sana çorapsız gezme diyen önce saçlarını kurutsun @elisadün üşütmüşsündür vücutta açık şu an enfeksiyona kendine çok dikkat et canım tospammm :))
Esma'm evet başladık çok şükür az önce iğnemi oldum gene :) çok şükür,pazartesi kontrolüm var, bakalım büyüyormu gelişiyormu benim yumoşlar,aminnn inşallah Rabbim yüzümüze baksın,dikkat etmeye çalışıyorum,dualarında herkesle beraber banada yer verirsen çok ama çok sevinirim,Allah razı olsun şimdidenKuşum beniiimm..yeni haberim olmadı , başlamış bismillah demişsiniiizz...
Rabbim meleklerini hemencecik göndersin inşaAllaah...canımsın benim, kendine dikkat et bu süreçte olur mu :)
Aaaa saç kurutulmaz mı kış günü elisaaaammmm? Evet kuzum, ciğerlerime kadar üşütmüşüm hem de, sanırım narkoz sonrası ayılırken soğukta bekletmişler baya.
Bebegım cok kabarıyor o yuzden kurutmuyorum kendı kendıne kuruyor
canım ameliyatı atlattın sıkıntısız değil mi?Aaaa saç kurutulmaz mı kış günü elisaaaammmm? Evet kuzum, ciğerlerime kadar üşütmüşüm hem de, sanırım narkoz sonrası ayılırken soğukta bekletmişler baya.
Aaa kabarsın ne güzel işte, hacimli olur. Ya da köpük kullanırsın çok kabarıyosa.
canım ameliyatı atlattın sıkıntısız değil mi?
şimdi doktor kaç ay dinlenme verdiEvet canım, atlattım çok şükür. Sağol.
NASIL GÖRÜYORSUN MESELA..
bılmıyorumkı geneldede ederım ama begenmedılermı naptılarDuamı ıstıyorlar acaba oluden dırı haber derler hayır olsun canm
bılmıyorumkı geneldede ederım ama begenmedılermı naptılar
gecen hafta yıne babamı gordum kardesım evlenıyormus yuksek bıyerde bembeyaz oturuyor benımde dogum gunummus esım dogum gunu hedıyesı olarak babamı getıroyor guya olmemıs dıyor babam takımlı felandı
2. ruyamda komsumuzun kocasını gordum bıryerde oturuyordu
dunde babam olmus 3. gun mevlute gıdıyormusum suslenmısım ve sonra pısman oluyorum dıger odaya gecıyorum annemın babaannesı beyaz ortuyle oturuyor kendıme dıyorumkı ya bu olmustu napıyor burada dıyorum ve uyandım[/QUOTE
guzel gormussun canim oluden diri haberi derlere belki bebegin habercisidir cok yakin zamanda hamile kalacaksin bizimkiler hep oyle yorumlarbılmıyorumkı geneldede ederım ama begenmedılermı naptılar
2 aydır gün aşırı ilişkiyle cocuk denemesi yapıyoruz ikisindede normalde 35 i bulan adetim erkenden geliveriyor benlen dalga geciyor vücudum anladım daha bugün 30. gün ve çok kıymetli kırmızılar baş gösterdi....allah hayırlısını nasip etsin ne diyeyim
ne deli vucudum var 7 aydır anlayamadımı ne olduklarını ....töbe töbe .....neyse olaya güzel tarafından bakim sıcacık kırmızılı kırmızılı kış geceleri bekleyin biz geliyoruz :)Canım bız hassas ınsanlar oldugumuz ıcın vuducumuzda hassas spremcıklere alısamadılar sanırım yabancı cısım olarak varlıklarını kabul edemıyorlar vucut ne tepkı verecegını sasırıyor ben öyle yorumluyorum artık :)
Kizlar slm ..canim cok sikkin..bugun sabah kan testi vermistim 9.8 dusmus bu sefer az oncede adet oldum ne zaman bebegim olacak yaa neden boyle oldu hic aklim almiyor seytan diyo git klomen +aşılama yaptir..rabbim siniyor herhalde sabirrrrr diliyorumm
ne deli vucudum var 7 aydır anlayamadımı ne olduklarını ....töbe töbe .....neyse olaya güzel tarafından bakim sıcacık kırmızılı kırmızılı kış geceleri bekleyin biz geliyoruz :)
Ne kadar oldu bebek isteyeli canımKizlar slm ..canim cok sikkin..bugun sabah kan testi vermistim 9.8 dusmus bu sefer az oncede adet oldum ne zaman bebegim olacak yaa neden boyle oldu hic aklim almiyor seytan diyo git klomen +aşılama yaptir..rabbim siniyor herhalde sabirrrrr diliyorumm
Canim bu bizim 4. Denememizdi ama olmadi allahim yar ve yardimcimiz olsun ..sinav cok buyukNe kadar oldu bebek isteyeli canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?