- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
Hmm gerçekten sıkıntı şu atama işleri , Sen yine de dene şansını canım... :) kısmet işlerisağol canım şöle bi durum var açıktan alım olunca puanın fark etmiyo pek sözü kayda değer bi yakının olsun yeter ama eğer merkezi atamaysa bide işletme mezunuysan 85 puana 4. alımlarda falan anca düşüyo
Canım biz ilişkiye girerken hep yüksek beklentiyle yapıyoruz. Haliyle kimyamız hormonlarımız ona göre oluyor. Mesela ben taş düşürdüğümü düşündüğüm için ilişkiyi istemeyerek yaptım. Sonrasında da bebek defterini kapatmıştık. İdrar tahlilindeki pozitifi görmemize rağmen bebeğe inanamamıştık. Düşün onlar bunu nasıl bir ruh haliyle yapıyorlar.En yakin arkadaşim gebelik testinin fotosunu gondermis pozitif gunlerimiz ayni ikinci bebegi olacak onun esi sehirdisinfa hep nasil oldu kendi de anlamamis bi iki iliskiyle icim sıkıldi bian
evet çok doğru ama sistem de bozuk tar.kredi.koop. iki cesit alım yapıyo biri ortakların cocukları diğeri normal bzim gibilerin alımı yedek listesindeydi gecen haziranda bundan 15 gün önce gel başla dediler apar topar artvin hopaya gitti
Amin kaygilim hepimize inşallah ne diyimkıyamam ben sana rabbim sana da test resimlerini göndermeyi buralara olumlu sonuçlarını boy boy çekip koymayı nasip etsin :)
Bende badem yiyordum bir ara ama onuda yemiyoruz şimdi.
Ben durduk yere midemin ağzına geldiğini hissedip bir iki defa kusmuğumu yuttum.
Böyle zaman geçmiyorda napcaz hiç bilmiyorum. İbrahim saraçoğlunun söylediği bir yöntem var onu deneyeceğim.
İnşallah öyle umuyoruz.
Teyzesi sende arkadaşını hemen yap bizimki dört gözle arkadaş bekliyor. :)
Canım neredeydin sen belki bir yer önerebilirim?
tipim mi bozuk bilmem özele bile almıyorlar ya mülakata gittim çağrı merkezi için ilk sınavlı olanı gectim de şu birebir görüşülen kısımı gecemedim galiba hala ses seda yok
Haklisin canim rahatiz diyoruz takmiyoruz diyoruz ama bilinalti orda surekli bebege odakliCanım biz ilişkiye girerken hep yüksek beklentiyle yapıyoruz. Haliyle kimyamız hormonlarımız ona göre oluyor. Mesela ben taş düşürdüğümü düşündüğüm için ilişkiyi istemeyerek yaptım. Sonrasında da bebek defterini kapatmıştık. İdrar tahlilindeki pozitifi görmemize rağmen bebeğe inanamamıştık. Düşün onlar bunu nasıl bir ruh haliyle yapıyorlar.
amin canım 25 yaşına kadar baba parası yedik şimdi koca parası yiyoruz :)Kız neden öyle dıyorsun özeldede torpıl ıslıyor ıs bulmak cok zor canım Allah kımseyı ıssız bırakmasın
Farklı aralıklarla farklı şehirlerde kadın doğum uzmanına gittim herseferinde herşey güzel çıkıyo ama az enfeksiyon çıkıyo idrarda.az olunca ben üstüne durmuyorum ilacı kullanıp gerisini takip etmiyotum takii kaşıntı başlayıncaya kadar.3 tür bu böyle oluyo ben anladımki ben enfeksiyon yüzünden hamile kalamıyorum.doktorum eşinde ürolajide muayene olsun dedi eger onda varsa sen tedavi olsanda sana tekrar bulaşır dedi.Hamile kalsan bile enfeksiyondan düşük yapatsın dedi.ben bu ay bu enfeksiyon meselesinden kurtulmam lazım hrm eşim hrm ben.Evi karantinaya alıcam :))Önce enfeksiyonundan kurtul inşaAllah , fena bir şeydir , bol su içmeyi tavsiye ediyorlar canım...
Rabbim şifanı versin
amin canım 25 yaşına kadar baba parası yedik şimdi koca parası yiyoruz :)
Hayırlısı olsun hakkında o zaman ne diyelimEdirnedeyim, özelde gidebileceğim iki doktor var , ikisinden birini düşünüyorum nasipse, tabii şu yıl başını atlattığımızda inşaAllah :)
Bizde dua ediyoruz size bol bolçalışıyorum çalışıyorumm :):):)
Bende bunu anlatmaya çalışıyorum. Bak bu dönemde doktorumun dediğini aynen söyleyeyim " Bak kızım kanser değilsen bile vallahi böyle düşünmekten olacaksın. Şimdilik bebeği ve kendini düşün. İhtimalleri aklına getirme ,eğer yaşayacağı varsa bebeğin bizimle olacak. Sen kendine dikkat et ve aklına olumsuz şeyler getirme" dedi. Düşün neyi düşünürsek vücut ona göre kimyası değişiyormuş. Sen rahatlamaya çalışHaklisin canim rahatiz diyoruz takmiyoruz diyoruz ama bilinalti orda surekli bebege odakli
çok şükür kimseye muhtaç değiliz de insanın evde canı sıkılıyor hem de hayat hep böle devam etmezki çevreden bazan duyuyorum küçüçük cocuklar annelerine çemkiriyorlar onu al bunu al git sende çalış onun annesi çalışıyo ...korkuyo insan zamane cocuklarından tamam allah yarattığı kulun rızkını verir de yeni nesil de haline razı olmak diye biişi yokEsının maasıda yetıyorsa sıkıntı yapma cnaım kendıne ama ınsallah ıyı bır ıs bulabılırsın :)
Evet evet , eşin de çok önemli ,Farklı aralıklarla farklı şehirlerde kadın doğum uzmanına gittim herseferinde herşey güzel çıkıyo ama az enfeksiyon çıkıyo idrarda.az olunca ben üstüne durmuyorum ilacı kullanıp gerisini takip etmiyotum takii kaşıntı başlayıncaya kadar.3 tür bu böyle oluyo ben anladımki ben enfeksiyon yüzünden hamile kalamıyorum.doktorum eşinde ürolajide muayene olsun dedi eger onda varsa sen tedavi olsanda sana tekrar bulaşır dedi.Hamile kalsan bile enfeksiyondan düşük yapatsın dedi.ben bu ay bu enfeksiyon meselesinden kurtulmam lazım hrm eşim hrm ben.Evi karantinaya alıcam :))
çok şükür kimseye muhtaç değiliz de insanın evde canı sıkılıyor hem de hayat hep böle devam etmezki çevreden bazan duyuyorum küçüçük cocuklar annelerine çemkiriyorlar onu al bunu al git sende çalış onun annesi çalışıyo ...korkuyo insan zamane cocuklarından tamam allah yarattığı kulun rızkını verir de yeni nesil de haline razı olmak diye biişi yok
inşallah canım sağolÇok haklısın cocuklara yetısmek onları ıyı bır sekılde yetıstırmek cok zor bende bazen dusunuyorum nasıl olacak dıye Allah'ım kolaylıgını versın akıllı anlayıslı bebısler nasıp etsın ınsallah gonlune gore ıyı bır ıs bulursun canım
Sirkeli su yakmazmı. Bende idrar yollarımı çok çabuk üşütüyorum. Çok şükür iltihap yok ama olur die de korkmuyo deilimEvet evet , eşin de çok önemli ,
muhakkak iç çaşmaşırınızı günlük değiştirin , hatta sen günde iki defa değiştir bu süreçte , bol bol su için..ve mumkunse eşin de ilaç kullansın..
bende hamileyken bir kaşıntı başladı 3 hafta öncesi , akıntım da bir tuhaftı , doktor bir krem verdi de rahatladım..mantar çok görülüyormuş o haftalarda bende hayatımda hiç olmamış şimdi olmuştum..kendimizi çok kollamamız gerekiyor ..
Sirkeli suyla taharetlenmek çok fayda edermiş , istersen bir dene canım..
Yok çok faydalıymış , onun ölçüsü var canım internetten bakarsın,, mikrop arındırıcıdır zaten sirke :)Sirkeli su yakmazmı. Bende idrar yollarımı çok çabuk üşütüyorum. Çok şükür iltihap yok ama olur die de korkmuyo deilim
Teşekkür ederim canım bilgin için. Bakıp hemen uygulayacam inşallahYok çok faydalıymış , onun ölçüsü var canım internetten bakarsın,, mikrop arındırıcıdır zaten sirke :)
bende yaptim sirkeli su denemelisin hatta yine badliyim biraz var sanki :)Sirkeli su yakmazmı. Bende idrar yollarımı çok çabuk üşütüyorum. Çok şükür iltihap yok ama olur die de korkmuyo deilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?