2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Kızlarr progestan ilacından bayıldım ya ben ya. Tansiyonum 8 e 5 çıktı. Bu nasıl bi ilaç ya kullanan varmi hiç? İmdat yaa kurtarın beni bu ilaçtan

Kızlarr progestan ilacından bayıldım ya ben ya. Tansiyonum 8 e 5 çıktı. Bu nasıl bi ilaç ya kullanan varmi hiç? İmdat yaa kurtarın beni bu ilaçtan
8 e 5 mi kiz ne bayilmasi benim normal tansiyonum.heralde o ilaci alsam kendime gelemem

Mogami 'cim ben hala beklemedeyim bilgin olsun canım. Bakalım kırmızılar ne zaman teşrif edecekler

Bayıldıktan sonra ölçtük belliki daha düşüktü ki bayıldım. İçmek zorunda olmasam hemen bırakırdım. Mahvediyor beni ya benim normal tansiyonun 12 ye 7 aslında
8 e 5 mi kiz ne bayilmasi benim normal tansiyonum.heralde o ilaci alsam kendime gelemem

Bayıldıktan sonra ölçtük belliki daha düşüktü ki bayıldım. İçmek zorunda olmasam hemen bırakırdım. Mahvediyor beni ya benim normal tansiyonun 12 ye 7 aslında

Geçmiş olsun canım progestan mıydı ? niye kullandırıyo onu sana ?

Sağol canım klomen kullandıktan sonra bu ilacı veriyorlar. Çocuk tutarsa tutunsun düşmesin diye...

hmmm anladım evet hatırladım o ilacı duymuştumm
şimdi nasılsın ?
tuzlu ayran iç tansiyonun düştü sanırım. Ben öyle anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…