2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

ohhh mide bulantısı yok karın büyümesi aşırı kilolar sabaha kadar ağlayan bebeler ....dilediğim gibi gez toz ohhh

Haklisin cnm simdi tuplerim acikmis diyorum nedense kapali oldugunu düşünürdüm. .hayirllisi evet haklisin cnm..insallah RABBIM HAYIRLI VE SAGLiklI HAMILELikLER YASATIR

ohhh mide bulantısı yok karın büyümesi aşırı kilolar sabaha kadar ağlayan bebeler ....dilediğim gibi gez toz ohhh

eevt canım 1 ay daha gezelım tozalım ama yakındır o duygularıda yasamamız uykusuz geceler kapıdaaaaaa

Haklisin cnm simdi tuplerim acikmis diyorum nedense kapali oldugunu düşünürdüm. .hayirllisi evet haklisin cnm..insallah RABBIM HAYIRLI VE SAGLiklI HAMILELikLER YASATIR

Amın canım onemlı olan oo ben hep böyle dua edıyorum RABBIM HEPIMIZE HAYIRLI SAGLIKLI BIR BEBIS SAGLIKLI GEBELIKLER NASIP ETSIN KIMSEYE EVLAT ACISI YASATMASIN KIMSEYI ANNELIK DUYGUSUNDAN MAHRUM ETMESIN COK ARATMADAN BEBISLERIMIZI BIZLERE NASIP ETSIN

AMIN INSALLAH ELISA...

Canim ne kadar zamandir deniyosun eger cok istiyosan git tabi kullan ben bu ay kullandim adet gelmedi henuz ama olmadi saniyorum ama olsun elimden geleni yapıyorum en azidan dene sen de dr un da uygun gorurse tabi

Canim ne kadar zamandir deniyosun eger cok istiyosan git tabi kullan ben bu ay kullandim adet gelmedi henuz ama olmadi saniyorum ama olsun elimden geleni yapıyorum en azidan dene sen de dr un da uygun gorurse tabi
Canim 4.denemeydi tuttu derken sonradan tutunamadi evet hic klomen kullanmadim ocak ayi nda kullanmak istiyorum ..hic test yaptirmadik biz sperm testi ve kulturu kendim icinde hormon tahlili felan filan istiycem ufff..iyi ki isyerindeki kizlara soylemedim

Insallah tutunmustuur sana

CANIM BENİM OMADI MI AYY üzüldüm şimdi şaşırdım hamile diye liyorduum..hayırlısı be güzelim ne yapalım kızlarr dua edecezz..
bende hastanden geldim sağda bir yumurta gelişmiş klomenle 20mm bugün yarın çatlar dedii hayırlısı baalım..

Canm yozgatta hangi doktora gidiyosun bende yozgattayimda fikir almak istedim ben surekli ankaraya gidiyorum ama zor oluyor
tatlım ben yozgatta
Canm yozgatta hangi doktora gidiyosun bende yozgattayimda fikir almak istedim ben surekli ankaraya gidiyorum ama zor oluyor
tatlım ben akdağmadenindeyim daha doktora hiç gitmedim bigüm gidersem de kayseride giderim herhalde burda maalesef imkanlar kısıtlı ya kayseride iyi diyorlar .. ne için gitmek istiyorsun

hımm tatlım bence hepsinin hayrına bişeyler çıkar derim.. bu kadar gördüysen .. baban bence senin bebiş derdine çıkmış sana ferahlayacağını demek istiyor..beyaz temiz bi renk güzel görmüşsün rüyanı sen :)bi sefer çocuklara çikolata ver.. aç birine yardım et.. çocuğa para ver, şöyle maddiyatı iyi olmayan birine ok

Aaaa saç kurutulmaz mı kış günü elisaaaammmm? Evet kuzum, ciğerlerime kadar üşütmüşüm hem de, sanırım narkoz sonrası ayılırken soğukta bekletmişler baya.
polipsiz tospammm çok iyi oldu bu ameliyat işin hadi hayırlı haberler alırız inş :)

Tamam canim cok saolun ben birseyler vereyim cocuklara falan insallah Allah kabul eder

Allah hayirlisiyla ins verir canim

Canim bu bizim 4. Denememizdi ama olmadi allahim yar ve yardimcimiz olsun ..sinav cok buyuk
Anladım canımm sıkma canını. Rabbimize çok şükür ki doktorlar asla bebek sahibi olamazsınız demiyolar bize. Bide o insanları düşün kabullenmek zorundalar mecburlar.senelerce umutla bekleyenler var. Biraz daha sabır canımm... Zamanı var elbet inşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun ve kavuşuruz.

mogiş 21 aralık 8. deneme bu gidişle 100. denemyeide yazarsın

Umarim tutunur cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…