- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
esma nasıl gidiyor tatlımİnşaAllah güzel haberler alırız bunun sonucunda tatlım beniimmm :)
esma nasıl gidiyor tatlım
canlarımmm sizlerii kocaman öpüyorum hepinizin iyi haftasonlarıı olsunnn sizleri seviyorumm kk en büyük kk
iyi tatlım eşim yolda ben yine ekmek yapma makinesini çalıştırdım hindi haşlıyorum anlayacağın bugün ben oturuyorum makineler işimi görüyorGulummm naptın nasılsın
muahhh benden de sanacanlarımmm sizlerii kocaman öpüyorum hepinizin iyi haftasonlarıı olsunnn sizleri seviyorumm kk en büyük kk
iyi tatlım eşim yolda ben yine ekmek yapma makinesini çalıştırdım hindi haşlıyorum anlayacağın bugün ben oturuyorum makineler işimi görüyorsen naptın
elisama ve tim K.K ÜYESİ GÜZELLERİNE
Kizlar ya birsey sorucam size ortalama 2 haftadir ben surekli riyamda ölmus kisileri goruyorum olen tanidiklari hatta rahmetli babamida goruyorum gecen hafta onun hayirna asure yapmistim ama niye goruyorum surekli
NASIL GÖRÜYORSUN MESELA..Kizlar ya birsey sorucam size ortalama 2 haftadir ben surekli riyamda ölmus kisileri goruyorum olen tanidiklari hatta rahmetli babamida goruyorum gecen hafta onun hayirna asure yapmistim ama niye goruyorum surekli
İYİ tatlım dünkü tarifte maya az gibiydi kabarmadı da zaten ama tadı güzeldi bugün bildiğim gibi yaptım bakalım nasıl olacak :) kolay gelsin canımOhhhh sefan olsun canım ne guzel sende dınlen dunku ekmek nasıl oldu canım elıne saglık bende calısıyorum canım aynı degsıklık yok:)
müziğe bayılıyorum kadına dagel buraya gel
İYİ tatlım dünkü tarifte maya az gibiydi kabarmadı da zaten ama tadı güzeldi bugün bildiğim gibi yaptım bakalım nasıl olacak :) kolay gelsin canım
Canm yozgatta hangi doktora gidiyosun bende yozgattayimda fikir almak istedim ben surekli ankaraya gidiyorum ama zor oluyor
müziğe bayılıyorum kadına dabize de kız gel sende şöylee
canm öksürüğe kara turp bal karışımı çok iyi geliyor bebişe de zararı olmaz sanırım yap istersen..Pazar gününden beri hastayım kızlar.nasıl bir illet bu anlamadım.dr ilaçta vermedi.1 haftayı gecerse ancak verebılırım dedıöldüm günlerdir valla.bugüne biraz baş ağrısı ve şiddetli öksürük kaldı.allah gepimize sağlık şifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?