ohhh mide bulantısı yok karın büyümesi aşırı kilolar sabaha kadar ağlayan bebeler ....dilediğim gibi gez toz ohhhBende 6 ay canım anlasamadılar tanısamadılar bır turlu bızım yumlar cok nazlı cıktı aynen canım guzel tarafından bakmak lazım kasımda ask baskadır sızde bu baska askla yansınnn geceler dersınızzzzzzz sabahlar olmasınnnnnnnnnnnn
Haklisin cnm simdi tuplerim acikmis diyorum nedense kapali oldugunu düşünürdüm. .hayirllisi evet haklisin cnm..insallah RABBIM HAYIRLI VE SAGLiklI HAMILELikLER YASATIRGecmıs olsun canım sakın ol vardır herseyde bır hayır bak Allah'ın sevdıgı kuluymussun saglıksız bır gebelık kendılıgınden yok oldu boyle dusun cok sukur Allah'a nasıl mucızelerı var saglıksız gebelıgı vucudumuz atıyor ve ıyı yonunden bak hamıle kalabılıyorsun en azından ben daha hamıle kalıp kalamadıgımıda bılmıyorum vardır hersey bır hayır ıyı duusnmek lazım
ohhh mide bulantısı yok karın büyümesi aşırı kilolar sabaha kadar ağlayan bebeler ....dilediğim gibi gez toz ohhh
Haklisin cnm simdi tuplerim acikmis diyorum nedense kapali oldugunu düşünürdüm. .hayirllisi evet haklisin cnm..insallah RABBIM HAYIRLI VE SAGLiklI HAMILELikLER YASATIR
AMIN INSALLAH ELISA...Amın canım onemlı olan oo ben hep böyle dua edıyorum RABBIM HEPIMIZE HAYIRLI SAGLIKLI BIR BEBIS SAGLIKLI GEBELIKLER NASIP ETSIN KIMSEYE EVLAT ACISI YASATMASIN KIMSEYI ANNELIK DUYGUSUNDAN MAHRUM ETMESIN COK ARATMADAN BEBISLERIMIZI BIZLERE NASIP ETSIN
Canim ne kadar zamandir deniyosun eger cok istiyosan git tabi kullan ben bu ay kullandim adet gelmedi henuz ama olmadi saniyorum ama olsun elimden geleni yapıyorum en azidan dene sen de dr un da uygun gorurse tabiKizlar slm ..canim cok sikkin..bugun sabah kan testi vermistim 9.8 dusmus bu sefer az oncede adet oldum ne zaman bebegim olacak yaa neden boyle oldu hic aklim almiyor seytan diyo git klomen +aşılama yaptir..rabbim siniyor herhalde sabirrrrr diliyorumm
ınsallah ınsallah bakalım artık umarım hayırlı haberın vesılesıdırguzel gormussun canim oluden diri haberi derlere belki bebegin habercisidir cok yakin zamanda hamile kalacaksin bizimkiler hep oyle yorumlar
amın canım ınsallahOlur mu öyle sey canım sımdı okudum ruyanı anlatmıssın ama kotu gormemıssın oluden dırı haber derler belkı haber alacaksın kardesınıde tepede gormus guzel haberler alırın ınsallah
Canim 4.denemeydi tuttu derken sonradan tutunamadiCanim ne kadar zamandir deniyosun eger cok istiyosan git tabi kullan ben bu ay kullandim adet gelmedi henuz ama olmadi saniyorum ama olsun elimden geleni yapıyorum en azidan dene sen de dr un da uygun gorurse tabi
Insallah tutunmustuur sanaCanim ne kadar zamandir deniyosun eger cok istiyosan git tabi kullan ben bu ay kullandim adet gelmedi henuz ama olmadi saniyorum ama olsun elimden geleni yapıyorum en azidan dene sen de dr un da uygun gorurse tabi
Kizlar slm ..canim cok sikkin..bugun sabah kan testi vermistim 9.8 dusmus bu sefer az oncede adet oldum ne zaman bebegim olacak yaa neden boyle oldu hic aklim almiyor seytan diyo git klomen +aşılama yaptir..rabbim siniyor herhalde sabirrrrr diliyorumm
tatlım ben yozgattaCanm yozgatta hangi doktora gidiyosun bende yozgattayimda fikir almak istedim ben surekli ankaraya gidiyorum ama zor oluyor
tatlım ben akdağmadenindeyim daha doktora hiç gitmedim bigüm gidersem de kayseride giderim herhalde burda maalesef imkanlar kısıtlı ya kayseride iyi diyorlar .. ne için gitmek istiyorsunCanm yozgatta hangi doktora gidiyosun bende yozgattayimda fikir almak istedim ben surekli ankaraya gidiyorum ama zor oluyor
hımm tatlım bence hepsinin hayrına bişeyler çıkar derim.. bu kadar gördüysen .. baban bence senin bebiş derdine çıkmış sana ferahlayacağını demek istiyor..beyaz temiz bi renk güzel görmüşsün rüyanı sen :)bi sefer çocuklara çikolata ver.. aç birine yardım et.. çocuğa para ver, şöyle maddiyatı iyi olmayan birine okgecen hafta yıne babamı gordum kardesım evlenıyormus yuksek bıyerde bembeyaz oturuyor benımde dogum gunummus esım dogum gunu hedıyesı olarak babamı getıroyor guya olmemıs dıyor babam takımlı felandı
2. ruyamda komsumuzun kocasını gordum bıryerde oturuyordu
dunde babam olmus 3. gun mevlute gıdıyormusum suslenmısım ve sonra pısman oluyorum dıger odaya gecıyorum annemın babaannesı beyaz ortuyle oturuyor kendıme dıyorumkı ya bu olmustu napıyor burada dıyorum ve uyandım
elisimmmmben suan dınleyemedım aksam dınleyecegım canım yanımda kulaklık yok sen begendıysenbende begenırımgeldım geldım
polipsiz tospammm çok iyi oldu bu ameliyat işinAaaa saç kurutulmaz mı kış günü elisaaaammmm? Evet kuzum, ciğerlerime kadar üşütmüşüm hem de, sanırım narkoz sonrası ayılırken soğukta bekletmişler baya.
hımm tatlım bence hepsinin hayrına bişeyler çıkar derim.. bu kadar gördüysen .. baban bence senin bebiş derdine çıkmış sana ferahlayacağını demek istiyor..beyaz temiz bi renk güzel görmüşsün rüyanı sen :)bi sefer çocuklara çikolata ver.. aç birine yardım et.. çocuğa para ver, şöyle maddiyatı iyi olmayan birine ok
CANIM BENİM OMADI MI AYY üzüldüm şimdi şaşırdım hamile diye liyorduum..hayırlısı be güzelim ne yapalım kızlarr dua edecezz..
bende hastanden geldim sağda bir yumurta gelişmiş klomenle 20mm bugün yarın çatlar dedii hayırlısı baalım..
Anladım canımm sıkma canını. Rabbimize çok şükür ki doktorlar asla bebek sahibi olamazsınız demiyolar bize. Bide o insanları düşün kabullenmek zorundalar mecburlar.senelerce umutla bekleyenler var. Biraz daha sabır canımm... Zamanı var elbet inşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun ve kavuşuruz.Canim bu bizim 4. Denememizdi ama olmadi allahim yar ve yardimcimiz olsun ..sinav cok buyuk
mogiş 21 aralık 8. deneme bu gidişle 100. denemyeide yazarsınArkadaşlar listemiz başlığımızda AKTİF olarak sohbet edenlere açıktır...Bekleriz
KASIM BAT
Bebek isdeyen biri ----> 1 Kasım -------> 37. deneme ------->
Adrenalin85 -----------> 1 Kasım -------> 10. deneme ------->
Wuslt -------------------> 1 Kasım -------> 7. deneme --------->
Elifbade06 -------------> 3 Kasım -------> 8. deneme -------->
Batu7884 --------------> 3 Kasım -------> 3. deneme --------->
Sebebiumut -----------> 4 Kasım -------> 2. deneme ---------> HAMİŞ
Ayseygt1453 -----------> 5 Kasım -------> 4. deneme --------->
Elisa --------------------> 6 Kasım -------> 5. deneme --------->
Kaygılı ------------------> 6 Kasım -------> 3. deneme --------->
Golyayla ----------------> 7 Kasım --------> 21. deneme ------->
Blummmm -------------> 7 Kasım -------> 5. deneme --------->
Ecrin87* ----------------> 10 Kasım ------> 37. deneme ------->
Donence5838 ----------> 11 Kasım ------> 5. deneme --------->
Friendly8584 ----------> 11 Kasım ------> 5. deneme --------->
Cemrem15 --------------> 11 Kasım ------> 2. deneme --------->
Tospaa ------------------> 12 Kasım ------> 5. deneme --------->
Nilgunuk ----------------> 12 Kasım ------> 3. deneme --------->
Yfrks --------------------> 13 Kasım ------> 10. deneme -------->
Deminos ----------------> 14 Kasım ------> 8. deneme --------->
Tubaomur01 ------------> 16 Kasım ------> 4. deneme -------->
Pielorr -------------------> 16 Kasım ------> 6. deneme --------->
Mgul ----------------------> 17 Kasım ------> 3. deneme --------->
Hanife55 -----------------> 18 Kasım -----> 11. deneme --------->
Abcdefcd -----------------> 19 Kasım -----> 11. deneme --------->
Secido --------------------> 20 Kasım -----> 15. deneme --------->
Betiboop -----------------> 21 Kasım ------> 6. deneme
Berlinberlin -------------> 23 Kasım ------> 1. deneme
Arsinli --------------------> 24 Kasım -----> 7. deneme
Beztebya -----------------> 24 Kasım ------> 2. deneme
Gulbıke -------------------> 25 Kasım -----> 5. deneme
Bebek isdeyen biri ------> 25 Kasım -----> 38. deneme
Svai5 ----------------------> 26 Kasım -----> 9. deneme
Nenu ----------------------> 26 Kasım -----> 50. deneme
Golyayla ------------------> 28 Kasım -----> 21. deneme
Zzzzynpppp -------------> 30 Kasım ------> 7. deneme
Okosale -------------------> 30 Kasım -----> 8. deneme
ARALIK BAT
Ayseygt1453 ------> 4 Aralık -------> 5. deneme
Cemrem15 --------> 4 Aralık -------> 3. deneme
Hanfendi25 -------> 6 Aralık -------> 5. deneme
Hby77 --------------> 6 Aralık -------> 3. deneme
Elisa ----------------> 7 Aralık -------> 6. deneme
Blummmm --------> 8 Aralık -------> 6. deneme
Okulum ------------> 9 Aralık -------> 13. deneme
Friendly8584 -----> 12 Aralık ------> 6. deneme
Jasmine53 --------> 14 Aralık ------> 14. deneme
Kaygılı -------------> 16 Aralık ------> 4. deneme
Mgul ----------------> 17 Aralık ------> 4. deneme
Secido --------------> 17 Aralık ------> 16. deneme
Batu7884 ----------> 21 Aralık ------> 4. deneme
Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz alıntı yapabilirsiniz
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
Umarim tutunur cnmCANIM BENİM OMADI MI AYY üzüldüm şimdi şaşırdım hamile diye liyorduum..hayırlısı be güzelim ne yapalım kızlarr dua edecezz..
bende hastanden geldim sağda bir yumurta gelişmiş klomenle 20mm bugün yarın çatlar dedii hayırlısı baalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?