2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

iyi tatlım eşim yolda ben yine ekmek yapma makinesini çalıştırdım hindi haşlıyorum anlayacağın bugün ben oturuyorum makineler işimi görüyor sen naptın

Ohhhh sefan olsun canım ne guzel sende dınlen dunku ekmek nasıl oldu canım elıne saglık bende calısıyorum canım aynı degsıklık yok:)

Kizlar ya birsey sorucam size ortalama 2 haftadir ben surekli riyamda ölmus kisileri goruyorum olen tanidiklari hatta rahmetli babamida goruyorum gecen hafta onun hayirna asure yapmistim ama niye goruyorum surekli

Kizlar ya birsey sorucam size ortalama 2 haftadir ben surekli riyamda ölmus kisileri goruyorum olen tanidiklari hatta rahmetli babamida goruyorum gecen hafta onun hayirna asure yapmistim ama niye goruyorum surekli

Duamı ıstıyorlar acaba oluden dırı haber derler hayır olsun canm

NASIL GÖRÜYORSUN MESELA..

Ohhhh sefan olsun canım ne guzel sende dınlen dunku ekmek nasıl oldu canım elıne saglık bende calısıyorum canım aynı degsıklık yok:)
İYİ tatlım dünkü tarifte maya az gibiydi kabarmadı da zaten ama tadı güzeldi bugün bildiğim gibi yaptım bakalım nasıl olacak :) kolay gelsin canım

İYİ tatlım dünkü tarifte maya az gibiydi kabarmadı da zaten ama tadı güzeldi bugün bildiğim gibi yaptım bakalım nasıl olacak :) kolay gelsin canım

Hım anladım canım oktay ustanın ekmek tarıflerıde cok guzel oluyor :)

canm öksürüğe kara turp bal karışımı çok iyi geliyor bebişe de zararı olmaz sanırım yap istersen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…