2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Hmm gerçekten sıkıntı şu atama işleri , Sen yine de dene şansını canım... :) kısmet işleri

En yakin arkadaşim gebelik testinin fotosunu gondermis pozitif gunlerimiz ayni ikinci bebegi olacak onun esi sehirdisinfa hep nasil oldu kendi de anlamamis bi iki iliskiyle icim sıkıldi bian
Canım biz ilişkiye girerken hep yüksek beklentiyle yapıyoruz. Haliyle kimyamız hormonlarımız ona göre oluyor. Mesela ben taş düşürdüğümü düşündüğüm için ilişkiyi istemeyerek yaptım. Sonrasında da bebek defterini kapatmıştık. İdrar tahlilindeki pozitifi görmemize rağmen bebeğe inanamamıştık. Düşün onlar bunu nasıl bir ruh haliyle yapıyorlar.

kısmet sen yinede şansını mutlaka dene canım :)

çalışıyorum çalışıyorumm :):):)

tipim mi bozuk bilmem özele bile almıyorlar ya mülakata gittim çağrı merkezi için ilk sınavlı olanı gectim de şu birebir görüşülen kısımı gecemedim galiba hala ses seda yok

Kız neden öyle dıyorsun özeldede torpıl ıslıyor ıs bulmak cok zor canım Allah kımseyı ıssız bırakmasın

Haklisin canim rahatiz diyoruz takmiyoruz diyoruz ama bilinalti orda surekli bebege odakli

Önce enfeksiyonundan kurtul inşaAllah , fena bir şeydir , bol su içmeyi tavsiye ediyorlar canım...
Rabbim şifanı versin
Farklı aralıklarla farklı şehirlerde kadın doğum uzmanına gittim herseferinde herşey güzel çıkıyo ama az enfeksiyon çıkıyo idrarda.az olunca ben üstüne durmuyorum ilacı kullanıp gerisini takip etmiyotum takii kaşıntı başlayıncaya kadar.3 tür bu böyle oluyo ben anladımki ben enfeksiyon yüzünden hamile kalamıyorum.doktorum eşinde ürolajide muayene olsun dedi eger onda varsa sen tedavi olsanda sana tekrar bulaşır dedi.Hamile kalsan bile enfeksiyondan düşük yapatsın dedi.ben bu ay bu enfeksiyon meselesinden kurtulmam lazım hrm eşim hrm ben.Evi karantinaya alıcam :))

Edirnedeyim, özelde gidebileceğim iki doktor var , ikisinden birini düşünüyorum nasipse, tabii şu yıl başını atlattığımızda inşaAllah :)
Hayırlısı olsun hakkında o zaman ne diyelim
çalışıyorum çalışıyorumm :):):)
Bizde dua ediyoruz size bol bol

Haklisin canim rahatiz diyoruz takmiyoruz diyoruz ama bilinalti orda surekli bebege odakli
Bende bunu anlatmaya çalışıyorum. Bak bu dönemde doktorumun dediğini aynen söyleyeyim " Bak kızım kanser değilsen bile vallahi böyle düşünmekten olacaksın. Şimdilik bebeği ve kendini düşün. İhtimalleri aklına getirme ,eğer yaşayacağı varsa bebeğin bizimle olacak. Sen kendine dikkat et ve aklına olumsuz şeyler getirme" dedi. Düşün neyi düşünürsek vücut ona göre kimyası değişiyormuş. Sen rahatlamaya çalış

Esının maasıda yetıyorsa sıkıntı yapma cnaım kendıne ama ınsallah ıyı bır ıs bulabılırsın :)
çok şükür kimseye muhtaç değiliz de insanın evde canı sıkılıyor hem de hayat hep böle devam etmezki çevreden bazan duyuyorum küçüçük cocuklar annelerine çemkiriyorlar onu al bunu al git sende çalış onun annesi çalışıyo ...korkuyo insan zamane cocuklarından tamam allah yarattığı kulun rızkını verir de yeni nesil de haline razı olmak diye biişi yok

Evet evet , eşin de çok önemli ,
muhakkak iç çaşmaşırınızı günlük değiştirin , hatta sen günde iki defa değiştir bu süreçte , bol bol su için..ve mumkunse eşin de ilaç kullansın..
bende hamileyken bir kaşıntı başladı 3 hafta öncesi , akıntım da bir tuhaftı , doktor bir krem verdi de rahatladım..mantar çok görülüyormuş o haftalarda bende hayatımda hiç olmamış şimdi olmuştum..kendimizi çok kollamamız gerekiyor ..
Sirkeli suyla taharetlenmek çok fayda edermiş , istersen bir dene canım..

Çok haklısın cocuklara yetısmek onları ıyı bır sekılde yetıstırmek cok zor bende bazen dusunuyorum nasıl olacak dıye Allah'ım kolaylıgını versın akıllı anlayıslı bebısler nasıp etsın ınsallah gonlune gore ıyı bır ıs bulursun canım

inşallah canım sağol

Sirkeli su yakmazmı. Bende idrar yollarımı çok çabuk üşütüyorum. Çok şükür iltihap yok ama olur die de korkmuyo deilim

Sirkeli su yakmazmı. Bende idrar yollarımı çok çabuk üşütüyorum. Çok şükür iltihap yok ama olur die de korkmuyo deilim
Yok çok faydalıymış , onun ölçüsü var canım internetten bakarsın,, mikrop arındırıcıdır zaten sirke :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…