilacı kullanmaya başladım dünden beri.ama doktor degerlendir demişti.enfeksiyonu idrarda görmeden önce.sonrasında korunda demedi dün korundum bugünde korunurum galiba çünkü vajinal içi krem kullanıyorum sperm olsada öldürür galiba o kırem yarın da kullanıcam buay boş geçti
Önce enfeksiyonundan kurtul inşaAllah , fena bir şeydir , bol su içmeyi tavsiye ediyorlar canım...Benim bugün yarın yumurtlama günüm ama ben degerlendiremiycem çünkü enfeksiyon ilacı kullanmaya başladım dünden beri.ama doktor degerlendir demişti.enfeksiyonu idrarda görmeden önce.sonrasında korunda demedi dün korundum bugünde korunurum galiba çünkü vajinal içi krem kullanıyorum sperm olsada öldürür galiba o kırem yarın da kullanıcam buay boş geçti
hadi ya gerçekten mi bi bakim parası az da olsa devlet işi tatilin iznin hepsi belli olsun da bi şekildeKesınlıkle canım tamamen kısmt ısı yenı yasa cıkmıs sanırım sız bu puanla lıse duzeyındede tercıh yapabbılıyormussunuz
öyle öyle, bide bizim sınıf okulun en çalışkan sınıfıydı düşün artıkfenaymıs sıızn sınıf o zaman ahh bu ogrencılık ınsanın aklına hersey gelıyor o zamanlar :) yedıgımde oluyor ama yemedıgım zamandada gelıyor canım
Hakkında hayırlısı olsun tatlımm,,, ben pek anlamıyorum kaçla nereye atanılır o yüzden yorum yapmadım :)hadi ya gerçekten mi bi bakim parası az da olsa devlet işi tatilin iznin hepsi belli olsun da bi şekilde
hadi ya gerçekten mi bi bakim parası az da olsa devlet işi tatilin iznin hepsi belli olsun da bi şekilde
evet çok doğru ama sistem de bozuk tar.kredi.koop. iki cesit alım yapıyo biri ortakların cocukları diğeri normal bzim gibilerin alımı yedek listesindeydi gecen haziranda bundan 15 gün önce gel başla dediler apar topar artvin hopaya gittibiz ona nasip değil torpil diyoruz nasip le kısmet bizim işimiz :)
Bende badem yiyordum bir ara ama onuda yemiyoruz şimdi.Dediklerimi dene istersen canım...
Su benim midemi daha çok bulandırırdı.. akan su bile elimi yıkarken.. bulaşık yıkayamıyordum.. Umarım çabuk atlatırsın canım...
Krakeri sabah yataktan kalkmadan at ağzına..birde ben sabah namazına kalktığımda leblebi atıyordum 5 6 tane ağzıma.. kalkana kadar rahattım o sayede..
İnşallah öyle umuyoruz.sende normal kanalların fln daha açık öyle şeyler kapmaya daha elverişlisin sen dinlen oda zamanla geçip gidecek inşallahh :) iyi olun canlarım :)
Canım neredeydin sen belki bir yer önerebilirim?Oyy kurban oluruz sanaaa :)
Kaygılım haklısın içimde büyüyor ama 3 haftadır görmüyorum, devlet hastanesinde doktorum şartların en iyisi olsa da ultrsason resmi vermiyorlar , 5 hafta sonra çağırdı beni.. insan merak ediyor.. yılbaşından sonra özele başlayacağım Allahım nasip ederse.. eşya borcumuz sonunda bitiyor da
öyle öyle, bide bizim sınıf okulun en çalışkan sınıfıydı düşün artık
Hmm ... çok mu acıkıyorsun acaba..hani çok acıkıp yemek yeyince insan uykusu gelir ya, ondan dedim..
sağol canım şöle bi durum var açıktan alım olunca puanın fark etmiyo pek sözü kayda değer bi yakının olsun yeter ama eğer merkezi atamaysa bide işletme mezunuysan 85 puana 4. alımlarda falan anca düşüyoHakkında hayırlısı olsun tatlımm,,, ben pek anlamıyorum kaçla nereye atanılır o yüzden yorum yapmadım :)
Edirnedeyim, özelde gidebileceğim iki doktor var , ikisinden birini düşünüyorum nasipse, tabii şu yıl başını atlattığımızda inşaAllah :)Bende badem yiyordum bir ara ama onuda yemiyoruz şimdi.
Ben durduk yere midemin ağzına geldiğini hissedip bir iki defa kusmuğumu yuttum.
Böyle zaman geçmiyorda napcaz hiç bilmiyorum. İbrahim saraçoğlunun söylediği bir yöntem var onu deneyeceğim.
İnşallah öyle umuyoruz.
Teyzesi sende arkadaşını hemen yap bizimki dört gözle arkadaş bekliyor. :)
Canım neredeydin sen belki bir yer önerebilirim?
tipim mi bozuk bilmem özele bile almıyorlar ya mülakata gittim çağrı merkezi için ilk sınavlı olanı gectim de şu birebir görüşülen kısımı gecemedim galiba hala ses seda yokaynen canım öyle yıne ozelden ıyı canım devlettıkı en dusuk maas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?