- 3 Ağustos 2014
- 916
- 844
- 158
Haklisin cnm isllhhh kavusuruz tez zamanda..Anladım canımm sıkma canını. Rabbimize çok şükür ki doktorlar asla bebek sahibi olamazsınız demiyolar bize. Bide o insanları düşün kabullenmek zorundalar mecburlar.senelerce umutla bekleyenler var. Biraz daha sabır canımm... Zamanı var elbet inşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun ve kavuşuruz.
Uzulme cnm hepimiz mis kokulumuza sahip olucaz sadece zamanmogiş 21 aralık 8. deneme bu gidişle 100. denemyeide yazarsın
gercekten mi o cubugun hepsini sokuyo mu onu merak ediyorumHayır hiç acıtmıyo zaten jel sürüp içeri giriyo sen ekrana odaklanırsan işle in farkında bile olmazsın cnm 2 gün önce ben gittim çünkü temiz çıktı.
bu da bugün kü ovu testim canim. ama ben hamile oldugumu hic düsünmüyorum artik öyle ise bu test neden böyle cikiyor ki adetimin 22. günüBurdamısın
hala bi tedirginligim var nedense cesaret edemiyorum acimiyo mu hicGunaydin canim hic agri olmuyor benimde vajinusmus gecmisim var cok rahat muayene oldum korkma
Burdamısın
Canim gülumm...iyiyim hamd olsun... Ne yapayim yoğunum bu ara.. 2 kursa başladım bakalim nasil ilerleyecek.. sen nasilsin canim benimmm... :)esma nasıl gidiyor tatlım
İnşallah cnm yaa bn de kontrol e gittim 9 yum varmiş gayet ii dediler 9-12 mm arasinda pzr sabah tekrar kontrol var inş tutar bebişlerimizCanım maşallah sen benden önce başladın bende dojtordayim şimdi ilaclarimi verdi pazar günü lucrin ile başlıyorum uzun protokol eşim test verecek inşallah güzel çıkar
Ohh ne güzel haberler bunlar... İnşaAllah tutar canim benimmm:)İnşallah cnm yaa bn de kontrol e gittim 9 yum varmiş gayet ii dediler 9-12 mm arasinda pzr sabah tekrar kontrol var inş tutar bebişlerimiz
ya olacağını bilsem belki beklemek daha mantıklı olur....ben gittim doktora problem yok rahim temiz yumurtalıklar güzel dedi....ama eşimi getiremedim gitmiyo yok izin alamam yok bilmem ne belkide boşa kurek çekiyoruz .....sinirleniyorum bazan şeytan diyo ağzına geleni de sonra tutuyorum kendimi bişi desem üstüne düşsem çocuğumuz olsa ufak bi şikayetimde sen istedin demez ama ya derse diye tutuyorum kendimi ısrarcı olmak istemiyorum.....allah hakkımıza en hayırlı olduğu zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimizeUzulme cnm hepimiz mis kokulumuza sahip olucaz sadece zaman
korkulacak bisey yok demekki ben abartiyorum sanirimBende dun ilk defa muayene oldum korktugum gibi olmadi cok sukur hatta rahimi bulamadi baya zorladi genede acitmadi
canım zaten kasım batında negatif görünüyorsun..sen bana biraz erken bi bat vermiştin seste çıkmayınca senden ben olumsuz suratı koymuştum zaten...aralık batını söylersen eklerimMogami tatlım geçen yazdım görmedin galiba şimdi tabloyu görünce tekrar yazıyim dedim benim adet 18 inde geldi kahverengi akinti yla 10 gun erken gelmiş oldu önümüzdeki aya bakicak artık moral bozmak yok yola devam
geçmiş olsun canım benim...umarım ilaca gerek kalmadan atlatırsınPazar gününden beri hastayım kızlar.nasıl bir illet bu anlamadım.dr ilaçta vermedi.1 haftayı gecerse ancak verebılırım dedıöldüm günlerdir valla.bugüne biraz baş ağrısı ve şiddetli öksürük kaldı.allah gepimize sağlık şifa versin
yesinler minnak kızını...maaşallah ona...benim yum çatlamadığı için kiste dönüşmüş canım...söktürücü kullandım ve adet odum bugün 2. günü...3ay doğum k. hapı kullanıcam...üzülmedim aksine iyi oldu diyorum çünkü formasyon için şubat haziran arası devamlı ankara yollarında olacağım hamile kalsam çok kötü olurdu...bizde iyiyiiz kızımda iyimiş dün dr kontrolum vardı ıyı geçti 3 hafta sonra ayrıntılı usg gırıcez bakalım kımlar hamısMogami ne yaptı
çook geçmiş olsun canım dilerim bir an önce kurtulursun o pis kandankızlar tekrar meraba ultrasona girdim bugün dr rahmimde kirli kan pıhtısı biriktiğini söledi geç gitseymişim kürtaj olmam gerekcekmiş çok şükür geç olmadan anlaşıldı gebeliğe engel bi durummuş ilaç kullancam şimdi kanama şeklinde atcakmışım 2 ay sora da kntrle gitcem sizle paylaşim ddm
ekliyorum kuzum ama lütfen böyle 100. deneme falan deme...inşallah 1. yılını doldurmadan hamiş haberini alırsın ha olmazsa da doktorların işi ne bizi hamile yapacaklar işte o kadarmogiş 21 aralık 8. deneme bu gidişle 100. denemyeide yazarsın
oh oh maaşallah nur topu gibi dokuz yumoş =9 embriyo.... iki tane koysunlar sonra gelsin minnoşlarİnşallah cnm yaa bn de kontrol e gittim 9 yum varmiş gayet ii dediler 9-12 mm arasinda pzr sabah tekrar kontrol var inş tutar bebişlerimiz
Canm bende sefaatlideyim yumurta takibi icin falan ankaraya gitmek zor oluyo vahit bey varmis kadin dogum hastanesinde cok iyi diyorlar ona gitmeyi dusunuyorum da nasil bi ilse ozel hastane bile yoktatlım ben yozgatta
tatlım ben akdağmadenindeyim daha doktora hiç gitmedim bigüm gidersem de kayseride giderim herhalde burda maalesef imkanlar kısıtlı ya kayseride iyi diyorlar .. ne için gitmek istiyorsun
Evet cnm dr 9 çocuğumuz var dedi zaten eşimle güldük durduk 9 çocuğumz var diye bide bn cok merakliym meraktan 9 doğurucm ;-)canım zaten kasım batında negatif görünüyorsun..sen bana biraz erken bi bat vermiştin seste çıkmayınca senden ben olumsuz suratı koymuştum zaten...aralık batını söylersen eklerim
geçmiş olsun canım benim...umarım ilaca gerek kalmadan atlatırsın
yesinler minnak kızını...maaşallah ona...benim yum çatlamadığı için kiste dönüşmüş canım...söktürücü kullandım ve adet odum bugün 2. günü...3ay doğum k. hapı kullanıcam...üzülmedim aksine iyi oldu diyorum çünkü formasyon için şubat haziran arası devamlı ankara yollarında olacağım hamile kalsam çok kötü olurdu...
çook geçmiş olsun canım dilerim bir an önce kurtulursun o pis kandan
ekliyorum kuzum ama lütfen böyle 100. deneme falan deme...inşallah 1. yılını doldurmadan hamiş haberini alırsın ha olmazsa da doktorların işi ne bizi hamile yapacaklar işte o kadar
oh oh maaşallah nur topu gibi dokuz yumoş =9 embriyo.... iki tane koysunlar sonra gelsin minnoşlar
Amin cnm benim esimde oyle sperm testine sicak bakmiyordu simdi olur dedi benden daha istekli artik sanirim dusukten sonra boyle olduya olacağını bilsem belki beklemek daha mantıklı olur....ben gittim doktora problem yok rahim temiz yumurtalıklar güzel dedi....ama eşimi getiremedim gitmiyo yok izin alamam yok bilmem ne belkide boşa kurek çekiyoruz .....sinirleniyorum bazan şeytan diyo ağzına geleni de sonra tutuyorum kendimi bişi desem üstüne düşsem çocuğumuz olsa ufak bi şikayetimde sen istedin demez ama ya derse diye tutuyorum kendimi ısrarcı olmak istemiyorum.....allah hakkımıza en hayırlı olduğu zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?